pirmdiena, 2012. gada 8. oktobris

Ilarions 7.-14.oktobris


Viedas Meistars Ilarions
7.-14.oktobris/2012
 
Mīļie!

 
Agrāk apgūtās mācības šobrīd savienojas ar jūsu Dievišķās būtības augstākajiem aspektiem. Katra diena nesīs aizvien lielāku garīgās izaugsmes paātrinājumu un sapratni. Jūs ļoti ātri virzāties uz priekšu visā, kas attiecas uz izpratni un misijas atcerēšanos- kāpēc nācāt un kas jums jāpaveic uz šīs Planētas. Šī misija prasa apgūt cilvēka darbības sistēmas meistarību un pirmkārt jau- prāta un domu meistarību.
 
Šībrīža enerģijas palīdz šai darbā, un cilvēka darbības sistēma integrējas ar jūsu daudzdimensiju darbības sistēmu, lai sniegtu vēl lielāku jūsu patiesās dabas saplūsmi un veselumu. Tā no sistēmām sekmīgi tiek atlaistas daudzas spriedzes un ikdienā ienāk vairāk viegluma un mierīguma. Pretestība, ko reiz sevī jutāt, izšķīst tajā brīdī, kad pieņemat patiesību par savu Būtību. Patlaban jūs savienojaties ar savu īsto iekšējo spēku un tas patiešām ir vareni!
 
Jūsu apziņa paplašinās aizvien iespaidīgākās un izvērstākās domās par mieru, mīlestību un vienotību, jo tāda ir Zemes jaunā apziņa. Jūsu priekšā atveras jauna ēra un jaunā apziņa, jūsu priekšā ir bezgalīgas iespējas. Jūs pakāpjaties uz nākamo līmeni un tā mācaties lietot savu enerģiju, domājot augstākas domas. Ieejiet mīlestības un prieka frekvencēs, izstarojiet tās no savas Būtības. To var paveikt bez vārdiem vai skaidrojumiem, vienkārši Esiet tas, kas esat.
 
Vairāk laika pavadiet sevī, lai savienotos ar savu lielāko Es. Ļoti svarīgi ir atvēlēt sev laiku un telpu šai nodarbei, kaut vai tikai ik pa brīdim uz pāris minūtēm. Sajūtiet pulsējam savu sirds čakru, sajūtiet to izplešamies un piepildāmies ar mīlestību, prieku un iespējām. Lai izprastu kādu situāciju vai notikumu, tieši šīs īpašības jums palīdzēs saprast to, ka viss ir labi, un viss darbojas jums Dievišķā kārtībā, un Dievišķā laikā, ka viss, kas no jums tiek prasīts ir vienkārši BŪT, mierā, rāmumā un līdzsvarā. Ļaujoties šai plūsmai, nāks aizvien jaunas un pamatīgākas pieredzes un tās kļūs par ikdienas ierastu parādību.
 
Šajos iekšējā klusuma brīžos kļūst pieejami jūsu patiesās Būtības augstākie aspekti. Saņemsiet vairāk informācijas, vadības, palīdzības un zināšanu, par normālu nodarbi kļūst dialogs ar jūsu Vareno Es ESMU. Nav svarīgi, kas notiek, vienmēr atgriezieties savā sirdī un pieņemiet lēmums sirdī. Sekojot savai sirdij un drosmīgi runājot patiesību mierīgā un rāmā veidā, redzēsiet, ka risinājumi jebkādām saspringtām situācijām parādās cēlā plūsmā visu augstākajam labumam. Jums piemīt lielāka ietekme uz cilvēkiem un sastaptajām situācijām, nekā paši domājat un aptverat. Patiesības teikšanu atbalsta arī jaunās enerģijas un tas sniedz lielu labumu visiem. Jūsu eņģeļu pavadoņi maigi čukst, lai vestu tālāk pa jūsu Ceļu.
 
Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions
 
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante