pirmdiena, 2014. gada 14. aprīlis

Astroloģe: Tuvākajās nedēļās emocijas ies uz pilnu jaudu


Naktī uz 15.aprīli norisināsies Mēness aptumsums, kam pēc nedēļas sekos Lielais kardinālais krusts debesjumā, bet vēl pēc nedēļas – gredzenveida Saules aptumsums. Gaidāms daudz destruktīvu emociju, sarunā ar portālu Mixnews.lv brīdināja astroloģe Sindija Eldmane.

15.aprīļa Mēness aptumsums iezīmēs četru aptumsumu sēriju. Turpmākie mēness aptumsumu noritēs ik pēc pusgada vairāk nekā divu gadu garumā. Interesants ir fakts, ka mēness 15.aprīļa aptumsumā un tam sekojošajos aptumsumos mēness būs iekrāsojies sarkanā krāsā. Mēness aptumsums būs novērojams Ziemeļamerikā, Dienvidamerikā un Klusajā okeānā, bet Latvijā nebūs redzams.

Tam sekos mēness aptumsumi 2014.gada 8.oktobrī, kā arī 2015.gada 4.aprīlī un 28.septembrī. Aptumsuma periodā iespējamas miega problēmas, var saasināties sirds un asinsvadu slimības, kā arī rasties citas problēmas.

Mēness aptumsums ir samērā reta, neparasta parādība, kas visos laikos piesaistījusi pastiprinātu uzmanību. Mēness aptumsums notiek tikai tad, kad visi trīs debess ķermeņi - Zeme, Mēness un Saule atrodas tieši vai gandrīz uz vienas līnijas. Mēness aptumsums notiek tad, kad mēness ieiet zemes ēnā.

Nedrīkst aizmirst, ka 29.aprīlī būs arī gredzenveida Saules aptumsums (Latvijā) neredzams, bet tieši pa vidu Mēness un saules aptumsumiem – 22.aprīlī – debesīs izveidosies tā saucamais Lielais kardinālais krusts (krustā sastāsies planētas Plutons, Jupiters, Marss un Urāns), kas situāciju padarīs vēl saspringtāku. Par šī perioda bīstamību jau iepriekš brīdināja astrologs Edijs Spāre un arī viņa kolēģa Sindija Eldmane apstiprināja, ka spriedzes netrūks.

"Aptumsumu periods un destruktīvais kardinālais krusts cilvēkos radīs nemieru, gribēsies izrauties no vecā, ierastā, cilvēki dumposies. Visbūtiskāk to izjutīs Auni, Vēži, Svari un Mežāži. Tiks sagrauts vecais, veidosies jaunais. Bangos emocijas, tās ies uz pilnu jaudu. Visas krustā sastājušās planētas, izņemot Jupiteru, ir ar graujošu enerģiju," portālam Mixnews.lv sacīja astroloģe Sindija Eldmane.

Viņa norādīja, ka iespēju robežās cilvēkiem būs jāmēģina savaldīteis, jo bieži vien nepārdomātas emocijas var novest pie nepatīkama iznākuma.

"Vajadzētu saudzēt sevi, piedomāt, kā pielietojam savas enerģijas, jo tās var pāraut visu - gan attiecības, gan biznesu, gan darba attiecības. Domājams var būt arī nemieri tautās, avārijas aiz neapdomības. Iesaistītas smaga kalibra planētas, kad rada vairāk zaudējumu nekā ieguvumu. To izjutīs visa pasaule," akcentēja astroloģe.

"Protams, viss atkarīgs no cilvēka uztveres – ja cenšas sevi transformēt, tad var iziet cauri ar mazākiem pārdzīvojumiem," piebilda Eldmane.

Arī pazīstamais astrologs un numerologs Kristaps Baņķis, projekta Astrologi.lv idejas autors, savā "Twitter" profilā norādījis, ka konkrēti 15.aprīlī ir liela bīstamība.

"Informācijas, sakaru, transporta info nesējam Merkuram sarežģījumi ar Plutonu. Sprādzienbīstami. Nogruvumi, šaušanas. Nāve uzglūn," raksta Astrologi.lv autors.

2014. gada 14. aprīlī plkst. 15:15
http://lat.mixnews.lv/lv/eksluzivi/28766_astrologe-tuvakajas-nedelas-emocijas-ies-uz-pilnu-jaudu