ceturtdiena, 2012. gada 18. oktobris

Ilarions 14.-21.oktobris/2012


Viedas Meistars Ilarions


14.-21.oktobris/2012


Mīļie!
Daudzi cilvēki patlaban atrodas dažādu dzīves šķautņu tālākas vienkāršošanas procesā. Jo vairāk Gaismas ienāk jūsu personīgajā enerģētiskajā laukā, jo aizvien biežāk jūtat, ka atsvabināties no pagātnes saitēm un ļaujat aiziet visam sen nokalpojušajam- tam, kas vairs nekalpo jūsu augstākajam mērķim un šis process kļūst aizvien vieglāks. Izvērtēšana un atlaišana šobrīd ir dominējošais process šajā Augšupcelšanās etapā, jo visas jūsu ierastās domu matricas, ko esat sevī nēsājuši jau no agras bērnības līdz pat šim laikam, paceļas, lai tiktu pārskatītas.

Tas ir grūts process- iepazīt sevi, dziedināt un pieprasīt atpakaļ savu veselumu un pilnību, kā arī savu personīgo spēku. Tāds ir pašreizējais solis lielākajai cilvēku daļai- apjaust to, ka patiešām esat savas esošās realitātes radītājs. Tas prasa katram dziļi ieskatīties sevī, lai ieraudzītu jums piemītošo domu matricas, jo lielākoties tās tiek nēsātas sevī neapzināti un tās manifestējušās jūsu realitātē, iespējams tādos veidos, kas radījuši notikumus, situācijas vai apstākļus, kas vēl joprojām turpina ienākt jūsu dzīvēs. Bet patiesībā jūs nebūt tādas nevēlaties ne savā dzīvē, ne arī saskarties ar tām.

Daudzi jau būsiet pārsteigti un samulsuši par pēkšņajām uzvedības un runas izmaiņām, kas nebūt nav jūsu ierastais vai normālais uzvedības veids. Ziniet, ka tās parādās no dziļākajiem jūsu būtības līmeņiem, kur tās visticamāk ir iesakņojušās jau agrā bērnībā un tikušas apspiestas un nospiestas, kā jūsu sabiedrībā nepiemērotas un nepieņemamas. Tieši tāpēc mēs atgādinām jums būt labiem pret sevi, kad strādājat ar sevi, ejot cauri šim procesam.

Kā bērns jūs bijāt nevainīgs un spontāns gan savās domās, gan rīcībā. Ja bijāt bēdīgs, tad raudājāt. Ja bijāt laimīgs, tad bija redzami labie gari, ja bijāt dusmīgs, tad piecirtāt kāju un brīvi izpaudāt savas sajūtas. Savā nevainīgumā jūs atbilstoši rīkojāties- bet jums teica, ka tā nepiedienas; bērni vienkārši dzīvo tagadnes brīdī un neglabā sevī pagātnes vai nākotnes domas, vai pieaugušo dzīves sarežģījumus. Bērni izdzīvo to, kas ar tiem notiek tagadnes momentā. Tieši tas nozīmē dzīvot dzīvi pilnīgi vispatiesākajā nozīmē un sajūtās.

Jūs visi atgūstat šīs spējas atrasties un būt brīdī, lai izbaudītu radīšanas priekus un brīnumus. Sāk atkrist/atkāpties šī brīža dzīves sarežģījumi, un paliek tas, kam ir vislielākā vērtība tagad, kad jaunais atveras jūsu priekšā. Atrodoties uz šī ceļa, pamanīsiet citus, kuri sāk iziet šo procesu, kuram jau esat izgājuši cauri. Sniedziet tiem savu līdzjūtību, laipnību un norādījumus, kad tas ir piemēroti. Jūsu Gaismas saglabāšana ir vissvarīgākā lieta un vienmēr novietojama pirmajā vietā. Esiet patiesi pret sevi.
 

Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU ILARIONS


©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa /Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante