trešdiena, 2012. gada 31. oktobris

Par reinkarnāciju un ne tikai - 2


Par reinkarnāciju un ne tikai - 2
 
Matias de Stefano
 
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Kāda ir jēga tam visam?
 
Iztēlojieties, ka uz visiem jautājumiem ir atbildes, izskaidrojums visam, kas notiek. Izskaidrojums, kas apvieno zinātni un ticību, kas izskaidro gan no fiziskā, gan garīgā viedokļa. Iztēlojieties, ka kāds sāk atcerēties to, kas ir Visums, un, ka viņš atceras citas dzīves pirms savas piedzimšanas. Viņš atceras cilvēkus; atceras būtnes; atceras misijas un mērķus un visa tā, kas mums ir zināms, dabu; par ko mēs domājam un ko jūtam – kā Visums. Īsāk sakot, galvenos mūsu esības principus; kādi mēs tikām radīti; kā mūsu būtne darbojas, realitātes patiesību un dabu; mūsu domas, mūsu izpratni par milzīgo to lietu nozīmi, kurām mēs dzīvē nepievēršam vērību.
 
Pirmā daļa: Tas, kurš atceras.
 
Kas es esmu? Mani sauc Matiass de Stefano. Man ir 22 gadi un es esmu no Venado, Tuerto, kas atrodas Argentīnā, un mans mērķis ir – atcerēties.
Kad man bija 3 gadi, es sāku atcerēties lietas, kuras ir notikušas pirms manas dzimšanas, lai palīdzētu sev adaptēties cilvēku vidū.
 
Mēs sākam atcerēties, kad aktivizējam noteiktu savu smadzeņu daļu, kura mūs savieno ar visa Kosmosa atmiņu. Tādas lietas var darīt ikviens, taču dažiem no mums piemīt īpašas spējas šajā ziņā. Mums ļauj atcerēties tos vēsturiskos notikumus, par kuriem cilvēks nezin, un ļauj piekļūt Visuma Atmiņai, lai mēs saprastu,kādi procesi notiek šodien ar planētu un Cilvēci.
 
Sākumā atmiņas bija nesāpīgas un es tās izmantoju, kad stāstīju stāstus saviem draugiem, lai viņus iepriecinātu. Taču pēc tam atmiņu process kļuva sāpīgāks, sākās biežas galvassāpes, tās sasniedza tādu stiprumu, ka es situ galvu pret sienu, lai tās aprimtu. Man priekšā varēja uzrasties viens pēc otra tādi tēli, kas izraisīja jūtīgas atmiņas un sāpes.
 
Man teica, ka es varētu pierakstīt saņemto informāciju, uzzīmēt redzētos tēlus, ar zīmējumu palīdzību uzskicēt būtnes, kuras redzēju. Šīs būtnes vienmēr ir ap mums, taču tikai nedaudziem no mums piemīt spēja tās saskatīt, un viņi palīdzēja man sakārtot saņemto informāciju, lai būtu vieglāk to lietot.
 
Patiešām, es vienmēr tās uztvēru, kā reāli eksistējošas. Es neuztvēru tās kā kaut ko dīvainu, līdz sasniedzu apmēram 14 gadu vecumu – tad es sapratu, ka es uztveru to, kas pārējiem cilvēkiem nav sasniedzams.
 
Vienīgais cilvēks, ar kuru es dalījos savā informācijā, bija mana mamma. Viņa bija lietas kursā par visu, kas notika ar mani, un nesaprata, par ko es runāju, jo manā ģimenē nevienam nebija nekādas jēgas par to. Viņa pieņēma mani tādu, kāds es esmu, un pieņēma visu, kas ar mani notika; viņa man sniedza ļoti būtisku atbalstu, tā, ka man nenācās ciest no atmiņām. Patiesībā, iesākumā mani mērķi nebija tik skaidri noteikti. Manī pat dažreiz iezagās šaubas – vai tik es neslimoju ar šizofrēniju, jo visā, ko es atcerējos, nebija nekādas jēgas. Bija daudzas izplūdušas atmiņas un es domāju, ka būtu neslikti sacerēt no tām stāstus un, pārdodot savas grāmatas, nopelnīt sev iztiku.
 
Es ne pārāk labi sapratu, kas ar mani notiek. Tas, ko es zināju, dažkārt noveda mani līdz izmisumam, un tam bija tiešs sakars ar to, kam nākotnē ir jānotiek manā dzīvē. Lai gan vēlāk, kad informācija pati sāka sakārtoties man galvā, es sāku saprast, ka tā tiek uzkrāta tāpēc, lai dotu man iespēju palīdzēt citiem apstrādāt viņu informāciju: kosmisko, zemes, garīgo informāciju … Tās sader kopā viena ar otru un daudzas lietas pasaulē ir iespējams izskaidrot ar vienkāršu lietu palīdzību, kuras es spēju atcerēties.
 
Starp daudzām citām lietām, Matiass atceras Saionik valodu, kuru viņam bija atļauts atcerēties, lai dotu iespēju izprast un izskaidrot Kosmoloģijas vēsturi skaidrā un viegli saprotamā veidā cilvēkiem, kurus šī tēma interesē. Šīs valodas izcelsme sniedzas līdz 9000 gadu pirms mūsu ēras – tā tika priesteru, kuri tolaik dzīvoja Ēģiptes piekrastē, radīta ar mērķi – ļaut dažādu ticību, valodu un kultūru ļaudīm brīvi saprast citam citu šajā valstī.
 
Mana Misija
 
Es esmu atnācis, lai ar savu atmiņu palīdzību nodotu cilvēkiem vēstījumu. Patiesībā, tas nav vēstījums, kā tāds. Vienīgais, ko es varu pateikt viņiem – ir nomierināties, jo mēs esam uz pareizā ceļa.
Tas, ko es gribētu nodot cilvēkiem, cik nu tas ir iespējams, tas ir – sakārtot savu informāciju, tai pat laikā nepaziņojot neko jaunu, lai gan daudziem tas ir kas pilnīgi jauns, bez jebkādiem sarežģījumiem, zināšanas par Cilvēku daudz vienkāršākā veidā, viegli saprotamā, vienkāršojot…. Izskaidrojot saprotamāk vēsturiskos notikumus, sagraujot mītus, kuri spiež cilvēkus šobrīd dzīvot izmisumā.
 
