sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

SaLuSa 24.maijs/2010

Šis gads kļūs par gadu uz ko atskatīsies kā uz ļoti vēsturisku jūsu evolūcijā. Acis atvērsies patiesībai, sāksiet pieprasīt atpakaļ savu spēku. Viss atņemtais tiks atdots, lai varētu uzsākt jaunu sevi spēcinošu periodu. Likumīgā kārtā tas prasīs vēl kādu laiku, bet augsne ir sagatavota. Negodīgi valdošie tiks aizvākti, lai to vietā stātos vairāk garīgi noskaņotas valdības. Tas būs pārejas periods, lai varētu īstenoties cilvēkiem nepieciešamās reformas.
 
Esošās valdības ir iluminātu marionetes, pat ja tie paši to visā pilnībā nemaz nezina. Iluminātu vara ir ietekmējusi pilnīgi visu plašo pasauli, ja nepieciešams, tad tiek pielietota uzpirkšana un kukuļošana. Tomēr tagad atklājas patiesība, viņu nelegālās institūcijas tiek gatavotas atklāšanai. Tik daudzas lietas parādās virspusē, tas turpināsies līdz pilnīgi visas tumsas spēku šķautnes tiks aizvāktas.
 
Jūsu uzmanību visu laiku piesaista pasaules notikumi, Gaisma pieņemas spēkā un rada jums aizsardzību, ja tas nepieciešams jūsu drošībai. Pagātnē svaru kausi šūpojās, bet nu tie apstājušies Gaismas pusē. Nākotne kļūs vieglāka, bet vēl jānotiek dažiem satraukumiem, jo vēl jāattīra daudzas lietas. Tās visas ir pozitīvas pārmaiņas, ja prātā paturat Augšāmcelšanos, un palikušajā periodā vēl būs pamatīgas izmaiņas. Pārmaiņas ir nenovēršamas, tās saistītas ar jums un Zemei nodarītajiem bojājumiem tūkstošiem gadu garumā. Runa neiet tikai par agrākā atjaunošanu, bet par aizstāšanu un pacelšanu jaunos līmeņos, kas pacels pilnīgi visu. Ir aprēķināts kā stiprināt jūsu apziņas līmeņus, kas nepieciešami jūsu pacelšanai.
 
Mīļie, jūsu pieredze palīdzēs jums tikt cauri nemiera periodam nenovēršot jūs no mērķa. Visu laiku prātā paturiet mērķi un nevis to, kas tagad nāk pār jums kā pārmaiņu daļa. Nedomājiet kā tiks sasniegts mērķis, esat droši, ka tas notiks tā kā ir paredzēts. Ne Zemes, ne ārpus zemes spēki tagad neko vairs nevar mainīt, jo mēs no Galaktiskās Federācijas esam uzņēmušies nodrošināt jūsu panākumus. Pavisam drīz iepazīsities ar dažiem mūsu pārstāvjiem, tas aizslaucīs bažas un šaubas no tiem, kas baidās no mūsu klātbūtnes. Protams, Visumā eksistē negatīvās Visuma Būtnes, bet tiem nav piekļuves jūsu Augšāmcelšanās procesā.
 
Daudzas atmodušās dvēseles meklē veidus kā palīdzēt citiem un tas ir ļoti labi šajā laikā, kad sākat meklēt patiesību. Mēs iesakām palīdzēt tiem, kas to lūdz, bet palīdzot, nešokējiet tos ar pārāk lielas informācijas daudzumu vienā laikā. Lēns progress ir daudz labāks, tad informāciju var uztvert palēnām, un nekādā gadījumā informāciju nedrīkst uzspiest. Kad varēsim kontaktēties ar mediju starpniecību, tad sāksies veselu notikumu sērijas, kas jūs modinās.
 
Mēs tik ļoti vēlamies, lai jūs sāktu raudzīties uz visu notiekošos paceļoties pāri cilvēces uzskatiem, kas bijuši nemainīgi jau gadu simtiem. Zinātnē, reliģijās, citās nozarēs jūs ir vadījuši mācīti akadēmiķi, kas ir profesionāļi patiesības slēpšanā. Faktiski jūs nekad neesat apstājušies savas sapratnes paplašināšanā, pat tagad notiek kvantu lēcieni. Daži jūsu uzskati ir radīti pateicoties faktiem. Tomēr, citās instancēs tiek brīvi manipulēts ar tiem pašiem jums uzrādītajiem faktiem pēc saviem ieskatiem un vajadzībām, lai apmierinātu savu ego, un jums apzināti tiek stāstītas nepatiesas lietas. Jūs redzēsiet, ka daudzas lietas rūpīgāk izpētot, lietu būtība mainās. Patiesība ļaus mainīt uzskatus, tā nāks kopā ar nenoliedzamiem pierādījumiem.
 
Ar laiku jūs no savām šobrīd ierobežotajām zināšanām pāriesit pie Galaktiskās Būtnes pilnas apziņas. Tad būsiet Meistars un atklāsiet savas patiesās spējas. Un nemaz vairs nelīdzināsities tai Būtnei, kas esat tagad. Pēc gadu tūkstošiem, ejot atpakaļ uz apgaismību, jūs esat vietā, kurā ceļojums iegūst īpašu nozīmi un iespējas. It kā tikko būtu beidzis bērnu dārzu un pirmo reizi sākat vērot apkārtējo pasauli. Jūs gaida brīnumi un aizraujoši notikumi, kad būsiet pavirzījušies vēl tālāk, tad negribēsiet vairs atskatīties uz šo laiku. Jūsu dualitātes pieredze ir sevi attaisnojusi, nekad vairs nebūs tā jāiziet atkārtoti.
 
Relatīvi tikai pēdējā laikā jūsu prāti ir pieļāvuši sapratni par to, ka esat kas vairāk nekā jums ticis ļauts ticēt. Ar Visuma Laikmeta atnākšanu esat paplašinājuši redzesloku, lai tuvinātos pavisam savādākai dzīvei, kurā varēsiet ceļot ārpus Zemes robežām. Tas šķitīs pilnīgi dabiski atstāt šo skaisto pasauli un nostāties blakus mums. Kā civilizācija jūs esat pilnvaroti Galaktiskās Federācijas biedri un saņemsiet visas iespējas, kas ļaus atvērties brīnumaini aizraujošai dzīvei. Salīdzinājumam, jūsu Zeme ir bijusi jums pašu izveidots cietums un jums tagad tiek pasniegtas brīvības atslēgas.
 
Es esmu SaLuSa no Sīriusa un lepojos par to, ka sadarbojos ar Zemes skaistajām dvēselēm. Galaktiskā Federācija un Garīgās Hierarhijas tic, ka esat pietiekoši atmodināti, lai pieņemtu Augšāmcelšanās iespēju. Tas prasa zināmu reakciju arī no jūsu puses, tad zināsiet, vai esat gatavs kvantu lēcienam nākotnē, vai atrodaties uz Augšāmcelšanās ceļa. Daudzi jau izdarījuši savu lēmumu, bet tie, kas vēl nav, arī tiem netiks liegta iespēja pievienoties, tikai laika kļūst aizvien mazāk. Un lēmums uz vienu vai otru pusi būs jāpieņem pavisam drīz, kā alternatīva Augšāmcelšanai- tā ir tālāka pieredzes gūšana citā dualitātes vietā. Mēs vēlētos, lai jūs paceltos visi, bet tā varētu tikt ietekmēta jūsu brīvā griba.
Paldies SaLuSa.
Mike Quinsey.  Maiks Kvinsijs.