piektdiena, 2012. gada 19. oktobris

Jūs paši aicināt skolotājus savā dzīvē



15.10.2012 Erceņģelis Uriēls caur Jennifer Hoffman
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Jūsu Dvēsele apņemas iziet cilvēcisku ceļu ar mērķi – pacelt enerģijas uz augstākām frekvencēm. Karmisko ceļu var uzskatīt – kā jūsu Dvēseles darbu trešajā dimensijā, lai izmainītu enerģiju, un radītu enerģētisku telpu augšāmcelšanai. Augšāmcelšanās nav kāds atsevišķs punkts vai laiks, kad visa cilvēce vienojas un ir gatava. Tā ir brīvas gribas izvēle – pārveidot enerģiju uz augstākām esības dimensijām. Virzīšanās uz augšāmcelšanos tiek veikta caur jūsu Skolotājiem, kurus JŪS PAŠI aicināt, lai viņi piedalītos augšāmcelšanā kopā ar jums. Dažus no uzaicinājumiem jūs esat piemirsuši, vai arī nožēlojat, bet tieši caur tiem jūs varat sasniegt augšāmcelšanos.
 
Tieši JŪSU PAŠU aicināti, jūsu Skolotāji iesaistās jūsu dzīvē. Viņi ir nākuši, lai palīdzētu jums dziedināt bailes, ierobežojumus, uzskatus, emocijas, frekvences un pieredzi, kuri parādās sablīvējumos, kurus esat iemiesojuši savos emocionālajos, fiziskajos un enerģētiskajos ķermeņos.
 
Viņu klātbūtne ir vitāli nepieciešama, jo tieši caur viņiem jūsu enerģētiskie imprinti tiek atspoguļoti atpakaļ pie jums.
 
Visi jūsu emocionālie pārdzīvojumi parādās jums caur jūsu Skolotājiem, lai jūs zinātu – kas jums jāizdziedina, lai ļautu jūsu augšāmcelšanai īstenoties.
 
Jūsu Skolotāji var sagādāt jums milzīgu daudzumu pārdzīvojumu, un vissarežģītākie ir tie, ar kuriem jūs savienojaties/uz kuriem reaģējiet, jo tie pārstāv jomas ar vislielāko blīvumu un atdalītību. Dusmas, aizvainojums, vilšanās, šaubas, vai apjukums, ko jūs izjūtat viņu tuvumā, pastāv tikai tādēļ, ka frekvences, kuras viņi ATSPOGUĻO, nesaskan ar jūsu Dvēseles izvēli – atgriezties pie jūsu pašu Dievišķi iecerētā Veseluma. Tieši caur saviem Skolotājiem jums ir pieejami Spoguļi, kuri jums nepieciešami savai apgaismošanai un apmācībai. Jūsu Skolotāji ir Spogulis jūsu dziedināšanai, un jūs neesat upuris, par cik nevēlaties iemiesot šo enerģiju.
 
Jūsu Skolotāji uztur enerģētisko telpu jūsu izdziedināšanai un veseluma atgūšanai, atspoguļojot visas jomas, kurās pastāv atdalītība un neīstums. Tā vietā, lai kritizētu, nosodītu un tiesātu – pajautājiet sev – KĀDĒĻ jūs tikāt viņus aicinājuši.
Par cik jūs esat nodomājuši noskaņoties uz savām Augstākajām enerģijām – jūs arī pieaiciniet Skolotājus, kuri parādīs jums – kur jums trūkst vienotības ar šo nodomu. Izmantojiet viņu klātbūtni, lai īstenotu savu izdziedināšanos – un tas atbrīvos gan jūs, gan viņus no jūsu kopējās Dvēseļu vienošanās. Tad jūs, un arī viņi varēs brīvi pacelties uz Augstākām dimensijām. Svētījiet un pienācīgi novērtējiet savus Skolotājus, pateicieties par viņu klātbūtni, un par atsaukšanos jūsu uzaicinājumam – būt par Spoguli jūsu dziedināšanā, apgaismošanā, transformācijās un augšāmcelšanā.