pirmdiena, 2017. gada 1. maijs

5.maijs – 17.maijs – 2017 - Maiju kalendārs, colkins - Viļņa apraksts_16vilnis_ KIB_Ik_LAMAT


1

Šis informatīvais materiāls par 260 dienu ciklu ir kopēts no interneta 2013. un 2014.gadā, un tam ir salikti atbilstošie datumi.

2

Šobrīd var papildus skatīt:


3

Mājas lapa - Tolteku laiks

var skatīt aprakstus arī:


4

Facebookā ir lapa Tolteku laiks.

5

Facebookā ir lapa Zabre

6

Var paskatīties internet un youtubē - Ivo Puriņš



7

Portālā draugiem.lv lapā http://www.draugiem.lv/astrologi.lv/ ir pakalpojums par maiju kalendāru.









Kib – Ik - Lamat

5.maijs – 17.maijs   2017





5.maijs
Kib 1
6.maijs
Kaban 2
7.maijs
Etznab 3
8.maijs
Kawak 4
9.maijs
Ahaw 5
10.maijs
Imix 6
11.maijs
Ik 7
12.maijs
Akbal 8
13.maijs
Kan 9
14.maijs
Chikchan 10
15.maijs
Kimi 11
16.maijs
Manik 12
17.maijs
Lamat 13





Dienvidu  vilnis

Kib – Ik - Lamat

5.maijs – 17.maijs   2017





Kib laika vilnis, kad izgaismojas patiesība un mēs spējam atbrīvoties no tā smaguma un nastas, kas jau ilgu laiku nesta līdzi!
Ir sācies Kib vilnis un tēma ir nomainījusies, ja iepriekšējais vilnis cēla uz āru visu to, kas mums traucē virzīties uz mērķi un sasniegt to – parādīja to, kurās tēmās esam iesprūduši. Tad šajā vilnī tās tēmas tiks izceltas ārā pavisam - lai mēs piedotu sev. Piedošana ir enerģijas padošana uz konkrētu tēmu, lai šī gaismas enerģija izšķīdinātu to emocionālo smagumu, kas šajā tēmā ir uzkrājies.


Katram mums ir sava pieredze, sava nasta, kuru nesam līdzi cauri laikiem. Šī nasta ir nogurdinoša visiem un visi mēs no tās gribam atbrīvoties. Citi vienkārši cenšas atdot citiem savu nastu, taču citi ir gatavi ieskatīties sevī un ieraudzīt to nepatīkamo, lai no tās atbrīvotos uz visiem laikiem.
Lai ieskatītos sevī – mums ir jābūt gana bezbailīgiem, lai spētu ieraudzīt sevī to tumsu, kurai esam gājuši cauri.
Un tikai atzīstot sevī Tumsu - mēs spējam izvēlēties iet uz gaismu.


Ja neatzīstam sevī tumsu, caur kuru visi kā viens esam gājuši cauri, tad domājam, ka jau esam tīra gaisma un ka viss, kas ir mūsos, ir gaisma, taču tā nebūt nav. Daudz ko esam darījuši aiz atriebības, aiz vēlmes ieriebt, nospiest citus zemāk, lai uz tā rēķina paceltos augstāk, kontrole pār citiem un vēl daudz kas cits ir mūsu pašu pieredze.


Šajā vilnī mums būs lieliska iespēja ieraudzīt savus melnumus un tikt ar tiem galā. Jebkurā tēmā mums jānonāk līdz izpratnei par to, kāpēc un kas ir noticis. Ja izprotam - spējam pieņemt un caur to atlaist, un tad ejam tālāk un ķeramies jaunai tēmai klāt! Taču ja neatrisinām šo tēmu, tad šī tēma nekur nepazūd un apciemo mūs atkal un atkal.

Lai atbrīvotos no tēmas, ir jāierauga tās cēlonis un lai to ieraudzītu, nākas iet atpakaļ citās dzīves līdz tēmas pirmsākumam, lai to izmainītu, lai ar šo apziņu tur izmainītu notikumus tā, kā to darītu šodien.


Jebkura izvēle jādara caur mīlestību, lai šī tēma mums pretī arī dotu tikai mīlestību. Ja spējam šajā pagātnes situācijā ielikt mīlestību, ja pieņemam tajos pagātnes notikumos lēmumus caur mīlestību pret sevi un ar šodienas apziņu - tad šī tēma izmainīsies.

Šis ir Dienvidu vilnis, kurā jāļaujas un jāvēro zīmes! Šajā vilnī viss nāks gaismā - nāks gaismā visas bailes un meli, lai no tiem atbrīvotos un nāks gaismā vēl visādi nesmukumi.
Šajā vilnī apkārtējā pasaule būs tā, kas dos impulsus un komunikācijā ar apkārtējo pasauli mums jāpauž sava griba.


Darbībā ir Ziemeļu tēma un līdz ar to jāļaujas tiem darbiem vai darbībām, uz kurām vide virza. Principā – jādara, lai ieraudzītu patiesību, lai spētu palaist vaļā un lai spētu izkustināt to, kas nepieciešams.

Viļņa stabilitāti dos sajūtas, emocijas un intuīcija. Jo vairāk emociju un sajūtu, jo stabilāka sajūta un pamats zem kājām.


Protams, šajā vilnī mums ir jātransformē un jāiedziļinās savās dzīlēs, lai sajustu to, kas nedod mieru sirdij. Un jānovērtē sevi - šajā vilnī pašnovērtējums būs tas, kas dos augstāko stabilitāti vai pašpietiekamību. Ja apzināsimies sevi, savu vērtību - tad mums nāks atbilstošas situācijas Ja novērtēsim sevi par augstu - nāks situācijas, kuras nevaram pavilkt, ja novērtēsim par zemu, tad situācijas nāks bez maz vai pazemojošas.
Tāpēc novērtēsim sevi. Domāsim to, ko patiesi vēlamies, mīlēsim sevi un citus! Priecāsimies par to, kas notiek, jo viss, kas notiek, ir ceļš uz laimi un ar katru soli mēs tai tuvojamies, kaut arī vēl pašu laimi nejūtam.


Baudīsim dzīvi tādu kāda tā ir, novērtēsim un pateiksimies par to. Pateiksimies par notikumiem, kuri bijuši patīkami un sagādājuši patīkamas emocijas, pateiksimies par notikumiem, kuri bijuši nepatīkami un palīdzējuši mums apzināties sevi vēl vairāk, un ieraudzīt to, ka esam daudz izturīgāki un spēcīgāki, kā paši domājam.
Būsim pateicīgi un priecīgi, lai caur to vairotos viss patīkamais katra mūsu dzīvē.



Ir sācies jauns vilnis un jauns scenārijs, kuram iesim cauri nākamās 13 dienas. Šī scenārija galvenā tēma ir piedošana un atlaišana.

Šajā vilnī pati galvenā un svarīgākā lieta ir tā, ka mums katram ir jābūt „šeit un tagad”, jo šis kopumā ir rezultāta vilnis, kas mums atnesīs augļus no visa iepriekš saģenerētā. Tas gan nenozīmē, ka nekas nav jādara!!



Pats būtiskākais šī viļņa uzdevums ir caur būšanu „šeit un tagad” sadedzināt, palaist vaļā un atbrīvot savu pagātni - visus tos notikumus, kas ir bijuši smagi un skumji, visus tos cilvēkus, kas mūs ir sāpinājuši un kuros esam vīlušies, visas tās situācijas, kas ir iesēdušās ar negatīvām emocijām un domām – mēs caur piedošanu atlaižam, lai kāds maģisks spēks mūs pavirzītu uz priekšu, līdz mēs radītu sev apkārt skaistu nākotni!



Scenārija režisors ir Kib enerģija, kura mums māca ieraudzīt patiesību un piedot pašiem sev un visiem, kurus uzskatām par saviem pāri darītājiem.

Piedodot un atlaižot, mēs kļūstam vieglāki, mēs atbrīvojamies no emocionālām piesaistēm, kuras velk mūs atpakaļ uz pagātni, līdz ar to atbrīvojamies no zemākām vibrācijām.

Piedodot un atlaižot, mēs spējam iet uz priekšu, kustēties cauri savai dzīvei ar lielāku ātrumu un saņemt lielāku prieku par visu, kas ar mums notiek.

Ja spēsim piedot un atlaist, tad šis vilnis mūs iekustinās un aizvedīs tur, kur vienmēr esam vēlējušies nokļūt, jo 7.pakāpienā šajā vilnī ir IK enerģija, kura spēj izkustināt un iekustināt jebko.

Augstākie spēki visu vilni mums mācīs palaist vaļā daudzas nevajadzīgas lietas!

Mācīs neturēties pie visa, kas mums ir un ko tik ļoti gribam, lai tas mums ir! Mācīs neturēties pie tā, kas slīd ārā no rokām! Tas viss ir jālaiž vaļā, lai tas atgrieztos jaunā kvalitātē un pilnīgi citā līmenī.



