piektdiena, 2014. gada 4. aprīlis

Paradīze uz Zemes - Pamelas čenelings ar Ješua

Paradīze uz Zemes
Pamelas čenelings ar Ješua
Angliski tulkojuši Marija Baesa un Franks Tehans


Dārgie draugi, es sveicu jūs šodien šeit, un es sveicu jūs no visas sirds. Tas ir mans prieks – būt kopā ar jums. Es apbrīnoju jūs par jūsu drosmi un neatlaidību.

Jūs atnācāt uz Zemi, lai kaut ko veicinātu šajā pārejas laikā. Jūs visi savā iekšienē nesat ļoti vērtīgu velti: velti, kas jūs esat. Un jūs vēlaties sniegt to Zemei, jo jūs viņu mīlat. Jūs esat bijuši uz Zemes daudz reižu, un jūsu daļa pieder viņai.

Jūs esat gaismas nesēji. Jūs vēlaties nest gaismu realitātē, kura ir iegrimusi tumsā, kur tumsa sastāv no bailēm, nezināšanas un vēlmes pēc varas. Un jūs paši arī esat pazuduši šajā tumsā, jo daļa no jūsu uzdevuma ir iepazīt tumsu, lai jūs iekšienē varētu atrast spēku to novērst.

Jūs iegremdējāt sevi tumsā, lai pieredzētu, kā izskatās gaisma un kā caur viņu no jauna atklāt sevi uz Zemes kā gaismas eņģeli. Sākotnējā atklāšana notika gluži dabiski, jo, kad jūs esat gaismas, mīlestības un drošības atmosfērā, starp jums un veselumu robežu gandrīz nav. Bet tas, kas jums jādara tagad, kas bija un ir jūsu uzdevums, ir šo gaismu – šo vienotības un drošības sajūtu – nest Zemei, lai tā iemiesotos šajā zemes atmosfērā.

Darot to, jūs sliecaties svārstīties, jo jūs reizēm šaubāties, vai tiešām jūs varat ielikt šīs enerģijas pamatu Zemei. Šaubas un bailes pastāv, un tāpēc vēlos palīdzēt jums atcerēties, kas jūs patiesībā esat. Es vēlos atgriezt jūs atpakaļ gaismas un mīlestības atmosfērā, no kuras jūs sākotnēji atnācāt, aicinot jūs iedomāties, ka jūs tagad tajā esat. Tādā veidā mēs noenkurotu daļu šīs atmosfēras šeit un tagad uz Zemes. Jūs varētu teikt, ka tā ir Paradīzes atmosfēra vai tas, ko jūs iedomājaties kā Paradīzi.

Ļaujiet rasties jebkuriem tēliem, kuri atbilst jūsu Paradīzes idejai. Dziļi paslēpts jūsu sirdī atrodas punkts, kur eksistē nostaļģija pēc šīs vietas, pēc šīs mīlestības un gaismas. Iztēlojieties kaut ko konkrētu. Varbūt jūs sev priekšā ieraudzīsiet brīnišķīgu ainavu, kur viss pārpilnībā zeļ un aug. Redziet sevi ejam pa to un atrodiet sev mājas. Radiet ainavu, vietu, kur jūtaties komfortabli, kur jūs esat savienoti ar dabu un apvidu ap jums. Nāciet uz turieni atpūsties un vienkārši esiet šajā vietā un klausieties dabas skaņas.

Redziet gaismu ap jums un ziedošos augus un kokus. Jūtiet tā, kas jūs esat, pilnību, jo tas esat jūs. Šī vide izpauž to, kas jūs patiesībā esat. Ielaidiet dabas dziedinošās enerģijas sevī. Jūtiet tā, kas jūs patiesībā esat, burvību – eņģeli jūsu esības dziļumos. Jūsu dabai piemīt dievišķās radīšanas spēki. Jūs esat visu savu radījumu avots, jūs varat izpaust visu, ko vēlaties, un piesaistīt visu, kas jums nepieciešams. Ja jūs esat šajā vietā, jūsu Paradīzes daļā, tad tas ir vienkārši, un jūs redzat, ka šis esības veids ir jums dabisks. Jūtiet šīs vietas mieru dziļi visās jūsu ķermeņa šūnās. Un jūtiet, kā jūs no šīs vietas daudz reižu ceļojāt uz Zemi, kā arī uz citām valstībām, varbūt mazāk blīvām un materiālām kā Zeme, varbūt uz citām planētām. Svarīgākais ir tas, ka jūs esat veikuši daudzus ceļojumus, jūs, dvēsele, šis kodols, šī dievišķā dzirksts, kura dus dziļi jūsu iekšienē.