Iemesls, kāpēc es to visu atceros, ir mans statuss vēl pirms piedzimšanas. Patiesībā daudzi bērni, kuri dzimst tagad, ir spējīgi atcerēties, lai gan viņi nav spējīgi iegaumēt daudzas lietas ... vispārējas zināšanas par lietām. Viņi spēj atcerēties savas iepriekšējās dzīves, no kurienes viņi ir ieradušies, no kādas saules, kādēļ viņi ir šurp atnākuši, utt. …
 
Taču es atcerējos vispārējas zināšanas par lietām, par vēsturi, par kosmoloģiju, tāpēc, ka es strādāju vietā, kas uz Zemes ir zināma, kā Centrālās Akaši Hronikas, kuras es parasti, būdams vēl zēns, Saionika (Sayonic) valodā dēvēju par Temtiorgu (Thamthiorgah).
Vieta, kuru visi dēvē par Centrālajām Akaši Hronikām – tie ir informācijas ieraksti, kurus Matiass dēvē par – „Dieva muguras smadzenēm”.
 
„Akāša” – ir sanskrita izcelsmes vārds, kas tiek izmantots, lai apzīmētu Kosmisko plānu, kurš darbojas kā fails, kurā ierakstīti visi Esības notikumi, situācijas, emocijas un darbības. Kur ir fiksēta visa planētas vēsture tāpat, kā visa personīgā vēsture - ikviena no mums. Šajos failos atrodas: dzīves mērķis un mūsu likteņa programma atbilstoši karmai vai, lai tiktu gūta pieredze. Mans darbs bija apstrādāt lielu informācijas apjomu, lūk, kāpēc ir saglabājušās manas spējas daudz ko atcerēties.
 
Daudzi, kas sāk atcerēties, būdami ļoti jauni, var nonākt pie autisma, šizofrēnijas vai var pat nomirt, sasniedzot 13 gadu vecumu. Taču, tā kā es zināju, kā strādāt ar šo informāciju, man tika atļauts atcerēties aizvien vairāk un vairāk un, lai gan es daudz cietu laika periodā no 13 līdz 17 gadiem, es biju spējīgs to kontrolēt un pareizi organizēt.
 
Otrā daļa: Dimensijas (Blīvuma līmeņi)
 
Pirmais blīvuma līmenis (pirmā dimensija), kā mēs zinām ir atskaites punkts. Tie ir visi tie mazie mirguļojošie punktiņi, kurus mēs redzam debesīs un saucam par prānu. Šie mirdzošie punktiņi veido un rada visas lietas.
 
Otrais blīvuma līmenis (otrā dimensija) – ir šo gaismas punktiņu projekcija. Piemēram, kaut kas, kas mums ir redzams otrajā blīvumā (dimensijā) – ir ēna. Pēc tam ēna paplašina sevi uz malām, kas rada
Trešā blīvuma vibrācijas ar dziļumu un tas ir plāns, kurā mēs tagad dzīvojam. Tas īpaši labi ir redzams ģeometrijā.
Otro dimensiju var izprast caur zīmējumiem numeroloģijā, matemātiskā līmenī, bet trešo dimensiju var saprast caur ģeometriju.
 
Pēc tam, Ceturtā dimensija, kura attiecas uz sakrālo ģeometriju. Tas nozīmē ģeometrijas pielietošanu vibrāciju līmenim. No šī brīža matērija sāk saprast, ka neeksistē nedz laiks, nedz telpa. Vienīgais, kas reāli pastāv, ir – „ šeit un tagad”.
 
Piektā dimensija iet tālāk par sakrālo ģeometriju, tāpēc, ka saprot sakrālās ģeometrijas būtību. Tas nozīmē izpratni par to, ka ikviens ģeometriskais bloks pabeidz citu Esības formu. Tas nozīmē, ka ikviens no mums formē kādu citu. Lai gan šodien 3-šajā dimensijā mums ir izpratne vai teorija par to, ko mēs vēl neesam sasnieguši tā visa izpratnē.
 
Sestā dimensija – tā ir visu esošo lietu kopuma projekcija intergrācijas līmenī. Kā to saprast? Sestā dimensija ir blīvuma līmenis, kur viss ir iespējams. Tas ir līmenis, kurā dzīvo, piemēram, ar autismu sirgstošā apziņa. Tas ir līmenis, kur katrs rada savu paša realitāti, kur ir iespējams radīt pašam savu ģeometriju.
 
Septītā dimensija – ir šādas ģeometrija integrēšana par tīru gaismu. Tas ir līmenis, kur Būtnes zaudē savu seju, lai kļūtu vienkārši par pavadoņiem un tā pietuvojas Kristus līmenim. Kristus līmenī pastāv plāni – līdz 10-tajai dimensijai (blīvuma līmenim) ieskaitot. Šajos plānos dzīvo mūsu Kosmiskie tēvi jeb ārpuszemes civilizācija no Plejādēm. Tās ir būtnes, kuras var viegli pārvietoties no vienas dimensijas uz citu.
 
Šajās dimensijās ir iespējams izdarīt tā, lai kļūtu redzami 3-šajā vai 9-tajā dimensijās. Pārējās dimensijas ir cilvēka prātam grūti aptveramas. Piemērām, 11-tā dimensija – ir blīvuma līmenis, kurā visi pārvietojas kā placentas. Viss vibrē līdzīgi samilzušai enerģijai, kurā ir ietverts viss.
Visumā rīkojumi, spriedumi, erceņģeļi, serafimi, padomes un daudz kas cits nāk no Būtības no augstākajiem blīvuma līmeņiem (dimensijām) knapi pamanāmā formā, pildot politiķu funkcijas.
 
Viņi ir tie, kas seko līdzi kārtībai pie cilvēkiem, pasaulēs, palīdz sociālajā aizsardzībā, lai vadītu tos ekonomikā, sniegtu iespēju viņiem brīvi mācīties. Viņi pārvietojas starp pasaulēm, lai palīdzētu kopībai un tās evolūcijai. Turklāt šie hierarhi nebūt neparedz, ka tiem obligāti būtu jābūt augstākām būtnēm.
 
Atrasties augstākajās dimensijās – nebūt nenozīmē būt par kaut ko vai par kādu augstākam. Tas nozīmē dažādus vibrāciju veidus, dažādus vibrāciju līmeņus.
 
Eksistē daudzas 15-tās dimensijas Būtības, kurām ir jāapgūst lietas no 3-šās dimensijas. Tas nozīmē, ka viņas vēl nav integrētas. Tas nenozīmē, ka viņas stāv pāri/pārsniedz kādu, vienkārši tās ir atšķirīgas. Visumā pastāv dimensiju hierarhija, kura virzās šādā veidā, taču tikai tāpēc, lai organizētu amatu pienākumu struktūras. Patiesībā tās visas pastāv vienā un tajā pašā līmenī. Tas nozīme, ka šeit, kur ir manas rokas, visas dimensijas pastāv vienlaicīgi.
 
Taču mana apziņa ļauj man redzēt tikai trešā blīvuma dimensijas. Šodien mēs arī projektējam 4-to, kura ļauj mums redzēt auru ap priekšmetiem. Tas nenozīmē labāk vai sliktāk. Debesīs ekonomija – tā ir enerģijas sniegšana un vienkāršība. Tā tiek saprasta, kā enerģijas plūstamība un informācija. Tā ir apmaiņa ar substancēm, karmiskās vienošanās, vēstures pārmantojamība un enerģiju apmaiņa tikai tādā līmenī, ka tas praktiski nav pamanāms.
 
Gaismas Būtnes ir noteikušas tādu ekonomiju fiziskajās pasaulēs, lai Dvēseles varētu pārvietoties pa visurieni un izdzīvot, pateicoties savstarpējai apmaiņai ar visu nepieciešamo, lai saglabātu līdzsvaru starp DOT un SAŅEMT.
 
Ikviena enerģētiskā sistēma darbojas, neatstājot nevienu tukšu telpu. Gan politika, gan ekonomika – tie ir darbojošamies mehānismi. Strādājot fiziskajā pasaulē, tie ienes sajukumu citos blīvumos…
 
Ja kāds kaut ko dod, tad viņam uzreiz ir arī jāsaņem, un cilvēce to šobrīd uzskata par kaut ko negatīvu un tumšu. Tas mūs aizved pie nākamās tēmas:
 
Labais un ļaunais
 
Gaismas Būtības ir noteikušas tādu ekonomiju fiziskajās pasaulēs, lai Dvēseles varētu pārvietoties pa visurieni, pateicoties apmaiņai ar visu nepieciešamo. Tas nenozīmē ļaunumu, vienkārši tas citādi darbojas, tas ir vēl viens veids, kā attīstīties.
 
Gaisma attīstās caur brīvību, paškontroli, brīvo gribu un atbalstu un sniedz daudz laika šādam procesam.
No otras puses, „ļaunums” jeb „tumsa” – tas ir vēl viens veids, kā attīstīties – nosakot termiņa ierobežojumus.
Īsie termiņi: jums tas ir jāiemācās gada laikā. Ja jūs to neizdarīsiet, notiks kaut kas slikts. Tādā veidā – tas vienkārši ir vēl viens paņēmiens procesa attīstībai un, lai gan cilvēki lietas izprot morāles kritērijos, tas nav pārāki labi saprotams Zemes planetārajā līmenī. Taču tas ir vēl viens daudz ātrākas attīstības paņēmiens un daudzi ir izvēlējušies izmantot tieši to.
 
Trešā daļa: Nezināmā vēsture
 
Mums ir zināšanas par vēsturi no avotiem, kas ir saglabājušies līdz mūsu laikam. Taču pat tās lietas, par kurām mēs domājām, ka tās zinām pirms 40 gadiem, tagad izrādās esam meli.
 
Radītais
 
Šī dimensionāli-kopīgā evolūcijas procesa iekšienē mēs varam atrast [informāciju] par vēsturisko procesu trešā blīvuma dimensijas iekšienē. Šis process ir sācies aptuveni pirms 6000 miljoniem gadu, taču cilvēkam – tas sākās ievērojami vēlāk - aptuveni pirms 30 miljoniem gadu.
 
Cilvēces radīšanas process tika ieprogrammēts vispirms ar ģenētikas palīdzību un to paveica būtnes, kuras nodarbojās ar ģenētiskās informācijas un evolūcijas transmutāciju. Šīs būtnes mēs saucam par Mūžīgajām Būtībām jeb Dabas Gariem. Šīs Būtnes projektē fiziskajā pasaulē visas formas, kas nāk no Dieva. Tā, ka patiešām, Darvina teorija ir pareiza, lai gan ir detaļas, kas tajā nav atrodamas. Uz šīs planētas ir daudzas rases, līdzīgi augiem, dzīvniekiem, kā arī cilvēkiem, kuri nav cēlušies no šīs planētas, bet ir mutējuši vai tikuši vēsturiski pievienoti šai planētai. Visas šīs Būtnes ir tikušas šurp atgādātas evolūcijas mērķi dēļ.
 
Cilvēces vēsture uz šīs planētas sākas aptuveni ar 24 000 gadu pirms mūsu ēras, kad tika radīti pirmie cilvēces prototipi, kuri bija, kā zināms, Ādams un Ieva, lai gan Ieva nebija pirmā sieviete, tā bija Lilita. Taču cilvēki jau bija uz Zemes. Viņi gan patiesībā nebija pirmie. Viņi bija pirmie cilvēku prototipi, kādus mēs pazīstam – tie, kuri ir vistuvāk mums. Viņi tika radīti ātri, jo bija kultūras turpinājums tiem, kuri, ja var tā izteikties, ieradās no citām planētām, kuri palīdzēja cilvēciskajai rasei, lai tā kļūtu par to, kas tā ir.
 
Kāpēc viņi to izdarīja? Notikušais nebija nejaušība. Viņus radīja ne jau citplanētieši un arī ne Dievs, kā daži apgalvo. Vienkārši Dievišķais Plāns no Eņģeļu līmeņa atradās kontaktā ar Būtnēm no 9-tā blīvuma, kuras arī ir ārpuszemes, un tās caur Eņģeļu plāniem pārgāja fiziskajās pasaulēs, izmantojot Būtības, ar kurām bija cieši saistīti caur garīgo pasauli.. Un viņas sekoja plānam saskaņā ar Kosmoloģijas mērķiem.
 
Aiz cilvēces vēstures izvērsās sazvērestības vēsture, gan zemes, gan ārpuszemes, stāsts par kontroli daudz bagātākā un daudzveidīgākā pasaulē, kas ir zināms kā stāsts par Reptiļiem, (?) Rigeliāniem (angliski - Rigelians) un Illuminātiem, daudzu citu starpā. Planētu Zeme gaidīja lielas pārmaiņas sākoties citu rasu, kuras nebija mūsu planētais draudzīgas, iebrukumam. Šiem Reptīļiem bija negatīva ietekme uz Zemes evolūciju.
 
