piektdiena, 2011. gada 29. aprīlis

Kuthumi: Sava ēnas Es izgaismošana

24.aprīlis/2010

Skolotājs Kuthumi skaidro un dod vingrinājumu kā pārvērst savas un citu tumšās enerģijas.

Tā kā atkal ienāku jūsu klātbūtnē, nomieriniet savu ķermeni un prātu. Esiet mierīgi, atvērti saņemt, apsveriet manus vārdus un klausieties savā Augstākajā Es.

Vispirms vēlos, lai saprastu, kas ir jūsu ēnas būtība. Tā ir jūsu daļa, šķautne, jūsu domāšanas un uzvedības šķautne. Ko es ar to domāju? Tā ir jūsu ‘seja’, daļa no jums. Jūsu ēna- es sniedz jums dualitātes pieredzi jūsu domās, runā, rīcībā. Es to saucu par es ēnu, lai atvieglotu sapratni un tāpēc, ka ēna- es satur mazu Gaismas daudzumu, tādējādi tā ir tumšāka nekā jūsu Augstākais Es, kas ir Gaisma.


Daudz lietas, kas ar jums notiek ir tieši šo divu savu šķautņu- ēnas es un Augstākā es iedarbība un rezultāts. Vai vienkārši sakot- dualitāte.

Šie divi es ir tie, kas pieļauj pieredzi, kas ļauj salīdzināt, saprast visas notikuma puses, visu to ko redzat. Sniegšu piemēru. Jūs vēlaties pārdot māju. Jūs esat vizualizējis, ieplānojis un nepacietīgi gaidāt pārdošanas brīdi. Te pēkšņi uznāk vētra un ļoti stipri vēji. Māja tiek sabojāta un vajadzīgs remonts. Jūsu pārdošanas plāns tiek atlikts. Seko neticība, dusmas un vilšanās.

Vēl pirms maza laiciņa jūs bijāt sajūsmā, pilns cerību un sapņu par savu nākamo māju. Jau domājāt par telpām, istabām, mēbelēm. Nu tas jāatliek. Es saku jāatliek, nevis jāaizmirst, jo vēlme jau nav pazudusi. Tas ir tikai pagaidu šķērslis. Tomēr te parādās jūsu ēnas- es un izgaisina lielu daļu agrāk jūsos bijušās Gaismas. Pieaug dusmas. Jūs meklējat kādu vainīgo uz ko izgāzt savas dusmas. Jūsu tuvinieki saņem skarbus dusmu pilnus vārdus. Draugi un kolēģi saņem jūsu dusmas jau īsākā izklāstā un sūdzībās, kas mīsies ar vēlmi saņemt no tiem līdzjūtību. Bet ēnas es tik viegli neaiziet. Dusmas ir tepat un gaida katru iespēju- pat ar notikušo nesaistītas situācijas, lai parādītos. Dusmas ļoti spēcīgi valda pār jūsu personībām. Dusmojoties jūs atrodaties savā ēnas- es, tumsā.



Tie, kuri spēj redzēt auras enerģijas, redz arī jūsu dusmas un sajūt tās. Pirmā reakcija ir atkāpties no dusmu enerģijām, jo cilvēki nevēlas saskarties un uzņemt sevī dusmas. Dusmas pielīp ļoti viegli. Jā, arī tas jums ir jāsaprot. Ja kāds, kas atrodas dzīves plūsmā, ir mierīgs un nosvērts, saskaras ar negatīvi noskaņotu cilvēku un ar tik spēcīgām enerģijām kā dusmas, tad negatīvais var pielipt tā cilvēka auras laukam.

Cilvēks sajūt diskomfortu, nelīdzsvarotību un arī sāk pārvietoties uz savu paša ēnas es. Jūs to varat novērot pēc lielās iepirkšanās. Protams, ne jau visi auras lauki, ar kuriem sastapsities, būs dusmu pilni. Ļoti bieži pēc iepirkšanās sajūtat smagumu.


Es saucu to par dažādu zemāko dimensiju enerģiju uzņemšanu. Jo zemāko dimensiju enerģijas ir ‘smagas’.

Iepirkšanos lietoju tikai kā piemēru.

Tie, kas dzīvo augstākā līmenī sajūt šo smagumu ap sevi, savā enerģētiskajā laukā. Šīs sajūtas nav pārāk patīkamas. Neattīrītas, šīs zemās enerģijas pamanīsies pieaugt lielākas jūsu enerģētiskajā laukā. Drīz arī jūs sāksit darboties no sava ēnas es. Tā ļoti ātri notiek ar diviem mīlošiem cilvēkiem. Parasti tie kontaktējas ļoti cieši. Ja viens pieredz vilšanos vai dusmas, tad parasti seko negatīvi vārdi un rīcība. Otrs cilvēks ļoti ātri uzsūc negatīvās emocijas un dusmas izplatās kā vīruss. Tas notiek tāpēc, ka šie cilvēki ir atvērti viens otram, tuvi, tie kļūst par sūkli, kas uzsūc partnera emocijas. Tā notiek ļoti bieži.


Vienkāršais otrais solis

Tā kā ieejat jaunā apziņas stāvoklī- kā jūs to varat mainīt? Ko darīt? Vispirms ieklausieties savā iekšējā balsī. Apzinieties, nosakiet- ko jūtat. Saprotiet, ko jūtat. Apziniet to. Tas ir svarīgi. Tiklīdz apzināt savu ēnas es un kāpēc jūs to sajūtat, jūs ieejat vietā, stāvoklī, kurā varat aizkavēt negatīvā pieaugšanu spēkā un ieiešanu jūsu mentālajā un emocionālajos ķermeņos.



