pirmdiena, 2014. gada 28. aprīlis

Iestrēdzis šai nepilnīgā pasaulē - Sen-Žermēns caur Dan Bennack & Alexandra Mahlimay

Iestrēdzis šai nepilnīgā pasaulē
26.04.2014 ... Sen-Žermēns caur Dan Bennack & Alexandra Mahlimay
http://joyandclarity.blogspot.com/2014/0
http://ianlisakov.ucoz.com/publ/perevody
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
----------------------------------------------------
[Šis čenelings ir Sen-žermēna atbilde cikla «Dvēseles Mērķa lasījumi» ietvaros.]


Dārgais Sen-Žermēn! Man gribētos zināt, kā saglabāt prieku Dvēselē, kad jūtos iestrēdzis šinī bēdīgi nepilnīgajā pasaulē. Kaut arī man gadās reizēm momenti, kad sajūtos laimīgs, taču es vienmēr atkrītu tanīs pašās sliedēs atpakaļ. Īpaši šī slazda sajūta attiecas uz manu darbu un citiem pienākumiem. Man izliekas, ka vienīgais iemesls, kādēļ es to paciešu – tā ir izdzīvošana. Es visu laiku skrienu no visa spēka, taču rezultātā nonāku nekur. Ko man iesākt? Varbūt vari man palīdzēt?

Dārgais draugs, ES ESMU Sen-Žermēns.

Jūs jautājat, kā nezaudēt prieku, dzīvojot, kā varētu šķist, nepilnīgā pasaulē. Es pievērsīšos tam pēc kāda brīža, bet vispirms vēlos pateikt kaut ko par jūsu Talantiem un Dāvanām. Kaut ko par jūsu Dvēseles Mērķi šinī dzīvē. 

Jum padodas pacelt noskaņojumu cilvēkiem, ar kuriem jūs satiekaties. Jūs spējat starot, paliekot pie tam kas esat, liekot apkārtējiem sajusties labi. Viņi izjūt prieku jūs redzot, un kontaktējoties ar jums, jo jums ir magnētisms, kas pievelk cilvēkus. Jūs spējat mijiedarboties ar cilvēkiem emocionālā līmenī, un tas viņiem rada komforta sajūtu. Jā, jums ir šī Dāvana, un cilvēkiem patīk būt kopā ar jums.

Jums svarīgi ir pavadīt zināmu laiku klusumā, un iemācīties novērtēt šo savu Dāvanu, un to, ka šī Dāvana ļauj jums mijiedarboties ar citiem cilvēkiem un atklāt sevi pasaulei. Jums derētu izpētīt tos veidus – kā jūsu enerģētiskā Dāvana palīdz jums mijiedarboties ar apkārtējiem, un to – kā tas stiprina jūs pašus un padara jūsu dzīvi priecīgāku.

Novērtējiet savus Talantus un Dāvanas.

Bet atgriezīsimies pie jūsu jautājuma par to kā ar prieku dzīvot nepilnīgā pasaulē. Priekš jums svarīgi ir atcerēties, ka jūs šeit esat, šinī dzīvē, priekš tam, lai visa cita starpā, strādātu pie savas neatlaidīgās vēlmes darīt visu pa savam. Darīt visu pa savam, savlaicīgi un atbilstoši, ņemot vērā savas Dvēseles un Intuīcijas vadību – tas ir labi un pareizi. Taču ietiepīga, neelastīga sekošana tikai saviem priekšstatiem vien – tā vienkārši ir jūsu ego balss izpausme. Tur nav nekāda vieduma, taču ir daudz jums pašiem kaitējošas muļķības. Un tā ir viena no galvenajām dzīves Mācībām.

Šinī dzīvē jums tāpat ir jāiemācās labāk parūpēties par ’sīkumiem’, un jāiemācās izkopt un attīstīt rūpību itin visā ko darāt. Uzmanīga izturēšanās pret detaļām palīdzēs jums izveidot struktūru, kas  spēs jums sagādāt gandarījuma un pabeigtības sajūtu. Svarīgi ir attīstīt un iemācīties rīkoties ar savām prasmēm, nepiemirstot par detaļām, par cik tas palīdzēs jums būt efektīvākiem un produktīvākiem savā darbībā, un panākt vēlamo progresu. 