Ja visu vilni aktīvi darbosimies ar sevis attīrīšanu no liekā, izgaismosim un ļausim sadegt visam, kas mums ir traucējis līdz šim, mēs kļūsim par starojošiem un pievilcīgiem, mēs sāksim pievilkt visas labās un patīkamās lietas, kuras vienmēr esam gribējuši saņemt. Taču, lai tā notiktu, mums ir kārtīgi jāpastrādā ar sevi un jāatlaiž tas, ko neesam varējuši atlaist līdz šim.

Šis vilnis mums palīdzēs to izdarīt, jo gaisā virmos transformējošā un piedodošā KIB enerģija, kura ir tik ļoti maģiska, ka attīra visu mūsu dzīvi no tās tumšajām pusēm.

Katrs cilvēks, ja viņš ir laimīgs, var atrast to vietu, kurā tieši viņam ir jābūt! Un šo punktu, no kura tas viss veidojas, veidojam mēs paši. Mēs šad tad brīnāmies par to, ko mēs darām uz šīs zemes? Ja šobrīd nav atnākusi atbilde, izmantojiet šīs dienas, lai to atrastu.

Mums katram ir sava misija, ja pat mēs to nezinām vai nenojaušam.

Tamdēļ šajās 13-mit dienās mums ir iespēja pietuvoties savam aicinājumam, jo tagadne ir tā, kas veido mūsu nākotni, tamdēļ, atsvabinot visus sasietos mezglus mūsu pagātnē, mums priekšā parādās kristāla skaidrs redzējums – viss, kas pastāv, noder enerģijas iegūšanai un viss, kas dod enerģiju, kļūst skaists!




1 Kib





Dienvidu vilnis – Dienvidu diena – 1 KIB – Alķīmiskā uguns, Piedošana, Dzeltenais kareivis, Pūce.

Pirmā viļņa diena – šī diena caurvada Kib enerģiju

Kib ir enerģija, kura izgaismo patiesību visās tēmās un visur, un tā kā šajā vilnī tā ir pirmajā pakāpienā, kurš simbolizē mūs pašus un mūsu ego, tad izgaismosimies šodien mēs paši un ieraudzīsim mēs to, ar ko ir jāstrādā katram pašam sevī. Ieraudzīsim, kas mums katram pašam sev jāpiedod un jāatlaiž. Ieraudzīsim to, kas mūs bremzējis un nelaidis uz priekšu.


Apzināsimies, ka paši esam uguns, iedegsim kādu svecīti, lai to apzinātos vēl spēcīgāk un paskatīsimies vismaz 5 minūtes sveces liesmiņā ar domu, ka "Es esmu " un centīsimies savienoties un ielaist sevī uguni, un aktivizēt sevī uguni tā, ka mēs paši sajūtamies kā šī sveces liesmiņa, tikai daudzkārt lielāki. Un kad esam apzinājušies, ka esam uguns, tad šo uguni varam virzīt uz konkrēto tēmu, kuru gribam izgaismot, sadedzināt, iztransformēt, piedot vai atlaist.


Uguns ir tas, bez kā mēs nevaram nodzīvot nevienu dienu! Šobrīd gan to nejūtam, jo ir elektrība, gāze un pilsētas siltums. Taču laukos, kur tā visa nav, uguns ir liels sabiedrotais. Uguns mums ir sabiedrotais praktiskajā dzīvē un arī enerģētiski. Pasēžot pie ugunskura visi esam sajutuši, kā prāts aizpeld un domā neko, skatoties tieši liesmās. Caur uguni, saules gaismu un vienkāršu gaismu mēs savienojamies ar savu pirmsākumu, ar savu būtību. Caur uguni mēs atceramies, kas mēs esam un kas neesam, un uguns mums palīdz atbrīvoties no tā, kas neesam.


Ugunī ir liela maģija, liels spēks un lielas iespējas. Uguns spēj visu un bez tās nebūtu nekas. Uguns ir tā, kas palīdz aiziet vecajam un atnākt jaunajam. Pat pērnās lapas, kuras sapūst, iet caur šo procesu – sapūšana, tā ir ļoti lēna sadegšana.

Arī ūdens lēnām deg, tikai to var reti kad un reti kur pamanīt, taču ja ieskatās dabā, var redzēt, ka pa ūdens virsmu skraida gandrīz caurspīdīga lēna zila liesma. Viss deg un viss spīd! Sadegšana ir enerģijas paātrināšana līdz gaismas ātrumam un pie gaismas ātruma viss pārvēršas gaismā.



Mēs paši esam Gaisma, Uguns un mīlestība, kas spēj visu pārvērst gaismā un tas arī ir mūsu uzdevums. Taču bieži vien tumsas ir par daudz un uguns par vāju. Tāpēc daba sagādājusi mums papildus instrumentus - sveces, ugunskuru un citus instrumentus, kuri modina mūsos šo iekšējo uguni. Arī alkohols, konkrēti spirtotais, satur daudz uguns stihijas un citreiz iedzert ir labāk, kā nonākt pie nervu daktera. Tāpēc tad, kad ir galīgi švaki, varam iedzer ne vairāk kā 70 gramu, un nekur citur kā mājas vai pie dabas. Ja dzersim krogā - tas visu tikai pasliktinās.

 
Vēl mums palīdz attīrīties gaiss, kuru elpojam un gaiss, kurš mums brāžas garām. Braucot mašīnā lielā ātrumā vai ar jahtu, vai laivu, vai kādu no motocikliem - mūsos aktivizējās gaiss stihija vai vējš, un kā jau zinām, ja ugunskurā papūš, tad tas iedegās labāk un laikam jau tā nav sakritība, ka šajā vilnī vējš ir maģiskā darbība un tas palīdz iekurt iekšējo uguni ar maksimālu jaudu.

Šajā Visumā nav nekas jaudīgāks par gaiss un uguns savienojumu, kuru ģeometrijas redzamas Merkabā. Merkaba arī ir uguns un gaisa stihija, vai ģeometrija, kurā ir milzīga jauda visu transformēt Runājot par vēju un gaisu - tas ir tas iemesls, kāpēc pēc gariem braucam gabaliem gribās paēst, jo mūsu energo laukā viss ir izdedzis un vajag jaunu kurināmo.

Dedzināsim savas bēdas, dedzināsim savu smagumu un pagātni, pārvēršot to gaismā un mīlestībā.



Kāda Jums ir bijusi šī diena - Vai ir kādi vērojumi?
Priecāsimies, ja dalīsieties ar vērojumiem un ko interesantu par šo dienu..
Šodiena ir vairāk vērsta mums katram uz sevi... jo ir viļņa pirmā diena, kas iededz liesmu mūsos mēs kā uguntiņas šodien aizdegamies, taču tas viss notiek, ja ļaujamies un baudām.
Mūsos aizdegas liesma, kas degs visas 13 dienas.

Mums šodien ir diezgan daudz darāmā, taču ik pa mirklim atskan kāds telefona zvans vai nāk kāds epasts, ar kādu ziņu priekš mums! Ziņas ir priecīgas, taču par daudz ko liek apdomāties un aizdomāties.
It viss, kas notiek šodien, mūsos kaut ko aizdedz... aizdedz liesmu, kas iedod tēmu visam vilnim...
Ļausimies laikam un nesteigsimies.. būsim "šeit un tagad" un iedegsimies



Pirmā diena ir diena, kad it visi procesi notiek mūsos. Aizsākas kaut kas jauns! Sākas jauni procesi, kuri notiks turpmākās 13 dienas.

Šī ir Kib diena un Kib ir alķīmiskā uguns, kura izgaismo patiesību, tātad šodien ieraudzīsim sevi patiesības gaismā. Iespējams, ieraudzīsim ko tādu, kam neesam gribējuši noticēt, ka mēs tādi esam.

Ir jābūt nedaudz drosmīgiem, lai spētu atzīt sev to, kādi mēs esam un šī Kib enerģija ir tā, kas mums dod šo drosmi ieskatīties sevī ar patiesības acīm.

Patiesība ir tā, kura ved mūs uz priekšu! Ilūzija savukārt bremzē pilnīgi visu. Situāciju nav iespējams izmainīt, ja cenšamies mainīt to, kā nemaz nav, tāpēc patiesība ir ļoti svarīga.



Mums ir jāatzīst sev, ka esam nepilnīgi, ka pieļaujam kļūdas un ka varam daudz ko nezināt. Mums nav jābūt labākajiem vai gudrākajiem, jo tā ir sāncensība un konkurence, kura gala rezultātā noved līdz kanibālismam, kuru diez vai mēs gribam piedzīvot.

Mēs esam unikāli ar visiem saviem plusiem un mīnusiem, un tas mums ir jāierauga sevī. Tikai ieraugot mīnusus, mēs tos varam mainīt! Domājot, ka mums nav nepilnību, mēs pilnībā apstājamies attīstībā. Mums sevi ir jāmīl tādus, kādi esam, un tikai tad spēsim pilnvērtīgi attīstīties.

KIB enerģija ir arī piedošana un atlaišana! Ja spēsim ieraudzīt patiesību un mīlēsim sevi tādus, kādi esam, mēs spēsim piedot sev un piedodot spēsim mainīties uz to pusi, kuru gribam.



