sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

Vēstule no debesīm #3480

Glorija Vendrofa saņēmusi jau 3480 vēstules no Dieva.
Un visās tajās ir ...Mīlestība.
Tās ir Mīlestības Vēstules (Love Letters).

Par vēstuļu rakstīšanu viņa saka tā: " Vai nu tas ir viegli vai arī tās nav no Dieva. Tā vienkāršība, kas nāk no Dieva, tie vieglie, īsie vārdi...tas ir viegli... ieklausies balsī sevī."

Mēs ikviens dzirdam un pazīstam šos īsos vieglos mīlestības vārdus un teikumus. Tie ir mūsos, vai ne? Lasot, šīs vēstules ir sajūta, ka Tu to jau zini, ka pats domā tieši tāpat, tikai...tie vārdi kaut kur aizķērušies. Un lasot, tie atnāk atpakaļ uz mājām.

Lasiet Vēstules no Dieva un pilnīgi visur  būs Mīlestība.

Kā margrietiņa pļavā
5.jūnijs/2010


Dievs teica:
Lai no tava kakla nāk tikai labas skaņas. Labi, jauki, saldi vārdi. Ja tev garšo saldumi, tad tev patiks dot šo saldumu arī pasaulei. Esi labs no visas sirds.

Sirdis nav paredzētas būt skābas, rūgtas vai smagas. Sirdis paredzētas lidojumam. Lai tava sirds ir jauka lakstīgala. Atbrīvo drebošo putnu, kas mīt tavā sirdī.

Lai attīrītu sirdi, sniedz mīlestību. Ja tava sirds ir aizsprostojusies, atver to. Ielaid tur mīlestību. Izplet savu mīlestību pāri visam Visumam. Piepildi citu sirdis ar savas sirds mīlestību. Nepieļauj savai sirdij izžūt.

Domā par savu sirdi kā par balonu, kuru tu piepildi ar mīlestību, tad mīlestību no tā palaid ārā. Tavu sirdi ir pavisam viegli atkal un atkal piepildīt no jauna, līdz iestāsies tāds brīdis, ka tu tikai pildīsi savu sirdi un tad to iztukšosi. Tu vari tukšot savu sirds mīlestību un tā nekad neiztukšosies. Tu nevari tik ātri mīlēt, lai spētu iztukšot savu sirdi. Uzpilde notiek automātiski. Tu nevari norobežoties no savas sirds. Kauliņi ir mesti.

Tava sirds ražo mīlestību. Kā izskatās mīlestība? Mīlestību nevar ieraudzīt. Var ieraudzīt mīlestības pierādījumus. Valentīna dienas konfekšu kārba uz tava sliekšņa nav mīlestība. Tie ir saldumi. Tie ir saldi mīlestības apliecinājumi, un mīlestību nevar ielikt kastē. Mīlestība ir brīvi jādod un brīvi jāatrod. Gaidi mīlestību savā sirds pusē. Gaidi to tur, un vienlaikus dod negaidot to atpakaļ. Tu nevari būt saimnieks mīlestībai. Mīlestību nevar iegūt īpašumā. To var tikai dot.

Vai izdarīt noziegumu ir vieglāk nekā mīlēt? Vai pārkāpums tiek uztverts vieglāk nekā mīlestība? Ja tā, tad apgriez visu otrādi. Mīlestību ir visvieglāk dot vai saņemt, jo tā ir reāla, bet pārkāpums ir iedomāts. Noziegums ir atkarīgs no kaut kādiem apstākļiem. Mīlestība ir atkarīga tikai pati no sevis.
Ļauj mīlestībai mīlēt. Ļauj tai augt kā margrietiņai pļavā. Margrietiņu laukam. Mīlestības laukam. Lai viss Visums kļūst par mīlestības lauku, kurā aug un aug mīlestība un pārņem visu zemi. Redzi šos mīlestības laukus viļņojamies. Arī kvieši paklanās mīlestībai. Viss paklanās mīlestības priekšā un raugās saulē, un tad paceļas no Debesīm spīdoša saule.

Esi mīlestības devējs. Izdali to. Mīlestība ir kā pūka.

Mīlestība pieskaras visam. Mīlestība mīl būt tur kur tā ir. Un tas ir visur. Nav vietas, kur mīlestībai nepatīk atrasties. Mīlestībai patīk būt visur. Tai patīk laba kompānija.

Esi mīlestība un tu esi tā labā kompānija. Izbaudi savu paša sabiedrību. To pašu labāko. Iekrāso pasauli ar savu mīlestību. Esi kopā ar pasauli savā mīlestībā.

No kurienes nāk tava mīlestība? Tā nāk no Manis. Es zinu kur mīt mīlestība. Tā mīt tevī, un mīlestība lido no tevis un pati satiek sevi ejam un nākam. Mīlestība nav svešinieks. Dievišķā mīlestība paceļas. Sirdis paceļas virs mākoņiem. Augstāk un augstāk dodas mīlestība. Mīlestība izplešas pāri visam. Mīlestība ir rītausma, tā ir cikādes dziesma naktī. Kas nav mīlestība? Kur nav mīlestības, ja tā ir viss, un viss ir mīlestība?

Sveiciet mīlestību. Neizvairieties no tās. Ļaujiet tai būt caurspīdīgai.

Skatieties cauri mīlestībai, un ziniet- tā ir jūsu, lai saņemtu un tā ir jūsu, lai dotu. Ar to var tik daudz izdarīt. Dodiet un ņemiet mīlestību. Tā jūs to vairosiet.

Svēta, svēta ir Mūsu mīlestība.