Galaktiskā Federācija, kurā ietilpst Būtnes, kas ir cieši saistītas ar Būtnēm no Eņģeļu līmeņiem, izstrādāja jaunu rasi, kura tālāk veidoja cilvēci, radot to, kas mums ir zināms kā cilvēciskais prototips – Eņģeliskās idejas kopija par ārpuszemes emanāciju uz Zemes. Lūk, no kurienes sākas mūsu vēsture.
 
Cilvēces vēsture
 
Problēma ir tāda, ka vēsture un laiks ir cikliski. Tas nozīmē, ka notikumi atkārtojas atšķirīgi, taču līdzīgā veidā.
Vēsturei nav jātiek izskatītai kā sarakstam, kuru veido tas, kas ir zināms par notikušo līdz mūsu dienām, tā ir jāizprot, kā sarežģīta aizplīvurota notikumu kārtība, kas mums norāda uz tām kļūdām, kuras var atkārtoties. Ir acīmredzams, ka tās ne pārāk līdzinās tam, ko mums māca skolā, lai gan tās jau ir sākušas izpausties. Šīs vēstures problēma ir tā, ka to ir iespējams pārlasīt atkal un atkal un atrast neticami sensacionālo un cietsirdīgo noteiktos brīžos.
 
Vai pastāv slepena organizācija vai sazvērestība aiz cilvēces muguras? Patiesībā tas nav gluži tā. Mums nav jāpārvērš cilvēces vēsture ar vajāšanas māniju pārņemtā šizofrēniskā murgā. Cilvēces vēsture ir gājusi pa noteiktu ceļu, tāpēc, kā tam arī bija jānotiek, tas pats attiecas arī uz visām problēmām, kas tika radītas, lai ietekmētu cilvēces izmaiņas un cilvēces apziņas evolūciju … un tika veikts noteikts darbs šajā jomā.
 
Lūk, kāpēc cilvēce tiek vadīta no zvaigznājiem, kas iesākās kopš laika, kurš nu jau ilgst aptuveni 2160 gadus.
 
Laikmeti/Ēras
 
Zeme apiet apkārt Saulei procesa rezultātā, kurš ilgst aptuveni 365 dienas. Tajā pat laikā mūsu saule apiet apkārt citai saulei, kura ir daudz lielāka un tiek dēvēta par Sīriusu, apmēram 26 000 gadu ilgā periodā.
 
Tāpat, kā arī Zemes gadam, Saules gadam ir savas sezonas, saulgriežu periodi, saulstāvji, kā arī laikmeti, kuri ietekmē vēsturiskos notikumus uz Zemes. Saules gads, kurā mēs tagad dzīvojam, sākās aptuveni
21 210.gadā pirms mūsu ēras, ar Merāža laikmetu/ēru.
 
Pirmie cilvēciskās rases prototipi, kuri tika radīti, mums ir zināmi kā Lemūrieši. Es viņus saucu par Lomiomiem. Lomiomiem-Lemūriešiem piederēja viss Klusais okeāns. Tā ir rase, kas radīta Lemūriju, kāda tā mums ir zināma šodien.
 
Pēc daudzām vēsturiskām peripetijām Atlantīdā savu attīstību sāka Atlanti. Kad es biju maziņš, es to saucu par Gefislionu (Gefislion). Šī valsts stiepās cauri visam Atlantijas okeānam un tika radīta planētas siltajā daļā, dodot sākumu civilizācijām un kolonijām, kas palīdzēja organizēt dzīvi uz planētas un turēties pie Kosmiskā plāna īstenošanas virziena.
 
Kādā veidā dažas civilizācijas tik ātri apguva tik sarežģītu rakstību? Kā tikai pēc nieka 1000 cilvēciskās civilizācijas pastāvēšanas gadiem ēģiptieši iemācījās būvēt pieminekļus tik efektīvi aprēķinātus un matemātiski izprojektētus? No kurienes pēc kādiem nieka gadu desmitiem tika radīti tik daudzi dievi, kurus pielūgt? Kāpēc pastāv piramīdas visā pasaulē, tai skaitā Amerikā un Japānā, kas tik ļoti līdzinās ēģiptiešu piramīdām, ja teorētiski nebija iespējams nokļūt no Sarkanās jūras līdz Vidusjūrai? Kāpēc Sfinksa uzrādīja sabrukuma pazīmes, kas varētu būt radušās vairāk kā pirms 9000 gadiem, ja tai pat laikā ēģiptologi apgalvo, ka tā [Sfinksa] ir uzbūvēta tikai pirms 5000 gadiem?
 
Visas šīs civilizācijas, kas pastāvējušas no 13000 līdz 6000 gadam pirms mūsu ēras, centās pielietot ārpuszemes līdzsvara un cilvēciskās informācijas sistēmas. Ja tad tika uzsākts radīt vienotos plānus piramīdu un seno tempļu celtniecībai, tad šodien no tiem ir palikušas tikai nožēlojamas paliekas. Tiek uzskatīts, ka piramīdas ir bijušas kapenes, taču patiesībā tās nekad nav bijušas kapenes.
 
Pirmās civilizācijas, tādas, kā Lemūrieši, Atlanti, Maiji un Saules Durvis – ir tie, no kuriem tika radītas daudzas citas civilizācijas 10 000 gadā pirms mūsu ēras. Tām sekoja sajukuma laiks, kurš kopš 3000.gada pirms mūsu ēras radīja mums šodien zināmo vēsturi.
 
Vēlāk cilvēcei nācās iziet citu evolūcijas veidu, kurš nebija tik zvaigžņots, bet prasīja darbu uz Zemes un ar pašu cilvēci, kultūru un visu pārējo. Lūk, kāpēc ar laiku kopš Vērša laikmeta- 3000 gadus pirms mūsu ēras, sākās vēsture, kuru mums ļāva atcerēties.
 
Cilvēces vēsture daudziem skolotājiem - tas ir „Civilizācijas” sākums. Šis process sākās Ēģiptē, kur cilvēki sāka praktizēt garīgumu sabiedrībā. No šejienes ir skaidrs, ka vēsture, kādu mēs zinām, nāk no Vērša, caur Aunu un Zivīm – uz Laikmetu, kurā mēs dzīvojam tagad. Mēs varam saprast, ka vēsture attīstās atbilstoši enerģijām, kuras plūst no Kosmosa uz planētām – mūsu gadījumā – uz Zemi. Šis enerģijas spiediens, kas nāk no zvaigžņu skolotājiem, galvenie notikumi, kuri notiek uz Zemes, - tas viss ir savstarpēji saistīts.
 