Šī diena mums visiem mācīs ieskatīties sevī, ieraudzīt patiesību un piedot. Jo patiesību mēs spējam mainīt un tādā veidā pilnveidoties. Piedosim visi sev par to, ko neesam spējuši pieņemt un sajutīsim, kā dzīve kļūst gaišāka un mainās uz labo pusi.

Piedosim sev to, ko citi mums nespēj piedot un arī viņi sāks mums piedot. Tikai vainas sajūta mūsos ir tā, kas citiem liek mūs vainot, jo tikai tas, ka citi mūs vaino, spēj izcelt gaismā mūsu vainas sajūtu un tas mums liek no tās atbrīvoties.

Šodien un visu vilni atbrīvosimies no savas vainas sajūtas un tapsim brīvi, jo mēs pilnīgi ne pie kā neesam vainīgi un nevaram tādi būt.

Atbrīvosimies un kļūsim brīvi, jo tikai brīvība no visām važām mūsu dzīvi padara patiesi skaistu!





2 KABAN





Dienvidu vilnis – Austrumu diena – 2 KABAN - Zemestrīce, kamolā tinēja, evolūcija un attīstība, Pārliecība, Pieredzes pārvēršana zināšanās.

Otrā diena ir diena, kura parāda, caur ko mēs šajā vilnī mijiedarbojamies ar apkārtējo pasauli, kā arī caur ko izskatām plusus un mīnusus tēmai, kuru esam uzsākuši pirmajā dienā un izdarām izvēli, vai turpināsim to attīstīt vai nē.

Šajā dienā aktīva ir Kaban enerģija, un Kaban ir pārliecība, kuru gūstam no pieredzes. Ja vakar kārtīgi darbojāmies un ieraudzījām patiesību sevī, tad šodien caur to gūsim pārliecību un spēsim savu pieredzi pārvērst zināšanās. Tā kā mēs esam nākuši uz šīs Zemes pēc pieredzes, tad tā ir viena no galvenajām tēmām, ar kuru šeit nodarbojamies.



Attīrot un izgaismojot sevi, mēs spējam gūt pārliecību sevī no tās pieredzes, kuru esam pieredzējuši un atlaiduši.

Vakardienas analizēšana un patiesības ieraudzīšana šodien mums iedod pārliecību, ka atbrīvojoties no visa sāpīgā un piedodot sev un citiem, mēs iesim uz priekšu daudz brīvāk un kļūsim daudz skaistāki! Apkārtējā pasaulē šodien un visu šo vilni mums ir jābūt pārliecinātiem par sevi un to, ko darām! Nedrīkst sevī ielaist šaubas – ir jābūt kā Zemestrīcei!

Šodien ir diena, kad mēs ar spēcīgu gribu ejam pasaulē, lai attīstītu savu domu, projektu, kādas ieceres. Šī ir ļoti laba diena, lai palaistu pasaulē kaut ko tādu, kam jāaiziet plašumā un jāattīstās!



Sauc šo par radošā prāta dienu, kad šķietami sīkumi iegūst nozīmi un sastingušas situācijas sāk kustēties.

Diena, kad iespējams pārskatīt savas attiecības, sačubināt, iepriecināt un apskaut savu mīļoto! Ja ir vēlme ko attiecībās mainīt, tad šī ir īstā diena, kad ielikt nodomu, lai tas attīstās uz priekšu, jo ieliktais nodoms spēs satricināt it visu un aizvest to caur spēcīgu gribu līdz mērķim.



Laba diena, lai sāktu dažādus procesus, kad sākam kaut ko no starta pozīcijas, jo šī te pieredze spēs papildināt esošo un noderēs turpmākajam! Ja būsiet šodien pavirši un slinki, tas var atnest situāciju, kad kaut kas tiek pazaudēts vai rodas spriedze, kas KABAN enerģijai ir ļoti raksturīga. Caur spriedzi mums šodien var parādīt duālās pasaules plusus un mīnusus.

Dusmas un pārmetumus noliekam malā, to vietā šodien izmantojam iespēju uzlabot jebkuras attiecības - nostiprināt pamatus, papildināt tās ar kādu odziņu, nostiprināt draudzīgu sadarbību ar darba kolēģiem.



Godāsim šodien dualitāti, kas mīt it visā - saprātā un iedvesmā, domās un emocijās, garīgajā un fiziskajā plānā, aktīvajā un pasīvajā!

Godāsim svēto radīšanas procesu domās, idejās un izpratnē, jo tas viss ir saistīts ar mūsu karmisko uzkrājumu.

Mūsu uztvere un visas atziņas, kas atnāk līdz mums kā interpretācija – šie pavedieni stiepjas un vērpjas līdzi no senas pagātnes un pārvēršas dzirkstošā nākotnē, ko tikai mēs paši radām un zīmējam.

Savienosimies šodien ar to dvēseles daļu, kas sazinās ar mūsu senčiem un cenšas izprast to gudrību, ko tie ir atstājuši mums.





3 ETZNAB





Dienvidu vilnis – Ziemeļu diena – 3 ETZNAB – Kramakmens, Spogulis, Patiesība, Objektivitāte.

Trešā diena ir diena, kura atspoguļo mūsu darbību šajā trīspadsmit dienu vilnī. Šī diena parāda to, kā mums ir jādarbojas un ko mēs darām visu Kib vilni.

Un šī enerģija ir Etznab. Etznab ir objektivitāte un asums, objektīvi jāskatās uz lietām un jāgriež nost liekais, lai mēs kļūtu vēl skaistāki un vēl pilnīgāki.

Šī diena caur darbību mums parādīs, kas mūsos vēl ir lieks un no kā mums vēl ir jāatbrīvojas, lai dzīvē varētu doties tālāk vēl brīvāk.

Etznab enerģija ir visspēcīgākā šķēršļu likvidēšanā un neitralizēšanā. Ja šodien un visu vilni pamanām šķēršļus savā dzīvē vai sajūtam to, kas mums traucē doties uz priekšu, tad varam tos neitralizēt tieši ar šīs enerģijas palīdzību.



Etznab ir arī vislielākais bieds priekš tumsas spēkiem, jo tas izpauž zibens un statiskās enerģijas būtību. Etznab ir augstsprieguma lādiņš, kurš izlādējas kā zibens, ar kuru var saspert visu tumsu un šķēršļus gan sevī, gan savā dzīves ceļā.

Tas tik efektīgi strādā, jo mūsu Augstākais “Es” arī ir augstsprieguma lādiņs. Mūsu katra Gars ir kā saules izmēra lodveida zibens. Mūsu Augstākais “Es” kā enerģijas forma ir tik piesātināts kā lodveida zibens, kurš savā ceļā izgaismo visu un sašķeļ visu tumsu.



Šī enerģija simbolizē gan zibeni, gan lodveida zibeni un visus principus, kas saistīti ar augstsprieguma izlādi. Pie milzīgas spriedzes un berzes notiek izlāde, un tā ir Etznab enerģija, kuru varam izlādēt sev vēlamā virzienā ar domu un vizualizācijas palīdzību.

Tas mūsu dzīvē izpaužas situācijās, kurās mums kaut kas neiet, un neiet un neiet uz priekšu līdz brīdim, kamēr mūsos spriedze ir tik liela, ka šo dusmu lādiņu vairs nespējam turēt sevī, līdz izlādējam to konkrētā virzienā. Un tad visi šķēršļi sabrūk un mēs varam izdarīt šo lietu ātri un viegli.

Ja šai darbībai pievienosim vēl vārdus "Tec laimīte Tu pa priekšu, es tavās pēdiņās", tad tēma sakārtosies vēl ātrāk.



Šo pašu varam izmantot, lai radītu sev to, kas nepieciešams, jo augstspriegums ir tas, kas spēj atdalīt atomu molekulas un savienot tās sev vēlamā formā.

Šodien objektīvi ieraudzīsim, kuras lietas mums jādara šobrīd un kuras var atlikt uz vēlāku laiku, jo tām nav pienācis vēl īstais laiks! Un kuras vispār varam nedarīt, jo nemaz nav mūsu aicinājums.



Caur darbību šodien un visu vilni mums to atspoguļos apkārtējā vide, parādot reālo situāciju. Etznab parādīs arī to, kas mūsu darbības izpausmē ir lieks, kuras lietas varam nedarīt, lai nonāktu pie tā paša rezultāta, vai arī bez kurām nemaz nevaram nonākt pie rezultāta.

Šo dienu un enerģiju varam izmantot, lai saprastu, kas no tā, ko darām, ir lieks. Lai saprastu, kas vēl mums jādara, lai turpinātu virzīties uz priekšu.



Lai objektīvi saprastu, kādas darbības ir jāveic, lai sasniegtu savu mērķi. Lai ieraudzītu šķēršļus un neitralizētu tos! Lai ieraudzītu sevī to, kas bremzē attīstību un nogrieztu to.

Lai vairotu savā dzīves ceļā gaismu, kura spēs piepildīt mūsu dzīvi!

