trešdiena, 2012. gada 17. oktobris

Jaunais spēks, dzimis no ievainojamības



 
2012.gada oktobris.  Lī Harris (audioprognozes pieraksts) 2012.gada 5.oktobrī
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:S-OZ1aZQ7cAJ:leeharrisenergy.blogspot.com/+lee+harris&cd=2&hl=lv&ct=clnk&gl=lv
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Vispirms, ja jau jūs vēl joprojām esat šeit, es gribu jūs apsveikt ar to, ka jūs joprojām turaties šajā neprātīgajā Planētas Zeme Gadā! Ir spriedze, kas ir bijusi un ir klātesoša visur ap mums, un cilvēki ir sadalījušies pēc tā, kā viņi to izjūt. Jūs variet to izjust kā ļoti spēcīgu jeb problemātisku, vai arī – kā ļoti vāju.
 
Tiem no jums, kuri jūt pacēlumu, saiknes sajūtu, mieru, mīlestību, prieku un brīvību – kā nekad agrāk, - ir jāzina, ka tas ir lieliski. Un tas turpināsies, taču dažkārt arī kritieni ir neizbēgami. Tā, lūk, mēs strādājam. Mēs izdzīvojam kāpumus un kritumus pašā mūsu emociju un domu kodolā tādēļ, lai stabilizētu jaunu paplašināšanās līmeni.
 
Un tā, es gribētu parunāt par divām tēmām, kuras būs aktuālas oktobrī. Tā ir Ievainojamība un Padziļināšanās/Iedziļināšanās.
 
Viss, ko jūs izjutīsiet šajā mēnesī, var būt – tā vai citādi – attiecināms uz vienu šīm divām jomām. Viss koncentrēsies uz jūsu pašu ievainojamību, uz to, ko jūs sajūtat saistībā ar ievainojamību – sevī un pasaulē, un tādā dziļumā, kādu jūs sev atļausiet sasniegt. Un šī padziļināšana gatavojas kļūt šausminoša savā intensitātē.
 
Tādējādi, ja jūsu padziļināšanās būs padziļināšanās ar problēmām vienā vai otrā dzīves jomā, kur jūs skrienat ar pieri sienā un nekādi nespējat iemācīties to, kā pagriezties [citā virzienā] vai kaut ko mainīt, tad lietas kļūs aizvien sliktākas. Un, protams, ir situācijas - tādas, kā problēmas ar veselību, kad ķermenim ir jāiet pašam savs ceļš, un dažkārt viss pasliktinās tieši pirms tam, kad kļūst labāk.
 
Tādā veidā tiem no jums, kuri tagad iziet emocionālo vai praktisko cīņu periodu, padziļināšanās šajā mēnesī nozīmēs iespēju meklēšanu, kādā veidā pacelt sevi no šī stāvokļa, sadedzinot pēc iespējas lielāku daļu jūsu emocionālās pieredzes.
 
Pēdējā laikā esmu sācis redzēt stāvokli, kādā mēs, kā pasaule, tagad atrodamies, kā kaut ko, kas atgādina savstarpējo attiecību saraušanu, atdalīšanos jeb šķiršanos. Kad jūs ejat cauri attiecību saraušanas jeb šķiršanās procesam ar kādu, kuru jūs mīlat vai, ar kuru jums ir bijušas partneru attiecības, - šī vienotības, kuru jūs ar šo cilvēku uzturējāt vai izjutāt caur šo cilvēku, izbeigšana paceļ jūsos visus šī stāvokļa fragmentus. Globālā līmenī mēs izjūtam visu to pašu.
 
Aizvien vairāk cilvēku zaudē ticību struktūrām, kurām ir raduši uzticēties tā visa dēļ, kas nāk un ir nācis gaismā pēdējo desmit gadu laikā. Īpaši tas attiecas uz cēloņiem, kuru dēļ tiek izraisīta un notiek karadarbība, un uz valdību sistēmām, kas finansiāli un ne tikai finansiāli atbalsta korporācijas, kuras sagrauj mūsu planētu.
 
