pirmdiena, 2014. gada 14. aprīlis

Laiks no 13.aprīļa līdz 25.aprīlim


Vilnis Etznab – Kan – Ok no 13.aprīļa līdz 25.aprīlim!

 Jau ar šodienu esam Ziemeļu vilnī – 1 ETZNAB. Kāda ir šī viļņa galvenā tēma?
 Tā ir patiesības meklēšana! Mēs pievilksim visus patiesības aspektus ap sevi un līdz ar to visa pasaule pievilksies mums apkārt!


 Skaidrība ir ļoti svarīga lieta ik katra dzīvē! Bez tās mūsu spriedumi kļūst apšaubāmi.. 

 Ieskatīsimies šajās 13 dienās patiesības spogulī un mēģināsim saredzēt patiesību paši par sevi. Pārliecināsimies, ka Mēs redzam savu patieso potenciālu un savu iekšējo skaistumu!


 Dažkārt ir tā, ka patiesība sāp.. tomēr tā ir maza cena, kas ir jāmaksā par skaidrību! Taču bez skaidrības mēs nedzīvojam patiesu un īstu dzīvi, tā vairāk ir kā ilūzija, kas aizēno patieso prieku, laimes mirkļus, sirds siltumu un visu, kas mūsu sirdij ir tuvs un mīļš!

Kas uzsāk šajās 13 dienās patiesības meklējumus, tas nonāk pie atziņas, ka it viss nāk no tīras un pārpasaulīgas mīlestības!

 ETZNAB nozīmē Spogulis, Krams, Objektīva patiesība – visas šīs 13 dienas spoguļosimies patiesības realitātē, saredzēsim konkrētu skatu punktu un caur reālu darbību mēs spēsim atšķelt lieko - pieņemsim un noliegsim, ieraudzīsim divas pasaules, apzināsimies objektīvo un subjektīvo.

Šis ir labs laiks, lai izdarītu un pieņemtu svarīgus lēmumus. Šajā laikā parādījās izveicīgi līderi, dzima objektivitāte un no it visa nokrita plīvurs, aiz kura slēpās liela patiesība!

 Vērosim katras dienas notikumus… katra diena atnesīs kādu patiesības šķautni un it visas tās saliekot kopā – izveidosies kristāla skaidra un dzidra atklāsme!!

 Skaistu Mums visiem šo svētdienu!!


Visuma laika un telpas radošā alķīmija
www.facebook.com