pirmdiena, 2014. gada 14. aprīlis

Ir tik intensīvs periods šobrīd - priekšā divi aptumsumi


Ir tik intensīvs periods šobrīd - priekšā divi aptumsumi, kas ir kā kosmiskās un dabas dunkas mums, kad aktīvi darboties un rīkoties sevis un savas dzīves radīšanaim, palīdzība attīrīties un būt skaidrām savās izpausmēs un uztverē!

Tik pat aktīvi kā daba šobrīd rīkojās - dzen asnus, ver pumpurus, plaukst, rada lietu un uzsūc to sevī , lai augtu.. Arī mūs tā aicina rīkoties un tam visam kā kustinošs dzinulis ir arī esošā Marsa retrogrāde (01.03.-20.05.), kas iedunkā mūs uz savas enerģijas, sava spēka izmantošanu un ģenerēšanu, mūsu vīrišķās puses pieņemšanu un izmantošanu. Uz savu dusmu, vilšanos un fiziskā spēka izmantošanu savas dzīves pārmaiņu radīšana. Marsa retrogrāde ir laiks, kad dziedināt pilnīgi visas attiecības ar vīriešiem mūsu dzīvēs gan pagātnē, gan tagadnē. Laiks, kad nolikt par prioritāti savu fizisko veselību un ķermeņa stiprināšanu un vingrināšanu. Un izcils laiks, kad mācīties un apgūt pielietot savu spēku un savas pules mērķu sasniegšanā! pašām uzņemties atbildību par sevi un savu dzīvi.

Savukārt Mēness aptumsuma laikā, jau sākot no šodienas, mūsos aktivizējās sievišķā enerģija, kas vieš apcerīgas un uz iekšu vērstas sajūtas. Šis pilnmēness mūs ved uz balansu un harmonizāciju. Iespējams tieši tagad noslēgt un izbeigt kko, kas aizsācies pagājušā gada oktobrī.

Kā arī sāksies Plutona retrogrāde, kas izgaismos mūsu ēnas puses, un dos iespēju mums tās iepazīt un iemīļot, pieņemt un palaist.

 un pieņemšanas un palaišanas procesa vieglumam ir nepieciešams saskatīt notikumu un būtību, to "Pērli" - mācību vai dāvanu, ko esat no tā guvuši, tad tas pavisam viegli aiziet un kļūst par Jūsu pieredzi!

 Jūtiet, dzirdiet un mīliet sevi!

Sieviete - radošais pirmssākums
www.facebook.com