Attiecību saraušana – tā ir smaga pieredze - tāpēc, ka šeit notiek divas lietas:
 
No vienas puses, jūs saņemat atbrīvošanu un brīvību un atgriežaties atpakaļ pie sevis ar visu to, ko šīs attiecības jums ir iemācījušas.
Vai arī - jūs iegūstat iespējas sākt integrēt visu, ko tās jums ir iemācījušas, un pārbīdīt sevi uz jaunu vietu, saņemot iespēju veidot jaunas savstarpējās attiecības pašiem ar sevi un kādu citu, ja tāda ir jūsu izvēle.
 
Taču to [attiecību] sabrūkošā puse aptver visus aspektus, kurus tik daudzi no jums ir izjutuši pēdējos pāris gados personīgā un pasaules atmošanās ziņā. Bēdas, sajukums, šaubas, bezspēcība – tā ir attiecību saraušanas ēnas puse, tās sāpīgā puse. Un cauri šai sāpīgajai pusei mēs kolektīvi izejam, kad izdzīvojam atmošanās procesu.
 
Un šis process tagad notiek īpaši intensīvi, tāpēc, ka tur, kur agrāk atmošanos meklēja garīguma meklētāji, kuri nošķīrās no pasaules lietām savos meklējumos jeb grāmatās, jeb meditācijās, lai paātrinātu savu personīgo atmošanos, tad tagad mēs atrodamies masveida atmošanās stāvoklī visas pasaules mērogā. Kas daudziem no mums, kuri daudzus gadus ir dzirdējuši par šo laiku, īpaši, ja pieejam tam tikai un vienīgi no prāta pozīcijām, izklausās lieliski, izklausās fantastiski. Gala rezultāts izklausās vienkārši lieliski. Un tagad es domāju, ka tas patiešām tā ir, ka ļoti daudzi no mums tieši tā to arī redz: „Uhh, cik intensīvi tas brīžiem notiek!”
 
Klupšanas akmens – tas vienmēr ir mūsu ķermenis. Daudzi, runājot par pašattīstību, saka: „maini savas domas, maini savu prātu” – un es ļoti cienu šo darbu un saprotu, no kurienes tas nāk.
 
Taču man jāteic, ka, manuprāt, kad cilvēki runā par prātu, šeit vienmēr kāda daļa tiek nozaudēta, jo prāts – tā ir ķermeņa vadība, bet ķermenis – tas ir emocionālais enerģētiskais lauks, kas - līdz ar piedzimšanu – ir mūsu personīgā izdzīvošanas mehānisma ieprogrammēts.
 
Ja jūs paraudzīsieties uz to, uz pirmsdzemdību periodu un dažiem pirmajiem dzīves mēnešiem, jūs ieraudzīsiet, ka pieredzes, kuras mēs izdzīvojam, nosaka tas, kas ir ģenētiski ieprogrammēts ķermeņos, kurus mums ir devuši mūsu vecāki, kā arī mūsu pašu Dvēseles šabloni/modeļi un tas, ko mēs esam atnākuši šurp piedzīvot/izjust. Šie šabloni izpaužas ļoti, ļoti agri un [mums] pieaugot kļūst aizvien sarežģītāki/komplicētāki.
 
Tādējādi ļoti daudziem no mums tagad parādās iespēja pa-īstam pieskarties sevis pašu dziļajai ievainojamībai – izdzīvošanas ievainojamībai. Ārējā pasaule atspoguļo to it visā, lai kurp mēs arī raudzītos. Pasaule ap mums atrodas krīzes stāvoklī. Tas ir dabas līmenis. Tā ir arī izdzīvošanas sistēmas, kura ir iebūvēta ikvienā no mums, krīze. Ne tik vien cilvēces izdzīvošana, bet arī planētas kopumā. Ir daudz jautājumu un strīdu par to, ko mēs varam sevī atklāt, uzsākot šo paplašināšanās deju, sajūtot sevi esam lielākus un brīvākus, bet pēc tam, iedziļinoties sevis pašu personīgo sāpju, kas saistītas ar izdzīvošanu un ievainojamību, kodolā.
 