Uz brīdi iztēlojieties, ka jūs esat saule un ka jūs sastāvat no siltas komfortablas gaismas, kura piepilda jūs, un no šīs saules centra jūs izsūtāt starus visiem realitātes veidiem. Viens no šiem stariem pašlaik ir iemiesojies uz Zemes, un tas esat jūs. Jūs esat šeit, lai meklētu iespējas un ceļus ievest savu gaismu uz Zemes, ceļus, kā izstarot savu saules enerģiju, cik vien iespējams, lai tā varētu mirdzēt uz Zemes. Reizēm tomēr var būt, ka jūs apmaldāties, ka jūtaties iestrēguši bezizejā un nevarat patiesi izjust savu gaismu. Es aicinu jūs atlaist šo ideju, ideju, ka lietas nav iespējamas, ka esat iestrēguši, ka esat bezspēcīgi. Mēģiniet uz brīdi atlaist šo savelkošo sajūtu.

Iztēlojieties, ka jūs pašreiz izejat no šīs bezizejas un, izmantojot saules staru, kurš jūs esat, ejat atpakaļ uz saules centru. Ļaujiet uz brīdi aiziet visam jūsu dzīvē, kas jūs tik smagi nomoka, par ko jūs tik ļoti raizējaties, un visam, kur kavējas jūsu domas. Atlaidiet to visu, un, izmantojot gaismas kūli, kurš jūs esat, burājiet ar šo staru uz šīs saules centru, uz jūsu esības kodolu. Atrodiet sevi atkal tajā vietā dabā, Paradīzē, kur jūs jūtat, ka viss ir iespējams, kur jūs neierobežo laiks un materiāli ierobežojumi. Tad iztēlojieties, ka šajā vietā jūs atrodat radošu darbību, kura patiešām ir jums piemērota. Jūs varat iztēloties, ka jūs šeit dzīvojat un strādājat un jebkas, kas jums vajadzīgs, ir jūsu rīcībā. Šeit ir arī draugi, kuri atbalsta un rosina jūs un ar kuriem jūs esat saistīti mīlošā veidā. Iztēlojieties, ka jūs dzīvojat šajā Paradīzes daļā sabiedrībā, kurai jūs piederat, un saskatiet, ko jūs tur labprāt vēlētos darīt.

Kāds radošs uzdevums pie jums vienkārši nāk? Neierobežojiet sevi savā iztēlē. Ko jūs vēlētos darīt? Vai jūs vēlētos strādāt dabā? Vai jums sagādātu prieku celtniecības lietas? Vai jums patiktu būt pavāram? Vai jūs vēlētos radīt mākslu? Vai jūs darītu kaut ko, saistītu ar mūziku vai deju? Jeb jūs vēlētos kaut kādā veidā palīdzēt cilvēkiem? Un ticiet man, ierobežojumu nav – ir pārpilnība. Jūsu devums tiek novērtēts. Meklējiet to, kas jūs dabiski pievelk, un tad iztēlojieties, ka jūs to darāt. Un pievērsiet uzmanību ritmam – cik daudz un cik bieži – jūs vēlaties to darīt. Kas jums liek justies labi? Kas jūs dara laimīgu? Kas dara jūs apmierinātu? Meklējiet šo momentu, kad jūs jūtaties pilnīgi savienoti ar pasauli ap jums un kad jūtat: “Tas esmu es, tas ir veids, kā varu izpaust sevi.”