Kosmiskās vides enerģijas – tie ir faktori, kuri formē dvēseles enerģiju tādā veidā, ka tā atrodas fiziskajā ķermenī ar vienu nodomu: mācīties un pildīt savu misiju šajā konkrētajā brīdī. Lūk, kāpēc Kosmiskā Kārtība nosaka, kādi soļi ir jāsper, nosaka mūsu vēsturi, mūsu karti un maršrutu, mūsu jūtas, attiecības, spējas un daudzus citus aspektus, lai radītu vajadzīgos mehānismus, kas ļauj mums mācīties un paveikt to, par ko mēs vienojāmies vēl Pirms piedzimšanas.
 
Reiz mēs sasniegsim saullēktu, kas mums ir zināms kā 2012.gads. Ko tas nozīmē? Tas līdzinās pavasara atnākšanai. Tā, ka viss, kas darbojās kā „zināmā” vēsture, sāk atvērties tāda veida vēsturei, kura ir pilnībā nezināma. Ne tāpēc, ka pasaule ies cauri šausmīgām pārmaiņām, bet tāpēc, ka palielināsies no Saules nākošās enerģijas vibrācijas. Un tas liks Zemei pārveidot savas enerģijas vibrācijas.
 
Indigo
 
Tātad, mums jau ir zināms, ka 2012.gadā palielināsies enerģijas, kas nāk no Saules. Un tas liks Zemei pārveidot savas enerģijas vibrācijas. Kad enerģija sāks vibrēt citādi, tā mainīs krāsu. Planētas vibrāciju līmenis rada dažādas krāsas, pateicoties siltuma emanācijām. Un visas dvēseles pielāgojas šīm krāsām.
 
Krāsa, kura šodien vibrē uz Zemes, ir pazīstama, kā Indigo krāsa. Šodien daudzi runā par Indigo bērniem.
Tā nav kāda dvēseļu grupa, kuras ierodas indigo krāsas apģērbos, vai kāds noteikts būtņu veids garīgā līmenī. Tās vienkārši ir jaunas dvēseles, kuras atnāk uz Zemi šajā laikā un, lai viņiem būtu iespēja piedzimt uz Zemes, viņiem ir vajadzīga šī indigo krāsa, lai viņi spētu darboties Zemes vibrāciju ietvaros.
 
Eksistē izdomāts stāsts, kurš ar daudzu grāmatu starpniecību ir radīts par „neparastajiem bērniem”, „indigo-bērniem”, par to, ka neviens cits nav vairs nav uzskatāms par indigo, izņemot šo „īpašo” bērnu procentu. Tas tā nav. Patiesībā Zeme vibrē indīgo spektrā.
 
Ko nozīmē indigo krāsa? Indigo ir „trešās acs”, Ādžnas – čakras, kas atbild par ekstrasensoro uztveri, krāsa. Tā ir transmutācijas krāsa un dvēseles ir ieradušās to radīt tādā veidā, lai labāk adaptētos. Ja viņu saturs ir agresīvs vai ļoti pasīvs, viņas [dvēseles] mainās caur agresivitāti un, sagraujot idejas ģimenes līmenī. Viņas to darīs caur seksualitāti, politiku, vandālismu, mākslu, vienaldzību un pat caur tīru un aicinošu mīlestību.
 
Taču viņas [dvēseles] visas mainīsies, jo tā ir viņu misija: mainīt lietu stāvokli, lai radītu vajadzīgo saturu. Viņi arī mainīs savu redzējumu, transformēs redzējumu, radīs idejas un radošumu, taču mainot savu radošo potenciālu un ideālismu, viņi paši transmutējas. Tā, ka viss, kas ir dzimis uz planētas Zeme, sāk transmutēties. Šī transmutācija notiek dažādos veidos. … caur agresivitāti, konfliktiem starp sabiedrībām, vētrainas vai mierīgas transformācijas veidā, caur aktivitāti vai bezdarbību – gan viens, gan otrs Visumam ir vienlīdz vērtīgi/nozīmīgi.
 
Tā kā – šāda vibrācija ietekmē visu, kas ierodas uz jaunās planētas, vibrē kopā ar to. Jebkura dvēsele, kura atnāk uz Zemi, kad 1980-tajos gados krita priekškars, kļūst par Indigo. Tas nozīmē, ka katrs koks, akmens, dzīvnieks un cilvēks, kurš ir dzimis 80-tajos, jau ir Indigo.
 
Tā nav kāda īpaša grupa. Tas, vai grupa būtu uzskatāma par īpašu, ir atkarīgs vibrāciju līmeņa, kāds tai piemīt, kad tā ierodas uz Zemes, taču ne jau tāpēc, ka tā ir indigo, bet tā īpašā dēļ, kas piemīt ikvienai dvēselei šajā līmenī, tas ir tas, kas padara katru cilvēku individuālu/atšķirīgu no citiem.
 
Tieši tāpēc daži no Indigo – ir kareivji, citi – radošas personība; daži ir visnotaļ miermīlīgi, bet citi ir absolūti vienaldzīgi pret visu. Piemēram, nav nemaz obligāti, lai viņi ticētu Dievam vai runātu par Visumu tikai tāpēc, ka viņi ir Indigo. Indigo – tā ir vibrācija, kura mainās, indigo var īstenoties caur ekonomiku vai politiku, bez ticības Dievam. Šeit nav nekā kopēja ar garīgumu, viss ir saistīts ar vibrāciju.
 
Dvēseļu klasifikācija ir jāveic atbilstoši to vibrācijām un, gala rezultātā, tā ir atkarīga no to [dvēseļu] redzējuma tipa/veida. Tām visām ir vienošanās par to, kas tām ir jāsasniedz šajā pasaulē.
 
Taču vienīgā lieta, no kuras viņi ir atkarīgi, lai izpildītu savu misiju, - ir, lai pieaugušie pārtrauc uztraukties par savu labklājību un izglītību. Vislabākais veids, kā viņi var sev palīdzēt ir – aizmirst par šīm lietām un sākt ieklausīties sevī.
 
Kristāliskās būtnes, atšķirībā no Indigo, ir tie, kuri ir atnākuši no Kristus līmeņa. Tie ir simtiem tūkstošu maziņu Kristu, kuri ir parādījušies, lai izpildītu savu beznosacījumu mīlestības misiju. UN viņi pieder paaudzei, kura ir sākusi ierasties kopš 2000.gada. Dvēseles, kuras praktizē lielāku garīgumu – tie ir Kristāliskie bērni. Viņi tāpat ir ieradušies šajā Laikmetā, kā avatāru grupa, kā viņi mūsdienās tiek dēvēti.
 
