piektdiena, 2017. gada 19. maijs

Maijā – aktualizējas bailes.



 

Maijā:

1 – tīrās zemapziņas dziļākie slāņi

2 – tīrās sarežģījumi no iepriekšējām inkarnācijām

3 – tīrās smagas dzimtas programmas

4 – tīrās bailes



Tāpēc ir vērts apzināti izreaģēt bailes – piemēram - izsakot vārdos – man ir ļoti bail, vai palienot zem segas un izbaidoties, vai palienot zem gultas vai galda un izsakot, ka man ir ļoti bail, vai aiztaisot acis vai ar plaukstām vai tumsā, izsakot vārdos, ka man ir ļoti, ļoti bail, vai skrienot pa istabu vai kur citur imitējot bēgšanu, vai kliedzot.

Reaģējiet apzināti – vienkārši ļaujieties reakcijām apzināti to darot un tām ļaujot izpausties. Tas nekas, ka nav nekas saprotams, par ko un kāpēc.



Bieži ir bailes kaut ko redzēt, kaut ko ieraudzīt. Bailes izreaģējot, var tikt klāt tam, ko tik ilgi nav gribējies redzēt, jo ir bijušas bailes.




Tāpēc arī ārējie apstākļi un situācijas saliekas tā, lai mums to rādītu vai provocētu, lai mēs katrs varam ieraudzīt savas bailes, ieraudzīt, kur vēl manī bailes ir paslēpušās un nav izgaismotas.



Dace





Leida - Jā tiešām seansos tīrās sarežģījumi no šīs un iepriekšejām inkarnācijām, 1, 2, 3 enerģijas centru līmenī. Tas notiek, lai atbrīvotu vairāk vietas Gaismai, Mīlestībai. Bailes arī uzpeld un visātrāk iztīrās, ja top apzinātas un, tas ir iespējams ieskatoties iepriekšējās inkarnācijās notikušajā..... un atraisot karmiskos mezglus, izskatot situāciju.