piektdiena, 2011. gada 29. aprīlis

Ilarions 25.aprīlis- 2.maijs/2010

Sveicināti mīļie Gaismasdarbinieki!
 
Jūs attīrāt sevi no tā, kas jūs neesat, šis process turpinās un neatslābstoši turpināsies līdz jūsu Gaismas ķermenis visā pilnībā nosēdīsies jūsu fiziskajā ķermeņa sistēmā. Daudziem šis ir grūts laiks, jo spēkojaties ar savu paša identitāti, ar sevi un to sajūtu, kas esat patiesībā, un ne tikai ar sevi, bet ar saviem mīļajiem un tuvajiem. Lūdzu saprotiet, mīļie, šobrīd sajaucas liels enerģiju daudzums- no pagātnes, tagadnes, nākotnes, viss sanāk kopā, viss, kam jāpievērš uzmanība, jāapzina, jāierauga un jāatbrīvo. Visā kopējā Plānā tā patiesībā ir ļoti pozitīva tendence un parādība. Kad atbrīvojat visu to, kas nav jūsējais, ļaujot tam aiziet, jūsu būtībās var ienākt daudz vairāk Gaismas un jūs virzāties tālāk pa garīgo attīstības ceļu.
 
Mīļie, šobrīd ir ļoti svarīgi ar prātu saprast un atcerēties, ka jūsu domas ir spēcīgas un tas uz ko koncentrējaties- tas īstenosies, šī sapratne uzliek par pienākumu ikvienam domāt pozitīvi, turēt sevī augstāko vīziju un augstāko iznākumu visās lietās un situācijās. Mēs saprotam, ka tas ir grūti atrodoties attīrīšanās sāpēs, tikai visu laiku ziniet, ka jums pieejams neticams atbalsts un nekad neesat vieni. Jūsu garīgie pavadoņi, skolotāji un eņģeļi nerimstoši strādā ar ikvienu, iedvesmojot jūs tiekties uz augšu, paceļot jūsu garu, kad esat noguruši un miega laikā palīdzot saņemt vispiemērotāko palīdzību jūsu fiziskajiem ķermeņiem. Pārmaiņas jūsu iekšienē notiek daudz ātrāk un tie, kas lasa šo vēstījumu ir notiekošo metamorfožu priekšplānā. Mainoties jums, mainās arī Zemes Māte un tā jūs palīdzat viens otram.
 
Tāpat kā iepriekš, mēs iesakām dzert daudz tīra, attīrīta ūdens, pēc iespējas vairāk atpūsties un uzturēties svaigā gaisā, jo tieši šīs trīs lietas atjauno un saglabā līdzsvaru. Daudzi vēlas atveseļot savus ķermeņus un uzturēt tos labākā stāvoklī, tās ir jūsu Augstākā Es pamudinājums, jo jūs tiekat gatavoti iemiesot augstākos ķermeņus un kļūt par izteiktākām daudzdimensiju būtnēm nekā šobrīd. Visiem pienācis pārbaužu laiks, šis ir arī visaizraujošākais laiks- būt dzīvam un atrasties te uz šīs Planētas visnozīmīgākajā tās vēstures laikā. Māte Zeme ir patiesi pateicīga par visām saņemtajām Mīlestības enerģijām un dziedināšanu. Ja lasot Varenās Kosmiskās Gaismas invokāciju izjūtat saviļņojumu, mēs vēlamies jums teikt, ka tā ir Mātes Zemes bezgalīgā pateicība, ko sajūtat nākam caur sevi- asaru veidā un balsij aizlūstot, jo Tās pateicībai nav robežu. Jo vairāk noskaņojaties uz Māti Zemi, jo ciešākas veidojas jūsu savstarpējās attiecības.
 
Turpiniet, mīļie Gaismasdarbinieki, un esiet droši, ka jūsu centieni nav veltīgi un tas ko veicat, tas tālu pārsniedz iepriekšējos paredzējumus. Katrai Gaismai, kas ieslēdzas un pievienojas jau uzkrātajam daudzumam, tai ir tālejoša iedarbība. Un atcerieties, vieta, kur atrodaties, tieši tai ir vajadzīga jūsu Gaisma, un sabiedrība, kurā atrodaties tiek bezgalīgi svētīta vai nu tā to apzinās vai nē. Pienācis Gaismasdarbienieku laiks izvirzīties priekšgalā. Lielais Darbs ir sācies un mēs no Augstākajām pasaulēm ļoti priecājamies par visām tām iespējām un varbūtībām, kas gaida īstenošanos jūsu pasaulē. Ieklausieties ar sirdi tajā mazajā sīkajā balstiņā sevī, jo tā ir jūsu varenākais sabiedrotais.
 
Mēs esam gatavi jums palīdzēt katrā laikā.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
 
©2010 Marlene Swetlishoff          Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.