trešdiena, 2017. gada 17. maijs

lai tiktos Saietā Trejdeviņi no 30.07.2017 - 05.08.2017


Piesakies lai tiktos Saietā Trejdeviņi no 30.07.2017 - 05.08.2017. Amatas novadā un saturīgi pavadītu ne svētku dienu, bet svētku nedēļu kopā!

Vasara Latvijā ir īstais laiks, lai izbaudītu dabas tuvumu un lauku gaisu,ģimenes un domubiedru kopābūšanu un ieniršanu tautas gudrību krātuvēs, kasvakaros noslēdzas ar draiskiem senajiem dančiem pie dzīvās mūzikas. Ideāli, ja to visu var apvienot! Jau otro vasaru šādu iespēju piedāvā latviskās dzīvesziņas saiets ģimenēm un draugiem Trejdeviņi – visiem, kuriem gribas zināt vairāk par latviskajām tradīcijām, par tautas gara mantām, par senajām prasmēm, arodiem un tikumiem. Un ne tikai izzināt, bet arī pašiem iemēģināt roku!Ļausimies Trejdeviņu ceļojumam laikā un telpā, uz kuru aicināts ikviens –gan kopā ar paprāvu radu un draugu pulciņu, gan, ja šobrīd esi viens; gan,ja tavas dzimtas saknes dziļi ievijušās Latvijas zemē, gan, ja esi šeit pavisam nesen un saknes ielaid tikai tagad. Te nav ne vecuma, ne tautību ierobežojumu, jo, ja ir patiesa interese, vēlme izzināt un iepazīt tuvāk,kas tad īsti ir latviskais, saiets ir domāts tieši Tev!



*Skaties vairāk: Trejdeviņi <https://www.facebook.com/saietstrejdevini/>*



Līdz 2017.gada 15.jūnijam piesakies uz Saietu Trejdeviņi: *PIESAKOS




Saietā Trejdeviņi tiks nodrošinātas naktsmājas 6 naktīm, 17 ēdienreizes un ikdienas programma (laba oma, apgūtas prasmes, neaizmirstamas emocijas,neizdzēšamas atmiņas,…), pilna atlīdzība par minēto sastāda 31,00 € dienā vai 190,00 € par dalību Saietā Trejdeviņi.



Par dalību Saietā Trejdeviņi tiek aprēķināta sekojoša maksa: Bez maksas - vecumā līdz 2 gadiem (vecāku pavadībā).

100,00 € -  vecumā no pilniem 2 gadiem (pieaugušo pavadībā). 190,00 € - vecumā no pilniem 18 gadiem. Nepārsniedzot

450,00 € - Ģimenei (2 pieaugušie un bērni vecumā līdz pilniem 18 gadiem).



Saieta Trejdeviņi dalībniekus vecumā līdz pilniem 18 gadiem piesaka vecāki vai pilnvaroti aizbildņi.



Aprēķinot dalības maksu tiek ņemts vērā Saieta Trejdeviņi dalībnieka vecums uz Saieta Trejdeviņi sākuma datumu.





Informācijai – izvēlētajos Ritos, kuros tiek patērēts materiāls (audums, koks, āda,..) paredzēta piemaksa par materiālu.



Pielikumā nodarbības un programma





Sīkāka informācija:

Aiga: aiga.mezale@gmail.com,  29565118







Latviešu Saiets "TREJDEVIŅI"