trešdiena, 2014. gada 23. aprīlis

Awww, pavasaris klāt! by Andis Geste


Awww, pavasaris klāt! Un klāt ir arī pavasara trakumi un prieki. Psihoterapeiti, psihologi, sociālie darbinieki, pedagogi, psihiatri u.c. meža dīvaiņi labi zina, ka panesīsies pavasara depresijas u.c. grūtumu saasinājumi. Šis pavasaris nebūt nav izņēmums...

Zvaigznes arī ir sastājušās aplam dīvainās konfigurācijās. Ir divas līnijas. Viena ir nejauka, pat nelāga. To nu mēs varam tagad aprīlī izbaudīt pēc pilnas programmas, bet jupis viņu rāvis. Ir otra līnija, kas ir lādzīga, jauka, mīlīga un skaista. Par to gribētos bik izvērsties. Šo enerģiju vajadzētu izmantot savā labā. Kas tā par līniju?

A vot, tā ir pagalam īpaša līnija! Ņemsim par piemēru rītdienu (24.04.). Super diena!

Kosmosa ārēs klejo Kosmosa varenie un Kosmosa sīkpirži. Nu paši varenākie ir Jupiters, Saturns, Neptūns, Urāns un Plutons. Daži ir varenāki par pārējiem. Pats varenākais ir dievu dievs Jupiters. Viņš ir nereāli foršs un mīlīgs. Viņš ir bagāts un sniedz savu svētību visam, kam vien pieskaras. Par piemēru, ja vēlaties uzbaroties, Jupiters noteikti palīdzēs. Ja gribat bagātību un laimi, Jupitera enerģijas ir tās īstās, kuru virzienā raudzīties.


Ir Saturns. Tas ir skarbais onka. Ar Saturnu labāk ir draudzēties. Viņš izgāzīs visus ‘traļi-vaļi’ tipa pasākumus un būs ar seju pret galdu (garantēti), ja traļi-vaļi saskarsies ar Saturna enerģijām. Saturns nepanes haļavu. Toties, Saturns svētīs jebkuru ģeldīgu ilgtermiņa projektu un ideju, kura ir sazemēta pareizā darba tipa augsnē. Ja ar Saturnu draudzēties, būs ilga un nopietna laime.
Tad lūk, tagad izveidojas fantastiski aspekti starp šiem diviem varenajiem (visvarenākajiem). Tiem vēl piebalsos sīkpiržu tipa mīlas dieviete Venēra, kas tagad taps aplam varena. Principā mīlestība, kā tāda, būs šīs sezonas aktualitāte un maijā to visi (cerams) ieraudzīs.


Neaizmirsīsim arī burvīgo šmigas dievu Neptūnu un labāko draugu Kaironu, kuri arī ir lieliskā noskaņojumā un alkst mums visiem palīdzēt. Kas jādara mums, lai uzņemtu un lietotu šo tiešām skaisto enerģiju?

Nekas daudz mums nav jādara. Ir jāpārstāj skatīties bēdu virzienā. Bēdu pietiek atliku likām. Tās var viegli atrast teju uz katra stūra. Tās pat uzglūn no katra iespējamā stūra, ja tās meklē. Cita lieta ir optimisms un zināms po. Tie ir kultivējami un tas sanāk darbs. Piemēram, kkas dzīvē neiet (nu parasti jau kkas neiet), bet uz to nekoncentrēties, bet meklēt labas iespējas. Tas sanāk darbs, jo jaukās lietas meklēt un ieraudzīt, ir zināma piepūle vajadzīga. Bet tagad tas ir pat ļoti svarīgi un svētīgi.

Tagad ir laiks, kad sāks veikties un nopietni veikties. Murgi palēnām atkāpsies un sāksies konstruktīvs laiks (jau daļēji ir sācies kādas 3 dienas). Mums veiksies nopietni un ilgtermiņā. Kkad jau rakstīju, ka jālidina ārā vecās lietas, vecās bēdas un vecos aizvainojumus. Tad tagad jau tieši tas laiks arī sākas, kad sāks nākt iekšā jaunas un brīnumainas lietas. Nāks jauni cilvēki, nāks jaunas aizraušanās un jauni projekti.


Ap 20. maiju arī Marss mostas un parādīsies daudz vitālās enerģijas un dzīve iegūs citus apgriezienus. Milzīgs uzsvars tagad uz kvalitatīvu dzīvi. Ja dzert, tad labas dziras (ja vispār dzert). Ja ēst, tad atkal kvalitatīvi. Veselība, možs gars, sportisks, seksīgs piegājiens dzīvei ir tas, kas tagad mūs ļoti strauji nesīs pretī gaišajam krastam. Un vai ir vērts koncentrēties uz bēdām? Nē, nu ja ir jākoncentrējas uz bēdām, tad ir jākoncentrējas. Dzīvē visādi gadās, bet, pa lielām šaibām, tagad ir izdevīgāk domāt lielas, gaišas domas un koncentrēties uz skaistiem rezultātiem. Kā jau minēju, šance, ka veiksies ilgtermiņā tagad ir gana augsta.

LAIKS KAS SĀKAS TAGAD NAV SALĪDZINĀMS AR TO, KAS BIJA MARTA BEIGĀS UN VISU APRĪLI. SĀKAS KONSTRUKCIJA.

Ar to mēs visus apsveicu. Varam šeit uzspēlēt pozitīvo spēli un padalīties ar gaišiem notikumiem, kas bijuši pēdējās dienās. Tas jau ceļ kopīgo noskaņojumu. Jauku vakaru!

Andis Geste