piektdiena, 2014. gada 4. aprīlis

Dodiet sev laiku Mīlestības saņemšanai - Erceņģelis Gabriēls caur Shanta Gabriel


30.03.2014 ... Erceņģelis Gabriēls caur Shanta Gabriel
http://spiritlibrary.com/shanta-gabriel/
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule


Šīs nedēļas Gabriēla vēsts:

Pilnīgas attiecības ar savu Augstāko ES ir iespējamas, kad jūs dodat sev laiku, lai saņemtu Mīlestību no dziļākajiem Savas Būtības Avotiem.

** no Shantas ...**

Par laimi tanī laikā kad Erceņģelis Gabriēls parādījās manā dzīvē, man jau bija nodibināta stabīla garīgā prakse, pavadot daudzus gadus kopā ar savu guru.

Izmantojot savu laiku, pirmā lieta katru dienu man bija: apsēsties, koncentrēties uz savu elpu, un nodoties lūgšanām, kamēr šāda mana meditācija jau bija kļuvusi par svarīgāko veidu, kā uzsākt savu dienu. Manas dienas bija ļoti atšķirīgas, un nekad nebija tik komfortablas, ja kādreiz sanāca šo rituālu izlaist.

Kad uzsākās Erceņģeļa Gabriēla vizītes, un aizsākās darbs pie viņa Mācības, mana fokusēšanās meditācijas laikā kļuva pavisam savādāka. Bija mazāk uzmanības enerģijām, kas nāk no ārienes, un daudz vairāk izpratnes par attiecību attīstīšanu ar savu Augstāko ES, kā savu jauniegūto labāko draugu.

Mācības ietvēra atziņu, ko nekad agrāk nebiju piedzīvojusi – ka mans Augstākais ES darbojas kā apsargs vārtiem uz manu vadības sistēmu. Man tika teikts, ka tas ir ļoti svarīgi – ar savu nodomu apzināti atļaut manam Augstākajam ES būt par filtru, lai es varētu saņemt Augstāko frekvenču Viedumu un Gudrības. Tādejādi man tika piesaistīti tikai tādi ne-fiziskie Skolotāji, kuri bija harmonijā ar manas Dvēseles mērķi.

Bija iepriekš arī tāds laiks, kad es ļāvu atvērt savu kanālu jebkuram Skolotājam, kurš vēlētos caur mani  ienākt. Tas bija ļoti aizraujoši, tomēr tas noveda pie neliela sajukuma, un stimulēja mana mentālā lauka aktivitāti. Reizēm tas beidzās ar to, ka sajutos dezorientēta un izvārgusi. Bet kad es pievērsos savam Augstākajam ES, un ļāvu, lai viņš atver šo savu kanālu – radošs darbs sāka strāvoties caur mani. Un pat galvenais – viss šis darbs bija koncentrēts manā Sirdī.

Es sāku sajust Mīlestības viļņus, kas izdziedināja lielu daļu no maniem vecajiem uzskatiem un priekšstatu modeļiem, kas bija likuši justies vienai un atšķirtai. Dievišķā Gaisma, ieplūstot caur jaunajām durvīm, manu Dvēseli bija atvērusi Augstākai Apziņai, un es burtiski sāku ”starot”.

Šī spēcīgā pieredze ļoti dziļi mani atalgoja un bija man dziedinoša. Šī pieredze arī stimulēja manī  lielāku vēlmi pastiprināt šo savienojumu ar Avota enerģiju. Es pamanīju, ka tad, kad es biju saskaņojusies ar savu Dvēseli caur manu Augstāko ES – es jutos brīnišķīgi. Bija tāda sajūta, ka esi laimīgs bez kāda redzama iemesla.

Ja es atlaistu šo savu garīgo praksi, un nefokusētos vairs uz šo spēcīgo savienojumu ar Augstākajām frekvencēm – es sāktu just apjukumu un bezspēcību. Iedvesma, ko man vajadzēja sajust, pilnībā bija manī pašā. Tas bija jauns centrēšanās punkts priekš manis. Tur bija īpaši brīži, ko man sniedza mans ES, es piedzīvoju tādu Dievišķās Mīlestības plūsmu, kādu nebiju piedzīvojusi ne no viena šai pasaulē. Tā piepildīja manas Apziņa tukšo kuģi, un deva man jaunu dzīvi.

Ikviens no mums ir spējīgs saņemt Dievišķo Mīlestību. Viņa gaida uz mums, lai mēs atveram savus uztveres kanālus, un saņemam to, ko mēs visvairāk vēlamies piedzīvot. Mūsu uzmanības un mūsu nodoma centrējumam ir milzīga nozīme, kad mēs vēlamies, lai mums būtu dziļas un pilnīgas attiecības ar savu Dievišķo un Patieso ES. Tam tikai nepieciešams nedaudz laika.


** Gabriēla vēsts #31 **

Pilnīgas attiecības ar savu Augstāko ES ir iespējamas, kad jūs dodat sev laiku, lai saņemtu Mīlestību no dziļākajiem Savas Būtības Avotiem.

Dārgie,

Vienas no visspēcīgākajām un vissvarīgākajām attiecībām, kas jums var būt šinī dzīvē – ir attiecības ar savu Augstāko ES. Tā ir tā jūsu daļa, kas pilnībā savienota ar Dievu, jo tā ir jūsu Dvēseles Balss. Intuīcija un Augstākā Vadība nāk tieši no turienes. Ir daudz veidu, kā jūs varat attīstīt un pastiprināt savas personīgās izzinošās attiecības ar savu Augstāko ES, un katrs no tiem prasa pacietību, neatlaidību un praktizēšanu.

Viens veids ir – iemācīties rīkoties ar savu intuīciju. Cik gan reižu ir bijis tā, ka jums kaut kas iešaujas galvā, bet jūs to ignorējat. Un tad rodas situācija, kad jums gribas iesaukties, ”Es taču zināju, ka man to vajadzēja izdarīt!” Jo vairāk jūs ieklausieties savā Iekšējā Balsī un sadarbojaties ar savu Intuīciju – jo spēcīgāks šis savienojums būs.

Otrs veids, kā pastiprināt savu savienojumu ar savu Augstāko ES, ir caur meditāciju. Meditācija ir veids, kā paplašināt savu apzināto izpratni par lietām ārpus jūsu fiziskā ķermeņa. Fiziskajā pasaulē izpaužas liela daļa no jūsu manifestācijām, taču ir vēl arī daudz citu Apziņas līmeņu ārpus tās. Meditācija ir galvenais veids, kā sasniegt dziļāku esības līmeni, kas joprojām atrodams jūs iekšienē, ja esat VIENS ar Dievu.

Meditēt nav grūti, bet tas prasa praktizēšanu un pastāvību, lai sasniegtu prāta mierīgumu un fokusēšanos. Tas var sagādāt vilšanos iesākumā, jo prātu, šķiet, nekad nevar apturēt. Emocijas un domas nāk galvā, kurām nepieciešama uzmanība. Tas vienkārši ir tas veids, kā domas pieradušas darboties, tādēļ esiet pacietīgi attiecībā uz sevi, un maigi pārfokusējiet savu prātu uz savu elpošanu, kā uz savas uzmanības objektu. Varētu būt noderīgi veltīt laiku savu sajūtu un domu pierakstīšanai pirms meditācijas, lai tādejādi jūs varētu attīrīt savu prātu daudz vieglāk. Lai ko arī jūs darītu sevis nomierināšanai un attīrīšanai, vienalga – tas būs ārkārtīgi noderīgi.


Praktizēšana

Sēdiet mierīgi, elpojiet līdzsvaroti, un kad jūs sākat sajusties mierīgāk un spējat vairāk koncentrēties – iedomājieties brīnišķīgu Zeltītu dziedinošu Gaismu, plūstošu jums visapkārt, un ieplūstošu jūsos. Šeit ir neiedomājami spēcīga Mīlestība Klātbūtne, kas gaida tikai jūsu apzinātu atļauju appludināt visu jūsu būtību. Centrējiet savu uzmanību uz Dieva Mīlestības saņemšanu. Jūs varat palūgt savam Augstākajam ES atvieglināt šo savienošanos. Kad jūs to izdarat – jūs izveidojat stingru apzinātu savienojumu. Iztēlojieties, ka Dievišķā Mīlestība plūst caur jums kā silta Zeltītas Gaismas straume. Ļaujiet sev sasildīties šinī Mīlestībā, un atļaujiet, lai viņa iekļūst katrā jūsu būtības šūniņā.

Izveidojiet skaistu vietu savā iztēlē, kur jūs varat aiziet un apsēsties klusumā, kas rodams jūsu Iekšienē. Aiciniet savus Eņģeliskos Skolotājus sev par pavadoņiem, un mēs jums palīdzēsim šinī procesā. Eņģeļi ir Dieva vēstneši šeit, lai palīdzētu jums rast Mieru, Mīlestību un Prieku savā dzīvē. Mēs varam tāpat palīdzēt jums jūsu meditāciju procesā, lai jūs spētu atrast to Mīlestību, kas jums nepieciešama – SEVĪ. Iztēlojieties Eņģeļus, ieskaujot jūs ar saviem Gaismas spārniem – un mēs būsim pie jums. Mēs Mīlam jūs, un  uzskatām, ka jūs esat pelnījuši saņemt visu to labāko.

Kad jūs veltīsiet nedaudz laika katru dienu, lai savu garīgo savienojumu ar Dievu padarītu arvien spēcīgāku – jūs būsiet pārsteigti, kā jūsu dzīve izmainīsies. Jūs atradīsiet Vadību un Viedumu, kas būs jums daudz pieejamāks, nekā jūs jebkad bijāt spējīgi iedomāties. Tam nepieciešama tikai vēlme ziedot SEV laiku, lai ieelpojot, un sakoncentrējot savu uzmanību – saņemtu Dieva Mīlestību.

Atcerieties Eņģeļu vēsti, kas šodien veltīta jums:

Pilnīgas attiecības ar savu Augstāko ES ir iespējamas, kad jūs dodat sev laiku, lai saņemtu Mīlestību no dziļākajiem Savas Būtības Avotiem.
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5317894