pirmdiena, 2012. gada 8. oktobris

21.12.2012 Kas notiks vai nenotiks šai dienā? Vai 3 tumsas dienas būs?

 

Līdz 21.12.2012 ir palikuši vien 2,5 mēneši. Kas notiks vai nenotiks šai dienā? Par to ir daudz un dažādas versijas. Katrs pieņem to, kas rezonē ar viņa sirdi. Vieni saka, ka nenotiks nekas. Citi, ka gaidāmi kādi notikumi. Viena no versijām, kas varētu notikt - ir 3 tumsas dienu iestāšanās. Ko par šīm 3 tumsas dienām domā Pēteris Kļava var izlasīt cita starpā viņa intervijā žurnālam Mistērija http://www.draugiem.lv/gaismasdarbinieki/news/index#/gaismasdarbinieki/news/?p=8066163.
Dažas dienas atpakaļ Sandras Terinkas dienasgrāmatā izlasīju Предсказание о 21 декабре 2012 от Оракула Шамбалы http://www.draugiem.lv/blogs/#/blogs/?p=8047800, kas savā ziņā sasaucas ar Dievmātes vēstījumu diviem ganiņiem Melānijai un Maksimiliānam La Salette ciematiņā Francijā 1846.gada 19.septembrī.
To man pastāstīja mana mamma, kad es vēl biju pusaudze. Vēlāk viņa atnesa arī kopētu lapu. Uz tās bija krusta attēls ar kādiem sakrustotiem darba rīkiem, aprakstiņš un lūgšana. Mamma stāstīja, ka būs trīs tumsas dienas, kad iestāsies tāda tumsa, ka pat savu roku nevarēs redzēt un tad šis attēls, lūgšana un svētīta svece pasargās māju no briesmām. Nedēļu vai arī 3 dienas (tagad īsti neatceros) pirms tumsas dienu iestāšanās debesīs parādīsies sarkans krusts, kas būs kā brīdinājuma zīme cilvēkiem sagatavoties. Ir jāsagādā ēdamais un dzeramais, jāaizklāj logi un durvis ar kaut ko biezu un necaurspīdīgu. Kad iestāsies tumsa, nedrīkst nevienam vērt durvis vaļā, pat ja dzird tuvu cilvēku balsis. Šīs dienas jāpavada mierā un lūgšanās.
Kad kādus 25 gadus vēlāk pēc šī mammas stāstījuma 2001.gadā devos svētceļojumā uz Lurdu, liels bija mans pārsteigums,Liheņā (Dievmātes parādīšanās vieta Polijā), kur iebraucām jau mājās braucot, ieraugot atklātnītes ar šo krusta attēlu, aprakstu un lūgšanu, tikai protams poļu valodā.
Pievienoju attēlus - šo atklātnīti un La Salette Dievmātes skulpturālo figūru. Starp citu La Salettes skulpturālo veidojumu kopijas tagad atrodas arī Aglonas Bazilikas dārzā. Zemāk ir arī tulkojums latviešu valodā gan aprakstam, gan lūgšanai.
Varbūt kādam tieši šis vēstījums norezonē un ir tieši tas , kas vajadzīgs. Bet kādam tas viss var likties galīgākās muļķības. Katram savs, Lasiet un uzņemiet mīlestībā.
 
No Sandras Terinkas dienasgrāmatas . Oriģināls ir krievu valodā, to varat izlasīt norādītajā adresītē. Es tekstu centos iztulkot, kā nu pratu, jo krievu valodu ne visi saprot. Ņemiet par labu.
Šambalas Orākula pareģojums par 21.12.2012
 