Tās ir Grupu Dvēseles, kuras ir atnākušas šurp, lai veiktu garīgo darbu caur harmoniju. Tas nozīmē, ka garīgumam nav jāattiecas uz Dievu vai eņģeļiem, bet tas attiecas uz sabiedrības un cilvēka iekšējo harmoniju.
 
 
Ceturtā daļa: Jaunais laiks
 
Jaunā izglītība
 
Izglītība, neatkarīgi no tā, kādas ievērojamas izmaiņas tajā ir notikušas vēstures gaitā, tās būtība vienmēr ir bijusi - mācība par to, kā mācīties uz Zemes.
 
Izglītībai ir jāpalīdz mums adaptēties šai pasaulei, apzināti mācīties, kā dzīvot šajā pasaulē, lai saprastu sevi un visu pārējo kopumā.
 
Problēma, kura sabiedrībai šobrīd ir jārisina – „Ko man iesākt ar šiem Indigo bērniem? Vai mums būtu jāaizliedz viņiem piekļuve skolai, lai pasaule viņus iznīcina? Ko pieaugušajiem iesākt ar Indigo bērniem un, kas Indigo bērniem būtu jāiesāk ar pieaugušajiem?”
 
Indigo bērni ir ieradušies, lai veiktu to transmutāciju, uz kādu viņi ir spējīgi, tāpēc viņi gatavojas to darīt iesākumā caur to, kas, kā mēs uzskatām, - ir bezdarbība.
 
Bezdarbības (nedarīšanas) mērķis ir – apturēt sociuma plūsmu, apturēt kustību, tas līdzinās atbildes reakcijai, kādu var sagaidīt Indigo revolūcijas veidā. Kaut kā jauna radīšanas ideja – nav pirmā indigo reakcija. Pirmā reakcija ir – vienkārši apsēsties un neko nedarīt, lai nelīdzdarbotos sistēmai.
 
Tādejādi pielāgot indigo bērnus izglītībai un sabiedrībai ir ļoti sarežģīti. Tie ir sarežģījumi, ar kuriem pieaugušajiem nāksies sastapties vismaz tuvākajos divos gadu desmitos. Tad cilvēki sāk redzēt, ka visāda veida izglītības sistēmas, kādas viņi ir pieraduši izmantot, cietīs krahu – tādā vai citādā veidā. Tāpēc, ka Indigo nav ieradušies uz šo planētu, lai paliktu šeit, - Indigo būtiskas ir tās vibrāciju izmaiņas, kuru saturs viņiem būs vajadzīgs vēlāk. Tādejādi – tas, kas ir jāuzsāk – ir jādod viņiem iespēja izpaust savu radošo pārmaiņu potenciālu vislabākajā iespējamā veidā.
 
Izglītības sistēmai ir jābūt pilnībā elastīgai attiecībā uz viņu paaudzi, viņu radošajām spējām un darbam uz planētas Zeme. Tādēļ ir nepieciešams atteikties no izglītības sistēmas, pie kādas mēs esam pieraduši, kura balstās uz zubrīšanu, konkurenci, ļaunprātīgu varas izmantošanu, radošuma un radošas pieejas neesamību.
 
Galvenais, lai mentālais pārvaldītu to, kas nāk no emocijām. Jaunajai sistēmai ir jābalstās uz emocijām, tā ir apmācība caur eksperimentēšanu un atklājumu izdarīšanu, kas veicinās integrāciju. Lūk, kas palīdzēs labāk pielāgoties indigo vibrācijām, jo mums nav sistēmas, kas nepastarpināti veic cilvēku apmācīšanu.
 
Tā ir uzskatāma par daudzveidīgu/daudzpusīgu sistēmu, kura pieļauj jebkāda veida sistēmu izmantošanu: seno, mūsdienīgo un pat nākotnes. Tā ļauj paplašināt pasaules uztveres mācības koncepciju, kas ir uzskatāma par kaut ko daudz lielāku/plašāku, nekā tikai vienkārši apmācība. Tā ļauj cilvēkam sajust integritāti/viengabalainību no piedzimšanas brīža līdz nāves brīdim. Tā ļauj jebkurai pedagoģiskai sistēmai apvienoties un diskutēt, nevis ar mērķi – radīt jaunu skolu, bet lai radītu jaunu apmācību veidu. Tā ies vēl tālāk, pie kā jebkuram no mums vajadzētu nonākt un kā dēļ strādāt/darboties izglītības jomā.
 
Lūk, kāpēc patiesībā Indigo un Kristāliskie ir atnākuši šurp: mācīties un palīdzēt mācīt. Lai mācītos un palīdzētu mācīt, un nekam vairāk.
 
Kā mēs uzzinājām par ekosistēmām? – Apmeklējot mežu vai no fotogrāfijām grāmatās?
Kā mēs uzzinājām par to, kā izmantot mūsu ķermeņus? – Dejojot un rotaļājoties vai no izlasot par to klēpjadatora samudžinātajos vārdos?
Kā mēs apguvām valodu? – caur lasīšanu un rakstīšanu jeb tomēr esot saskarsmē ar grupu?
Kā mēs uzzinājām par Pitagora teorēmu? – Iegaumējot formulas jeb tādā pat veidā, kā pats Pitagors?
 
Mēs zinām, ka Zeme riņķo ap Sauli, taču – vai mēs jebkad esam raudzījušies debesīs, cenšoties saprast – kāpēc tā?
 
Tā notiek mācīšanās – caur praksi un pieredzi, bet nevis teoretizējot. Teorijas noder tikai tad, kad ir būtiski saprast daļu no tā, kas tiek pētīts/apgūts. Indigo bērniem nav jāmāca bezjēdzīgas lietas, tādas, kā: mācība par kauliem, kas veido ķermenī; par visu elementu uzbūvi mobilajos telefonos vai augstāko matemātiku.
 
Mēs – esam Būtnes (Indigo/Kristāliskie), kuras nāk no 6 līdz 13 dimensijām, lai veicinātu 5-to un 6-to dimensijas, atrodoties 3-šajā dimensijā. Ja klasē mums cenšas iemācīt 2-rās dimensijas matemātiku, kad mēs darbojamies 5-tajā, tas neapšaubāmi ir sarežģīti. Tā, ka visam, kas tiek mācīts, ir jābūt pielietojamam ikdienas dzīvē, jo tāds patiesībā ir mūsu darbs.
 
