sestdiena, 2014. gada 26. aprīlis

Laiks no 26.aprīļa līdz 08.maijam


No 26.aprīļa līdz 08.maijam - Chuwen – Kaban – Akbal Vilnis!

 Ir sācies jauns 13 dienu vilnis, kura režisors ir Chuwen enerģija - Rūķis, Meistars vai āksts, Radošais multimākslinieks, Dvīņi, Jokdaris.

Šis ir Rietumu vilnis un tas māca mums sajust un paļauties uz sajūtām.
Šīs 13 dienas nav iespējams ieplānot, var tikai ieklausīties un ļauties sajūtām.
 Ja neticam tam, ko jūtam, tad Rūķis izspēlēs ar mums jokus un vedīs mūs pa daudz apkārt ceļiem. Rūķim ir ļoti laba humorizjūta un tieši tāpēc, visu vilni visas neveiksmes un kaitinošās lietas, vajadzētu uztvert ar veselīgu humoru.

 Ja ieplānosim šo 1 Chuwen dienu, nepaļaujoties uz sajūtām, Rūķis izjauks visus plānus un padarīs visu pavisam citādāku, kā esam gribējuši! 

 Tāpēc vislabāk ir sajust, kas tagad darāms un ar ko sākt – un tam arī ķerties klāt!


Šis vilnis mums māca, ka mums ir jāsajūt laika upe! Ir jāsajūt, uz kurieni tā nes un ko tā liek mums saprast. 

 Rūķis ir multimākslinieks un izkrāso it visu ap mums, piepilda ar sajūtām, krāsām un emocijām. Rūķis māca noticēt savām intuitīvajām sajūtām un ja mēs noticam, tad rezultāts ir daudz labāks, kā spējam iedomāties. Taču ja nenoticam, ejam lielāko pretestības ceļu un pretī neiegūstam neko vairāk, kā sabojātu garastāvokli. 


 Rūķis ir tas, kurš liek darīt, neredzot rezultātu. Līdzīgi ir mākslā gleznojot - iepriekš nav iespējams izdomāt, kādā secībā un kādas krāsas tiks liktas uz audekla, taču kad sākam gleznot, sajūtas pašas vada roku un jauc krāsas.

Šīs 13 dienas vadīs Rūķa spēks, līdz ar to it viss, kas plānots – ies netradicionālu un nestandarta ceļu. Rūķis spēlējas un rada jaunas lietas, caur vieglu attieksmi, jautru noskaņojumu un spēlēšanos. 

 Tamdēļ ļausimies savam iekšējam bērnam un spēlēsim šīs dienas, kā spēli spēļu laukumā! Būsim gatavi izkrāsot savu dzīvi ar daudz un dažādām krāsām!