Jūtiet silto pieņemšanu no cilvēkiem ap jums un kā daba pateicas jums par jūsu devumu un augstu novērtē. Jūs pievienosieties veselumam, jo jūs esat vienoti ar visiem citiem, bet tomēr jūs veselumā ienesat unikālu ieguldījumu. Jūs jūtat, cik viegli tas notiek, ka jūs to viegli varat smelties daudzajos iemiesojumos, kuros jūs sakrājāt šīs aktivitātes, šī talanta pieredzi. Šī radošā aktivitāte notiek saskanīgi ar jums, dabiskā veidā, jo jūs, protams, par to tik daudz zināt.

Tad iztēlojieties, ka jūs ieliekat šo Paradīzes radošo aktivitāti jūsu pašreizējā iemiesojuma gaismas kūlī un ļaujat enerģijai no savas paša saules lēni ienākt jūsu ķermenī – tieši šeit, tieši tagad. Paturiet šo tēlu: vieglumu, mīlestību, siltumu, ar kādu šis iemiesojums notiek. Ticiet, ka šos talantus ir viegli izpaust, un ļaujiet tiem ienākt jūsu fiziskajā sirdī, šeit un tagad. Atkal sajūtiet tā, kas jūs esat, burvību. Ļaujiet gaismai plūst caur jūsu mugurkaulu, līdz astes kaulam, caur jūsu kājām un pēdām, un iesakņojiet viņu Zemē. Un jūtiet, cik aizrautīgi Zeme saka “jā” šai zelta straumei, kura jūs esat, jo zeme vēlas jums palīdzēt izpausties.

No šīs zelta gaismas straumes paraugieties uz savām bailēm un šaubām iekšienē, uz jūsu daļu, kura jūtas bezspēcīga un nespēj mainīt jūsu ārējos apstākļus. Iztēlojieties strupceļu, kur jūsu daļa pastāvīgi sitas pret sienu. Tad iztēlojieties, kā zelta gaisma no jūsu paša saules, kura mirdz mīlestības un līdzjūtības pilna, ieplūst šajā strupceļā ar pilnīgu pieņemšanu un aicina jūs nākt ārā, atlaižot cīņu. Jūs gaida izdevības un iespējas. Lietas ne vienmēr ir tādas, kādas tās izskatās, reizēm jaunas iespējas nāk no negaidīta avota, ko jūs nevarat paredzēt ar savu racionālo prātu. Tagad pilnīgi ietiniet sevi zelta enerģijā. Ziniet, ka drošība un mīlestība no šīs gaismas atmosfēras, no kuras jūs esat atnākuši, ir pieejama arī tagad, ja jūs ļausiet tai tādai būt. Jums tikai vajag teikt “jā” un uzticēties.

Jūs bieži cīnāties pret sevi. Jūsos ir zināšana, vēlme, ilgas pēc mājām, lai izlaistu šo zelta gaismu uz Zemes un peldētos viņā, un tomēr, tai pat laikā, jūs minstināties, jo jūs esat baiļu un šaubu pārņemti. Es apelēju pie jūsu apņēmības un ticības, ka jūs varat saglabāt neatlaidību, jūs visi, kuri esat veikuši garu ceļojumu caur daudzām dzīvēm un daudzu gadsimtu laikā. Jums nākat ar brīnišķīgu ziedu rokās, ziedu, kuru vēlaties iestādīt šeit uz Zemes. Un ziniet, ka jums tiek sniegta palīdzība un atbalsts no Zemes ārpuses – garīgās enerģijas.

Ticu, ka pamazām tas notiek, jūs nonākat arvien tuvāk savam kodolam. Un, to darot, jūs veicat to, ko iecerējāt, un tas ir – atnest Paradīzi uz Zemi. Tas ir jūsu uzdevums, un tā ir jauna laikmeta atnākšana. Jaunā Zeme ir jūsu uz Zemi atnestā Paradīze. Jūs atnesat savas gaismas un mīlestības, un ar debesu valstības saistītās drošības sajūtas daļu uz Zemi. Tā ir jaunā laikmeta atnākšana.

Es sveicu jūs visus no savas sirds un sūtu jums iedrošinājuma un paļāvības enerģijas. Jūs veicat kaut ko grandiozu, un es nevēlos neko vairāk, kā tikai nomierināt un atbalstīt jūs jūsu ceļā.

 
© Pamela Kribbewww.jeshua.net
Tulkoja Jānis Oppe

http://www.jeshua.net/lv/newage/newage16.htm