pirmdiena, 2014. gada 14. aprīlis

Fragments no SOLĀRAS prognozes APRĪLIM 2014

Fragments no SOLĀRAS prognozes APRĪLIM 2014
~  'MUA' SUPERPĀRKRAUTS!  ~
http://www.nvisible.com/
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule …



[’MUA’ – jaunā evolūcijas cikla aizsākums …]

Šomēnes ir klāt jaunais superpārkrautais [supercharged] ’MUA’, pārlādēts [reloaded] tā, ka var pārcelt mūs uz priekšu zibenīgā ātrumā.

Šis ’MUA’ ir Pa Jaunam Pārlādēts, Pārkrauts, Pārstrādāts, Realizēts, Pastiprināts un Paplašināts. Mums visiem tiek dota bezprecendenta iespēja pārradīt par jaunu savu dzīvi tādā veidā, lai tā varētu daudz perfektāk atspoguļot mūsu patieso, īsto ES. Lai to paveiktu, mums vajag apzināti izvēlēties – vai tiešām mēs gribam jaunas Patiesas Pasaules piedzimšanu dualitātes dziestošās uguns vidū, vai tomēr gribam turpināt iet pa veco ceļu. Mums vajag apzināti izvēlēties – vai mēs gribam pilnībā atrasties Jaunajā Ainavā, vai arī palikt dualitātē, savās vecajās dzīvēs. Kam mēs esam gatavi pievērst savu uzmanību, savu spēku, savu enerģiju un savus resursus? 

Aprīlis piesaistīja mūsu uzmanību no pašām pirmajām dienām ar 8.2 magnitūdu zemestrīci Čīlē, turpinoties 7.8 magnitūdu grūdieniem nākamajā dienā. Tas uzreiz nostādīja mūs Augstas Modrības stāvoklī, kas ir atbilstošs, lai Aprīlis būtu par ārkārtīgi spēcīgu, visaugstākā potenciāla ’MUA’ mēnesi. Un pat pie visa tā, ka nepārprotama izmaiņu sajūta virmo gaisā, ka jebkas var notikt jebkurā laikā – baiļu mēs nejūtam. Tā vietā ir pamanāma nenoliedzama saviļņojuma sajūta, savienota ar  uzmanīgu modrību.

Viens no mūsu svarīgākajiem uzdevumiem/ lielākajiem izaicinājumiem ir – pārstāt domāt, ka dualitātei ir vēl jebkāda vara pār mums, jo kā tik mēs to iedomāsimies – tā būsim atkal uz dualitātes āķa atpakaļ. Tas ir tad, kad mēs nokļūstam Deformējošā Joslā, kur mūsu baiļu, atšķirtības un nedrošības dēļ izsīkst mūsu enerģija.

Dualitāte tikai tā dēļ vēl pastāv, ka cilvēki tai tic. Tas tā ir pat tādos gadījumos, kad dualitāte izskatās ārkārtīgi reāla. Tā ir cilvēku ticība dualitātei, kā dominējošai realitātei uz Zemes, kas sniedz dualitātei barību. Šādā veidā mēs dualitātei dodam dzīvības enerģiju, piegādājot to paši no savas enerģijas un gaismas.

Tiklīdz mēs izvelkam savas Būtības pavedienu no dualitātes ciešā auduma, tas tūlīt padara brīvākus visus citus pavedienus, kuri vēl joprojām tanī ieausti. Šī atsvabināšana ļauj citiem pavedieniem daudz vieglāk pamest audumu. Par cik daudzi no mums tagad izvelk savus pavedienus – dualitātes auduma raksts ievērojami izmainās. Kas iepriekš bija armijas tanks – kļūst par ziedu; kas bija stingri iezīmēts melnbaltos toņos, reprezentējot ”Labā” un ”Ļaunā” pretnostatījumu – tagad pārvēršas par mandalu, kas simbolizē Vienoto Veselo.

Daudz darba nepieciešams pielikt, lai izkustinātu un novāktu mūsu veco pamatu akmeņus. Tie ir dualitātes pamatakmeņi, kas bija iecementēti mūsu vecajos pamatos jau kopš seniem laikiem. Pat ja iepriekš mums nebija bijis nekādas nojausmas par viņu eksistenci – viņiem bija stipra ietekme uz mums. Tagad mēs beidzot saprotam, ka viņi nekad nav bijuši, kas mēs patiesībā esam. Martā šie veco pamatu akmeņi sāka ļodzīties mūsu iekšienē, gluži kā piena zobi, kas sāk pamazām kustēties mūsu mutē.

Tikko kā mēs sākam gūt Jaunās Realitātes enerģiju tiešu pieredzi – cietais cements, kurš saturēja mūsu veco pamatu akmeņus savās vietās, sāk sadrupināties. Par cik tas tā notiek – mums var uznākt dziļu skumju viļņi. Tas ir tādēļ, ka cements, kas ilgu laiku bija turējis šos vecos pamatakmeņus savās vietās, sastāv no mūsu vecajām skumjām, vilšanām, bailēm un bēdām.

Daudzi no mums ir iegājuši šinī mēnesī ar saasinātu sensitivitāti, dziļu iztukšotību, izstaipīti visos virzienos bez jebkādiem limitiem. Tomēr, kolīdz Aprīlis aizsākās – smagums pazuda, un mēs sākām virzīties pilnos auļos dziļāk mūsu Jaunajā Ainavā ar lielu entuziasmu. Aprīlis ir episks mēnesis, bez šaubām, dažādu iemeslu dēļ. Taču pēc skarbā, saspringtā Marta, kurā mēs jutāmies, it kā ietu caur nebeidzamu šķēršļu joslu, piebērtu kaudzēm visvisādu detaļu – ir spēcīga sajūta, ka mēs tā vai citādi esam nogriezušies līkumā, un parādāmies brīnumainā jaunā telpā.

Pat pie visa tā, ka mēs tagad peldam spēcīgajā ’MUA’ satumē – mega piepūli mums prasīs šis mēnesis. Šis nepavisam nebūs tas laiks, kad vajadzētu palikt mierā, un gaidīt, lai lietas notiek pašas no sevis. Šādi mēs nekad nenokļūsim tur, kur visvairāk vēlētos būt. Tagad LAIKS RĪKOTIES !!! Pat ja mēs bijām strādājuši supercītīgi iepriekšējo mēnešu laikā – Aprīļa kartē temps paātrinās nepārprotami, un mums vajadzēs piepūlēties vēl daudz vairāk. Mēs uzzināsim, ka spējam izdarīt daudz vairāk kā jebkad. Aprīlis mums pieprasīs iesaistīties ar visu savu Būtību.

Starta Vārti tagad ir pilnīgi vaļā, un mūsu brīnumainie Vēja Zirgi sāk auļošanu. Viņi nes savā mugurā leģendāro, visas vēlmes piepildošo dārgakmeni (Mani Stone), kas dod mums neaprakstāmu iespēju RADĪT Jauno, Patieso Dzīvi, un ĪSTENOT mūsu Pārdrošākos Sapņus. Jaunie izrāvieni VISI ir mums visapkārt. Viens no iemesliem, kā dēļ mēs esam tik saviļņoti, ir tas, ka mēs zinam, ka neauļojam vairs vieni paši; mēs esam saformējuši milzīgu pulku Vēja Zirgu, kas pāri visai planētai auļo kopā kā VIENS.

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5328761