sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

SaLuSa 31.maijs/2010

 

Augšāmcelšanās fināls jau ir saskatāms, tikai jums kaut kad bija jānostājas uz tā ceļa, lai varētu šķērsot finiša līniju. Lai arī joprojām ir kavēkļi, ar kuriem jāsastopas, mēs iedrošinām palīdzēt ikvienam. Patiesībā visi jūs iesākāt šo ceļu daudzas dzīves atpakaļ, zinot, ka jums tiks piedāvāta šāda brīnumaina iespēja pirms beigu laikiem. Kā jau zināt, tā būs jūsu izvēle- pacelsities vai nē. Kad sevī sajūtat nemieru un sākat meklēt tam izskaidrojumu, tad arī sākat saprast, ka kaut kā pietrūkst. Ja esat izsists no līdzsvara, tad ātri vien saprotat, ka atbildes ir meklējamas arī jūsos. Jūs pamanīsit, ka mostaties tam, lai atrastu savu patieso būtību. Jūs apjautīsit, ka esat kas vairāk par tikai fizisko ķermeni un sajutīsiet garīgo atmodu, kas atvērs jūsu acis un sirdi. Agrāk vai vēlāk jūsu ceļš atvērsies un to izgaismos patiesība.
 
Jautājums ir par to, vai paliekat dualitātē vai arī salaužat savu miega pilno gaitu un pie pilnas apziņas dodaties uz Gaismu. Tur jūs sagaidīs lietas, kas pārsniedz jūsu tagadējo sapratni, bet paceļoties jūsu apziņa paplašināsies. Jūs pavada daudzas būtnes un tās darīs visu iespējamo, lai palīdzētu un bīdītu jūs uz augšu. Jūs noteikti zināt, vai piederat pie šīm dvēselēm, jums ir labas sekmes dualitātes pieredzes pabeigšanā. Jums būs skaidrs, ka esat apguvuši mācības un gatavi doties tālāk. Varētu būt arī kāda ‘sakārtošanās’ mājupceļā, bet kopumā gluds ir tas ceļš, kas vedīs jūs uz Augšāmcelšanos.
 
Dzīve ir kā nesavienotu notikumu sērija, bet faktiski jau tie visi ir savienoti, tāpēc arī cilvēce kā kopums dodas uz priekšu. Kopumā jūs visi atspoguļojat katras individuālās dvēseles masu apziņu un esat saņēmuši ļoti maigu aprūpi izejot cauri tiem notikumiem, kuru lomas izvēlējāties spēlēt. Jūsu atmoda tikusi ļoti rūpīgi plānota, tai jābūt lēnai, bet noteiktai, pakāpeniski paplašinot apziņu, lai ar visu tiktu galā. No augstākām dimensijām nākošā enerģija ir radījusi jums ceļu nākotnē un pavisam drīz jūs spersiet nākamo lielo soli Augšāmcelšanās procesā. Nekas to nevar aizkavēt, nav lielas nozīmes tam, kas notiek uz Zemes pirms Augšāmcelšanās. Galvenais, paturiet prātā to, kādēļ esat te šajā brīnumainajā laikā un ziniet, ka visas grūtības ir īslaicīgas un pārejošas. Pats svarīgākais ir gala rezultāts, kas nāk kopā ar dualitātes cikla noslēgšanos.
 
Vai mazliet jūtaties atrauti no ikdienas notikumiem, jo esat attālinājušies vai kļuvuši savādāki, savādāk domājoši? Esat mierīgi, jūs nezaudējat saprātu, tikai Zemes pasaulīgajiem notikumiem vairs nav varas pār jums, tie nespēj piesaistīt jūsu uzmanību. Ļoti bieži jūsu prāts ir „kaut kur citur” un bieži zaudējat saiti ar realitāti. Jūsu apziņa ieiet augstākās vibrācijās, jūs saplūstat ar savu Augstāko Es. Jūs atrodaties dīvainos laikos, bet priekškaram paceļoties Gaisma izgaismos jūsu prātu ar patiesību par to, kas esat. Patiesībā jūs esat varenas Gaismas Būtnes, kas iegāja zemākās vibrācijās tikai viena iemesla dēļ- paplašināt jūsu evolūcijas pieredzi.
 