Taču priekš tam, lai labāk parūpētos par detaļām, jums nepieciešams veltīt zināmu laiku, lai izprastu un apjēgtu manis pieminētās Dāvanas. Tas ir tad, kad jūs kaut ko darat – un jums tas sanāk viegli. Es ieteiktu jums veltīt kādu laiku padomāt, lai apjēgtu – ar ko tieši jūs pievelkat sev cilvēkus. Padomājiet par to, kas notiek ar apkārtējiem cilvēkiem? Kas tieši jūsos ir pievilcīgs? Kas liek cilvēkiem justies labi jums blakus?

Kaut kāda noteikta jūsu būtības daļiņa zina – ko un kā jūs darāt. Kad jūsu Sirds ir atvērta – tas pievelk jums cilvēkus, un tāpat arī apvieno tos. Jums var šķist, ka tā ir visu kopēja Dāvana, taču tas tā nav – tas ir JŪSU ĪPAŠAIS TALANTS. Un patiešām, ja jūs vēlaties saprast, ko lai tādu darat šai pasaulē, lai paliktu tas kas esat – jums ir tikai jāpaskatās uz to – kas jums izdodas viegli, kas jums šķiet pilnīgi normāli un dabiski attiecībās ar citiem cilvēkiem.

Iespējams, jūs būsiet pārsteigti, uzzinot, ka tieši šīs Dāvanas padara jūs par ļoti unikāliem un īpašiem, un ka ne tuvu ne jau katrs spēj izdarīt to tā – kā jūs. Tās ir tās Dāvanas, ar kurām jūs varat padalīties ar citiem cilvēkiem, un tās var kalpot lielākam mērķim, ja jūs savas intereses saskaņosiet ar savas Dvēseles Mērķi.

Dažkārt tās lietas, kuras jūs nemaz nepamanāt, jo tās priekš jums liekas dabiskas, ir tieši tās Dāvanas, kuras jūs tik ilgi meklējāt. Jūs tās neredzat, jo cerējāt ieraudzīt ko daudz ievērojamāku, brīnumaināku. Bet runa jau nav par apburšanu vai par to – kādām šīm Dāvanām vajadzētu būt.  Svarīgi ir, lai jūs atrodat TO – ko varat darīt ar vieglumu un prieku. Un paskatieties – kā tas pievelk jūsu dzīvē citus cilvēkus.

Kādā veidā kauna sajūta nomāc jūsu prieku.

Noskaņošanās uz savas Dvēseles Mērķi ietver arī Sevis pieņemšanu, un pilnīgu atbildību par šīm savām Dāvanām.  Tieši TAGAD. Jūs nevarat gaidīt, kamēr kaut kas nokrīt jums no gaisa, kā konkrēts priekšlikums vai piedāvājums, kuru kāds jums izteiks. Kad jūs uzņematies PAŠI pilnīgu SAVU atbildību par savām prasmēm un talantiem, un piekrītat ieklausīties savas Dvēseles balsī – jūsu dzīvē sākas jauns process. Tieši šis process ļauj jums atklāt savu Sapni, un izveidot savu dzīvi – atbilstoši šim savam redzējumam.

Šinī savas jaunās dzīves celtniecībā jums būs jāpārvar daži savi uzskati un iedomas. Viens no uzskatiem ir tāds, ka citu cilvēku viedoklis ir daudz svarīgāks par to, ko jūs paši zinat par sevi. Šis uzskats izriet no nepietiekamas uzticēšanās Sev, un liek jums stūrgalvīgi un bieži vien nepamatoti turēties pie saviem principiem pat tad, kad tam nav nekādas nozīmes. Tādos brīžos jūs atkal pieskaraties vecām brūcēm, cenšoties pasargāt sevi no kauna sajūtas, pazemojumiem un neatbilstības iedomātiem standartiem, tā vietā, lai objektīvi paskatītos uz lietām, neatkarīgi no tā – kas un ko piedāvā. Šī stūrgalvība neļauj jums sekot savām īstajām patiesajām domām, jūtām un zināšanām. Rezultātā jūs attālinieties no citiem, pazaudējot līdz ar to arī savu pasaules redzējumu un savu Sapni par šādas pasaules izveidošanu.

