otrdiena, 2012. gada 23. oktobris

Vebināri novembrī


VISPASAULES SEMINĀRU TELPA

VEBINĀRU SĒRIJA NOVEMBRĪ....GALĪGĀ SAGATAVOŠANĀS PLANĒTAS ATDZIMŠANAI 21/12/12

Ar Sīliju Fennu, Ercenģeli Mihaēlu un Delfīnu Meistariem
DZĪVOJOT DAUDZDIMENSIJU REALITĀTĒ: JAUNĀ ZEME IR ŠOBRĪD

Cik gan interesants ir šis laiks... tā ir kā izlaiduma ceremonija, Zemei gatavojoties savam Augšāmcelšanās brīdim Daudzdimensiju statusā. Šis ir laiks, ko esam gaidījuši, tāpat kā Dvēseles Darbu, kura piepildīšanas dēļ lielākā daļa no mums ir dzimusi! Tagad šis laiks ir pienācis... tas ir šis brīdis. Mēs svinēsim 12/12 un 21/12 Ņujorkā ar Erceņģeli Mihaēlu, bet tiem, kam nav iespējas mums pievienoties tur, mēs piedāvājam lielisku vebināru sēriju ar trim nodarbībām, kas palīdzēs jums sagatavoties šim laikam un 2013. gadam, ieejot Daudzdimensiju Realitātē uz Jaunās Zemes.

Pirmais vebinārs: Tavs Daudzdimensiju Ķermenis. Liela daļa pēdējo 10 gadu ir pavadīti, aktivizējot Gaismas Ķermeni un pārveidojot DNS, kas nepieciešams Solārā un Galaktiskā pieslēguma atjaunošanai un ieejai Daudzdimensiju Apziņā. Tas ir radījis pilnīgi jaunu Gaismas Ķermeņa/Fiziskā Ķermeņa sistēmu. Šajā seminārā ar Ercenģeli Mihaēlu mēs strādāsim, palīdzot jums saprast, kā šī jaunā sistēma strādā un kā jūs varat saglabāt to līdzsvarotu Daudzdimensiju pieredzes nemierā. Notiks Solārā un Galaktiskā Ķermeņa Aktivācija ar Ercengeli Mihaēlu, lai noregulētu jūsu pašu Ķermeņa/Gaismas Ķermeņa sistēmu atbilstoši Pārbīdei. Delfīnu Meistari palīdzēs Gaismas Ķermeņa un DNS noskaņošanā katram dalībniekam.

Otrais vebinārs: Radīšana un Manifestācija Bezgalīgo Iespēju Realitātē. Šajā jaunajā Zemes Realitātē var kļūt mulsinoša izvēles iespēju dažādība un apkārtnes šķietamais haoss un svārstības. Šajā vebinārā mēs ar Ercenģeli Mihaēlu strādāsim, lai palīdzētu jums definēt skaidru un līdzsvarotu Nodomu Ceļu, kā arī apgūt Iespēju un Iespējamību konceptus, skatot tos Rezonanses Principu, Piesaistes un Radīšanas Trajektorijas izpratnes ietvaros. Ar Ercenģeļa Mihaēla atbalstu notiks Aktivācija, lai radītu Skaidru Nodomu Lauku, un ar Delfīnu Meistaru atbalstu – Aktivācija, lai spētu noturēt šo Lauku Integritātē un atbilstošajā frekvencē, kas nodrošina optimālo manifestācijas iespējamību.

Trešais vebinārs: Līdzsvars, Miers un Pārpilnība: Atslēgas patīkamai dzīvei uz Jaunās Zemes. Pēdējā vebinārā mēs ar Ercenģeli Mihaēlu strādāsim, lai izveidotu jūsu Personīgo Saskaņošanu ar “Svēto Telpu” uz Daudzdimensiju Ass. Tas radīs Miera, Līdzsvara un Pārpilnības frekvenci Iekšējā Līmenī, kas atspoguļosies ārējā līmenī. Mēs apspriedīsim Dvēseļu Kalpošanas un Atbildības konceptu uz Jaunās Zemes, kā arī mūsu darbu ar Piektās Dimensijas Globālo Kolektīvu un Jaunveidotajām Gaismas Padomēm uz planētas Zeme. Notiks Aktivācija ar Ercenģeli Mihaēlu un Īpaša Aktivācija ar Andromēdas Delfīnu Meistariem - kā dāvana pirms pēdējiem Zemes Augšāmcelšanās etapiem, pārejot Daudzdimensionalitātē.
Datumi:  7, 14 и 21novembris.
Laiks: 19.00 Latvija; 17.00 Londona; 12.00 Ņujorka; 9.00 Losandželosa.
Pārbaudiet vietējo laiku pēc Pasaules pulksteņa!
Vieta: Vispasaules Semināru Telpa ... Ieejas kods tiks jums atsūtīts reģistrējoties.
Cena: 120 ASV dolāri par semināru.
Iekļauts: Katra vebināra ieraksts mp3 formātā un Kursa Piezīmes – pieejamas tikai dalībniekiem.
Lai reģistrētos un apmaksātu dalību klikšķiniet šeit: