trešdiena, 2014. gada 23. aprīlis

Dzīve Griežas – no Vienas Ieelpas līdz Nākamajai - caur Jennifer Hoffman

Dzīve Griežas – no Vienas Ieelpas līdz Nākamajai
21.04.2014 ... caur Jennifer Hoffman
http://enlighteninglife.com/life-turns-o…   
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule …



Kad es domāju par šīs nedēļas enerģiju, es redzu vējdzirnavām līdzīgu savērpumu, līdzīgu šim te. Tādu rotaļlietu pagatavošana manā bērnībā bija interesanta nodarbe, kamēr ārā lija lietus. Te ir divi noslēpumi, lai sanāktu patiešām labas vējdzirnavas (un tas attiecināms uz visām lietām, ko mēs daram, lai pārvaldītu un izmantotu šīs nedēļas enerģiju efektīvi; šī nav rokdarbu pamācība):

1.  Visām malām jābūt vienādām, un stingri nostiprinātām pie CENTRA;

2.  Atstarpīte uz nagliņas starp vējdzirnavu centru un rokturīti  jānofiksē ar atdalītāju tā, lai vējdzirnavas varētu BRĪVI KUSTĒTIES.

Lielais Kardinālais Krusts – arī tāpat ir kvadrāts, un vējdzirnavu savērpšana sākas, līdzīgi kā papīra kvadrātam. Tātad katra virsotne jāpārgriež uz pusēm pa diagonāli gandrīz līdz pašam centram. Četras ārējās virsotnes jāpārvieto uz centru un jānostiprina tur. Atdalītājs jānovieto starp vējdzirnavu aizmugurējo daļu un rokturīti, lai tas ļautu vējdzirnavām griezties.

Šādi kvadrāts tiek pārvērsts lieliskā Vējdzirnavu formā, kas netraucēti griežas vējā (vai ja jūs uzpūšat tam savu elpu). Kad jūs uzpūšat Vējdzirnavām – tās pagriežas; kad jūs beidzat pūst – tās pārstāj kustēties. Transformācijām ir nepieciešams konsekvents Nodoms, taču tas nenozīmē smagu darbu – tas nozīmē nepārtrauktu uzmanības pievēršanu jūsu Nodomam. “Es Esmu”, “Man Ir”, un “Es Vēlos” – tie ir tie Nodoma vārdi, kuri, kad tos regulāri pielieto, dod spēcīgu rezultātu.

Kas būtu darāms, lai enerģija jūsu dzīvē ievirzītos tanī gultnē, kurā jūs vēlaties, lai tā plūst?

Kā transformēt drāmu un haosu par grācijas un nepiespiestības izpausmēm?

Uz ko būtu vajadzīgs pamatoties, kur centrēties un sabalansēties, lai jūs varētu ieraudzīt savu situāciju distancēti, un atrast šīs situācijas vienoto centru, no kura jūs varētu sākt radīt sev jaunus rezultātus un potenciālus?

Tas viss ir par procesu un par mūsu perspektīvām – MĒS VISI ESAM PIETIEKAMI SPĒJĪGI RADĪT REZULTĀTUS – TĀDUS, KĀDUS VĒLAMIES, LAI TIE BŪTU MŪSU REALITĀTĒ. MĒS ESAM RADĪTĀJI – LAIKS IR RADĪT.

Domājiet par kvadrātu – kā par savas dzīves jomām, kur izmaiņas ir iespējamas, vai arī būtu vēlamas, un ko būtu nepieciešams piepildīt ar Lielā Kardinālā Krusta transformējošo enerģiju. Iegriezumi virsotnēs varētu nozīmēt NODOMUS, kurus jūs uztādat, lai izveidotu kaut ko skaistu un funkcionālu no jebkuras situācijas vai problēmas, ar kuru saskaraties. Jebkura problēma, nav svarīgi, cik smaga – var tikt nokārtota, ja mēs atrodamies uz stipriem pamatiem un esam centrējušies, un kad mēs atrodam pamatelementu, kas visām mūsu problēmām raksturīgs; un ja jūs izraksiet pietiekami dziļi – jūs pamanīsiet, ka visām jūsu dzīves problēmām ir kopīga sakne. Tā varētu būt upura loma, sevis nepietiekama mīlēšana, dusmas, aizvainojums, stūrgalvība, bezspēcība, sastingums, satraukums, šaubas, vai bailes.  