Ar apzināšanās faktu jūs sākat uzņemt atbildību par savu ēnas es. Tad arī varat sākt strādāt ar to, pārvarēt un izdzēst.  

Kā izdzēst? Tā kā pilnīgi viss sākas ar ieceri, nodomu vai nolūku, es jums jautāju, kāds ir jūsu nodoms tajā brīdī, kad apzināt situāciju? Ļoti bieži rīcība netiek kontrolēta. Tas var būt satraukums vai cita cilvēka rīcība, kuru jūs nespējat kontrolēt. Saprotiet, jūs nevarat mainīt notikumu. Jūs nevarat mainīt arī cita cilvēka dusmas vai kritiku. Tiem pašiem jāuzņemas atbildība par savām sajūtām un notikumiem. Vai jūsu nodoms ir palikt savā ēnas es tumsā vai palikt savas dzīves Gaismas plūsmā? Jūsu nodoms ir noteicošais. Redzat, tas ir viegli.

Tagad, 2010.gadā, jums jāuzņemas pilnīga atbildība pār sevi. Jūsu nodomi, vārdi, rīcība, ko veicat caur savu ķermeņa templi. Jūsu veselība, jūsu ēdiens. Tas viss ir jūsu atbildība vairāk nekā agrāk. Tās ir jūsu izvēles. Tas ir vienīgais veids kā radīt nākotni. Kad ārējā pasaulē notiek kas tāds, ko nevarat kontrolēt vai grozīt, kas ietekmē jūsu emocionālo ķermeni, tad atkāpieties. Kārtīgi apsveriet, izanalizējiet situāciju un savas sajūtas par to. Ko pamanāt? Ko sajūtat nākam no jūsu Augstākā Es? Ar laiku sajutīsiet labo, ne vienmēr pamanāmu uzreiz. Citreiz jums vienkārši jāgaida līdz situācija pati izšķīst. Vajadzīgs tikai laiks. Es atgādinu jūs domāt un sajust tikai Gaismu, jūsu  Augstāko Es,  Dievu. Tā var ātri pārvērst tumšo un rast risinājumus.

Mani apbēdina jūsu vārdi „bet es to nevaru, es nezinu kā darīt”. Mans draugs, tas ir tikai tavs apzinātais prāts,kas ir aizmirsis kā tas notiek. Vissvarīgākais šajā lietā ir nodoms. Vienkārši lūdziet, sakiet vārdos lai no jums tas tiek noņemts un pārvērsts Gaismā. Un saku- tā notiks. Jūsu iecere ir galvenā, tā ir viss.


Tagadējo jūsu un Zemes pārvērtību un pārmaiņu laikā, pievērsiet uzmanību tam, lai jūsu ēnas es nevaldītu pār jums, īpaši pār domām.

Kad apstājaties un apzināt notiekošo, tad redzat situāciju daudz skaidrāk, neslēptu zem dusmu miglas. Tad spējat pārspēt, būt pārāks par jūsu ēnas es un saglabāt Gaismas plūsmu ap sevi un savā dzīvē.



Gaismas plūsma



Jūs mostaties savai Gaismas plūsmai, tā vienmēr bijusi jūsos. Modrības laiks, jūsu sajūtu apzināšanās un jūsu mīlestības apjausmas laiks ir te uz Zemes TAGAD! Tā ir jūsu transformācija. Tā jūsu un visi citi uz Zemes sāksiet radīt jaunu Zemi. Jūs to radīsiet ar pareizu ieceri, nodomu, ar mīlestību. Sekos miers. Jūs šos vārdus esat dzirdējuši daudzas reizes. Tāpēc, ka tie ir patiesība. Šie vārdi ir cilvēces nākotne. Neatlieciet tos sāņus, es lūdzu. Tā vietā satveriet tos abām rokām un glabājiet, turiet tos sevī, to nozīmi, atbildību, turiet tos cieši sevī. Nākamajā reizē, kad sajutīsit smagumu un sevī mostamies dusmas, atcerieties. Apstājieties, iepauzējiet un pārveidojiet. Atbrīvojiet tās. Nepalieciet negatīvajā. Pastumiet to. Kādā veidā? Ar elpošanu. Izelpojiet to no jūsu auras lauka, spēcīgi un ātri. Tūlīt pastāstīšu:

Varat sēdēt vai stāvēt, lai ķermenim būtu stabila sajūta.

Ļoti dziļi ieelpojiet. Sajūtiet spēku un nodomu, kas piepilda jūsu plaušas ar gaisu.

Tad ātri un spēcīgi izpūtiet ārā gaisu no savas mutes līdzīgi vēja brāzmai, atbrīvojot sasmakušo un negatīvo enerģiju sevī.

Iedomājieties piepūstu balonu un tad ļaujiet tam izlaist gaisu. Gaiss tik ātri izplūst, ar tādu spēku, vai ne?

Tāds spēks ir vajadzīgs tajā brīdī lai izelpotu no sevis ārā visu negatīvo.

Tas ir viegli izdarāms, un negatīvās enerģijas un dusmas tiks pārveidotas, ja vien pareizi to izdarīsiet. Veiciet šo vingrinājumu vismaz trīs reizes.

Jums jābūt modriem, uzmanīgiem, jāpazīst sevi, jāzina sevi. Sajūtiet savu paša dzīves plūsmu. Dzīvojiet to, aizsargājiet to un izturieties pret to ar mīlestību.

Skolotājs Kuthumi



www.kuthumischool.com