Lai iepazītu paši sevi labāk un pašu Etznab enerģiju, kura ir tikpat nozīmīga mūsu attīstībā, kā visas pārejās enerģijas.

Vērosim šo dienu, vērosim spoguli, kas atspoguļo to, kas ir mūsos un skatīsimies objektīvi!

Lai Jums fantastiska diena.





4 KAWAK





Dienvidu vilnis – Rietumu diena – 4 KAWAK – Pērkons, Emocionāla transformācija, Sajūtu pārpilnība.

Ceturtā diena ir diena, kas atspoguļo mūsu stabilitāti un arī to, ko stabili sasniedzam, ja esam bijuši aktīvi iepriekšējās trīs dienas.

Šodien aktīva ir Kawak enerģija un tā ir vispiesātinātākā enerģija tieši ar emocijām no visām 20 vadošajām enerģijām. Kawak ir emocionāla transformācija, kura visiem notikumiem iedod paātrinājumu un attīra mūs no liekā, lai mēs varētu starot kā Saule.

Kawak ir transformējoša enerģija, kura iztransformē tumsu mūsos un pārvērš to gaismā. Tāpat kā pērkona negaiss, tā savāc visu smagnējo enerģiju, visas patīkamās un nepatīkamās emocijas, iegriež tās milzīgā virpulī, kurā paātrinot visu šo emociju apjomu, paceļamies augstākās vibrācijās.

Kawak mūsu dzīvē nāk kā melns mākonis, kurš savelkas ap mums un ja neesam ko tādu pieredzējuši, domājam, ka tas ir pasaules gals. Taču dzīvē pēc negaisa vienmēr nāk skaidrs un patīkams laiks, kurš piepilda visu gaisu ar mīlestību un vieglumu.

Šī diena mums paātrinās visus notikumus, ja tai ļausimies. Iespējams, mūsu pacietības traukā šodien iepilēs pēdējie pilieni un pacietības mērs būs pilns, un tam sekos eksplozija. Šo eksploziju mums visiem jāmācās izmantot konstruktīvi! Reti gan tas mums ir sanācis, jo šo milzīgo emocionālo lādiņu ir grūti savaldīt. Taču, ja esam pieredzējuši vairākkārt tādus emocionālus sprādzienus, tad jūtam, kad tas tuvojas un varam sagatavoties tam laicīgi.



Visas mūsu emocijas ir būvmateriāls mūsu dzīvei! Domas piepildot ar sajūtām un emocijām, tās materializējas konkrētā laikā. Ja domas piepildām ar emocijām un milzīgu spēku, kā tas ir emocionāla sprādziena gadījumā, tās spēj materializēties lielā ātrumā.

Lai izmantotu šo instrumentu ir jātrenējas! Sākumā tas nav viegli - noķert negaisa mākoni un pagriezt sev vajadzīgajā virzienā. Ja spējam sprādziena brīdī kontrolēt savas domas, tad mākoni esam noķēruši. Domājot par to, ko patiesi vēlamies, ir jālaiž šī eksplozija gaisā. Piemēram, ja mums ir noriebies tas, ka nekad nepietiek naudas ceļojumam un visa nauda aiziet neparedzētos tēriņos, un pacietības mērs ir pilns. Tad nevajadzētu tikai nodomāt, ka nauda ceļojumiem nepietiek. Vajadzētu atteikties no tā, ka nauda ceļojumiem nepietiek un padot visu šo emociju lādiņu uz to, lai top līdzekļi, iespējas un resursi ceļojumiem.



Jebkurā gadījumā ir jāatsakās no tā, ko vairs nevēlamies un jāpadod viss lādiņš uz to, ko vēlamies, tādējādi acumirklī radot domu, kura piepildās ar lielu apjomu emocijām un milzīgu spēku, kurš šo visu enerģiju novada uz materializāciju.

Tiem, kam pacietības trauks nav pilns un dzīvē viss ir tā, kā vēlas - šī diena būs emocijām bagāta. Ļausimies tām un piepildīsim sevi ar visām krāsām.

Lai mēs justos stabili, baudīsim šīs dienas krāsas un emocijas! Tās piepildīs mūs, un jutīsimies emocionāli bagāti un tas dos mums stabilitāti.



Ja kādam ar to ir par maz, tad jāatrod veids, kā sevi piepildīt ar pilnīgi trakām emocijām. Piemēram, jāizlec ar izpletni, jānolec ar gumiju, jāizbrauc pa amerikāņu kalniņiem, un caur to katrs gūs stabilitāti un dzīves piepildījumu, vismaz uz brīdi, un tas viss dos paātrinājumu mūsu dzīvei.

Izbaudiet šo emociju piepildīto dienu. Vadieties pēc sajūtām un ieklausieties tajās! Ja ko gribas – tad dariet! Esiet tie, kas ļauj ienākt dzīvē it visām krāsām, lai tā kļūst piepildīta un Starojoša!





5 Ahaw





Dienvidu vilnis - Dienvidu diena – 5 Ahaw - Beznosacījumu mīlestība, Saule, Apgaismība, Atklāsme, Apskaidrība.

Piektā diena šajā vilnī ir radošās beznosacījumu mīlestības diena.

Piektais pakāpiens ir radošais pakāpiens, caur kuru katru vilni radām to, ko vēlamies un enerģija, kura aktīva piektajā pakāpienā ir tā, caur kuru to darām.

Šodien aktīva ir Ahaw enerģija un Ahaw ir beznosacījumu mīlestība, gaisma, saule, apskaidrība un apgaismība.

Šī ir enerģija, kura ved pie atklāsmēm, kura ir kā rezultāts divdesmit dienu ciklam un caur kuru varam kļūt apgaismoti.



Šodienas radošajā procesā vissvarīgākā ir beznosacījumu mīlestība pret sevi. Mīlēt sevi bez nosacījumiem, jo tieši tā mīl mūs Dievs, Dievam nav nosacījumu vai uzstādījumu mīlestībai, tas mīl visus un ikvienu.

Mīlestība ir gaisma, kuru starojam, kad mīlam sevi. Ja spējam mīlēt sevi bez nosacījumiem, mūsu gaismas starojums pieaug, mēs spējam sevi mīlēt priekos un bēdās. Spējot sevi mīlēt jebkurā dzīves situācijā, mēs spējam starot ap sevi daudz gaismas un piepildīt visu savu dzīvi ar tīru un siltu gaismu. Tieši tāpat kā to dara Saule! Tā mīl sevi un staro nepārtraukti, apspīdot visu Visumu bezgalīgos attālumos. Gaismai ir tāda īpašība, ka tā staro tik tālu, cik tālu vien nav šķēršļu! Un tas ir tik tālu, cik tālu sniedzas šis Visums.



Ja mīlam sevi un apzināmies, ka spīdam kā saule, mēs apspīdam visu Visumu, jo gaisma staro tik tālu, cik tālu vien nav neviena šķēršļa. Tas nozīmē un parāda to, ka esam bezgalīgi lieli, ja vien spējam mīlēt sevi ik mirkli. Nav iemeslu, lai sevi nemīlētu, jo mīlestība ir beznosacījumu.

Mīlēsim sevi tādus, kādi esam!

Piepildīsim savu dzīvi, savu māju, savu apkārtējo vidi ar gaismu!

Starosim to cauri visam Visumam un padarīsim to vēl gaišāku un patīkamāku.



Šīs dienas enerģiju var izmantot radīšanai un Ahaw ir Dienvidu enerģija, tamdēļ tas ir rezultāts. Ahaw radošajā pakāpienā ir rezultāta ieraudzīšana!

Vienīgais, kas mums ir jāizdara, ir jāierauga tas rezultāts, kādu gribam saņemt un šī doma jāizstaro visā Visumā kā saulei. Ja spējam to izdarīt, tad vienīgais kas atliek, ir mīlēt sevi un paļauties uz Dievu, ka viss tiks realizēts. Paļauties, ka arī Dievs grib, lai mums ir tas, par ko sapņojam! Paļauties, ka Dievs mūs mīl un mēs sasniegsim visu, ko vēlamies.



Dieviņš kāpa kumeļā,

Es kāpslīti pieturēju,

Dievs man deva visu zemi

Par to kāpšļa turēšanu.



Šī tautasdziesma ir mūsu senču radīta un tā palīdz iemācīties paļaušanos uz Dievu. Kumeļš simboliski ir cilvēks! Es ir „ego”, kuram ir jāpaiet malā, lai Dievs varētu uzkāpt cilvēkam mugurā! Mugurā ir cilvēka gribas centri un tas nozīmē, ka ļaujot Dievam uzkāpt, mēs atdodam savu gribu Dievam un pilnībā paļaujamies, ka viņš izdarīs visu pēc labākā scenārija.

Un ja ”ego” atdod savus grožus Dievam, viņš par to visu zemi dabū, tātad visu, ko vien tas vēlas, tikai sākumā ir jāļaujas un jāpaļaujas uz Dieva beznosacījumu mīlestību un uz to, ka viņš visu izdarīs labāk par pašu „ego”.