Tagad pasauli ir iespējams novērot četrās dimensijās – tas ir platums un riņķveida virziens uz visām pusēm. Tāpēc, skolas tāfeles izmantošana informācijas nodošanai nav pārāk veiksmīga ideja, būtu jāizmanto sienas. Tas ir labs instruments – visi bērni mēdz aprakstīt sienas.
 
 
Tas nozīmē, ka vecāki mums … pārstāj būt par vecākiem. Vecākiem patiesībā ir jākļūst par pavadoņiem. Jāvada mūs caur dzīvi, taču nenorādot, kas un kā mums ir jādara. Viņiem ir jāsniedz padomi, kā kaut ko labāk izdarīt, tādā veidā, it kā viņi būtu mūsu pavadoņi vai kompanjoni.
 
Tas pats ir arī attiecībā uz skolotājiem – viņiem nav jābūt tiem, kuri jums saka, kas jums ir jāmācās. Skolotājam ir jābūt tam, kurš mācās kopā ar savu studentu, jābūt ceļabiedram mācību procesā. Tam, ar kuru var pastrīdēties, lai kaut ko uzzinātu, un nav nozīmes, cik daudz, kā viņi domā, viņi zina par kaut ko, vienmēr ir kaut kas jauns – apdomāšanas vērts. Un tas ir jāapgūst sadarbojoties. Tādejādi, ņemiet vērā, ka vecākiem ir jākļūst par gidiem, bet skolotājiem – par kompanjoniem.
 
2012.gads
 
Saskaņā ar Maiju indiāņu kalendāru, laiks sadalās ciklos, kuriem ir sākums un ir beigas. Turklāt citās kultūrās tāpat arī tiek aprēķināti cikli, caur kuriem virzās cilvēce. Tās visas ir aprēķinājušas precīzus datumus, kad mainīsies Laikmets/Ēra.
 
Laikmets/Ēra, kurā mēs atrodamies šobrīd, saskaņā ar kalendāriem beidzas 2012.gada 21.decembrī. 2012.gads – tas ir gads par, kuru tagad tik daudz runā, par 2012.gada 21.decembri jo īpaši – tā ir saulgriežu diena. Tas ir tad, kad Saule ieiet Pavasarī. Uz Zemes Dienvidu puslodē pavasaris sākas 21.septembrī. Saule ieies savā pavasara periodā, tā, ka - tā sāks plaukt.
 
Mans padoms 2012.gadam: palieciet visi pilnīgi mierīgi, jo nav jābaidās no tā, kas var notikt. Nav nemaz obligāti, ka notiks kaut kas katastrofāls vai sensacionāls. Tas vienkārši ir saulgriežu laiks. Izmaiņas var būt sajūtamas kādas dienas iepriekš vai kādas dienas vēlāk. Pavasaris sākas ar „Pavasara” dienu, tomēr puķes sāk ziedēt nedēļu pirms pavasara saulgriežiem. Turklāt ir vēl arī aukstas dienas pēc pavasara saulgriežiem.
 
Tādejādi mums nav jādomā, ka 2012.gads ir absolūta pārmaiņu „diena un nakts”. Tie vienkārši ir saulgrieži, kad viss var notikt. Par šo datumu ir runājuši tik daudzi pravieši un cilvēki, taču viss ir atkarīgs no ikviena no mums – kā dzīvo, tāda arī ir realitāte.
 
Tas, kurš tiecas ieraudzīt apokalipsi, par kuru runā tik daudzi cilvēki, to arī ieraudzīs. Viņš dzīvos ar to un to arī sajutīs. Tas, kurš dzīvo saskaņā ar savu sirdsapziņu un savu sirdi, tas nedzīvos apokalipsē. Un nevis tāpēc, ka citplanētieši viņu izglābs, bet tāpēc, ka viņš neredzēs apokalipsi kā kaut ko graujošu, bet gan kā iespēju pārmaiņām.
 
Tās vienkārši ir pārmaiņas. Pat vārds „apokalipse” nozīmē sekojošo: „tas ir tas, kas notiks pēc …”. Tās ir pārmaiņas, tā, ka nebaidieties. Nebaidieties. Neticiet dabas katastrofām, par kurām cilvēki runā, ka tās notiks, jo jūs jau dzīvojat šajā laikā, tas jau ir sācies. Un neviens nesaka: „Tās ir beigas!” Process jau ir sācies. Tas vienkārši ir pārmaiņu laiks. Brīdis, kad termiņš tuvojas nobeigumam. „Saules nakts” beidzas un sākas pavasaris, sāk parādīties rītausma.
 
Iesākas diena …
 
Tuvojas milzīgas pārmaiņas vibrāciju izmaiņu dēļ kopā ar elektromagnētiskajām izmaiņām. Mūsu smadzenes, mūsu orgāni, planēta Zeme un pārējās sistēmas mēs izmantojam līdzīgi kā datoru. Tās darbojas pēc elektromagnētiskajiem principiem. Turklāt Saule arī darbojas caur elektromagnētismu, tā, ka Saules gaisma, tai austot, var mainīties.
 
Kāpēc? Pateikšu pavisam īsi – kad Jūs naktī pamostieties un redzat rītausmu, Jūs variet sajust rīta brīzi un to, ka sāk dziedāt putni. Tā ir pilnīgi cita atmosfēra. Temperatūra pazeminās, bet pēc tam negaidīti paaugstinās. Kas tad īsti notiek? Rītausmas brīdī viss sāk mainīties, atjaunoties. Saule gatavojas iziet cauri tādam pat procesam, tāpat kā rīta brīze, taču brīze ir elektromagnētiska tā karstuma dēļ, kuru rada saule.
 
Tā, ka sasilšana notiek ne jau cilvēces vainas dēļ, tas vienkārši ir cikls, dabisks process uz Zemes, uz kuras mēs nolēmām iemiesoties, piedzimt, iegūt pieredzi un palīdzēt visiem tiem, kuri nesaprot šīs pārmaiņas.
 
Nebaidieties no jebkādām izmaiņām jūsu ķermeņa iekšienē, vai, ja jūs esiet sajutuši, piemēram, galvas reiboņus. Neuztraucieties, nekas neuzsprāgs. Varbūt jūs uztversiet lietas, kas notiek aiz normālās redzes robežām.
Iespējams, jūs sajutīsiet savā fiziskajā un emocionālajā struktūrā pēkšņas izmaiņas. Taču tam nevajadzētu Jūs uztraukt.
 
