trešdiena, 2012. gada 31. oktobris

Denafikācija Nebadonā


Natālija Koteļņikova

21.10.12.
 
Dārgais Erceņģeli Mihaēl, man gribētos parunāt šodien par to procesu Eņģeļu un Erceņģeļu pasaulēs, kuru tu nosauci vakardienas sarunā par “denafikāciju”.
Denafikācija (vāc. Entnazifizierung) – lustrācija, komplekss no pasākumiem, vērstiem uz pēckara vācu un austriešu sabiedrības, kultūras, preses, ekonomikas, izglītības, jurisprudences un politikas attīrīšanu no nacistiskās ideoloģijas ietekmes. Denafikācija tika veikta pēc antihitleriskās koalīcijas sabiedroto iniciatīvas pēc uzvaras pār nacistisko Vāciju un balstījās uz Potsdamas konferences lēmumiem. 1946.gada janvārī Kontroles padome – PSRS, ASV, Lielbritānijas un Francijas kopējs orgāns, radīts augstākās varas īstenošanai Vācijā, – pieņēma virkni likumu, kuri noteica personu, uz kurām attiecas denafikācija, loku un apstiprināja speciālu tiesu orgānu radīšanu viņu lietu izskatīšanai. (Vikipēdija)
Denafikācija, pasākumi Vācijas valstiskās, sabiedriski-politiskās un ekonomiskās dzīves attīrīšanā no fašistiskā režīma sekām ar mērķi veikt valsts demokrātiskus pārveidojumus. 1945.gada Potstdamas konferences lēmumi un Kontroles padomes Vācijā lēmumi (1945.gada oktobris) par D. veikšanu paredzēja: nacionāli-sociālistiksās (fašistiskās) partijas, tās filiāļu un tās kontrolēto organizāciju iznīcināšanu, visu nacistisko iestāžu izformēšanu un nodrošināšanu, lai tās neatdzimtu nekādā formā, jebkādas nacistiskas darbības un propagandas novēršanu; saukt pie atbildības tās personas, kuras vainīgas militāros noziegumos pret mieru un cilvēcību, kā arī aktīvus nacistus, aizvākt nacistus no visiem posteņiem; fašistiskās likumdošanas atcelšanu; nacistisko doktrīnu izvākšanu no tautas izglības sistēmas u.c. Starptautiskas kara tribunāls Nirnbergā notiesāja (spriedums tika nolasīts 1946.gada 30. septembrī – 1. novembrī) galvenos kara noiedzniekus, pasludināja par noziedzīgām organizācijām Nacionāli-sociālistiskās partijas, gestapo, SD (drošības dienesta), SS vadošo sastāvu. Vācijas okupācijas padomju zonā Padomju militārā administrācija sniedza vācu demokrātiskajiem spēkiem vispusīgu palīdzību D. veikšanā, kura tika pabeigta 1948.gadā.
Amerikāņu, angļu un francūžu Vācijas okupācijas zonās D. pēc būtības veikta netika. ASV, Lielbritānijas un Francijas imperiālistiskās aprindas izjauca lēmumu par D. izpildi. Okupācijas rietumu zonu pašpārvaldes orgānos svarīgus amatus ieņēma vecie nacistiskie ierēdņi. Daudzi nacistiskie noziedznieki rietumu zonās tika atstāti brīvībā; nacistiskajiem noziedzniekiem, kuri tomēr tika nodoti tiesai, bieži tika piespriesti nepamatoti maigi spriedumi. Raksturīgi, ka 1958.gada jūnijā oficiāli tika atcelts sabiedroto likums par Nacionāli-Sociālistiskās partijas aizliegumu. Daudzi bijušie nacisti iegāja Nacionāli-demokrātiskās partijas u.c. neonacistisku partiju un organizāciju sastāvā.
Faktiski D. izjaukšana bija viens no rietumu lielvalstu aktiem, vērstiem uz rekacionāru militāru spēku atdzimšamu Rietumvācijā.
Lit.: Нюрнбергский процесс над главными военными преступниками. Сб. мат-лов, т. 1—7, М., 1957—61
J.M. Šarkovs.
Яндекс.Словари › БСЭ, 1969-1978
***
(Lūk, frgments no mūsu vakardienas sarunas.
Ercenģelis Mihaēls: Tev ir interesanti, kas pie mums notiek? Viss jau norit uz pārkartošanas pabeigšanu. Tas līdzinās tam, kas pie jums notika Krievijā, kad jūs devāt patstāvību republikām. Jūs varat nosaukt to par sabrukšanu, bet pie mums Nebadonā tas saucas “denafikācija”.
Es ielīdu vārdnīcās, lai atrastu šī nepazīstamā vārda nozīmi.
Tā, skaidrs... bet no kādas ietekmes jūs atbrīvojaties? Kas ir atraidīts? Vai tik ne mūsu mīļotais Mihaēls?
Nē, protams, skaistule, bet no daudziem maniem palīgiem, kurus atstādināja no ieņemamā amata un lemj, ko ar viņiem iesākt.
Kāda ir viņu vaina?
Viņu cietībā un cietsirdībā.
Kā? Nebadona līmenī ir šīs īpašības?
Ir, mana labā, ir, un tieši no tām tad mēs arī atbrīvojāmies. Mēs augšupcēlāmies un augšupcēlām Nebadonu jeb, mūsu valodā – gaismas un tumsas pasauļu Globālo Tīklu. Mūsu pasaules atšķiras ar to, ka Mēs atļāvām visiem būt klāt mūsu pasaulēs, un katrai pasaulei atbilda Valdnieks, un dažas klātbūtnes sāka kaitināt, lai neteiktu vairāk. Taču mēs augšupcēlāmies uz nākošajām tīrākām pasaulēm un tādā veidā attīrijām sevi no viņu klātbūtnes.)
***
Mēs par šo procesu praktiski neko nezinām. Kāpēc tu nosauci šo procesu tādā vārdā – smagā un bargā? Mēs runājām agrāk par “Nirnbergas tiesām” karmas sakarā, ko mēs vēl varam uzzināt par to?
Mēs centīgi slēpām to, tāpēc ka... jūs esat mūsu atspulgs, un Zemes Valdnieks lūdza pagaidīt ar šo informāciju, taču Man liekas, ka jau ir pienācis laiks pastāstīt jaunumus šajā sakarā. Atceries, Mēs stāstījām, ka jūs – tie esam Mēs mēģenē un ka Mēs nolaidām visus savus tumšos “tvaikus”, visu, kas Mums bija neatstrādāts, uz fizisko un apakšējo astrālo plānu. Tādā veidā Mēs “izspēlējām” mūsu tumšās daļas, izpētījām tās, vērām vaļā tumšos ventiļus sev, kuri vienalaga visiem Mums eksistē, lai kā Mēs necenstos no tiem atkratīties, izdedzināt tos. Un cik vari dedzināt, ja šī daļa nav atvērta, nav atstrādāta, viņa vienalga ir dzīva. Un tādā veidā Mēs dziedinājām savu Pasaules-ēku ar to, ka mēs atļāvām savienoties manā pasaulē gaismai un tumsai un devām vaļu šīm divām sevis daļām, tam, lai saprastu, izbūtu un augšupceltu šo daļu.
Mēs saprotam, ka tumšā daļa, kad viņa “izspēlējas” fiziskajā plānā un apakšējā astrālajā plānā, sāk sevi galu galā augšupcelt, evolucionēt, tāpat kā viss, kas eksistē pasaulē. Kad Mēs viņu dedzinājām, nerēķinājāmies ar viņu, Mēs nedevām viņai iespēju attīstīties un iziet sevis augstākās robežās, tas ir, augt. Iespīlējot, nelaižot, izdedzinot un atkratoties no viņas, atdalot sevi no savas tumšās puses, Mēs nedevām sev iespēju iztīrīt apakšu ar to, ka dotu brīvību visam, kas tur ir. Lai kā neierobežo, lai kā atdalies, viņa ir bijusi vienmēr un ir tagad. Beidzot taču mēs izšķirāmies dot viņai Carte blanche un pasakatīties, kas būs.Mēs paskatījāmies un ieraudzījām karus, tirāniju, tas viss ir mūsu iezīmes. Es neteiktu, ka Manī nekā tāda nav, tāpēc ka Es Esmu Viss, tāpat kā visi mūsu Ercenģeļi. Un šī tirānija iekļuva ne tikai astrālajā plānā. Kaut kādā veidā tā atsaucās arī mūsu pasaulēs. Mēs radījām ļoti stingru struktūru – ko var, ko nevar, kas ir pieļaujams, kas nē, kas tīrs – kas netīrs, to struktūru, kura tagad sāk brukt, tāpēc ka nav, kas viņu atbalsta.
Visas cienījamās Būtības, kas varēja pacelties, pacēlās, un šī struktūra kļuva nevienam nevajadzīga.
 Tāds pats laiks pienāks arī pie jums, tas ir, tie cilvēki, kuri ieies gaismā, neizmantos to tumšo struktūru, kura pie jums tagad zeļ: vara, militāristi, cietumi, sodi un viss, kas saistīts ar finansēm un militāro rūpniecību. Ir vēl arī psihiskā spiediena un manipulēšanas nodaļa. Tas viss ir pa pēdām Mums, tāpēc ka pie Mums tas notiek, tas viss jums bruks kopā. Tā kā finansēšanas nebūs, tas nevienam nebūs vajadzīgs. Mēs visi esam izgājuši tajā pasaulē, kur Mēs kļuvām par Vienu Būtni. Mums nav no kā norobežoties, nav ko sodīt, Mēs sajūtam sevi kā Lielu Vienotību. Lūk, īsumā, ko Es gribēju tev teikt par to.
