sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

SaLuSa 10.maijs/2010

Jūs zināt- pilnīgi nenovēršami ir mūsu atvērtie kontakti, un pagaidām tie tiek atlikti tikai līdz oficiālā paziņojuma brīdim, kas ļaus mums atklāti ierasties pie jums. Uz Zemes notiekošais sasniedz arvien jaunus sagrāves līmeņus un norāda uz daudziem sliktiem un netīkamiem stāvokļiem nekā tas bija agrāk, tāpēc mēs arī dzirdam jūsu lūgumus ierasties ātrāk un sniegt nekavējošu palīdzību. Mēs esam gatavi, bet mēs lūdzam jūs turpināt domāt un lūgšanās lūgt jūs atbrīvot no visa biedējošā. Jo vairāk ap sevi veidojat enerģijas par mūsu atnākšanu, jo vairāk palīdzat īstenot nepieciešamos apstākļus, lai tas notiktu dzīvē. Te ir iesaistīts Pievilkšanās Likums, kā individuāli, tā arī kolektīvi, jūs saņemat to uz ko koncentrējaties. Jūs sākat pamanīt uzreiz vienlaicīgi tik daudz notiekošu lietu, patiesība spraucas no visām pusēm, jūsos jau ir modusies apziņa par visu to, kas sekos. Kādreiz slēptais tiek pacelts Gaismā un izgaismojot visu iepriekšējo gadu dezinformāciju, jūs saņemat aizvien skaidrāku kopskatu par Cilvēces virzību. Nekas vairs nebūs tā kā agrāk un tas nemaz nav jūsu interesēs atgriezt atpakaļ vecos uzskatus un dzīvi.

Dievišķajā Dekrētā ir noteikts, ka jums jābūt klāt esošiem lai pieredzētu beigu laikus, jo visi esat daļa no Augšāmcelšanās procesa. Sākot saprast jūsu personīgo līdzdalību, jūs sapratīsiet arī to, ka šobrīd atrodaties negrozāmo pārmaiņu pašā vidū. Vecā realitāte ir labi kalpojusi, lieliski jums parādot, kas notiek, ja viss radītais netiek balstīts uz Gaismu. Tūkstošiem gadu garumā esat piesaistījuši zemākas vibrācijas un tā vietā, lai uz Zemes radītu paradīzi, esat ļāvuši tumšajiem pārņemt kontroli. Lai cik tālu būtu aizgājuši tumšo centieni jūs paverdzināt, nekad tā nebūtu bijusi pilnīga un galīga, un pilnīgi noteikti, viņu plāns bija lemts neveiksmei. Tagad notiek tumsas kabalas atteikšanās no troņa, ar katru dienu tā pāraug viņu pašu reiz radītā sabrūkošā bezcerībā.

Neskatoties uz to, kam esat izgājuši cauri daudzajās dzīvēs uz Zemes, tas ir devis jums iespēju attīstīties daudz ātrāk nekā tas būtu noticis citos dzīves apstākļos. Pieredzi nevar iegūt bez mācībām, to jūs paņemsiet sev līdzi uz augstākajām dimensijām, atmiņas par grūtībām, sāpes un bēdas izbalēs, tām nebūs vietas jūsu nākotnē. Aizmirstiet un piedodiet tam, kas vēl jūsos sāp, un koncentrējieties uz visbrīnumaināko realitāti, kas formējas tagad, lai ievestu jūs Augšāmcelšanā. Miers, laime un līdzsvars ir dabīgi augstāko dimensiju apstākļi, tur jūs gatavojaties ieiet. Mēs zinām, daudzi ir noraizējušies par savu ģimeņu un draugu likteņiem, bet neveltiet tam pārāk daudz laika cenšoties to saprast. Pilnīgi visu cilvēku dzīves plānos ietilpst nākotnes jautājums, un ja vēlaties palikt kopā, tad tā arī notiks. Ļaujiet brīvajai gribai noteikt to kā dvēseles izveido savu nākotni, un esiet pateicīgi par jebkuru kontaktu ar tiem, kurus mīlat. Tā saite nekad nepārtrūks, jūs vienmēr varēsiet turpināt savas attiecības.