Turklāt, šīs 3 tumsas dienas, par kurām cilvēki runā … Ja mēs paši esam pakļauti elektromagnētiskajai pārslodzei, tad, protams, elektromagnētiskajās sistēmās arī var rasties traucējumi. Tā, kā – jā, var gadīties, ka gaisma nodziest un iestāsies tumsa uz kādu laika brīdi. Tad, kur ir problēma? Vai tas būs pasaules gals? Problēma ir vispārējā panikā.
 
Lūk, kāpēc mums ir jāsaglabā miers un nesatricināmība. Tāpēc iesaku: nepalieciet lielās pilsētās, kurās ir daudz cilvēku. Tas nenozīmē, ka katastrofu zona būs tur, kur būs daudz cilvēku, tāpēc, ka tā saka Dievs …, bet tāpēc, ka cilvēki, pat, ja nekas nenotiks, nervozēs tikai tāpēc, ka ir 2012.gads.
 
Tā, ka mans padoms ir: saglabājiet mieru un šajā periodā necentieties kaut ko uzsākt, labāk centieties saglabāt mieru un gara klātbūtni uz Zemes.
 
Palieciet pilnībā noenkuroti ar kājām zemē, tā, it kā tās būtu dziļi zemē, jo patiešām, tas ir vienīgais, kas no mums tiek prasīts šajā procesā. Ja pūš vējš, mums ir jāstāv ļoti stingri, lai mūs neaizpūstu līdzi. Tas ir vienīgais, kas mums ir jādara tagad: saglabājiet mieru..
 
Kas būs pēc tam
 
Pēc 2012.gada un nākamajos 50 gados ir sagaidāmas ļoti būtiskas pārmaiņas. Tās notiks ekonomikā, politikā un sabiedrībā ar mērķi – radīt pasaulē jaunu realitāti. Viss mainīsies.
 
Notiks lielas izmaiņas iedzīvotāju migrācijā saistībā ar izmaiņām pašā ekonomikā un apgādē ar pārtikas produktiem. Cilvēki būs spiesti pārbraukt un jaunām pilsētām. Poli gala rezultātā izkusīs, kā par to jau daudzi tika teikuši, tāpēc pacelsies ūdens līmenis okeānos. Ne tikai piekrastes joslā, bet arī iekšējos ezeros ūdens līmenis celsies. Politikā, iespējams, radīsies nelielas sociālās nekārtības.
 
Turpmākie 50 gadi būs pārejas procesa gadi. Tie, kuri saka, ka 2012.-2014.gados sāksies miera un mīlestības laikmets, kļūdās – tas tā nav. Bet tie, kuri saka, ka būs beigas, pilnīga iznīcība un haoss – arī kļūdās. Vienkārši notiks pārmaiņas, katrs cilvēks ieraudzīs to, ko gribēja ieraudzīt.
 
Vēlāk viss sāks pašorganizēties un Kristāla, Zelta un Platīna bērni sāks organizēt jaunu struktūru no 2040.-2050.gadiem. Tā nostiprināsies 2080.-2090.gados – tie ir gadi, kad mēs pilnībā ieiesim Jaunajā Laikmetā, kas tiek dēvēts par Ūdensvīra Laikmetu. Ūdensvīra Laikmets vibrāciju ziņā jau ir sācies, taču vēl nav sācies nedz ģeoloģiskajā, nedz astroloģiskajā līmenī. Mums nav jāgaida krasas izmaiņas pārmaiņas periodā no Zivju Laikmeta uz Ūdensvīra Laikmetu.
 
Lūk, kas jums vēl ir jāņem vērā attiecībā uz nākotni: neviens negribēs apvienoties grupās, Viss būs ļoti individuāli. Tāpēc, ka viss ies savu īpašo ceļu. Tā darbojas Ūdensvīra Laikmets. Evolūcija būs iekšēja nevis ārēja. Turpmākajos 100 gados būs nepieciešams īstenot iekšējo pāreju un šis process būs individuāls katram cilvēkam. Tas, kas būs saskatāms ārpusē, vienkārši būs atspulgs tam, kas atrodas iekšienē.
 
Bībele Lūkas evaņģēlijā 22:10, Jēzus saka saviem Mācekļiem: Un Viņš tiem sacīja: "Lūk, pilsētā ieejot, jums nāks pretī cilvēks, ūdens krūzi nesdams; eita tam pakaļ tai namā, kur tas ieiet....”
Šis fragments skaidri paredz pāreju no zvejnieku laikmeta (Zivju Laikmets) uz ūdens nesēja laikmetu (Ūdensvīra Laikmetu).
 
Zivju Laikmetu raksturo nepieciešamība pēc grupas vadītāja – cilvēka, kurš zina vai saprot ceļu. Šodien, pārejas periodā, daudzi gaida Mesiju, to, kurš vedīs viņus sev līdzi. Taču Ūdensvīra laikmetā, katrs pats sevi ved/vada. Ikviens atradīs visas atbildes sevī pašā. Nav meistaru, kuriem būtu jāseko. Nevienam nav mums jānorāda, kurp mums iet.
 
Tagad mums skološanai esam mēs paši, bet kā? Kurš ir tas labākais no skolotājiem, kurš pateiks mums, ko to izdarīt? Tie ir tie meistari, kuri nekad nav pļāpājuši, un tieši tāpēc – viņi ir labākie meistari. Koki – ir tie, kas var mums parādīt vislabāko veidu, kā dzīvot uz šīs planētas, ar savām dziļajām saknēm zemē, ar savu taisno stumbru, kurš novada visu gaismu no Saules Zemē… un sniedz skābekli visiem ap sevi tā, ka cilvēki, pateicoties tam, var dzīvot.
 
Vienkārši, meditācijas veidā, neaizverot acis un raugoties uz koku, jūs sapratīsiet, par ko es runāju. Viņi bija pirmie, kas piesaistījās gaismai, un šai gaismai ir apzināti jāatgriežas atpakaļ uz planētas. Tā, ka esiet kā koki un atgrieziet Debesis atpakaļ uz Zemi.
 
 
 
Mīļie, Man šis likās patiesi aizraujošs un interesants skatījums uz daudzām lietām.
turpinājums Matiasa de Stefano stāstam par reinkarnāciju un ne tikai par to. Kādam tas būs vienkārši interesants izziņas materiāls, kādam varbūt sasauksies ar paša iekšēji zināmo vai nojausto.
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=4013667
Turpinājums Matiasa stāstītajam par Cilvēces vēsturi un jaunajām būtnēm, kas ierodas uz planētas. Kādas tās ir un kāda ir viņu misija. Te nu tā ir - šī Jaunā Pasaule, kas ienāk caur reāliem cilvēkiem.
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=4016873