Ar Nodoma palīdzību nosakiet tilpni priekš enerģijas, kurā tā varētu ieplūst tādā veidā, lai tiktu novirzīta uz manifestēšanos. Bez Nodoma enerģija ir izkaisīta, bezmērķīga, un tai nav konkrēta virziena. Tāda ir mūsu cilvēciskā daba – meklēt līdzsvaru, kas mums ir, kad mēs atrodamies paši Savā Iekšējā Centrā, esot objektīvi, bez nosodījuma un bailēm. Atrašanās uz šādiem pamatiem, un šāda centrēšanās –  ļauj mums atrast baiļu neapēnotu vietu, un mēs to varam izdarīt – atceroties, ka dzīve norit katru brīdi, kas nav ne vakar, ne rīt – tas notiek vienīgi tanī brīdī, kas ir patreiz, kad mēs Ieelpojam, un kad dzīvojam. Un Vējdzirnavu rokturītis jūsu rokā – tas ir atgādinājums, ka jūs turat problēmu un tās atrisinājumu SAVĀS ROKĀS. Jums, kā radītājam, ir vara – pārvērst jebkuru situāciju par kaut ko skaistu.

Esiet Klātesoši patreizējā brīdī, radiet milzu tilpni priekš savām enerģiju plūsmām, un neaizmirstiet atstāt kādu nelielu vietiņu arī Brīnumiem, par cik Visums ir ārkārtīgi spējīgs uz tiem, un gudrs. Un tad veltījiet savu uzmanību savam Nodomam, nelauzot galvu par to, kā un kad tas varētu piepildīties, bet uzskatot, ka tas jau notiek TAGD bez kavēšanās. Mums ir dots iespēju logs, kas var izmainīt pasauli, un kad mēs ienesam savu individuālo ieguldījumu – mēs paplašinām potenciālu un spēku tai enerģijai, kas var tikt izlietota kolektīvi. Bet visupirms – parūpējieties – lai visi jūsu Nodomi tiek manifestēti bez jebkāda nosodījuma, tādejādi iedarbinot kādu Lielu Nodomu, un ļaujot tam īstenoties.

 *  *  *

No visiem Erceņģeļa Uriēla vēstījumiem, ko esmu saņēmusi, šis viens ir man vistuvākais, jo ir tik dziļš, un tomēr pavisam vienkāršs. Mēs varam satraukties par aizgājušo vai nākotnē gaidāmo, tomēr vienīgā vieta, kur mēs DZĪVOJAM – tas ir TAS moments, kad mēs IEELPOJAM, jo tas ir VISSVARĪGĀKAIS moments, faktiski tas ir VIENĪGAIS moments mūsu dzīvē. Te ir vēstījums, kurš tika saņemts 2008. gadā, un kurš, iespējams, oriģinālā saucās ”Tagadējais brīdis ir vienīgais, kurā jūs varat Elpot”


Dzīvošana norit starp diviem Elpas vilcieniem …Erceņģelis Uriēls caur Jennifer Hoffman

http://enlighteninglife.com/from-one-bre

No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...

Dzīve jums sagādā grūtības patreizējā brīdī? Vai spējat ieraudzīt, ka patreizējais brīdis ir VIENĪGAIS, kurš pastāv priekš jums, tādēļ, ka tiklab pagātne, kā arī nākotne nespēj pastāvēt, kamēr jūs neatzīstat PATREIZĒJO brīdi? DZĪVOT patreizējā brīdī – priekš jums – tas ir tas pats, kas IEELPOT. Gluži tāpat, kā jūs dzīvojat patreizējo brīdi, un tad nākamo – jūs dzīvojat no vienas ieelpas līdz nākamajai. Neskatoties, ka jūsu ķermenis spēj izdzīvot ilgu laiku bez ēdiena un ūdens – viņš spēj dzīvot tikai dažas minūtes bez ieelpošanas. Jūs dzīvojiet no vienas ieelpas līdz nākamajai, un jūsu izdzīvošana jebkurā mirklī ir atkarīga no jūsu spējas izdarīt nākamo ieelpu.