Doto informāciju saņēmām no Tibetas 2012.gada jūlijā. Nododiet to saviem tuviniekiem, draugiem un cilvēkiem, kuri spēs šo informāciju pieņemt.
Pazīstamais "Šambalas Orākuls"- Lama no Gjandrek klostera pie Kailasas paziņoja par drīz iespējamo Zemes iziešanu cauri galaktiskajai "nulles joslai".
1.Rudens un ziema 2012/2013 Tibetā un visā ziemeļu puslodē būs silta.
No 21.12.2012 Zeme, kopā ar Saules sistēmu, iespējams, sāks iziet cauri galaktiskajai "nulles joslai". Tas ir Visuma stāvoklis, kur dzēšas un nevar izplatīties nekādas enerģijas, kur nevienam objektam nav elektromagnētiskā lauka.
2. Praktiski uz visas Zemes dažu minūšu laikā ap 10 no rīta pēc Maskavas laika (Latvijā tātad ap 9 no rīta) 21.12.2012 iestāsies pilnīga tumsa un klusums. Nekādas gaismas, elektrības, sakaru, pat skaņas nespēs eksistēt.
3.Šo tumsu pavadīs kosmiskas "šļakatas", iluzori gaismas uzliesmojumi. Tā turpināsies dažas dienas, apmēram 3-4. Baidīties un uztraukties nevajag.
4.Pēc tam Saules gaisma atkal parādīsies. Pasaule atkal kļūs redzama. Zemes dzīvnieki jau laicīgi sajutīs "kosmiskās tumsas"atnākšanu un paslēpsies alās. Cilvēki pilsētās to nesajutīs, tādēļ būs upuri un ārprāta gadījumi. Var iet bojā 10% Zemes iedzīvotāju.
5.Jums jau iepriekš ir jāsagatavojas šai ciklu nomaiņai, jānobeidz visi šī 2012.gada darbi, neiesākt jaunus, atdot parādus.
6. 20.12.2012 ņemiet savus bērnus, visus dokumentus, skaidru naudu un brauciet prom no pilsētām uz laukiem. Sagatavojiet pārtikas rezerves diviem mēnešiem, jo elektropārvades atjaunošana būs ļoti ilga. Mājās jābūt ūdens rezervēm, malkai priekš apkures un svecēm apgaismojumam. Mājās vajadzētu būt plītij, jo elektrība pa vadiem no 21.12.2012 vairs neplūdīs. Sakari un televīzija atslēgsies. "Tumsas dienu" laikā logi jāaizklāj ar ko tumšu, neskatieties tajos, neticiet savām acīm un savām ausīm, neizejiet uz ielas, vislabākais ir meditēt, lūgties un stiprināt sevi, likties gulēt. Ja būs nepieciešamība iziet uz ielas, nedrīkst iet tālu, tā kā nebūs ne mazākās gaismiņas no objektiem un neredzēsies pat paša roka, var būt pilnīgs orientācijas zudums un varat pazust. Baidīties no tā nevajag.
7.Pēc gaismas parādīšanās nesteidzieties atgriezties pilsētās, līdz pavasarim labāk padzīvot laukos. Pilnīga Zemes izeja no "nulles joslas" gaidāma ap 07.02.2013. Daļēji atjaunosies elektropadeve un transporta kustība. Marta beigās viss pilnībā atjaunosies un atsāks lidot lidmašīnas un braukt vilcieni.
8.Zemes valstis jau ir saņēmušas ziņojumus par "nulles joslu" no dažādiem avotiem, bet palīdzēt saviem iedzīvotājiem nevarēs vai arī negribēs. Civilās aizsardzības un evakuācijas sistēmas nenostrādās, jo nebūs gaismas, sakaru, elektrības un transporta. Paļaujieties tikai uz sevi.
9.Pēc Zemes iziešanas caur "Galaktisko nulles joslu"cilvēku pasaules uzskati un dzīve attīrīsies un kļūs daudz garīgāka. Cilvēki vairāk domās par garīgām vērtībām. Attīstītajās un jaunattīstības valstīs uzplauks dažādas zinātniski-garīgas mācības, veselības un personas attīstības sistēmas.Pēc ilgiem laikiem tas būs pats attīstošākais virziens cilvēces progresā.
Palīdziet PLANĒTAI un sev, saviem mīļajiem un tuvajiem, draugiem. Izstrādājiet lielos apjomos vibrācijas - PATEICĪBAS jūtas, pat vienkāršu PALDIES, kas pateikts no sirds, MĪLESTĪBU uz visu dzīvo uz Zemes, ŽĒLSIRDĪBU, LĪDZCIETĪBU = līdz 200-250Hz
Niknums, naids, dusmas - ir vien 3-3,5Hz
Zinātnieki atklājuši - ZEMES vibrācijas ir 7,6 Hz, cilvēka - 7,6 Hz, bet no 1986.gada zinātnieki fiksē paaugstinātas vibrācijas, Pēc viņu aprēķiniem vibrāciju paaugstināšanās sasniegs SPICI - 40 Hz
Par atklātni -
Tieši zem krusta ir uzraksts - Visdārgākā Jēzus Asins, kas izlieta uz Krusta, svētī šo māju, ņem to savā gādībā!
Zem tā ir apraksts- Zīmējumā ir attēlots ķēdē pakārts krusts, kurš Dievmātei, parādoties La Salette, bija ap kaklu. Tika pateikts, ka šis attēls ir jāpakar dzīvokļos. Šīs bildītes uzdevums ir sargāt māju trīs tumsas dienu laikā. Pareģojums vēstī, ka šis krusts izstaros gaismu.
Lūgšana - Aicinājums briesmu brīžos.
Visdārgā Kunga Jēzus Asins, kas izlieta uz Krusta, svētī šo māju, ņem to Savā gādībā. Dievs Tēvs, Dievs Dēls, Dievs Svētais Gars, piedod mums mūsu vainas, kuras izdarām Tava Vaiga priekšā. Mūžīgais Tēvs, upurēju Tev Kunga Jēzus Kristus rētas kā dziedinājumu mūsu dvēseļu rētām. Viņa rūgto ciešanu dēļ, apžēlojies par mums un visu pasauli. Kungs es Tev uzticu savu pagātni - Tavai Žēlsirdībai, savu tagadni - Tavai Mīlestībai, bet savu nākotni - Tavai Apredzībai.
Esiet sveicināti Marija un Jēzus! Es jūs mīlu! Glābiet mūs un Dievam veltītās dvēseles!
Marija, Pasaules Karaliene, cilvēku Vidutāja, vienīgais mūsu patvērums un cerība
 
http://www.draugiem.lv/#/blogs/?p=8081834