trešdiena, 2012. gada 24. oktobris

Linsēklas un cigoriņi


Pats noderīgākais ķīselis pasaulē

Man gribētos, lai Jūs uzzinātu par vienu universālu, pieejamu, nedārgu un superefetīvu līdzekli. Un iemācītos to gatavot.
Tas ir oriģināls ķīselis no linsēklām ar cigoriņiem. Izplatiet šo recepti starp saviem tuvajiem un pazīstamajiem. Ļoti var būt, ka ar tās palīdzību Jūs palīdzēsiet nevienam vien cilvēkam!
Lieta tā, ka linsēklas satur gan treknu eļļu, gan gļotas. Ārstnieciskiem mērķiem ir vajadzīgas tikai gļotas. Tās, starp citu, ir ne tikai linsēklās, bet arī auzu putraimos, kumelīšu ziedos, liepu lapās utt. Parasti šīs ārstnieciskās gļotas, kuras es novērtētu karātos zelta svarā, mājsaimnieces atmet ar putu karotēm, kad gatavo, piemēram, auzu putru. Un pat nenojauš, ka ar šīm gļotām ar baudu remdē slāpes riteņbraucēju sacensību “Tour de France” līderi! Jo viņiem pudelītēs, piesietās pie velosipēdu rāmjiem, skalojas tieši auzu novārījums, nevis pepsikola. Izglītoti sporta dietologi iesaka gatavot auzu novārījumu ar prāvu gļotu devu. Lūk, tāds produkts tad arī palīdz iekarot čempiona titulus!..
Lūk, patiesi Zelta Recepte, kuru es iesaku izmantot savā ikdienas ārstnieciskajā praksē.
3 ēdamkarotes linsēklu, 1 l ūdens, 1 kafijas karote sabiezinātu cigoriņu.
Mums vajadzīgs, lai no linsēklām izdalītos ārstnieciskās gļotas.
Un tā, ieberam mikserī linsēklas, aplejot ar ļoti karstu ūdeni (gandrīz vārošu, kad ūdenī tik tikko sāk parādītes balti burbulīši, taču ne uzvārītu), ieslēdzam mikseri uz vidējo ātrumu, bet jau pēc tam, miksera 10-minūšu darba laikā pievienojam cigoriņus.
Dzert linu ķīselīti vajag tukšā dūšā vai 30 minūtes pirms ēšanas 1-2-3 reizes dienā siltā veidā.
Kas pie tam notiek? Gļotas-medūza pilnībā apklāj visu kuņģa virsmu ar savām necaursitamajām bruņām. Pēc 15-20 minūtēm tās, ar visu savu svaru karājoties uz jūsu apēstās barības atliekām, iegāzīs zarnu traktā jebkurus toksīnus un citus nešķīsteņus, veicinot tādā veidā to izvadīšanu no organisma.
Jūs jautāsiet, bet ko tad cigoriņi? Kamēr gļotas-medūza karājas, gatavojoties iegāzties kopā ar visiem nešķīsteņiem kanalizācijā, cigoriņi jau ir iesūkušies receptoros un virzās uz aknām.
Cigoriņi ir stiprāki par aptiekas esenciālu, kas aicināts ārstēt aknas. Es jums apgalvoju!
Kā iebiezinātus, tā arī kaltētus cigoriņus (tā saknes) tagad var nopirkt visur. Tie ir nenovērtējami produkti, kaut arī nezināšanas dēļ maz ir to, kas pievērš tiem uzmanību. Ar vienu burciņu iebiezinātu cigoriņu pietiek veseliem trīs mēnešiem ārstnieciskā ķīseļa pagatavošanai.
Cigoriņš, šī gaišzilacainā nezāle, aug pats par sevi katrā sētmalē. Starp augiem viņam gandrīz nav līdzīgu ārstnieciskajās īpašībās. Cigoriņam piemīt pret-mikrobu, pret-iekaisuma, žulti-dzenoša, urīnu-dzenoša, mierinoša, saistoša un apetīti ierosinoša iedarbība. Regulējoši ietekmē vielmaiņu, nedaudz pastiprina sirdsdarbību un samazina svīšanu. Cigoriņš ne tikai ir nepārspēts attīrītājs, bet arī kuņģa-zarnu trakta un aknu aizsargātājs (hepatoprotektors). Mainot ar laiku aknu arhitektoniku, cigoriņš spēj pavērst atpakaļ pat cirozi!
Tieši linu ķīselī cigoriņš iegūst savu simtprocentīgo spēku, tā kā neslīd pa kuņģa gļotādu kā parasti pēc iebiezinātu cigoriņu apliešanas ar ūdeni, bet noturas ar linsēklu gļotām ilgstošu periodu, ārstējot un aizsargājot iekaisušo kuņģa gļotādu.
Interesanta homeopātiska tautoloģija: līdzīgs ārstējas ar līdzīgu. Gļotas ārstē gļotādu! Lūk, tas tad arī ir ļoti ātras čūlu un aknu slimnieku atlabšanas noslēpums. Bez tam, cigoriņi ir teicams sedatīvs (nomierinošs) produkts. Bieži to sauc par kafijas aizvietotāju. Atšķirībā no pēdējās, tas nesatrauc, bet maigi tonizē centrālo nervu sistēmu, vienlaicīgi nomierinot viņu. Jūs tikai pārdomājiet, kā tas var būt, gan tonizē, gan nomierina vienlaicīgi? Taču fakts ir fakts! Kafija, citronzāle, eleuterokoks, žeņšeņs – tikai tonizē! Mātere, baldriāns, kāpnīte – tikai nomierina. Bet cigoriņš – gan vienu, gan otri vienlaicīgi!
Kad sāksiet gatavot ķīseli ik dienas, var pievienot tā sastāvam medu pēc garšas. Tad iegūto dzērienu ar pilnām tiesībām varēs saukt par ķīseli.
Pierodiet gatavot un sākt ar to katru Dieva dienu! Ļoti drīz jūs sajutīsiet visus jaukumus eksistēšanai bez sāpēm zem krūšu kaula. Vairumā gadījumu cilvēks sajūt nevis sāpes, bet vienkārši viņam “velk” tajā vietā, parasti no rītiem. Maz kas pievērš tam uzmanību, bet velti. Organisms dod mums signālu par to, ka kuņģī viss nav labi. Ja mēs spētu, sajūtot smagumu zem krūšu kaula, ieskatīties pie sevis iekšienē, tad ieraudzītu tur aveņkrāsas gļotādu, saucošu pēc palīdzības. Kuņģa gļotādai savā normālajā stāvoklī ir jābūt maigā bāli-rozā krāsā. Bet velkoša sajūta liecina par to, ka pagaidām vēl ne viss kuņģis, bet kaut kāda tā daļa ir pakļauta bīstamām izmaiņām.
Kas vēl sagaida to, kas ik dienas dzer linu ķīselīti? Vispārēja mobilitāte, kustīgums, izdarīgums. Domāšanas ātrums, intuīcija, dzīvības sajūta visās šūniņās, teicams ārējais izskats visbeidzot.
Piekrītiet, tā visa dēļ ir vērts patērēt 10-15 minūtes brīnum-dzēriena pagatavošanai.
Es dāvinu jums šo ķīseļa krastu, atgrūsties no kura jums nāksies jau patstāvīgi.
Rems PAPASEVIČS-SVIRSKIS, alternatīvās medicīnas un dietoloģijas Centra vadītājs.
Izsūtīts 09.10.2012
Sanata Kumaras vietnes vēstkopa
Autors Natālija Koteļņikova
Tulkoja Jānis Oppe