Lai šī diena ir mīlestības pilna! Mīliet sevi un radiet bezgalīgu gaismu ap sevi! Starojiet to cauri visam Visumam un ieraugiet tādu rezultātu, kādu vēlaties ieraudzīt.





6 Imix





Dienvidu vilnis – Austrumu diena – 6 Imix – Pirmsākums, Avots, Koks.

Sestā diena ir diena, kura atspoguļo mūsu tuvāko pasauli, tuvāko realitāti, kurā pavadām galveno dzīves daļu. Tās ir mājas, darbs, tuvākajā pasaulē ir mūsu ģimene, draugi un kolēģi. Sestais pakāpiens ir arī tas, caur kuru noharmonizējam savu nodomu, kuru virzījām iepriekšējās piecas dienas un septītajā dienā nodosim to savam Augstākajam “Es”.



Šodien aktīva ir Imix enerģija - Tas ir jauns sākums.

Šo dienu varam izmantot, lai radītu jaunu sākumu savā tuvākajā pasaulē, lai mūsu dzīvē ienāktu kas jauns un mēs paši kļūtu par pirmsākumu kam jaunam.



Šodien ir Austrumu diena, un tas nozīmē, ka šodien viss ir atkarīgs no mūsu gribas. Dienas enerģija virza mūs uz jaunu sākumu. Imix ir tas, kas modina mūsos gribu! Gribu ieviest savā dzīvē ko jaunu. Gribu iekustināt to, ko vakar Ahaw enerģijā esam atklājuši. Ahaw enerģija bija atklāsmju diena un šodien šīs atklāsmes ir jāliek lietā. Imix mums māca, ka lai iekustinātu kādu procesu vai ko jaunu savā dzīvē, ir jāpauž sava griba. Izmantojot savu gribas spēku ir jāiet un jāsper pirmie soļi jaunā virzienā. Slinkums un negribēšana novedīs mūs pie sevis žēlošanas un turpmākās trīs dienas saņemsim to, ko šodien negribējām.



Šodien ir jāizmanto viss gribas spēks un jāsāk kustināt to, ko patiesi no sirds gribat. Vai tās būtu domas un darbības saistībā ar jaunas Zemes sākumu - tā saucamo kvantu pāreju, kuru mums vēl jārada, lai tai iziet cauri. Vai tas būtu kas jauns tuvākajā vidē!

Padomāsim par ko jaunu savā dzīvē?

Kas ir tas, ko mēs gribam jaunu?



It visos procesos, kurus gribam piedzīvot un izbaudīt, ir jāiegulda spēcīga griba, ir jāieliek spēcīgs impulss, lai lietas sāktu kustēties.

Sasinhronizēsimies ar šo dienu, sajutīsim un sapratīsim, ko gribam un spersim pirmos soļus jaunā virzienā! Virzienā, kurš vedīs mūs pie jauna sākuma.

Kaut kas jauns ienāks šajā dienā vai šajā vilnī tuvākajā pasaulē - iespējams kas jauns parādīsies mājās vai arī mums ir jāģenerē pašiem jaunas mājas! Tas var būt kāds jauns cilvēks mūsu dzīvē vai kas jauns darba vietā.

Neatkarīgi no tā, mums ir jāiet uz priekšu, jāgrib un jādara viss, lai sasniegtu to, ko gribam.

Pasēdēsim šodien kādu brītiņu un pameditēsim, padomāsim par to, ko vispār gribam pasaules līmenī jaunu, ko jaunu gribam attiecībās un mijiedarbībā ar apkārtējiem cilvēkiem un ko jaunu gribam tieši savā tuvākajā realitātē.



Ļaujiet sev vaļu fantāzijai un padomājiet - kas ir tas, ko jaunu mums visiem gribas. Izvēlieties vienu tēmu un dariet visu, lai tā iekustētos un iedzīvinātos mūsu dzīvē.

Lai izdodas





7 IK





Dienvidu vilnis – Ziemeļu diena – 7 IK – Vējš, Kosmiskā elpa, Kustība un Brīvība.

Šodien ir septītā diena laika vilnī! Un tā ir diena, kurā saikne ar savu Augstāko “Es” ir visspēcīgākā un komunikācija notiek katru minūti un katru sekundi. Pilnīgi visas domas nonāk pie Gara uz materializāciju.



Šodienas aktīvā enerģija ir IK. IK, ja atceramies, ir spēks, kurš visu izkustina! IK ir kā vējš, kurš pārvieto lietas, milzīgus buru kuģus un mazas buru laiviņas. Pa vējam aiziet viss - gan pērnās lapas, gan mūsu domas! Vējš šodien un visu vilni izkustina visu.

Tā kā IK ir arī kosmiskā elpa, tad Ik kustina arī mūsu garīgo attīstību un virzību garīgajos plānos. Ik ir mūsu augstākais “Es”, tas dod mums informāciju un virza cauri laikam uz jauniem notikumiem.



Ik ir viens no divdesmit Visuma pamatlikumiem vai principiem, bez kura šajā Visumā nekas nebūtu. Un pat ja būtu, tas būtu mazs un niecīgs, un pilnīgi nekustīgs.

Ik parāda to, ka ja kaut ko gribam sasniegt, tad tā lieta ir jākustina! Bez darīšanas un kustināšanas nekas nenotiks. Gan lauku apart, gan maizi uzcept nav iespējams bez kustības!



Tas viss nozīmē to, ka ja mēs gribam kaut ko sasniegt, mums ir jāieklausās savā Garā un jākustas. Gars mūs vienmēr vedīs pa laika straumei, jo viņš no augšas redz visu upi vienlaicīgi! Gars atrodas ārpus laika, atšķirībā no mums. Ego savukārt neredz visu upi un orientējas pēc tā, ko redz, kas reti ir pietiekami, lai saprastu virzības būtību un mērķi. Tāpēc mums ir jāieklausās savā Garā un jāplūst pa straumei, jākustas laikam līdzi.



Šī diena mums liek kustēties un kustības jāveic saskaņā ar Visumu, citādi peldēsim pretī straumei vai lieki tērēsim enerģiju izvairoties no krācēm, kuras mūs var aizvest tieši uz mērķi.

Šodien produktīvi būtu pameditēt un sajust, uz kurieni vējš mūs pūš! Un ieklausīties, kur Gars mūs ved! Un tas tamdēļ, lai mēs lieki netērētu savu enerģiju! Un caur šo kustību mēs iekustināsim to, ko gribam!



Šī diena pati par sevi simbolizē kustību, un tā kā šī ir septītā diena laika plūsmas vilnī, tad visas darbības notiek kopā ar savu Augstāko “Es”.

Sajutīsim un apzināsimies, ka esam viens vesels ar savu Augstāko “Es” un nodzīvosim šo dienu produktīvi, iekustinot to, kas mums visvairāk nepieciešams.



Lai rezultāts būtu produktīvs, mums ir jāelpo ar Visumu vienā ritmā, tāpēc sasinhronizēsimies un tad sāksim kustību.

Tā kā IK ir vējš, tad šodien mēs varam palaist pa vējam nevajadzīgo un ar vēja palīdzību izkustināt vajadzīgo.

Izmantosim šo enerģiju pilnībā un ar laiku sajutīsim šīs darbības lielo efektivitāti.

Lai vēja pilna diena





8 Akbal





Dienvidu vilnis - Rietumu diena – 8 Akbal – Bezgalīgs potenciāls, Sapņu pasaule, Dziļas sajūtas.

Astotā diena šajā vilnī ir diena, kura parāda mums, kas nepieciešams, lai gūtu garīgo stabilitāti šajā vilnī. Šodien ir aktīva Akbal enerģija un tā parāda to, ka pilnīgi visam un visiem notikumiem ir daudz dziļāka nozīme.



Akbal māca iedziļināties savās sajūtās un rāda to, ka mūsu dziļumos ir apslēpts mūsu potenciāls.

Lai šajā vilnī justos garīgi stabili, mums ir jāiedziļinās savās dziļajās sajūtās. Tās ir tās sajūtas, kuras uzrodas nesaprotami no kurienes. Šīs ir ļoti dziļas un apslēptas sajūtas, tamdēļ ja iedziļināmies tajās, tad varam atrast šo sajūtu cēloni un saprast, vai tas nāk no virsapziņas vai zemapziņas.



Akbal enerģija ir Tuvākais ceļš pie Dieva. Iedziļinoties sevī līdz pašām dzīlēm, atradīsim saikni ar Dievu! Ar to daļiņu, kas mūsos nākusi no paša pirmsākuma. Taču ceļā uz turieni ir visas zemapziņas sajūtas, kur noslēpti visi pagātnes nepatīkamie momenti.

Svarīgi ir saprast, vai sajūtas nāk no virsapziņas kā informācija, kā brīdinājums vai skaidrojums, kāpēc kas un kā notiek, vai tā ir vienkārši zemapziņas trauksme, kur tuvojās tie notikumi, kuros pagātnē un pagājušajās dzīvēs mums nav gājis gana labi un šobrīd ir bail to piedzīvot atkal.