Mīļie, jūs varat tik daudz iegūt šajos pārmaiņu laikos, ļaujiet aiziet vecajam, ja tas nekalpo Gaismai, esiet gatavi mainīt savus uzskatus pret tādiem, kas atbilst Jaunajam Laikmetam. Ceļš ir viegls un virzienu nosaka Mīlestība un Gaisma. Ja savā dzīvē jau tagad varat atrast līdzsvaru un harmoniju, tad mēs sakām, ka jau tagad dzīvojat no augstākas apziņas stāvokļa. Vai tad ir jābrīnās, ka jūtaties savādāk nekā cilvēki ap jums un viņu darbība jums vairs nav pieņemama? Tā ir šobrīd notiekošās separācijas zīme, un absolūti normāla attīstība.
 
Kad mums būs tiešie kontakti ar jums, paātrināsies arī pārmaiņas un cilvēki savstarpēji pievilksies sev līdzīgiem. Paplašināsies līdzīgi domājošo grupas un to darbības ieguldījums stiprinās visu procesu. Mēs mudinām jūs šādai rīcībai, un jau tagad zinām tos, kuriem ir attiecīgās spējas vai prasmes palīdzēt mums. Mēs piedāvāsim dalīties ar mūsu tehnoloģiskajām zināšanām, lai savestu kārtībā un satīrītu Zemi. Pēc jūsu standartiem tas neaizņems daudz laika, tad arī visas pūles un centienus varēs koncentrēt uz jūsu tiesību atgūšanu. Aizai starp vietu, kur atrodaties tagad un tur, kur jums ir jānonāk pavisam drīz tiks pārlikts tilts, lai līdzeni un gludi pārietu augšāmceltā stāvoklī.
 
Tad, kad varēsim caur jūsu mēdijiem jūs sasniegt, tad viss neskaidrais tiks izšķīdināts. Tā neaptveramība varēs jūs apstulbināt, īpaši tas ātrums kādā viss notiks. Daudzu cilvēku dzīves mainīsies un kļūs par priekpilnu piedzīvojumu, jo tiksit pacelti virs jūsu ciešanām un beidzot tiks apmierinātas jūsu vajadzības. Mēs runājam par materiālajām un garīgajām vajadzībām, jo, lai paceltu jūs- svarīgas ir abas. Jūsu realitātē ienāks pasaku laimīgās beigas, jo cilvēce, kas izgājusi cauri tādām ciešanām un sirds sāpēm, to ir pelnījusi. Laime un prieks būs jūsu nākamā pieredze.
 
Mēs no Galaktiskās Federācijas noslēgsim šo vēstījumu apliecinot, ka viss virzās uz priekšu ļoti apmierinoši par spīti tam kā tas ārēji izskatās. Protams, mēs vēlētos, lai viss notiktu attīstītākā veidā, bet jāiet kopā ar plūsmu. Mēs lūdzam jūs rīkoties tieši tāpat un pielāgoties pēc nepieciešamības, šķēršļi tiks noņemti un ceļš izlīdzināts. Ņemiet vērā to dīvaino laiku kādā atrodaties, nekas nav tā kā bijis kādreiz un jūs aizejat no tā ko jums uzlikuši tumsas spēki. Tie nekad necerēja, ka jūs sakārtosities un spēsiet priecāties par savām dzīvēm. Ātri vien vecais aizies pagātnē un tiks aizstāts ar to, kas nepieciešams laimīgai dzīvei.
 
Es esmu SaLuSa no Sīriusa un ļoti priecājos par jūsu reakciju un atbildi uz mūsu klātbūtni, tas padara mūsu uzdevumus daudz, daudz vieglāk īstenojamus.
 
Paldies SaLuSa
Mike Quinsey.     Maiks Kvinsijs.