Ir daudzi jūsu fiziskā ķermeņa aspekti, kuri neprasa par tiem piedomāt vai piepūlēties. Jums nevajag atgādināt – sirdij, lai tā sitas; muskuļiem, lai tie darbotos tad, kad jūs pieceļaties, vai vēlaties kaut kur iet; jūsu acīm, lai tās skatītos tad, kad jūs gribat redzēt pasauli sev apkārt; jūsu ausīm, lai tās klausītos; jūsu asinīm, lai tās ritētu; vai arī jūsu plaušām, lai tās izdarītu nākamo ieelpu. Viss tas tiek izdarīts priekš jums bez jūsu ziņas. Iedomājieties, kam līdzinātos jūsu dzīve, ja jums būtu jāatceras par visām šīm lietām, lai viņas varētu notikt. Jūs nevarētu fokusēties ne uz ko citu. Ieelpošana – tas ir pats svarīgākais elements jūsu fiziskajai izdzīvošanai, kurš rūpējas par jums. Un tādā pat veidā jūs varat sadarboties ar Garu, lai īstenotu visu, kas jums vajadzīgs.

Svarīgākās jūsu fiziskā ķermeņa funkcijas ir izstrādātas tā, lai darbotos BEZ jūsu speciālas uzmanības – lai tādejādi jūs varētu fokusēties uz citiem jūsu ceļojuma aspektiem. Tas ir tikai viens piemērs – kā materiālā pasaule viegli var manifestēt JŪSU LABĀ. Un vēl jūs satraucaties par to, kas varētu atgadīties rīt vai aizparīt?! Tad, kad jūsu uzmanības centrs atrodas pagātnē vai nākotnē, nevis patreizējā brīdī, kas ir TAGAD, kad jūs izdarat nākamo IEELPU – jūs ignorējat to, kā GARS  spēj darboties jūsu dzīvē. BEZNOSACĪJUMU MĪLESTĪBA IR GAISĀ, KURU JŪS IEELPOJAT,  TO JUMS SNIEDZ ZEME UN DABAS ELEMENTI, KAS DARBOJAS KOPĀ, LAI GARANTĒTU – KA JUMS VIENMĒR IR GAISA PAPILNAM, KO IEELPOT JŪSU ĶERMENIM, LAI TAS NEAIZMIRSTU KATRU SAVU IEELPU IZDARĪT NO JŪSU VĀRDA.

Vai tad jūs uztraucaties par to – no kurienes atnāks gaiss nākamajai ieelpai? Nu protams, ka nē.  Tas ir tas – cik ļoti VIEGLA jūsu realitāte varētu būt. Gluži tāpat, kā jūs nedomājat par to – vai neaizmirsīsiet ievilkt nākamo ieelpu, un vai šeit būs pietiekami gaisa, ko jums ieelpot – gluži tāpat jūs varat atlaist visus satraukumus par to, vai visas jūsu vajadzības tiks ievērotas – kad jūs atzīstat, ka Radītājs sniedz jums visu to, kas jums nepieciešams, neierobežotos daudzumos, par cik jūs savu uzmanības centru pārceļat no satraukumiem, šaubām un bailēm – uz pieņēmumu, ka te vienmēr visa ir gana. Un kad jūs izdariet savu nākamo ieelpu – atcerieties – ka tā tiek sniegta jums pārpilnībā no Radītāja, kurš Mīl jūs neizmērojami. Elpojiet ar Dziļu Nodomu, visā pilnībā, un ziniet, ka RADĪTĀJA MĪLESTĪBA atrodas katrā jūsu ieelpā, ko jūs izdariet, un tāpat kā gaiss, kuru jūs elpojiet – tā ir BRĪVI PIEEJAMA. Tādejādi ikkatra jūsu vajadzība tiek piepildīta, kad jūs atceraties, ka jūsu dzīve – tas ir garīgs ceļojums, notiekošs materiālā plānā, kur ikviena lieta, kas jums nepieciešama – ir jums pieejama.