Tā, ka – ja un kad šīs lietas uzrodas jūsu priekšā, ja spējat – vērsieties pie sava ķermeņa. Es esmu par to runājis jau agrāk, taču – ja mūsos rodas satraucošas emocijas, mūsu prāts sāk bezgalīgi ritināt ap to milzīgu skaitu dažādu domu. Ja jūs par to domājat, atrazdamies savā vietā, sajūtot paplašināšanos, sajūtot sevi esam drošībā, tad viss ir labi un jūsu prāts „nejūk prātā”. Taču tas to sāk darīt, ja jūs enerģētiski vai fiziski neesiet/neatrodieties līdzsvarā. Un viena lieta, ko es pastāvīgi dzirdu pats no saviem kanāliem un varu apliecināt ar savu personīgo pieredzi, ir tā - cik lēns ir mūsu fiziskais ķermenis. Enerģētiskais ķermenis un Gars var būt ārkārtīgi ātri, taču fiziskais ķermenis ir ļoti lēns savā kustībā un savu šablonu/modeļu nomaiņā.
 
Attiecīgi – rūpes par fizisko ķermeni ir ārkārtīgi nepieciešamas, tādā ziņā, lai paveiktu visu iespējamo, nodrošinot to ar barību, vingrinājumiem, svaigu gaisu. Ja jūs tagad atrodieties patiesi stresa pilnā situācijā darba dēļ vai personīgās krīzes dēļ, jums vienkārši ir jāatrod priekš sevis iespēja uz brīdi iziet ārā no šīs krīzes. Tā ir sevi pārvaldīšana/sevis vadīšana. Pat, ja krīze ir ļoti intensīva, jums ir jāatrod veids uz laiku atslēgties. Pasakiet sev: „Es iziešu uz piecām minūtēm pastaigāties, pabūt ārpus šīs situācijas un paraudzīties debesīs. Tikai piecas minūtes. Pat, ja manai galvai ar to nepietiks, lai atvēsinātos”. Vienkārši regulāri to praktizējot, jūs dodiet savam ķermenim telpu, kur tas var justies drošībā un brīvi elpot.
 
Bet tagad par tiem no jums, kuri iziet iekšējās krīzes procesu un nav apgrūtināti ar ārējām grūtībām, ar kādām citiem nākas sastapties. Kad jūs ejiet cauri visām šīm emocijām, bailēm un bezgalīgi daudzām domām, jūsu ķermenim vislabāk ir, ja jūs vienkārši vēršaties pie tā un elpojat. Jā, patiešām – vienkārši elpojat. Izdariet dziļu ieelpu un vienlaikus, izsakiet tādu afirmāciju, kas šķiet esam pareiza/piemērota šajā brīdī. Piemēram: „es esmu drošībā. Es ļauju visam ritēt savā gaitā.” Uzņemiet to sevī kopā ar ieelpu, bet pēc tam ļoti apzināti izelpojat, pilnībā fokusējoties uz izelpu. Protams, jūsu prāts šajā laikā var domāt par jebko citu. Taču, jo vairāk jūs to praktizēsiet, jo vairāk telpas saņems jūsu ķermenis un, jo vairāk tas atbrīvosies no savas daļas kolektīvā ievainojamības, kas tagad paceļas virspusē.
 
Mēs, kā sabiedrība, esam iemācīti apspiest savu ievainojamību, izvairīties no tās vai melot, jo to izpaust nav droši vai arī tāpēc, ka cilvēkiem nav patīkami dzirdēt par to.
 
Tie no jums, kuri jau praktizē atklātu tā, ko jūt, izpaušanu, neatkarīgi no apkārtējo reakcijas, tagad saņem impulsu spert vēl vienu soli šajā virzienā. Runa ir nevis vienkārši par savu vēlmju un vajadzību izpaušanu citiem cilvēkiem. Runa ir par to, lai izpaustu savu ievainojamību, tai pat laikā jūtoties esam drošībā.
 
Es tagad tieši tā ar to strādāju. Es pietiekami bieži izpaužu citiem cilvēkiem to, ko jūtu, un esmu sastapies ar visdažādāko reakciju, taču vienmēr esmu uzskatījis, ka, izpaužot sevi patiesi, mani pievelk tie cilvēki, kuriem man ir jātiek piesaistītam, bet viņi, savukārt, pievilksies/piesaistīsies man, tai pat laikā, kad pārējie - aizies no mana ceļa. Tā, ka izpaust savu ievainojamību ir ļoti būtiski.
 
