sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

Ilarions 30. maijs- 5.jūnijs/2010

Mīļie Gaismasdarbinieki!

Gatavojieties lielām enerģijas padevēm. Nākamais mēnesis būs piepildīts ar daudzām jūs skarošām pārmaiņām, jo regulāri saņemat spēcīgus enerģijas papildinājumus, tādēļ arī risināsies brīnumaini notikumi. Vispirms jau tiks skartas tās situācijas, kas prasījušas jūsu koncentrēšanos un uzmanību iepriekšējo mēnešu laikā un pēkšņi liksies, ka nekas vispār nav noticis vai bijis. Daudzi jutīsies apmulsuši. Vai tas bija reāli vai tikai iedomas? Dzīve liksies sirreāla un jūs nespēsiet vien beigt brīnīties. Mūsu padoms ir- palikt mierīgiem, doties pie dabas un vienkārši dzīvot. Ļaujiet sev atkal savienoties ar sevi un elpot, atgriezties pie sevis paša pamatiem, pie būtības un saknes, pie brīnumainās Gaismas un Mīlestības Būtnes, kas vienmēr ir rūpējusies ‘par citiem’ vairāk nekā par sevi.
 
Jūs esat nesuši smagu nastu, jo esat uzņēmušies arī daļu nastas no masu apziņas režģa un ikkatrs izdzīvojiet šīs enerģijas savās dzīvēs. Ar jums notiek daudzas un interesantas lietas, jo vairāk cenšaties tās atrisināt un sakārtot, jo mulsinošākas tās kļūst. Risinājums- ļaut visam aiziet un no visa atiet malā. Ja tas ir kopumā iespējams, meklējiet klusu un rāmu vietu, kur varat būt mierā un vērot notiekošo ap jums, putnus, kukaiņus, ziedus un kokus, mākoņus, to formas, sauli, kas apspīd jūsu ādu vai lietus lāses uz sejas. Pievērsieties šādiem vienkāršiem notikumiem un ieņemiet vērošanas un nepiesaistīšanās noskaņojumu- režīmu.
 
Ļoti nepieciešams šajos laikos ir jūsu miers un līdzsvars. Neaizmirstiet par savu humora izjūtu, bieži smejieties, pat par jocīgām domām. Mēs no augstākajām pasaulēm mēģinām sniegt jums prieku un vieglumu, lai pārvarētu šībrīža notikumus un ļoti ceram jūs atbrīvot no tiem. Tagad paceļas daudzi jo daudzi priekškari, kuru smagums jūs nospieda tik ilgu laiku, jūsu dzīve pieņems pavisam citu jēgu. Jūs sāksiet atcerēties savu Augstāko mērķi te uz Zemes, savu izvēlēto lomu Dievišķajā Plānā un visas puzles gabaliņi savietosies kopējā attēlā. Dzīves teātrī vēl tiek izspēlēts viss tas, kas atrodas noslēguma procesā un pavisam drīz būsiet daudz laimīgākā un priecīgākā vietā. Bijušais šķitīs kā sapnis un kā jau visi sapņi, tie ātri izbalē no atmiņas.
 
Mēs sakām paldies visiem tiem, kas vēlas pieredzēt šīs emocijas un situācijas ar mērķi- lai iemācītos sasniegtu līdzsvaru. Šis brīvprātīgais darbs ir spēcinājis Gaismas daudzumu uz Zemes pacelties vēl augstākā līmenī. Jūsu uzdevums tagad ir saglabāt šo uzkrājumu, stingri un stabili iezemēt to Zemes kodolā. Daudzi jau tagad spējat palikt savā centrā- kodolā un visus jaunumus un pārmaiņas sagaidāt ar daudz lielāku līdzsvaru un balansu. Mēs sakām ‘labi darīts’ un ‘paldies’. Cauri visām sāpēm, ciešanām un apjukumiem, jūs spējat saglabāt Augstākā mērķa ideju savā ikdienā un nu pienācis laiks atbrīvot sāpes, ciešanas un apjukumu un ļaut tam aiziet. Smiekli un sirds vieglums padarīs šo procesu daudz vieglāku. Katru dienu atrodiet lietas, par kurām pasmieties. Pavērojiet sevi smejamies, savas sajūtas, reakcijas, atbildes un pavērojiet atšķirības. Ziniet, ka atrodoties savā kodolā, jūs esat apvienots ar lielāku Dzīves mērķi, kam vēl jāiet plašumā un jums jāpieredz viss vajadzīgais, lai mācētu izšķirt un atzīt visas piedāvātās situācijas kā izaugsmes un mācību dāvanas.
 
Esiet pēc iespējas mierīgi un atbrīvoti, sūtiet Mīlestības enerģijas visiem un visam ap sevi. Mīlestība pārspēs pilnīgi visu pār jums šobrīd nākošo. Meklējiet pašu dziļumos un saprotiet, ka tas ir jūsu pamats. Mīlestība izkonkurē visu. Mīlestība ir Visuma lielākais spēks. Viss iespējams ar Mīlestības palīdzību. Mīlestība atbrīvo no nastām un rūpēm, parādās jauna diena un atveras jauns ceļš. Jūsu priekšā nostāsies daudzas zelta iespējas un varēsiet izvēlēties- kuru ceļu iet. Šie laiki ir aizraujoši un iepriecinoši, tie jāizdzīvo un jāpieredz visā pilnībā. Palieciet iecentrēti sevī. Visi tiekat bezgalīgi mīlēti un apbrīnoti. Visam ir sava jēga.
 
ES ESMU Ilarions
 
©2010 Marlene Swetlishoff          Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.