trešdiena, 2012. gada 24. oktobris

Praktiska sievišķās enerģijas līdzsvarošana


Nodarbības "PRAKTISKA SIEVIŠĶĀS ENERĢIJAS LĪDZSVAROŠANA" - 14., 20.,23.novembris, 5.,12.,19.decembris 

Mīļi aicinātas visas sievietes (bez jebkāda vecuma ierobežojuma, ar un bez jogošanas pieredzes) uz praktisku nodarbību kursu"Sievišķās enerģijas līdzsvarošana".

Nodarbības var apmeklēt pa vienai, tomēr ieteicams rast iespēju apmeklēt visas minētās nodarbības dziļākai kursa iedarbības izjušanai. Nodarbībās dziedināsim ķermeni un meditēsim atbilstoši izsludinātajai tematikai un pie tējas tases parunāsim par noteiktās tēmas ieskatu no austrumu dzīvesgudrību puses (lūdzu, skatieties datumus).

Pasniedzēja Daiga Konošonoka/ Bhavjeet Kaur: "Šis gads ir kā robežšķirtne starp veco un jauno. Nereti esam apjukušas, klusu sirdī jūtam, ka tā, kā bijis iepriekš, nevēlamies vai vēlamies citādi, bet nezinām, kā to praktiski sasniegt. Viena no atbildēm meklējama sievietes pašas enerģijā. Ikdienā, skrienot un rūpējoties par visiem citiem, tikai ne sevi, mēs neapzināti radām situācijas, kas izriet no pašu nelīdzsvarotās sievišķās enerģijas, liekot justies mums īsti nenovērtētām un nepiepildītām. Nodarbību ciklā runāsim par praktiskām lietām, kā uzlabot savu ikdienu, studiju objekts būsim mēs katra pati. Pieraksti, ko veidosiet, izdales materiāli un mūzika, ko būs iespējams iegūt, būs kā jūsu mazā burvju nūjiņa harmoniskai ikdienai, kuru atliks vien pašai kustināt un iemācīt meitām, mazmeitām! Sāksim sievišķās enerģijas līdzsvarošanu apcerīgā rudenī un beigsim pirms Ziemassvētkiem, un jau tagad zinu, ka kursa beigās neticēsiet, kā pa šo īso laiku daudz kas jūsos un apkārtnē būs spējis mainīties. Uz sirsnīgu tikšanos sievišķībā!" 

Kursa tēmu iedalījums:

14.novembris, trešdiena, plkst.18.30 - 20.45
Sievietes cikls - menstruācijas un to regulēšana, atļautais un aizliegtais

20.novembris, otrdiena, plkst.18.30 - 20.45
Sieviete - dieviete: brīži un izjūta dzīvē, kā to izkopt un noturēt?

23.novembris, piektdiena, plkst.18.30 - 20.45
Sieviete un emocionālais līdzsvars, menopauze, ūdens loma

5.decembris, trešdiena, plkst.18.30 - 20.45
Ēšanas paradumi sievietei, sievietes enerģijas produkti un ikdienas vingrinājumi sievietes ķermenim

12.decembris, trešdiena, plkst.18.30 - 20.45
Mēness ietekme uz sievietes emocijām un lēmumiem dzīvē

19.decembris, trešdiena, plkst.18.30 - 20.45
Sieviete un dziedināšana, dzimtas mātes līnijas attīrīšana, laulība 

Lūdzam ģērbties ērti, ņemt līdzi pierakstu kladīti un pildspalvu, kā arī vēlmi ar mīlestību ieklausīties sevī!Nodarbības vada: jogas skolotāja Daiga Konošonoka/ Bhavjeet Kaur. 

Dalības maksa: Ls 8 (viena nodarbība), viss kurss Ls 36 (viena nodarbība Ls 6). 

Lūdzam iepriekš pieteikties pa tālruni 26555060 vai 67276104.