Lūk kādēļ jums nepieciešams kārtīgi un rūpīgi izskatīt savus uzskatus par sevi pašu. To izdarot, jūs spēsiet izpētīt savas Dāvanas un Iespējas dzīvē, un beidzot ieklausīties savas Dvēseles balsī, mijiedarbojoties ar viņu bez šaubu un neuzticēšanās filtriem. Un varēsiet sadzirdēt šo balsi, kas runā ar jums nepārtraukti visu laiku.

Prieks rezonē ar jūsu Patieso Būtību.

Ja palaikam jūs sajūtat nepacietīgumu, dumpīgumu, nespēju pieņemt savu pieredzi – jums vajag ielūkoties dziļāk Sevī, un atmest visus satraukumus par to – ko domā vai saka par jums citi. Jūsu vienīgajām rūpēm jābūt par to – kas virza jūs no pašiem jūsu būtības dziļumiem. Izpētot un sajūtot to, kas notiek pašā jūsu kodolā – jūs iemantosiet spēku, iegūsiet kontroli, un spēsiet radīt stabilitāti savā dzīvē.


To patiešām ir ļoti svarīgi saprast un apjēgt, tādēļ ka tas jums dos labāku izpratni par to – KO jūs darāt savā dzīvē, un KĀ jūs sasniedzat savus mērķus. Un tas tāpat ļaus jums sajusties daudz ērtāk, ļaus sajust pārliecību par savām iespējām, ļaus noticēt tam, ko jūs sajūtat kā tuvu un personīgu, tanī pat laikā jūtoties pietiekami spēcīgi, lai paustu arī savu prieku apkārtējiem.

Ne jau katram ir tādas Dāvanas kā jums. Vieglums, ar kādu jūs kontaktējaties attiecībās ar citiem cilvēkiem – piemīt nebūt ne visiem, un jūs esat Meistars šinī jomā. Tādēļ lūdzu ATZĪSTIET šo savu Meistarību, un esiet gatavi izpētīt to – kā jūs izmantojat šo savu Dāvanu, lai palīdzētu un kalpotu citiem.

Šobrīd jums nebūt nav vajadzīgs atteikties no visa, ko jūs darāt, kā arī nebūt nav jāizmaina viss, kas attiecas uz jūsu darbu. Priekš jums svarīgākais ir – atrast šo savu KODOLU – pēc būtības, to – ko jūs jau daudzus gadus dariet savā dzīvē. Ļaujiet šai sapratnei apgaismot jūsu dzīvi, ļaujiet sev savienoties ar šo savu kodolu. Tad jums parādīsies ceļi un iespējas iemiesot šo savu būtību dzīvē, un viss, kas ar šo enerģiju nerezonēs – vienkārši izgaisīs. Tādēļ vienmēr atcerieties par to, cik svarīgi ir sevi nostādīt sava personīgā prieka Centrā, un cik svarīgi ir savienoties ar to, ko jūs mīlat darīt.

Izmēģiniet. PiedzīvojietPrieku. Atļaujiet sev pilnībā tanī peldēties, peldēties Savā Būtībā, un paskatieties – kurp tas viss jūs novedīs, nekaļot itin nekādus plānus. Laidieties šinī izpētes ceļojumā un piedzīvojumā, atmetot sajūtu, ka esat kaut ko svarīgu palaiduši garām.

Kad jūs spējat izpētīt savu Iekšējo Pasauli līdz tādiem dziļumiem, ka tas jums dod brīvību un ticību savam Sapnim un redzējumam – tad jūs izjutīsiet milzīgu Prieku, kas ceļ visu uz augšu, līdzīgi kā bērniņš, kurš gatavojas nākt pasaulē, kad pienācis laiks piedzimt un izteikt Savu Dzīvi zem šīs Saules. 

Ticiet, ka tiekat vadīti šinī procesā, un lūdzu taujājiet pēc palīdzības, kad jūtat, ka tā jums ir nepieciešama, lai virzītos uz priekšu. Pat ja palaikam jūs sajūtaties iestrēguši – ļaujiet tam vienkārši būt par jūsu pieredzi, un virzieties tālāk, sameklējot ceļu, kā savienoties ar savu Prieku, Iedvesmu, un ar vēlmi – būt, kas esat.

Es Esmu Sen-Žermēns

http://www.draugiem.lv/group/16019359/?f_tid=5341947