Man gribas uzdot jautājumu par karmu. Sīkāk pastāsti par zemes karmu, kā notika karmas pārkāpšana un spekulācija ar karmu, un kā tas viss beidzās. Pastāsti par tām tumšajām būtībām, kuras vada planētu. Daudzi baidās ieiet šajā tēmā, tāpēc ka visi grib izstrādāt gaismas tēmu, taču baidās runāt par tumsu.
Tu esi malacis, ka nebaidies no tā, tā ir pazīme tam, ka tu esi Liela. Un tu nebaidies aplūkot savas tumšās daļas, sazināties ar viņām, tāpēc ka tu jau esi iztīrīta, tavas saknes ir tīras. Tu mierīgi vari aplūkot šo daļu, nebaidoties kaitēt sev. Paskatīsimies sākumā, kas tas ir – karma, ko tā nozīmē patiesībā. Tāpēc ka tieši ļoti daudz karmisko izkropļojumu bija karmas izpratnē, kad cilvēki uzskatīja, ka ir jācieš tādēļ, ka cieta Kristus, ka viņiem jābūt mūžīgiem mocekļiem un vergiem, tāpēc ka viņi ir dzimuši tādā vietā... it kā moku kambaros. Tas ir reliģijām kopējs priekšstats par mūžīgi grēkus nožēlojošu cilvēku, mūžīgi no jauna grēkojošu, un nav tam gala. Tas sēž zemiešu zemapziņā un kolektīvajā izvēlē. Lūk, tieši ar šo karmas sapratnes daļu Mums ar tevi jāstrādā vēl diezgan ilgi. Es domāju, ka būs materiālu sērija šajā sakarā.
Tiksim skaidrībā ar karmas jēdzienu. Karma – tie ir tavi uzdevumi. Karma – tas ir tas, ko tev Padome, kura sūta tavu dvēseli uz planētu, rekomendē.
Vai tiešām tā var rekomendēt man, piemēram, saslimt ar vēzi?
Nē, vēzis – tas ir ierobežojums. Visas slimības ir ierobežojumi. Kad cilvēks saslimst, tā ir sapratne par to, ka viņš nepilda savus uzdevumus. Un dažreiz tas ir paņēmiens rāmi un mierīgi aiziet no planētas jebkurā vecumā, pat jaunā, kad tu uzreiz esi nomaldījies no ceļa. Nu, un vēl mēdz būt gadījumi, kad bērns slimo un aiziet, lai palīdzētu blakusstāvošajām dvēselēm – vecākiem, vecmāmiņai un vectētiņam, brāļiem un māsām iegūt kaut kādas īpašības, kuras ir ļoti grūti iegūt, piemēram, līdzcietību, žēlsirdību, mīlestību (bieži sapratne par to, cik ļoti tu mīlēji brāli vai māsu, parādās tikai pēc viņu aiziešanas). Tā reizēm ir vienkārši palīdzība apzināties tās īpašības, kuras ļoti grūti atklāt citā veidā.
Pamatā karma – tie ir uzdevumi, kādi ir, piemēram, kosmonautiem, kad iet kosmosā. Jums ir kosmiska programma – izpētīt tās un šīs lietas: iziet atklātā kosmosā, noskaidrot atklāta kosmosa ietekmi uz fizisko ķermeni utt. Lūk, jūs uzlidojat kosmosā, un, teiksim, kosmoss ļoti slikti ietekmē jūsu ķermeni, jūs saslimstat un neko nevarat darīt. Lūk, jūsu ierobežojums.
Mihaēl, vai tad šis ierobežojums ir atkarīgs no cilvēka, jo cilvēks taču saslima ātrāk, pirms viņš spēja kaut ko paspēt izdarīt?
Taču viņš saslima savu ierobežojumu rezultātā. Viņa psihe, bailes, iekšējā pretestība ved pie slimības, un viņš nevar izpildīt galveno uzdevumu uz planētas. Mēs nerunājam par konkrētu gadījumu, Mēs sniedzam piemēru.
Pamata sagatavošanās netika izpildīta tajā griezumā, ka cilvēkam savas misijas izpildīšanai ir jābūt mīlošam, labestīgam, piedodošam, gaišam. Mēs nolaižam cilvēku uz planētas un sakām: tev ir jāiemācās spīdēt, tev ir jāiemācās mīlēt un piedot, lai izbūtu fizisko iemiesojumu, izietu no Sansaras Riteņa, pārietu uz nākošo plānu. Tevi noliek tādos apstākļos, kur tu vari to izdarīt. Taču, ja cilvēks negrib mosties, tad visas šīs situācijas iedzen viņu karmiskajos stūros, kur viņš vai nu pamodīsies, vai arī slikti viņam būs.