Akbal ir tas, kurš liek mums iedziļināties un izprast sevi daudz dziļāk, lai mēs aizvien labāk spētu orientēties sevī un savā realitātē. Lai mēs saprastu, kas ir mūsu apslēptais potenciāls un tiktu tam klāt, un lai mēs saprastu, ko mums cenšās pateikt Dievs.

Šī diena burtiski cels no mums ārā visu apslēpto! Visu to, ko esam centušies noslēpt - visas dziļās un apslēptās vēlmes, visas nepatīkamās sajūtas, kuras grib, lai viņas izgaismo ar mīlestību.

Akbal enerģija ir kā tumša telpa, kā sena ala klintī! Tur ir visādi labumi un tikpat visādas nepatīkamas lietas. Lai mēs vieglāk spētu ar to visu tikt galā un transformēt nepatīkamo, mums tur ir jāiet iekšā ar lāpu, ar gaismu, kura patiesībā ir mīlestība. Ja iesim alā ar gaismu, tā izgaismosies un būs daudz vieglāk orientēties un risināt situācijas.

Iedziļināsimies sevī ar mīlestības gaismu, lai spētu piepildīt ar mīlestību un samīļot visas savas pagātnes sāpes un nepatīkamos momentus. Tas mums pavērs pilnīgi citu skatu pašiem uz sevi. Apslēptais potenciāls kļūs pieejams un sāpju vairs nebūs.

Tā kā šī viļņa galvenā tēma ir Kib - piedošana un transformēšana caur sadedzināšanu. Tad šī ir ļoti laba diena, lai savus vistumšākos nostūrus piepildītu ar uguni un beznosacījumu mīlestību!



Iegrimsim sevī un ienesīsim tur bezgalīgu gaismu, lai visi tumšākie stūri izgaismotos. Lai mūsos vairs nebūtu ēnas puses un mēs labi pārredzētu paši savu būtību. Galvenais šajā visā - nebaidīties ieraudzīt to, kas tur ir, jo būt mūsu dziļumos var jebkas, pat kas tāds, ko, iespējams, nemaz negribēsies pieņemt. Jo to, ko mēs spējam pieņemt, diez vai no sevis slēptu tik dziļi.

Šodien ieklausīsimies savās sajūtās. Šī ir diena, kas izcels uz āru mūsu patiesās vēlmes.. nedomāsim tik daudz ar prātu, kā sajutīsim!

Piepildīsim savu bezgalīgo pagātnes pieredzi un savus dziļumus ar gaismu, kura dziedinās mūsu pagātnes sāpīgos momentus.





9 Kan





Dienvidu vilnis - Dienvidu diena – 9 Kan - Ķirzaka, Dzīvesprieks, Prieks, Atjaunošanās un Reģenerācija.

Devītā diena laika ritumā atspoguļo mūsu Dievišķumu un parāda mums, kā to atvērt vēl vairāk. Šajā devītajā pakāpienā un visā vilnī Dievišķuma tēmā ir aktīva Kan enerģia.



Kan ir dzīvesprieks, gandarījums un iedvesma doties tālāk savās attīstības gaitās.

Kan ir atjaunojoša un reģenerējoša enerģija. Kan mums māca, ka par dzīvi ir jāpriecājas, ka dzīvei ir jābūt kā svētkiem katru dienu. Ir jāsvin un jāpriecājas par visu paveikto - par to, ko esam sasnieguši un izdarījuši.

Bieži dusmojamies un pārmetam gan sev, gan citiem par to, ka kaut kas nav sasniegts, taču priekš ego vienmēr būs kas tāds, par ko būt neapmierinātam un tas bremzē mūsu enerģētiku un attīstību. Tāpēc ir jāpriecājas, ka esam atkal pamodušies, ka atkal ir iespēja dzīvot un piepildīt savu dzīvi ar visādiem interesantiem notikumiem. Ir jāpriecājas un jābūt gandarītiem par to, kas jau ir paveikts, lai spēki mūsos atjaunotos un mēs ar vēl lielāku iedvesmu spētu radīt savu dzīvi turpmāk.

Prieks ir tas, kas mūs atjauno un reģenerē, tāpēc priecāsimies par visu, kas vien ar mums notiek, iesim ar prieku cauri likstām un nedienām, lai prieks mūs pārceltu tām pāri kā ar eņģeļa spārniem.

Priecāsimies par to, ka mums ir dota iespēja izpausties šajā materiālajā pasaulē! Priecāsimies par to, ko esam paveikuši pēdējo dienu laikā! Priecāsimies pat tad, ja neko neesam paveikuši un esam atpūtušies tā, lai spēki mūsos atjaunotos.

Šis devītais pakāpiens ir ne tikai, lai paši priecātos, bet arī sagādātu citiem prieku. Izdarīsim šodien kaut nedaudz patīkama saviem kolēģiem, draugiem un tuviniekiem. Izdarīsim kaut mazu sīkumiņu, kurš spētu iepriecināt tos, kas mums ir apkārt.

Prieks ir lipīgs un ja priecāsimies paši, mēs ar to iepriecināsim apkārtējos un tad tas izplatīsies un ieskaus visu pasauli.

Padomāsim par to, kas varētu iepriecināt mūs pašus, mūsu draugus, bērnus gan Latvijā, gan citur pasaulē. Padomāsim par pašu planētu - kas viņu iepriecinātu? Padomāsim par visu dabu ap mums, padomāsim par tiem, kuriem iet galīgi bēdīgi, un novēlēsim visiem izbaudīt patiesu prieku, lai dzīve mums pašiem paliktu vēl iedvesmojošāka un mēs gūtu daudz lielāku gandarījumu no katras radītās un izdarītās lietas.



Jo, ja apkārt visi būs priecīgi - zeme un daba būs priecīga un iedvesmota, mums dzīve paliks vēl skaistāka, vēl piepildītāka un patīkamāka. Novēlēsim katram bezpajumtniekam un katram garām gājējam to, ko gribētu mēs paši izbaudīt viņu vietā. Apdāvināsim šodien visus ar patīkamiem novēlējumiem, lai dzīve visiem kļūtu skaistāka un pašiem dienas beigās būtu milzīgs gandarījums par to, ko šodien esam radījuši.

Priecāsimies, būsim tie, kas staro pasaulē prieka enerģiju, lai tā atjauno mūs un visu Pasauli J

Lai smaidu pilna diena J





10 Chikchan





Dienvidu vilnis - Austrumu diena – 10 Chikchan - Čūska, Dzīvības enerģija, Iedziļināšanās detaļās un sīkumos, Kundalini un seksuālā enerģija.

Desmitā diena ir diena, kura atnes mums rezultātu un atspoguļo to, kā pie tā nonākt. Šodien aktīva ir Chikchan enerģija!

Chikchan enerģija māca mums iedzīvināt to, ko mēs vēlamies. Chikchan ir uzmanības fokuss - uz ko mēs fokusējamies, to mēs iedzīvinām savā dzīvē.



Šī viļņa rezultāts būs tāds, kādu mēs paši esam gribējuši iedzīvināt! Rezultāts būs tas, uz ko esam fokusējušies visu šo vilni. Un turpinām fokusēties.

Šis ir interesants pārmaiņu laiks, kad visi, kuri ir pamodušies, tiecas uz jauno zemi, uz jaunām vibrācijām, kuras mums visiem ir iespēja iedzīvināt sevī. Saules sistēma ir nonākusi tādā galaktikas punktā, kur ir ļoti daudz augstu vibrāciju, un tās mūs var pacelt pilnīgi citā, daudz augstākā apziņas līmenī, taču tas notiek pēc brīvās gribas principa un mēs to varam sevī iedzīvināt tikai tad, ja uz to fokusējamies.



Pilnīgi viss mūsu dzīvē ir atkarīgs no tā, uz ko fokusējamies un ko paši sev radām. Šajā brīdī, ja mūsu brīvā griba ir pacelties vibrācijās un paplašināt apziņu līdz jaunam apziņas līmenim, mums ir jāfokusējas un beznosacījumu mīlestību. Mums ir jāpiepilda sevi ar beznosacījumu mīlestību un jāizstaro to apkārtējā pasaulē, un mēs iedzīvināsim šo beznosacījumu mīlestību sevī un savā dzīvē. Taču, ja fokusēsimies uz bailēm un varu pār citiem, mūsu dzīve piepildīsies un mūsu dzīvē iedzīvināsies vēl vairāk bailes un citas zemas vibrācijas, kuras mums liks justies kā cietējiem.



Svarīgi šajā brīdī ir noturēt uzmanības fokusu un iedzīvināt sevī beznosacījumu mīlestību, jo visi apzināti vai neapzināti esam uz to gājuši pēdējos gadu tūkstošus vai pat miljonus.



Atcerēsimies, kāds ir bijis mūsu dzīvju kopējais mērķis! Uz ko esam gājuši visas šīs dzīves caur šo skarbo realitāti un iedzīvināsim sevī to, uz ko esam tiekušies.



