svētdiena, 2012. gada 7. oktobris

"Sadarbība starp jums un mums"


Rons Hīds “Starp jums un mums pastāv sadarbība”

5.oktobris/2012


Maikls
Šodien priecājamies jums pateikt to, ka izveidojusies 10-10 portāla enerģija. Jūtīgākie no jums to jau zina un ir sajutuši. Tomēr daudzi joprojām paliek pie sava un saka, ka nekas nenotiek. Mūs pārsteidz daudzo cilvēku noliegums tagad, kad visapkārt saskatāmi tik daudzi pierādījumi tam, ko mēs jums sakām. Bet mēs arī saprotam, ka tie, kuri ieslēgti vecajā domāšanā, tiem cēloņu sekas arī turpināsies izpausties.
Tie, kuri patiesi meklē pierādījumus ārējo pārmaiņu ārējām izpausmēm, tos saskata ļoti labi. Neizpratne ir tikai to cilvēku prātos, kuri redz tikai trešās dimensijas pierādījumus. Tās sirdis, kuras jau mainās, tās nekas nespēs novirzīt. Reiz sajutuši un sākuši lietot enerģijas, par kurām jums stāstām, ir neiespējami tās noliegt kā neeksistējošas. Dieva Mātes/Tēva spēcīgais radošais spēks vairs nav noliedzams. Jūs varat to saukt kādos vien vārdos vēlaties, bet noliegt to nevar.
Starp jums un gada nogali atlikuši vēl trīs soļi, un patlaban stāvat pie pirmā no tiem. Pirmais no šiem pakāpieniem ir visstāvākais no visiem jelkad agrāk pieredzētajiem, un tomēr, tas būs arī visvieglāk uzveicamais. Jūs esat daudz stiprāki un mērķtiecīgāki kā jebkad agrāk, un arī daudz sagatavotāki. Daudzi veras visapkārt un lūdz palīdzību citiem, un tas ir brīnišķīgi. Sadodieties rokās, mīļie draugi, un ierodieties visi kopā. Arī līdz šai vietai neesat atnākuši vieni.
Ja nespējat sajust to, par ko mēs te runājam, tad ziniet, ka nākamajām piecām dienām piemīt lieliska iespēja, lai savienotos caur savām sirdīm ar mūsējām. „Bet- kā es to zināšu?”- jūs jautāsiet. Kad mīlestība ieplūst jūsu būtībā, tad jūs to zināsiet. Jūs to zināsiet. Panāciet pretim gan ar savu prātu, gan sirdi un ļaujiet sev pieņemt. Vairāk nekas cits nav vajadzīgs. Jūs neesat viens un nekad tāds arī neesat bijis.
Daudzi sajūt beznosacījumu mīlestību, tāpēc caur saviem vētījumiem apgādā arī jūs ar to. Ļaujiet, lai tas tā notiek. Jūsu personīgā situācija varētu izskatīties neglābjama, mīļā māsa vai brāli, bet tā tas pavisam nav. Ļaujiet sirdī ienākt Radītāja mīlestībai un lūdziet palīdzību. Tad pacietīgi gaidiet un dariet to, kas šķietami ir jādara. (tikai tā nav raizēšanās vai uztraukšanās). Mēs jokojam, bet te ir arī zināma nopietnība.
Starp jums un mums eksistē zināma sadarbība, partnerattiecības un jums būs jāiemācās uzticēties. Jums iestāstītā atrautība ir maldi. Par to mēs runāsim citreiz. Šodienai pietiek, mīļie. Saglabājiet sevī mieru līdz mēs atkal ar jums runāsim. Laba diena.
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Tulkoja Māra Brante