trešdiena, 2012. gada 31. oktobris

Jaunās Apziņas Piedzimšana -1


Jaunās Apziņas Piedzimšana -1
 
Nikas dotā ievirze ciklam PASAULSĒKAS BŪVE
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Laiks ir pienācis, un mēs sākam jaunu ciklu – PASAULSĒKAS BŪVE. Jaunās Apziņas Piedzimšana – piecās daļās.
 
Tā nav zinātniski populāra filma, un tādēļ mēs neskaidrosim jums gandrīz neko prāta uztverei, vienīgi dosim Atslēgas – iedziļināšanās veicināšanai, kārtējo daļu publicējot. Īstenība vienmēr pastāv mūsu Sirdīs, tā ir daudzšķautnaina un daudzdimensiāla. Tā nesavietojas nekādās, pat pašās ģeniālākajās šīszemes koncepcijās. Mēs atklājam jums to, ko jūs Sirdī ZINAT, un zinājuši esat vienmēr! Īstenība vienmēr ir bijusi, un pastāv – jūsu Sirdī, dārgie, tā ir Dievišķās Liesmas nostiprināta un aizsargāta.

Nolūks šim ciklam – atmodināt Dvēseles seno atmiņu, atklāt atkal no jauna – pēc aizkaru noņemšanas, kurus mēs paši sev bijām uzlikuši pie nolaišanās – Sirds Apziņas starojošo neizsmeļamību, piepildītu bezgalīga Maiguma un Mīlestības it visā, arī katrā formā un katrā domā. Mēs atgriežamies Sirds Apziņā, dārgie, aizkari ir krituši, jo visus uzdevumus mēs esam paveikuši, un atrodamies to realizācijas noslēdzošajā stadijā.

Lielākā vai mazākā mērā – katram cilvēkam, dzīvojošam uz Zemes – ir jāieiet šinī Apziņas stāvoklī, Mīlestības un Vienotības Apziņā, un tas nosaka Dvēseles ceļu tālāk, jo Lielais Cikls NOSLĒDZAS. Mūsu brīnišķīgā Zeme ar milzīgu beznosacījumu Mīlestību jau ir uzņēmusi sevī visu nepieciešamo, lai nodrošinātu visām Dvēselēm atraušanos no prāta ilūzijām un maldīgiem priekšstatiem par Zemes dzīvi. Ieiešanas pakāpi KristusApziņā nosakāt vienīgi JŪS PAŠI, jo esat Tēva/Mātes apveltīti ar BRĪVO IZVĒLI – caur savu Patiesu Vēlmi, Tīru Nodomu un Ticību!

Daudzi no jums ir bijuši DALĪBNIEKI lielajos notikumos, kurus jums parādīsim, un daudzi uz ekrāna redzamie notikumi skars jūs ļoti dziļi, pamodinot senos ierakstus jūsu kosmiskajā DNS. Jaunās Dvēseles, kuras pievienojās unikālajam pieredzes eksperimentam mūsu galaktikā un uz Zemes vēlāk – arī zina [PasaulsĒkas Radīšanas] Vēsturi, jo pirms nolaišanās uz šejieni viņas izgāja ļoti stingru atlasi Gara Skolās. Viņas smalki izstudēja visu Vēsturi, un bezgalīgi lepojās ar to, ka var saskarties ar šo apbrīnojamo un īpašo vietu PasaulsĒkā, pievienojot savu unikālo ieguldījumu kopējam mērķim – IZPAUSTĀS MĪLESTĪBAS PILNVEIDOŠANA.

Mīlestībā un visdziļākajā cieņā –
Nika
Cikls PASAULSĒKAS BŪVE. Jaunās Apziņas Piedzimšana. 1.daļa:
http://www.draugiem.lv/blogs/?t=my#/blogs/?p=8122228