pirmdiena, 2017. gada 15. maijs

MAZĀS ASTROZIŅAS 15.05. - 21.05.

MAZĀS ASTROZIŅAS
15.05. - 21.05.

Šī nedēļa noritēs dilstoša Mēnestiņa gaismā, tātad mums ir gudrā nedēļa, kad vairāk lietojams ir prāts. Jau pirmdienas rītā ziņnesis Merkurs nomaina savas ātrās lidojamās sandales uz daudz lēnākiem un pamatīgākiem trejdeviņu jūdžu zābakiem, jo pāriet no straujajiem Auniem uz pamatīgajiem Vēršiem. Informācija tagad plūdīs lēnāk un pamatīgāk. Arī pasaules datorvīruss tagad sabremzēsies.
Nedēļas pirmā puse būs lēnīga, bet tam ir sava jēga. Domājam pamatīgas, materiālistiskas domas nedēļas pirmajā pusē. Saskaitām savu naudu un izdomājam finansiālo plančiku vasarai. Jo tālāk nedēļā, jo enerģijas pieņemsies spēkā un piektdien būs jau riktīga vētra. 10 balles. Viena no gada neparastākajām dienām, kad iespējams trakas idejas salikt pa plauktiem, vest pie jēgas, tā teikt. Veiksmes diena. Un atcerieties, ka veicas stiprajiem. Ja jūs pērkat loterejas biļetes cerībā uzlabot savu sūro dzīvi, jums neveiksies, jo esat vāji. Dzīve ir cūka, jo dod vēl klāt tiem, kam jau viss ir un aptīra nabagus. Nepērciet loterijas biļetes, bet apskatieties, kādas trakas idejas jūs varat sākt realizēt šajā dienā.
Nedēļas nogalē diezgan labi reibs, jo Mēnestiņš būs iečāpojis narkotiskajās Zivīs. jautrāk tusēt ir no sestdienas uz svētdienu, jo būs jau sākušies Dvīņi. Tiem, kas netusē, ir labs laiks radošajām lietām un meditācijām. Kopumā ok nedēļa, bet piektdiena ir ekskluzīva. Lai izdodas realizēt savus trakumus!
Andis
geste.astro@gmail.com