trešdiena, 2017. gada 3. maijs

Veiksmes apziņa

Veiksmes apziņa
"Attiecībās ar otru, redzam patiesību par sevi. Visātrākais veids, kā iepazīt un uzzināt, kas esam mēs paši, ir attiecības. Te neiet runa par sevis mainīšanu, bet par sevis apzināšanu. Ja tas šķiet grūti, tad jebkurā grūtā jautājumā var vērsties pie Dievišķā pēc palīdzības.
Pirmais, kas jāsaskata savā rīcībā ir pašinterese. Mīlestība, ko izrādām pret otru, patiesībā sakņojas ieinteresētībā. Mīlestību mēs sniedzam otram sevis labad... Mēs bieži arī ienīstam sevi par to, ko darām vai arī mānām otru cilvēku, vai arī cenšamies būt citādi, vai izrādām vienaldzību, vai galu galā izbeidzam attiecības. Tam visam pamatā ir pašintereses.
Patiesība jāierauga ne jau nolūkā kritizēt, mainīt vai ienīst sevi. Ne vienmēr, kad cilvēks ko uzzina par sevi, tas ir arī jāmaina. Visgrūtākais jau ir tieši tas - ieraudzīt patiesību par sevi. Bet tomēr katram, kurš nolēmis iet pašizaugsmes ceļu, nākas sevi iepazīt!
Kad mēs paliekam ar to, kas ir, ar fakta, kāds tas ir, atzīšanu, tad šis stāvoklis pats no sevis savieno cilvēku ar visu notiekošo, ar viņu pašu un ar Dievišķo.
Šī saite dod veiksmes apziņu.
Šis stāvoklis dod veiksmes apziņu!
Kad cilvēks ir veiksmes apziņā, tad var sasniegt visu- uzplaukumu, bagātību, panākumus visās dzīves jomās."
Pasaules Vienotības Universitātes pasniedzēji

ww.fenomenslatvija.com
FB grupa SAULES TEMPLIS
FB lapa Fenomens & Dāvana