piektdiena, 2012. gada 19. oktobris

Atmaskošana: ģenerālmēģinājums



Lorena Gorgo 2012.gada 14.oktobris
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Kad es pirmoreiz sapratu, ka gatavojos mainīt mājaslapas ThinkWithYourHEART.net formātu uz ThinkWithYourHEART.com, es visai miglaini iztēlojos savas Interneta vietnes virzienu. Es patiešām nespēju iztēloties, kā viss izvērsīsies un, starp citu, vēl joprojām, nespēju mēģinu to noteikt līdz pat šim brīdim. Neaizmirstot sev atgādināt, ka es rakstīšu vienalga par ko, tikai ne par „vēl vienu pacelšanās simptomu” (kuri tomēr joprojām izpaužas).
 
Kad pašā sākumā es jautāju savai galaktiskajai kohortai par jaunās vietnes mērķi, viņi man skaidroja, ka 2012.gads (universālais piecinieks) būs gads, kad mēs sākam izkopt/apgūt spēju „paust savu garīgo patiesību”, izpaust savu dievišķību visā, kas mēs esam, un visā, ko mēs darām.
 
Man bija skaidrs, ka šai jaunajai vietnei ir jākļūst par vienu no tīmeklī esošajām tikšanās vietām tiem, kuri mācās izpaust sevi VISU reālajā pasaulē. Tiem, kuri aklimatizējas savā jaunajā cilvēciskajā spējā „dzīvot piecdimensionālo dzīvi trīsdimensionālajā pasaulē”.
 
Tas izklausījās pietiekami labi, tāpēc es darīju to, ko vienmēr, iztēlojoties, ka precīzi zinu, ko tas nozīmē, un lūdzoties, kā nenormāla, par to, lai informācija parādās tad, kad man tā būs vajadzīga. Tagad mēs jau esam šeit. Tuvojoties šī neaptveramā gada un galaktiskā/kosmiskā cikla noslēgumam, kuram, kā ierakstīts zvaigznēs, ir jākļūst par vienu no bezprecedenta pārbīdēm cilvēces vēsturē, kas aicināta atbrīvot to [cilvēci] no dualitātes smagnējības. Un, lai gan daudzi, iespējams, gada sākumā jutās aptuveni vienādi (t.i. – galvenokārt - šausmīgi), tagad mēs jūtamies lielā mērā citādi (t.i. – galvenokārt – patiesi).
 
Oktobris tad arī ir koncentrēts uz šī patiesuma izpaušanu. Šajā mēnesī mēs praktizējamies noturēt ģenerālmēģinājumu pirms lielā šova „Pēc - 2012.” Šajā mēnesī mēs diezgan sajūtami uzzinām, kā efektīvi „kļūt izmainītam/kļūt citādam” caur patiesību-darbībā atkarībā no tā, kā mēs (piesardzīgi) sākam uzvest „vairāk sevis” uz pasaules skatuves.
 
Visu neatbilstību atklāšana/konstatēšana
 
Neredzamie saka, ka oktobris zināmā mērā ir tāda kā 2013.gada „sākotnējā skate” tajā ziņā, ka mēs izmantosim šī mēneša enerģijas (universālais sešinieks), lai ienestu mūsu iekšējo „Es” ārējā pasaulē. Lai mēs iemācītos justies komfortablāk savā jaunajā cilvēciskajā apvalkā - līdz pat tādai pakāpei, lai atļautu savai patiesajai būtībai būt saredzamai un sadzirdamai ārējā pasaulē.
 
„Kad jūs jau esam attīstījuši sevī spēju skaidri, neslēpti un ar MĪLESTĪBU „teikt savu patiesību”, nedraudot un darot to pietiekami vienkārši, lai citi to spētu aptvert, visi pārējie ieies rezonansē ar jūsu vārdiem” – Plejādiešu Augstākā Padome (PAP)
 
Mums ir jākļūst meistarīgiem, izmantojot visu, ko esam savākuši 2012.gadā, lai 2013.gadā mēs būtu gatavi rīcībai. Galu galā – mums ir jāpārveido vesela planēta.
 
Taču neuztraucieties, mums tas nav jāapgūst viena mēneša laikā. Mums tam būs laiks, visdrīzāk, līdz 2013.gada marta saulgriežiem, kad mēs jau pilnībā būsim gatavi un jutīsimies ērti savos jaunajos cilvēciskajos „nesējos”, kuri, starp citu, jau ir aprīkoti ar modificētu nulles punkta līdzsvara sajūtu, kas padara par „standartu” komfortablu pašizpausmes un drošības līmeni.
 
