sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

Sauls: Ikviens esat dievišķās Mīlestības radītā pilnība

Our Spiritual Destination

05/30/2010 by John Smallman 05/30/2010  Džons Smolmens
Dievišķais Plāns planētai Zeme un cilvēcei turpina savu attīstību, ikkatrs tajā piedalāties, jo visi tam piekritāt. Kad pavērojat pašu uzcelto un izveidoto iluzoro realitāti, visas tās ciešanas un disharmoniju, tad atgādiniet sev, ka koncentrējot uzmanību uz to, kas ir nepareizi jūs to atbalstāt, kā arī visu nepareizo, kas tajā atrodas. Ja nevirzīsit savu uzmanību un atbalstu ilūzijai, tad tā sadalīsies.

Ļoti daudzi jau esat sapratuši, ka šī redzamā realitāte, tā dzīve ko dzīvojat, ir ilūzija. Tomēr, vienalga tā fascinē un veiksmīgi piesaista lielu jūsu uzmanības daļu. Jūs zināt, ka tā Realitāte, Viss Kas Eksistē, ietver sevī Dievu, kas ir bezgalīgs, ka nekur un nekad neesat atrauti no Viņa, Viņā jūs atrodaties dievišķajā harmonijā, mierā un Mīlestībā.

Disharmonija un ciešanas ir jūsu apvienoto iedomu rezultāti, kas ceļ, spēcina un vairo ilūziju, ja jūs koncentrējat uzmanību uz ciešanām un disharmoniju. Jūsu uzdevums ir fokusēties uz Mīlestību, no tās ir atkarīga jūsu eksistence. Atverot Mīlestībai savas sirdis, jūs saņemat To Pārpilnībā, ļaujiet tai brīvi ieplūst un plūst jums cauri. Tad sapratīsiet, ka visi citi arī ir ietīti šajā dievišķās enerģijas laukā un tas plūst cauri tiem tieši tāpat kā cauri jums.

Kad šī sapratne būs piepildījusi jūsu apziņu, tad tas, ko uzskatāt par nepareizu vai nepieņemamu, atbaidošu citos, tas viss sāks izšķīst tās Mīlestības gaismā, kas atrodas ap pārējiem, tā kļūs saredzama arī jums. Jums nepatīkamie citu cilvēku aspekti, kas iepriekš piesaistīja jūsu uzmanību, šķitīs un redzēsiet tajos- lūgumu pēc mīlestības un pieņemšanas- tāpat kā jūsu dažādie aspekti, ar kuriem neesat līdz galam apmierināti, bet ko esat lietojuši sevis aizsardzībai.

Turpmākajā ceļā ir jāpārtrauc aizsardzība atbildot uzbrukumam, jāpārtrauc uzbrukt tiem, kurus uztveriet kā nepareizus vai biedējošus. Pēc pieredzes jau zināt, ka šāda rīcība (aizsardzība, uzbrukums) veicina tieši tādu pašu atbildi un abas puses jūtas nepatiesi aizskartas, turot ļaunu prātu.

Ikviens esat perfekta Dievišķās Mīlestības radība, tāpēc ļaujiet tai Gaismai, kas atrodas jūsu būtībā vadīt jūsu domas, vārdus un rīcību. Patiesībā, tas ir tas, ko visi arī vēlaties, citādi savās lūgšanās nelūgtos pēc pasaules miera. Uz pasaules būs miers, bet tas jāienes pasaulē esot pašiem mierpilniem nevis ar aizsardzības mieru. Tas ir pretdabiski.

Pirmajā reizē, kad pieņemat lēmumu neaizsargāt sevi, kad jums uzbrūk un rīkoties pēc šāda lēmuma, tas ir visgrūtākais. Bet, kad tāda rīcība kļūst par ieradumu, tad kļūst vieglāk, tas nes iekšējo mieru. Tas ir lēmums piedot nevis pretdarboties, un jūsu personīgais enerģētiskais lauks kļūst mierīgs un mierpilns. Ikvienam ir enerģētiskais lauks, tā dabīgais stāvoklis ir mīloša laipnība, bet kad esat bailēs vai dusmās, tad jūsu enerģētiskais lauks kļūst bojāts, deformēts un nestabils, to sajūt arī citi un atbilstoši tam pielāgo savus laukus. Tas viss pārsvarā notiek zemapziņas līmenī, bet praktizējot palikt un saglabāt mierpilnu savu enerģētisko lauku, jūsu lauks spēcināsies.

Kad esat mierīgs, tāds ir arī jūsu lauks, kas iedrošina citu enerģētiskajiem laukiem rezonēt tieši tāpat un izplatīt mieru kā ūdens apļus ezerā. Esiet mierpilni, dalieties mierā, jo pasaulē jāsasniedz miers, ļaujiet ilūzijai izbālēt.

Ļoti lielā mīlestībā, Sauls.