Otra lieta, par kuru ir jārunā, - ir sevis sajušana kā upurim. Sabiedrībā izsenis ir izveidojies noteikts modelis par to, kurš būtu uzskatāms par situācijas noteicēju, bet kurš – nē; kurš ir spēcīgs, bet kurš – bezpalīdzīgs. Pat, ja mentālajā līmenī jūs arī to apzinieties, tad izstrādāt to, izlaižot cauri ķermenim, - tas var prasīt zināmu laiku.
 
Un tas ir tas, ko mēs tagad vērojam visā pasaulē. Ļoti daudzas valstis tagad sastopas ar grūtībām, kas saistītas ar spēku un tā ļaunprātīgu izmantošanu. Piemēram, pašreizējās vēlēšanas Amerikā, no jauna rada cilvēkiem daudzus jautājumus. Un tā ir tieši tā vieta, kur mēs visi kopā tagad esam ieradušies. Savā video „2012. – Spēka Gads”, kas tika izveidots jau šī gada janvārī, es runāju par spēku un varu un to ēnas pusēm, ar kurām mums nāksies sastapties šajā gadā. Tā, ka paraugieties uz šo enerģiju no atsevišķa indivīda viedokļa. Paraugieties, kur jūs vainojat ārējo pasauli un citus cilvēkus.
 
Ir vēl viena lieta, par ko es pārliecinos atkal un atkal – tā ir cilvēku augstsirdība/cēlsirdība. Jā, ir uz mūsu planētas cilvēki, kas dara graujošas lietas, taču arī masu informācijas līdzekļi un citi avoti stāsta mums, ka labu cilvēku ir ievērojami vairāk. Patiesi, ja paraudzīsieties uz jebkuru krīzes situāciju pasaulē, tad ieraudzīsiet dāsnumu un labestību, kādu cilvēki pauž cits citam šajās kopienās.
 
Dusmas ir kaut kas, kas ir tieši saistīts ar citu apvainošanu un sevis ,kā upura, sajušanu. Pēdējos pāris gados es visā pasaulē esmu sastapis ļoti daudzus saniknotus/dusmīgus cilvēkus. Dusmas var kļūt par degvielu rīcībai. Taču, ja dusmas tiek ierobežotas tikai, lai norādītu uz kļūdām, apvainotu un runātu par to, cik pasaulē viss ir slikti, tad tas nekur neved. Vislabākais dusmās ir tas, ka tās var novirzīt uz pozitīvu rīcību. Dusmas par kaut ko nozīmē, ka jums ir spēks kaut ko darīt šajā sakarā. Ejiet un atrodiet pielietojumu savam spēkam un laikam tieši šajā jomā.
 
Es nenogurdams saku atkal un atkal, ka mēs varam pārvērst šo enerģiju, kas ir mūsos, par pozitīvu ārējo spēku. Tas patiešām ir svarīgi.
Paskatieties uz sevi un, ja redziet sevī dusmas, pajautājiet sev: „Kas tās ir par dusmām, kas mājo manī mēnešiem ilgi, gadu pēc gada? Man vajag izlaist tās caur sevi un tikt līdz saknēm. Vai arī novirzīt tās [dusmas] pozitīva rezultāta sasniegšanai, tādējādi dodot iespēju šai enerģijai kustēties.
 
Man gribas arī pateikt to, cik ļoti cieši saistīti ir bailes un uztraukums. Tas ir ļoti interesanti. Manis paša evolūcijas procesa gaitā, ko varētu nosaukt par „personīgo dzīvi” , es bieži esmu svārstījies starp šiem stāvokļiem. Lai gan man šķiet, ka nav tādas lietas, kā „personīgā dzīve”. Agrāk es uzskatīju, ka tāda pastāv, taču tagad man tā šķiet esam kolektīvā dzīve, kuru mēs izdzīvojam visi kopā. Taču atbrīvojot aizvien vairāk mūsu personīgās dzīves slāņu, atbrīvojot savas atmiņas un emocijas, mēs vairāk ieguldām kolektīvajā. Mēs aizvien vairāk pārejam no individuālā uz Vienoto.
 
