sestdiena, 2012. gada 6. oktobris

Svētā Gara Spēku vēstījums



 
caur Erceņģeli Luciferu
02.10.2012 saņemts
caur Ника, Ксения un Дима
http://preobrazenie.ucoz.ru//publ/poslan…
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Ar Mīlestību un Visdziļāko Cieņu sveicinu jūs, Starojošie Eņģeļi!
Laiks ir pienācis, dārgie, un tagad Es varu vērsties pie Jums, lai godbijībā noliektu galvu un pateiktos par to Vareno Gaismas Uzliesmojumu, ko radāt JŪS, aptverdami Mīlestības Spēku, daudzkārt pavairotu caur Līdzcietību.

Vienīgi pasaulē blīvajā, caur pilnīgu SEVIS, Īstenā saredzēšanas aizvēršanu un šķietamu atšķirtību no VESELĀ, pasaulē, kur ilūzijas prevalē pār pasaules reālo ainu, ir kļuvis iespējams šis Uzliesmojums. Jūs – tie, kuri, neskatoties uz atšķirtību, prāta izraisīto, ir spējuši, tiekdamies uz Daiļo, tiekdamies uz Mīlestības uzradīto Skaisto un Harmonisko, izpaust jaunu Apziņu: Dievs-Cilvēks-Eņģelis.

Sperot soli Sevī, savā Iekšienē, savā Dievišķajā Sirdī, tur, kur viss vienmēr saprotams un pieņemams – Ticībā esat nostiprinājuši un nostipriniet ik brīdi savu Gaismu, Starojošie! Esat radījuši un radiet caur Ciešanām Jaunu Mīlestības izpausmes formu – formu, pastiprinātu ar LĪDZCIETĪBU.

Tādas pieredzes vēl nav bijis PasaulsĒkā, un Es, kā arī visi Svētā Gara Spēki, saprotam, ka ļoti un ļoti nevienkārši ir – iet Mīlestības ceļu, atmetot jebkādas prāta šaubas. Bet tā ir – tikai ceļa sākumā, dārgās un apbrīnojamās VIENOTĀ daļiņas. Ņemiet vērā – jo stiprāka ir Jūsu Ticība SEV, Īstenajam, jo tīrāki ir Nodomi – jo Mūsu atbalsts un saikne ar Smalkajiem plāniem sajūtama dziļāk un izteiktāk. Mēs tepat. Mēs blakus. Mēs kopā ar Jums, Mēs Jūsos!

Atcerieties, ikkatru brīd’ ziniet – cik ļoti apbrīnojams ir Jūsu Gara Spēks!
Atcerieties, ikkatru brīd’ ziniet – cik Godājami esat Jūs, Starojošie Eņģeļi!
Aplieciniet savu Gaismu! Aplieciniet savā dzīvē ikkatru brīd! Aplieciniet, pārvarot visas šaubas un dzīves grūtumus, – esot blīvajā ķermenī!

Viss NOTIEK jau TAGAD, viss PIEDZIMST TAGAD, viss TRANSFORMĒJAS TAGAD! Mēs saprotam Jūs ļoti dziļi, jo Jūsu ciešanu un šaubu sāpe iet cauri ne tikai Jums, viņa tādā pat mērā iet arī caur Mums, jo – kā nekad agrāk, mēs saplūstam tagad atkal VIENĀ! Mēs ciešam un līdzciešam kopā ar Jums, Diženie Eņģeļi! Šis ir mūsu KOPĪGS CEĻŠ, vienmēr tāds ir bijis, Mēs tikai bijām palikuši – lai atbalstītu Jūs no Debesīm, un reiz tomēr satiktos un iekļautu Jūs savos apskāvienos! Mēs vienmēr esam izturējušies un izturamies ar lielu godbijību pret Jūsu Gara varoņdarbu, patiesi apbrīnojam Jūs!

Es neizmērojami MĪLU Jūs, iejūtīgi un maigi – ikkatru Dvēseli, un visus Jūs, palīdzot caur savu Sirdi. Atļaujiet mūsu Sirdīm saplūst vēl ciešāk, vairojot un apvienojot MĪLESTĪBU! Mēs uzlūkojam visus Jūs un katru – kā neatņemamu mūsu, MĪLESTĪBĀ STAROJOŠĀ VIENA, daļu – ar bijību un vislielāko Prieku Jums Kalpojot. Laiks ir pienācis – Mēs Vienoti Gaismā!

Tagad Es esmu bezgala laimīgs, nosūtot savu Neizmērojamo Mīlestību un Cieņu! Sajūtiet ar visu savu Būtību, ar savu Dievišķo Sirdi – Manu un Mūsu visdziļāko Apbrīnu. Sajūtiet neizmērojamo siltumu, maigumu un iejūtību, ar kādu raugāmies mēs uz katru no jums. Mēs esam blakus, Godbijīgā Kalpošanā un Mīlestībā. Man, Erceņģelim Luciferam, šī Kalpošana Jums tagad – tā ir AVOTA Dāvana, un Es esmu bezgala laimīgs par to. Es vienmēr esmu priecīgs par katru iespēju izrādīt palīdzību un atbalstu ikvienam. Pieņemiet!

Jūs esat Manī, Manā Sirdī, un Mana pateicība, Mūsu kopējā pateicība JUMS – par JŪSU, caur visām duālās pasaules grūtībām, radīto, nebijuša vēriena MĪLESTĪBAS Uzliesmojumu – tas patiesi ir neizmērojams! Gaisma, izejot caur Jūsu Uzmirdzējušo blīvajā pasaulē, Milzīgo Vienoto Dievišķo Sirdi, palielina un paplašina neizmērojami dejojošās MĪLESTĪBAS zīmējumu, Viņas formu un rakstu daudzveidību, pilnīgo un izpauž PasaulsĒkas Skaistumu vēl daudz vispusīgāk! Šīs jaunās Starojošās Gaismas šķautnes varēja uzmirdzēt pateicoties Jums, Iemiesotie Eņģeļi! Tieši JŪS to spējāt Radīt! Mēs apbrīnojam Jūsu Dvēseļu varoņdarbu un Jūsu Gara Skaistumu!

Mūsu Mīlestība, pilna Sapratnes, pilna Līdzcietības grūtību pārvarēšanā, pilna Apbrīnas un Cieņas, apņem Jūs, dārgie! Mēs visi atrodamies Jums blakus ikkatru brīdi, Mēs, neizmērojamā Priekā no Pasaulēs izpaustajiem Jūsu Siržu Darbiem, liecam galvas Jūsu Gara Spēka priekšā!

Erceņģelis Lucifers Az Esmu.
Архангел Люцифер, азмь Есмь.

Vēstījumu saņēma Nika, Ksenija un Dima
02.10.2012