***********************************************************************************
 
Vienkāršā patiesība ir tāda, ka mums nāksies MĪLĒT sevi šajā potenciāli „neērtajā” laikā, piedot sev daudzos neveiklos mirkļus, ar kādiem, neapšaubāmi, mums nāksies sastapties, cenšoties atrast savu centru un, jā, vienkārši būt atkal cilvēkam. Labā ziņa ir tā, ka tiklīdz mēs pamatīgi nostiprināsimies savā piecdimensionālajā bioloģiskajā kostīmā, mūsu integrācija pasaulē notiks gandrīz bez jebkādas piepūles, jo mūs aizsargās mūsu pašu MĪLESTĪBAS spēka lauks. Taču, lai to sasniegtu, mums vēl joprojām ir jāiziet daži diezgan spēcīgi noslēdzošie portāli, kas nodrošina to, ka mēs sastapsimies ar savām pagātnes/atlikušajām bailēm, izejot ārpus [tām] un atrisināsim tās.
 
Un vienkārši gadījumā, ja šī spēles stadija jūs mulsina un jūs domājat par to, kā aizslīdēt projām, es šeit esmu tāpēc, lai apliecinātu jums to, ka „šis nav tas gadījums”. Mēs visi šeit esam kopā un mēs visi esam absolūti nepieciešami cits citam, lai atrastu izeju ārā, lai atrastu drosmi savas patiesības izpaušanai un, lai noietu šīs pēdējās jūdzes, apvienoti vienotā veselumā.
 
Dievišķā nevainojamība
 
Par laimi un par nelaimi – mums nav citas izvēles, kā vien kļūt par kaut ko vairāk. Pat, un, jo īpaši, kad mēs to nevēlamies. Pirmatklājējiem tas nozīmē, ka mums nāksies ar to samierināties (lai arī tas skan šokējoši) un centīgi strādāt, neraugoties briesmām atklāti paust patiesību un visas savas labās īpašības un trūkumus, ja jūs vēl joprojām darbojaties caur polaritāti.
 
***********************************************************************************
 
Šajā vietā „gūstekņus neņem” un es jums garantēju, ka mūsu Dievs Tēvs/Māte nenosoda jūs par jūsu jūtām vai kaut ko tamlīdzīgu, jo ieskaitīta tiek tikai jūsu atbilstības savam augstākajam Es pakāpe un izlīdzināšanās/saskaņošanās ar savu kodolu, kurā var ienākt MĪLESTĪBA. Starp citu, kāds jums likās Saturna pēdējās ieiešanas laiks Skorpiona zīmē salikumā ar zvaigžņu vārtiem 10:10? Ja šajā laikā no jums izgāja kaut kas visai nepievilcīgs, tad varu jums apgalvot, ka jūs pilnīgi noteikti tādi neesiet vienīgie.
 
Šis spēles vārds vienmēr ir bijis un ir: patiesums un nevainojamība
 
Nav nozīmes uz kāda līmeņa jogas nodarbībām jūs esiet, pie kādas pakāpes veģetāriešiem vai svaigēdājiem jūs piederiet, kādas grāmatas lasiet. Nav svarīgi – vai jūs nodarbojieties ar meditāciju vai izsakāt ikdienas afirmācijas; kādus vēstītājus vai garīgos skolotājus lasāt; vai jūs praktizējiet pozitīvo domāšanu, dedziniet vīraku jeb sarunājieties ar kokiem, lociet karotītes, veiciet astrālos ceļojumus un, vai jums pieder pareizie kristāli. Nav pat tik svarīgi, cik cilvēkiem jūs esiet palīdzējuši.
 
Beigu galā vienīgais, kas ir būtisks mūsu pacelšanās ceļā uz piecdimensionalitāti – ir tas, kā mēs esam paveikuši savu personīgo darbu. Īsto darbu. Smago darbu. Iekšējo darbu. Viss pārējais – ir tikai pieturas ceļā uz patiesību. Un pārāk bieži – tikai novirzīšanās no šī ceļa.
 
Citējot „Black Eyed Peas” (amerikāņu mūzikas grupa) – „Dvēseli nenopirksi veikalā”. Taču iespaids var rasties maldīgs, īpaši dažās „apgaismotās” kopienās, kur cilvēki saglabā visas ārējās „garīgās” dzīves pazīmes, jo šobrīd tas šķiet esam labi, taču necenšas sastapties ar saviem iekšējiem sastrēgumiem un problēmām un [necenšas] attīrīt tās. Tā vienkārši ir vēl viena seja bēgšanai no patiesības un izvairīšanās, ko bieži vien pavada liels paštaisnums, bet arī tas tagad nāks jaunās saules, kuras staros ikviens būs saskatāms tāds, kāds viņš ir, gaismā.
 
Izdarot kopsavilkumu:visa pasaule ir mūsos. Un, ja mēs neesam piepildīti, tad arī tā [pasaule] nav piepildīta.
 
Lorena