Atcerēsimies, ka esam nākuši no beznosacījumu mīlestības un ejam uz to. Ja mēs to patiesi gribam, tad atliek vienīgi savu uzmanības fokusu vērst uz beznosacījumu mīlestību un tā mūs pacels pāri visam un vedīs uz pilnīgi jaunu apziņas līmeni. Tā mūs aizvedīs uz jaunu laikmetu, kurā eksistē tikai šī beznosacījumu mīlestība.

Šis ir laiks, kad varam izvēlēties, uz ko fokusēties - uz bailēm un to, ka esam cietēji, vai uz beznosacījumu mīlestību un to, ka esam savas dzīves radītāji un vadītāji. Viss ir atkarīgs tikai no mūsu gribas.



Šodien padomāsim par to, ko patiesi sirdī vēlamies? Atmetot visus nosacījumus un uzstādījumus, visus ierobežojumus un sabiedrības normas, atmetot bailes un šaubas – un darīsim tikai to, kas iedzīvinās mūsu dzīvē ko jaunu!

Šodien nododieties un ziedojieties tiem procesiem, kas aktivizē Jūsos dzīvības enerģiju un iedvesiet jaunu dzīvību savā pasaulē!!





11 KIMI





Dienvidu vilnis - Ziemeļu diena – 11 KIMI - Nāve, Galvaskauss, Baltās lapas diena, Pacelšanās jaunā līmenī.

Vienpadsmitā diena laika vilnī ir diena, kura parāda to izpausmi, kādu Augstākie spēki un Dievs gribētu, lai mēs izpaužam.

Šodien aktīva ir Kimi enerģija - pretējā enerģija šī scenārija autoram - KIB enerģijai. Ja visu scenāriju galvenā tēma bija piedošana un atlaišana caur patiesības izzināšanu, tad tas, ko Augstākie spēki no mums grib sagaidīt, ir visa liekā atmešana.



Kimi ir enerģija, kura paceļ visu jaunā līmenī, taču tā kā Kimi viens no nosaukumiem ir Nāve, tad pacelšanās jaunā līmenī ir caur liekā atmešanu.

Lai mēs paceltos vibrācijās jaunā līmenī, mums ir jāatmet visas zemās vibrācijas. Tas nozīmē to, ka mums ir jāatsakās no domu un emociju ģenerēšanas caur bailēm, caur naidu un destruktīvām dusmām. Mums ir jāatmet domas un emocijas, kuras sevī ietver bailes.

Mums ir jāsaprot, ka šī realitāte pati kā tāda ir ilūzija, ka dzīšanās pēc varas un savu muskuļu izrādīšanas ir beigusies. Mums ir jāsaprot, ka nav labāko, ka nav stiprāko, ka visi ir unikāli un vienlīdz labi un ka ceļš mums ir jāturpina kopā uz beznosacījumu mīlestību. Mums ir jāatmet domas, ka esam cietēji vai varam likt ciest kādam citam! Ir jāatmet domas, ka mums kāds var likt ciest.



Mēs katrs pats esam savas dzīves radītājs un katrs pats izvēlamies, vai gribam ciest, būt par upuri, vai būt savas dzīves radītājs un Dievs.

Vienīgais, kas mūs spēj pacelt augstākās vibrācijās, ir tas, ka spējam atteikties no zemajām vibrācijām - no konkurences, bailēm un citu pakļaušanas savai gribai, jo tā mēs ģenerējam savā dzīvē, savā pasaulē un realitātē to, ka šīs tēmas turpināsies. Ja ģenerēsim bailes, tad vēl ilgi tās piedzīvosim, ja ģenerēsim konkurenci un cīņu par labākā un stiprākā statusu, tad mums būs jācīnās par vietu zem Saules.



Mēs katrs esam savas dzīves radītājs un katrs varam radīt savu dzīvi tādu, kā vēlamies. Šis laiks ir tāds, kurā mums ir jāpieņem izvēle - turpināt dzīvot 3D konkurencē un cīnīties par izdzīvošanu, kur visas domas piepildītas ar bailēm un to, ka jācīnās, VAI iet tālāk uz 5D, kur eksistē tikai beznosacījumu mīlestība.



Ja mums ir apnicis šis viss, kas notiek iekš 3D, mums jāsāk ģenerēt beznosacījumu mīlestība katrā dzīves situācijā, katrā mirklī. Beznosacījumu mīlestība darbojas kā tāds magnēts un velk mūs uz to realitāti, kur šī mīlestība darbojas. Ja sākam ģenerēt beznosacījumu mīlestību katrā dzīves mirklī, mēs paceļamies jaunā līmenī, kur visas domas materializējas daudz ātrāk un viss notiek caur beznosacījumu mīlestības prizmu.



Atmetīsim savas bailes, pieķeršanos varai pār citiem, vēlmi konkurēt un būt labākajiem. Atmetīsim visus vecos stereotipus un uzskatus, atmetīsim veco 3D domāšanu un iesim pretī beznosacījumu mīlestībai, kuru varam saņemt tikai tad, ja paši to izstarojam.

Atmetos visu, kas mums traucē, mēs pacelsimies jaunā līmenī, līdzīgi kā gaisa balons, nometot smilšu maisus, paceļas vēl augstāk gaisā.

Tā kā šī ir Ziemeļu diena, tad tas, no kā mums ir jātiek vaļā un jāatmet, pieteiksies pats! Var uzskatīt tā, ka viss, kas šodien piesakās – situācijas, cilvēki un notikumi, ir jāmet ārā.



Šajā vilnī visu vilni pieteicās tie, kam ir jāpiedod un turpina pieteikties tie, kas vienkārši jāatlaiž un jāaizmirst par tiem.



Atmetīsim visu lieko un mēs spēsim iedzīvināt tādu dzīvi, kādu patiesi vēlamies - bez kariem, konkurences, kanibālisma, pazemošanas, bailēm un iznīcības, UN piepildīsim savu dzīvi ar Gaismu, Mīlestību starp dabu un zemi, dzīvniekiem un cilvēkiem, kur komunikācija ir caur beznosacījumu mīlestību.

Atmetīsim veco un sāksim jaunu skaistu dzīvi – tādu, kādu esam gaidījuši jau 300 000 gadu! Piepildītu ar Gaismu un vieglumu, mīlestības, prieka un gandarījuma pilnu! Tādu, kur attīstība iet strauji uz priekšu, jo visi sadarbojas, nevis konkurē un iznīcina savus konkurentus.



Atmetīsim visu ar prieku, jo viss atmestais atbrīvos vietu labākai un krāsainākai dzīvei, kuru esam jau tik sen vēlējušies un ģenerējuši savās domās!

Šodien vērosim savu vidi un notikumus ap mums - ja nu galīgi neiet kādā lietā, tā noteikti ir jānoliek malā – jo šodien laika vilnis mūs vai nu nes ar savu spēku uz priekšu, vai arī nosviež zemē, lai mēs attaptos un apdomātu – ko patiesi vēlamies savā dzīvē!

Lai mums visiem skaista diena





12 Manik





Dienvidu vilnis - Rietumu diena – 12 Manik - Briedis, Mednieks un medījums, Roka, kas spēj notvert vēju, Intuitīvas sajūtas.

Divpadsmitā diena ir diena, kura mums parāda, kas mums ir jādara, lai šajā vilnī justos pašpietiekami.

Šodien aktīva ir Manik enerģija. Manik ir Briedis, mednieks, roka, kura spēj notvert vēju. Šī ir manipulatoru iecienītākā enerģija, jo šajā enerģijā ir viegli sastāstīt visādus brīnumus un nomedīt kādu savtīgu nodomu vadītiem. Taču tā ir tumšā Manik puse, no kuras vajadzētu uzmanīties!



Mums šajā dienā ir vienkārši jābūt modriem un nedrīkst ļauties kārdinājumiem.

Manik enerģija ļoti labi spēj iekārdināt un radīt sajūtu, ka tas, ko piedāvā, ir mums vajadzīgs un bez tā nevar iztikt.

Lai ar mums nespētu neviens manipulēt, mums sevi ir jānovērtē, jābūt augstai pašapziņai un pašnovērtējumam, lai citi nespētu pieliet mums ausis ar cukuru un mēs nesāktu darīt to, ko mums pavisam nevajag.

Manik ir Rietumu enerģija un Manik dienās mums jābūt modriem un visu laiku jātur uzmanības centrā sava intuīcija.



Manik ir roka, kura spēj notvert vēju un tas nozīmē, ka tā spēj notvert visas aizmuguriskās domas un zemtekstus. Tas, protams, neattiecas tikai uz manipulēšanu, bet arī uz to, pēc kā mēs paši tiecamies. Ja esam vakar palaiduši vaļā to, kas mums traucē un to, kas mums vairs šajā dzīvē nav vajadzīgs un nenoderēs, tad šodien Manik ar savu intuīciju parādīs to, kur rodams ieguvums un kas tieši ir tas ieguvums, kuru iegūsim, lai aizpildītu atbrīvojušos vietu.



Manik ir spēcīgi izteikta intuīcija! Tā tver vissmalkākās nianses un enerģētiskās izmaiņas mūsu un apkārtējā laukā. Manik enerģija sajūt to, kas izmainās un sajūt to, kur intuīcija ved.

Lai šodien justos pašpietiekami, mums sevi ir jānovērtē ar nulles punkta skatījumu, neņemot vērā ne pagātni, ne nākotni. Ne arī to, cik vareni esam bijuši un cik, iespējams, varam būt. Ne arī to, kas mums ir piederējis un varētu piederēt!



Mums ir jānovērtē sevi “šeit un tagad” – ir jānovērtē tas, cik daudz zinām un apzināmies. Pašnovērtējumam jābūt objektīvam, citādi varam sadomāties, ka esam sazin kas.

Ja spējam paši sevi novērtēt, nekad netiecamies pēc apkārtējo novērtējuma, kurš mūs var tikai padarīt lepnus un iedomīgus. Apkārtējo novērtējums mums nevar neko dot, jo apkārtējie ietekmē mūsu dzīvi tikai tik daudz, cik mēs to ļaujam un reti šis apkārtējo novērtējums ved uz labu.



Šī diena māca mums pašiem sevi novērtēt!

Novērtēsim paši sevi, novērtēsim to, kas esam un kāpēc šeit esam. Padomāsim par to, ko mums no dzīves gribas sagaidīt! Padomāsim - ko mums gribētos sasniegt un Manik enerģija mums parādīs ceļu caur intuīciju un sajūtām, kur doties un ko darīt, lai mēs spētu to pievilkt.



Neļausimies apkārtējo manipulācijām, jo tās ne pie kā laba neved! Domāsim tikai par sevi, neiekļaujot savās domās citu vārdus un uzvārdus.

Atcerēsimies, ka mums visiem ir brīvā griba un varam gribēt pilnīgi visu. Atcerēsimies, ka esam Dievi un radītāji savā dzīvē un realitātē, un varam tajā radīt pilnīgi visu, ko vien vēlamies, respektējot un cienot citus.

Novērtēsim sevi, cik vien labi varam un atcerēsimies, ka arī citi ir jāciena, tāpat kā paši cienām sevi.

Briedis ir viens no Manik nosaukumiem un Briedis ir ļoti cēls dzīvnieks! Tas nepazemojas un nemanipulē, viņš sevi novērtē un dzīvē nes sevi cēli. Mācīsimies no Brieža nest sevi dzīvē cēli, nest savus ragus uz saviem pleciem un ieklausīties Visuma skaņās.

Padomāsim visi šodien par to, kādu redzam Jauno Zemi - ko tur gribētu izbaudīt, kā tur izskatīsies, kādas tur būs sajūtas. Pafantazēsim un uzvizualizēsim savu paradīzi, savu sapņu pasauli, kurā gribētu dzīvot un kurā būtu laimīgi.



Pacentīsimies to ieraudzīt un sajust! Sajust, ka tur jau esam un dzīvojam laimes pilnu dzīvi. Un piepildīsim šo domu ar nesavtīgu mīlestību!

Esiet modri, uzticieties sajūtām un intuīcijai – novērtējiet un cieniet sevi un visus apkārtējos!





13 Lamat





Dienvidu vilnis - Dienvidu diena – 13 Lamat - Zvaigzne, Pievilkšanās spēks, Gravitācija, Magnētisms.

Trīspadsmitā diena ir diena, kurā uzņemam enerģiju jaunam 13 dienu vilnim. Kā arī diena, kura parāda, uz ko viss šis vilnis ir vedis.

Šodien aktīva ir Lamat enerģija. Lamat ir mūsu domu magnētisms un pievilkšanas spēks. Viss, ko mēs nodomājam katru mirkli, akumulējas un pievelkas. Šī enerģija mums māca domu tīrību un apzinātu domāšanu.

Ir jādomā, ko domājam, jo visas domas materializējas.



Kāpēc nav tik viegli kaut ko materializēt? Tāpēc, ka katrai pozitīvajai un vēlamajai domai palaižam līdzi veselu kaudzi ar nevēlamajām domām! Un tā kā piepildās pilnīgi visas domas, tad tas, ko nodomājam kā vēlamo, apaug ar nevēlamo un materializējas viss kopā.

Padomāsim paši, kas sanāk, ja padomājam - es gribētu savā dzīvē kaut ko, bet es to nevaru atļauties.

Piepildās abas domas - es gribu, bet nevaru.

Domāsim līdzi tam, ko mēs domājam. Domāsim tikai to, ko vēlamies! Būsim modri un nedomāsim to, ko negribam.



Šī ir Lamat diena - Dienvidu diena, kurā dzīve ir jābauda, jāpriecājās par visu, kas notiek. Par visu, kas mums ir pievilcies. Priecājoties mēs ģenerējam pozitīvas domas. Pasakot paldies, mēs apstiprinām, ka to, ko esam saņēmuši, gribam saņemt arī turpmāk. Dzīve ir jābauda “šeit un tagad”, nedomājot par skarbo pagātni vai iespējamo nākotni. Dzīvojot “šeit un tagad”, baudot un priecājoties par to, kas jau notiek, mēs ģenerējam to, ko patiesi gribam un piepildām to ar pozitīvām emocijām.

Šī diena ir tam, lai mēs pabūtu ar sevi, palūgtu Dieviņam enerģiju jaunam trīspadsmit dienu vilnim un pameditētu uz to, ko vēlamies. Šodien ir jācenšas ieraudzīt rezultāts tam, ko vēlamies - rezultātu, kādu gribam ieraudzīt savā dzīvē, kādu apkārtējā pasaulē, kādu darbībā un visās citās jomās.



Pafantazēsim par to, ko mēs gribam, ja noņemam visus 3D liegumus, ierobežojumus un uzskatus.

Un patiesībā tie nemaz neeksistē un mēs varam gribēt pilnīgi visu, ko vien spējam un pat nespējam iedomāties. Ierobežojumu nav! Mūs ierobežo mūsu prāts, kuram ir iestāstīts, ka viss ir ierobežots, jo tad to prātu ir vieglāk kontrolēt.



Atbrīvojiet savu prātu un domas un pavērojiet, kur tās lido, ja noņem tām atsvarus no kājām un attaisa būri, kurā tās ir ieslodzītas.

Mums visiem ir bezgalīga brīvība un caur šādu skatpunktu mums vajadzētu domāt un ģenerēt savu nākotni. Nav ierobežojumu, nav robežu un nav nekādu uzstādījumu, ir tikai brīvā griba un mīlestība kā radošais spēks. Mēs varam domāt un ģenerēt, ko vien vēlamies, piepildot to ar bezgalīgu beznosacījumu mīlestību.



Kāpēc mīlestību? Tāpēc ka mīlestība ietver sevī visas emocijas un emocijas ir būvmateriāls mūsu realitātei. Domas izveido karkasu un emocijas piepilda to, un impulss ir tas, kas palaiž to uz materializāciju. Mēs varam piepildīt domas ar bailēm, taču tad tās materializēsies tikai kopā ar bailēm un tas jau ir noiets etaps. Bailes nekur neved, tās liek sastingt un trīcēt, taču neko labu tās nerada. Bailes rada bailes. Savukārt mīlestība piepilda mūsu dzīvi ar visu patīkamo, skaisto, gaišo un silto. Un kurš gan grib dzīvot aukstumā un bailēs? Tāpēc ir jācenšas visu, it īpaši pašu nepatīkamāko, piepildīt ar mīlestību, jo mīlestība ir gaisma un gaisma visu izgaismo, tādā veidā transformējot visu to, kas mums ir nepatīkams.



Domāsim par visu skaisto un patīkamo - par to, ko gribas visvairāk pieredzēt. Piepildīsim to ar mīlestību. Piepildot ar mīlestību, mēs esam radītāji! Piepildot ar gaidīšanu, mēs turpinām mūžīgi gaidīt un tas mūs padara par ieslodzītajiem pašiem savās domās, jo gaidīt ir pats grūtākais un to dara ieslodzītie piespiedu kārtā! Neieslodzīsim sevi gaidīšanā. Piepildīsim visu ar mīlestību un katru reizi, atceroties par to, ko gribam, turpināsim to visu piepildīt. Tas ir tāpat kā ar mājas būvniecību - mēs varam gaidīt, kad tā būs gatava, taču lielāka iespēja to ieraudzīt gatavu ir tad, ja mēs to būvējam un būvējot laiks rit daudz ātrāk un rezultāts pievelkas tuvāk ik mirkli.

Būsim gravitācijas centri savā dzīvē un pievilksim to, kas mums ir vajadzīgs, ar domām un emocijām – piepildot it visu ar mīlestību.







1

Šis informatīvais materiāls par 260 dienu ciklu ir kopēts no interneta 2013. un 2014.gadā, un tam ir salikti atbilstošie datumi.

2

Šobrīd var papildus skatīt:


3

Mājas lapa - Tolteku laiks

var skatīt aprakstus arī:


4

Facebookā ir lapa Tolteku laiks.

5

Facebookā ir lapa Zabre

6

Var paskatīties internet un youtubē - Ivo Puriņš



7

Portālā draugiem.lv lapā http://www.draugiem.lv/astrologi.lv/ ir pakalpojums par maiju kalendāru.