sestdiena, 2012. gada 6. oktobris

Atslēgas kvantu dziedināšanai


Laika līniju izmaiņas un sapņi par nākotni – atslēgas kvantu dziedināšanai.
 
DL Zeta.2012.gada 22.septembrī
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Dziedināšana ir būtiska mūsu dzīves mērķa daļa. Patiesa nepārtraukta dziedināšana ir saistīta ar mīlestību uz sevi, kas ir pietiekama, lai uzsāktu ceļojumu mūsu pašu iekšējā būtībā, lai atrastu saknes tam, kas mūs ir satraucis šīs dzīves un iepriekšējo dzīvju laikā. Kad mēs ieklausāmies sevī, mēs iedziļināmies un apzināmies mūsu pagātnes ievainojumus. Šie „sakrālie ievainojumi” ir iekodēti mūsu Dvēseles mācību stundās. Neatkarīgi no tā, vai mūsu ievainojumi ir mūsu pašu vai citu rīcības rezultāts, viss atbilst mūsu dzīves dievišķajam plānām. Tā kā mēs apgūstam sapratni, kuru meklē mūsu Dvēsele, mēs atrodam mūs dzīves plūsmas mīlestības, pašrealizācijas un svētību laika līnijās.
 
Daudzas Dvēseles ir pieņēmušas lēmumu iemiesoties šajā periodā tāpēc, ka pastāv iespēja spert kvantu soļus mūsu sakrālo ievainojumu apzināšanā un dziedināšanā. Eksistē bezgala daudz līdzekļu, ar kuru palīdzību mēs varam strādāt ar šī laika enerģijām, lai saņemtu piekļuvi nemitīgai dziedināšanai. Viens no tiem – ir miegā strādāt ar citiem mūsu apziņas aspektiem, lai atrastu un aktivizētu nākamās laika līnijas, kurās mēs piedzīvojam mūsu Dvēseles dziedināšanu.
 
Pirms mēs uzsākam šo ceļojumu mūsu visdziļāko ievainojumu dziedināšanai, ir lietderīgi uzzināt vairāk par sakrālajiem ievainojumiem un par to, kā tie darbojas mūsu ikdienas dzīvē.
 
Mēs esam atnesuši sev līdzi mūsu sakrālo ievainojumu šajā iemiesojumā
 
Mūsu visdziļākie ievainojumi – ir tie, kurus esam atnesuši sev līdzi šajā iemiesojumā. Šie ievainojumi paliek kopā ar mums enerģētiski no iemiesojuma uz iemiesojumu, atkārtoti izpaužoties nevainojami izvēlētā laikā, lai sniegtu mums jaunas iespējas augt un apzināties. Šī apzināšanās ir palikusi nepabeigta iepriekšējos iemiesojumos, bet problēmas ir palikušas neatrisinātas un tās pāriet uz katru nākamo iemiesojumu, tāpēc mums ir vēl viena iespēja radīt dziedināšanu. Ievainojums – mūsu izpratnē – ir kaitējums, ko mēs esam nodarījuši paši sev, kā arī jebkāds kaitējums, ko esam nodarījuši citiem. Enerģētiski nav nekādas atšķirības starp to, ko mēs nodarām sev un to, ko nodarām citiem. Tas viss ir viens un tas pats.
 
Šie pagātnes scenāriji atstāj nospiedumu mūsu prātā, parasti jau bērnībā. Visbiežāk šis zīmogs jeb imprints ir radies kaut kāda veida sakāves rezultātā. Sakāve ir tik ļoti kalibrēta un pārbaudīta, kā matemātikas vienādojums, lai palīdzētu izsaukt vajadzīgos rezultātus. Mūsu ievainojuma būtība caurvij ikvienu mūsu dzīvi, pieņemot dažādas formas un katra atkārtošanās kļūst aizvien maigāks un vājāks – atkarībā no mūsu problēmas izpratnes. Tas darbojas ideāli.
 
Mūsu vislielāko problēmu simboli atklāj mūsu sakrālo ievainojumu
 
Ja mēs atskatāmies atpakaļ uz mūsu pieredzēm šajā iemiesojumā, redzot mūsu vislielāko problēmu simbolus, sāk izpausties paterni/šabloni, kas parāda mūsu sakrālā ievainojuma būtību. Ja mēs apzināmies mūsu sakrālā ievainojuma simbolu, mēs esam spējīgi uzsākt mūsu ceļojumu uz dziedināšanu.
 
Ja, piemēram, mūsu sakrālā ievainojuma būtība sakņojas uzticēšanās problēmās, mūsu ceļojums koncentrēsies uz zināšanu iegūšanu par uzticēšanos. Ja mēs kļūdaini esam uzticējušies cilvēkiem un situācijām, mēs, iespējams, esam attīstījuši neuzticēšanās jūtas, kas skar mūsu iekšējo vadību. Šis ievainojums kalpo par vārtu sargātāju, kas neļauj mums virzīties uz priekšu, kamēr mēs neesam atraduši vajadzīgās idejas, kas palīdz mums izdziedināties.
 
Mūsu nākotnes Es atnes laika līniju paraugus, kuros mēs esam dziedināti
 
Kad mēs uzsākam šo dziedināšanas ceļojumu, mēs varam palūgt, lai mūsu nākotnes Es atnes mums informāciju un nākotnes laika līniju paraugus, kur mēs priekš sevis esam noteikuši saprātīgas uzticēšanās būtību.
 
Mūsu nodoms izdziedēt mūsu sakrālo ievainojumu pielāgo nākotnes iespējamību, kurā mēs atradīsim vajadzīgo dziedināšanu. Kad šī nākotnes laika līnija sāk izkristalizēties, mūsu nākotnes Es dod mums norādījumu, mums atrodoties miega stāvoklī. Šie nakts čuksti parāda mums soļus, kādus mēs varam spert pašreizējā brīdī, lai noenkurotu un pastiprinātu nākotnes laika līnijas, kur mūsu sakrālais ievainojums ir dziedināts, un mēs mācāmies uzticēties paši sev un mūsu garīgajai vadībai.
 
Laba miega izmantošana ceļojumam pie mūsu iekšējā Es
 
Šī dziedinošā kvantu tehnika ir atkarīga no laba miega. Tikai caur dziļu un netraucētu miegu mēs esam spējīgi saņemt naksnīgās lejuplādes no mūsu nākotnes Es. Lejuplādes miega stāvoklī sniedz informāciju un norāda uz soļiem, kādus mēs varam spert tagad, lai pielāgotu un aktivizētu nākotnes laika līnijas, kurās mēs esam dziedināti.
 
Lai labi gulētu, neēdiet vismaz 3 stundas pirms miega. Atslābinieties un atlaidiet dienas rūpes. Aizmiedziet ar prātu, kas ir brīvs no domām. Ja jūs iemiegat, domām haotiski cirkulējot, jūs nespēsiet sasniegt mierīgo un atslābināto stāvokli sava miega laikā, kas ļaus jums sastapties ar jūsu nākotnes Es. Iemiegot ar domām par kino, kuru skatījāties, vai grāmatu, kuru jūs lasāt, jūs varat atrasties tālu no jūsu mērķiem. Kad jūs atslābinieties un gatavojieties miegam, turiet atmiņā savu nodomu veikt dziedināšanas ceļojumu, kuru jums novēl jūsu Dvēsele. Atlaidiet savus nodomus Visumā un dreifējiet, ietīti maigā un mīlošā jūsu Gara gaismā.
 
Šīs sērijas otrajā daļā mēs apspriedīsim dziedinošo kvantu tehniku saistītu un paralēlu laika līniju ierakstīšanai mūsu tagadnē un nākotnē, lai dziedinātu tās pagātnes traumas, kur mūsu sakrālais ievainojums izpaudās dramatiskā un neatgriezeniskā veidā.