sestdiena, 2014. gada 19. aprīlis

Visām Zodiaka zīmēm. Esam sagaidījuši glābšanas laivu!! :) - By Andis Geste

Visām Zodiaka zīmēm. Esam sagaidījuši glābšanas laivu!! :)

 Lai arī mēs tagad atrodamies debesjuma destruktīvās vētras epicentrā un visa pasaule mēģina sajukt prātā, tomēr ir arī foršas lietas.

Šis vakars, par piemēru, ir vnk pasakains, lai tiktos ar draugiem. Un šajās draudzībās būs daudz romantisku jūtu.

 Ja jau esat pār-atzīmējušies izgājušo nakti un vēlaties mierīgu ģimenes vakaru pie eglītes savās jaukajās mājās, kaļat plānus!! Jupiters veido bezgala jaukus aspektus ar Venēru, Kaironu un Saturnu. Ilgtermiņa lietas veiksies, tam jau pamatā plānu kalšana ir domāta, lai ilgtermiņš izdotos.

 Es gan no sirds ieteiktu pie eglītes netupēt, bet ņemt savās drošajās rokās vied-tālruni un izčekot, kur patlaban ir iečekojušies jūsu draugi. Šos draugus - čekistus, tad jānoķer un jāpiedabū viņus ar jums kopā baudīt vakaru/nakti ar visu jauko romantiku.

Ņemam vērā, ka cilvēki tagad pašos pamatos nav adekvāti, tāpēc cilvēkus neņemam vērā. Te nu tas ir: tagad sāk pūst DIVAS DIAMETRĀLI PRETĒJAS VĒJA PLŪSMAS:

 viena - gana slima (nu palasiet ziņas), un ko nu es par to te izplatīšos, paši labi ziniet, kas tā par plūsmu,

 otra - PILNĪGI JAUNA - vērsta uz veselību, prieku, seksualitāti, pārticību un jauneklīgu garu. Un šī pozitīvā plūsma sāk pa īstam pūst tikai šovakar! Un ar katru mīļu dienu tā taps arvien jaudīgāka, kamēr taps aplam stipra.

 Mums tiešām ir noveicies, jo mēs esam sagaidījuši glābšanas laivu, kas izvilks mūs no aprīļa vētras un aizvedīs uz labo krastu.

 Ja gribat iekļūt "labajā" plūsmā (glābšanas laivā), tad lūk, atslēgvārdi: draugi, romantika, sekss, prieks, sports, veselība, ģimene, bērni, ceļojumi, fantāzija un aizrautība. Var vēl kādus pielikt.

 Un ņemam vērā, ka glābšanas laiva ir tikai tagad piebraukusi. TAJĀ IR JĀIEKĀPJ UN JĀNOSTIPRINĀS. Tas nozīmē, ka VESELĪGĀS UN JAUKĀS LIETAS IR JĀKULTIVĒ. Par tām ir jādomā katru dienu un katru brīdi.

 Un, jā! Zivis un Vēži! Dziļais nolieciens jūsu priekšā, ka turat pasaules bēdas. Drīz nāks alga par pūlēm.

 Lai mums lielisks pavasaris!!!


 P.S. Vērši, kas ir izdzīvojuši. Rīt sākas jūsu valdīšanas laiks. Un jūs tagad varēsiet iezvanīt labā gadsimta sākumu. Bīdiet lietas un sludiniet laimi! Katram tagad vajag iegādāties sev privāto Vērsi.


P.p.s. Uwaga, uwaga! Achtung! Nākamā nedēļa ir bik labāka naudas jautājumu kārtošanai. Nav jau nekas pārāk ekselents, bet nav arī tāda pēcpuse kā bija.


 
By Andis Geste

 


https://www.facebook.com/andis.geste?fref=nf