Tas nav viegls process, taču, ja jūs spējat tajā sevi atbalstīt/uzturēt, un esiet spējīgi strādāt kopā ar pārējiem, kuri var jūs atbalstīt, tas to padarīs ievērojami vieglāku.
 
Pēdējais, kam es gribētu pieskarties ir – ticības zaudēšana. Tas skar daudzus no mums un tieši tāpēc es gribēju pieminēt savstarpējās attiecības, kur šis stāvoklis mazliet atgādina attiecību saraušanu vai šķiršanos. Šajā brīdī jūsu priekšā parādās dažādas lietas un domas, taču, ja jūs atrodieties šīs attiecību saraušanas ēnas pusē, bet nevis vienkārši dodieties tālāk pie jaunām attiecībām, galvenais ir – ticības zaudēšana. Un, ja jūs izjūtat skumjas un ticības zaudēšanu, tad tas notiek ievērojami ātrāk, ja uz to jūs sev norādiet paši nevis jūsu partneris.
 
Pajautājiet sev, kur jūs zaudējiet ticību paši sev saistībā ar to, ko esiet manifestējuši savā dzīvē?
 
Lūk, kāpēc darbs/darbošanās [kopā] ar citiem cilvēkiem jums palīdz, īpaši, ja jūs izejat cauri krīzei jeb traumai, kas ir saistīta ar ticības zaudēšanu cilvēkam vai pasaulei. Šis darbs ar citu cilvēku (vai nu tas būtu draugs, ārsts vai vēl kāds cits) palīdz jums, jo atgriež jums ticību tam, ka šis otrs cilvēks spēj jūs mīlēt un palīdzēt jums no jauna „savākt sevi kopā”. Tas ir īpaši svarīgi tiem no jums, kuri ilgu laiku ir vairījušies no cilvēkiem, izolējot sevi no viņiem.
 
Tādējādi, šī ir zināmā mērā enerģētiskā prognoze patreizējam brīdim un tuvākajām divām-trim nedēļām. Es ceru, ka jūs atrodieties sasaistē ar savu enerģētisko ķermeni, taču neaizmirstiet arī par fizisko. Neaizmirstiet par to. Un par elpošanas vingrinājumiem, kuri, ja tie tiek veikti regulāri, dos jums lielu labumu.
 
Ja jums tagad nav laika priekš sevis, noteikti pacentieties atrast/piešķirt sev zināmu kādu [brīvu] telpu/vietu [esībai], jo emocionālā spriedze, kādu tagad izjūt visi, var vienkārši jūs „pārslogot”.
 
Es vēlu jums visiem daudz mīlestības. Saudzējiet sevi. Saudzējiet cits citu.
Ja jūs sajūtat nepieciešamību pabūt klusumā, esiet/palieciet klusumā. Ja jums gribas būt aktīviem – esiet aktīvi.
Dariet to, pēc kā sajūtiet aicinājumu, un atcerieties, ka viss ir vislabākajā kārtībā.
 
Ja jūs pēkšņi sākat sevi nosodīt par kaut ko, paraugieties, pavērojiet sevi. Tik daudzus mūsu spriedumus mūsos ir ieprogrammējusi sabiedrība. Iespējams, tie vispār nav mūsu pašu spriedumi, bet tas, ko mēs esam pārņēmuši no citiem un no mūsu kultūrvides. Daudzi no tiem nāk pie jums tieši tā iemesla dēļ, lai jūs no tiem atbrīvotos.
 
Tā, ka vienkārši pavērojiet tos. Pavērojiet savus spriedumus pašiem attiecībā uz sevi, attīroties no jums nevajadzīgām lietām. Bet pēc tam elpojiet, ieelpojot to, ko vēlaties pieņemt.
Veidojiet/formējiet savu nodomu un ticiet, ka tas enerģijai piedos jums vajadzīgo virzienu.
 
Vislielāko mīlestību jums visiem. Līdz nākamajam mēnesim.
 
Lī.