Līdz šī cikla beigām ikvienam būs skaidrība pat Augšāmcelšanās iespēju piedāvājumu. Ja kādas dvēseles nolems, ka tai nav gatavas, tās atstās Zemi, lai turpinātu savu pieredzi kaut kur citur. Brīvā griba ir brīnumains darba rīks, kas ļauj jums izvēlēties jūsu progresa ātrumu un ja vēlaties varat atkārtot mācību stundas. Tāpēc, mīļie, neuzspiediet vai neuztiepiet kādai citai dvēselei sekot jums. Visi pilnīgi noteikti sasniegs savu mērķi, un laikam te nav nozīmes. Protams, paceļoties jūs ieiesiet bezlaika dimensijās, kurās pagātne, tagadne un nākotne ir viena. Gatavojoties uz Augšāmcelšanos, jūs sapratīsiet, ka aizvien mazāk paļaujaties uz pieņemto laika mērīšanas sistēmu, un tā jums kļūst aizvien mazsvarīgāka. Tādā veidā arī notiek pārmaiņas un aizvien biežāk sapratīsiet, ka dzīvojat Tagad momentā.

Jo vairāk ejat kopā ar plūsmu, jo vieglāk būs pieņemt un pielāgot pārmaiņas. Esiet atvērti pārmaiņām, koncentrējieties uz visu labo un derīgo, uz vērtīgo visiem. Pārmaiņas parasti ir drudžainas, bet tiek labi organizētas. Skaidrs, ka jūs vēlētos ātras pārmaiņas un tādas, kas neradītu nekādas neērtības. Galaktiskā Federācija ir lietpratēja visa jaunā ieviešanā- uzskatu, paradigmu. Mūsu tehnoloģijām nav neizpildāmu uzdevumu vai kā tāda, kas nav pa spēkam. Pavisam drīz mūsu tehnoloģijas redzēsiet darbojamies, un sāksies vareni laiki salīdzinājumā ar jebkādiem iepriekšējiem standartiem. Tie būs prieka pilni un pārpilnības laiki, veselības un visa iepriekš noliegtā, no iluminātu puses, laiki, kas atjaunos dzīves kvalitāti. Pats svarīgākais- tiks atgriezta jūsu neatkarība, tā ir saraksta augšgalā.

Jūs esat mums kā bērni, kam nepieciešama palīdzība vēl atlikušajā cikla laikā. Bieži esat rotaļājušies ar briesmām un tāpat kā vecāki mēs esam jūs rūpīgi vērojuši un redzējuši kā jūs gūstat mācības no pieredzētā. Jūs neko nebūtu iemācījušies, ja ik pa brīdim neapdedzinātos. Tāpēc mums ir jāpieļauj pilnīga jūsu brīvā griba, lai paši varētu pieredzēt to, ko vēlaties. Tomēr mēs ļoti rūpīgi sekojam tam ko darāt, mums ir ļauts sniegt jums noteiktu aizsardzības daudzumu un pilnu aizsardzību un iejaukšanos jautājumos, kas skar visas jūsu pasaules apdraudējumu. Piemēram, vairākas reizes pagājušajā gadsimtā jūs tikpat kā bijāt iznīcinājuši savu planētu un mēs iejaucāmies, lai to nepieļautu. Izplatoties un attīstoties jūsu pašu visuma tehnoloģijām un paplašinoties Zvaigžņu Karu stratēģijai, jūs radāt iespējamas briesmas pat citām planētām tālu prom no Zemes, bet netiks pieļauts ietekmēt citas civilizācijas. Lai cik nopietni būtu iemesli, mēs turpināsim jūs novērot un aizsargāt.

Es esmu SaLuSa no Sīriusa un Galaktiskās Federācijas vārdā varu teikt, ka mēs ar nepacietību gaidām mūsu atkal apvienošanos, lai atvērtu jaunu vēstures lapaspusi. Pilnīgi droši, ir jāatstāj dualitāte, jo ļoti daudzi tam esat gatavi un savu apziņu pacēluši daudz, daudz augstākā līmenī. Jūs esat apzināti pārvietojušies, meklējot un atrodot ceļu, kas izvedīs jūs no dualitātes. Vēl joprojām tas prasa absolūtu koncentrēšanos un uzmanību vērstu uz Augšāmcelšanos, jo ir tik daudz novirzošo lietu. Ticiet tam, ka Dievs ir ieplānojis jūsu nākotni, jūs tiksiet atbrīvoti no tumsas, kas tagad tiek gāzta no sava troņa. Mīlestība un Gaisma ir jūsu brīvības pases un mēs darām visu iespējamo, lai palīdzētu jums pacelties. Arī Staru Skolotāji lej savu Gaismu pār jums un tā palīdzēs nostiprināt jūsu izaugsmi un pilnīgi atvērt jūsu čakras.

Paldies SaLuSa.

Mike Quinsey.     Maiks Kvinsijs.