Dvēselei ir jāpieturas pie Plāna, kuru dod Padome pirms iemiesojuma. Viss šis plāns veicina tikai vienu – lai cilvēks kļūtu gaišs, apskaidrotos un iemācītos mīlēt. Visi dzīves apstākļi tā vai citādi veicina tikai to, nav svarīgi, vai tu cel HES, vai sēdi cietumā, pārdod desu vai audzini bērnu mājās.
VISĀM DVĒSELĒM KOPUMĀ IR JĀIZIET PLANĒTĀRĀ APSKAIDRĪBA. Ļoti daudz dvēseļu tagad izjauc planētārās apskaidrības līmeni, atpaliek no planētas apskaidrības līmeņa. Viņi var gan saslimt, gan nomirt, viņiem var būt psiholoģiski slikti: var just bailes vai just, ka viņi kaut ko nepaspēj, “nevar panākt”, ka viņiem ir kaut kas jāvar, taču viņi to nevar. Viņiem būs tāda sajūta, tāpēc ka viņu Augstākie Es skubinās viņus uz to. Viņiem var būt nav augšupjāceļas, taču viņiem ir jāapskaidrojas.
ABSOLŪTI VISIEM ZEMIEŠIEM TAGAD UZDEVUMS IR SPERT MAZU SOLI AUGŠUP, kopā ar Zemi. Kļūt maigākiem, labestīgākiem, gaišākiem, uzzināt kaut ko. Pat ja nākošajā dzīvē tu ej uz trešās dimensijas planētu, šajā dzīvē ir jāsper mazs solis uz priekšu un augšup, lai atbilstu planētas plāniem.
Un sakarā ar to zināma atbildība gulstas uz tiem, kas izglīto, kas ir šajā tēmā un saprot šos uzdevumus, uz viņiem gulstas izglītošanas nasta. Daudzi tavā skolā nejūtas skolotāji, viņi nesaprot, ka uz viņiem jau ir uzgūlusies izglītošanas nasta, ka viņiem ir jādalās šajā informācijā ļoti maigi, ļoti pieejami, taču tā tad arī ir viņu karma.
Pastāsti par karmiskajiem pārkāpumiem uz Zemes.
Planētai sen jau bija jābūt apskaidrotai. Kad nāca Jēzus, bija pirmais apskaidrības vilnis cilvēkiem. Tieši tumšie spēki nedeva iespēju šim izglītošanas un apskaidrošanas vilnim pārstaigāt planētu. Un ar to viņu pārkāpa planētas karmu, taču arī savu tajā skaitā. Viņiem ļoti gribējās pagarināt savu atrašanās uz Zemes termiņu, nostiprināties, neļaut planētai pazust zem kājām. Un, lūk, principā evolucionārā plāna pārkāpums tad arī ir karmiskie pārkāpumi. “Pats neesmu, un citiem neļaušu[1].”
Vladimirs: Tagad tāda pati situācija ir novērojama, nauda ietekmē visu, tai skaitā arī apskaidrību. Garīgie centri pulcējas dzīvokļos pa 5 cilvēkiem, bet tie, kas atklāti strādā, tik tikko savelk galus kopā par īri un nodokļiem.
Jums ļoti palīdzēs, ja finansu sistēma sabruks, bet tā kaut kad vienalga sabruks. Vienīgais, ka šīs sistēmas izgudrošanas spējas ir tik lielas, ka to ir ļoti grūti nogāzt. Mums nav tiesību vadīt jūs un darīt kaut ko jūsu vietā. Mēs varam jums tikai izskaidrot. Visam, kas notiek uz planētas Zeme, ir jābūt tikai jūsu darītam kā rezultātam tam, ka jūs esat pamodušies un kļuvuši apzinošies. Šim apskaidrības vilnim ir jāpalīdz jums. Jūs esat tā iniciatori. Ļoti daudz cilvēku ir atnākuši, lai kļūtu par šī viļņa iniciatoriem. Visās valstīs ir apskaidrības katalizatori, ir pietiekami daudz informācijas, tā ir kļuvusi pieejama cilvēkiem, un vienīgais, ka vajag sagaidīt bērnus, kuri spēs uztvert šo informāciju tuvākajā laikā un pacelt planētu tieši apziņas jomā. KAMĒR APZIŅA NAV PACELTA, APSKAIDROŠANOS JŪS NEJŪTAT, TĀPĒC KA NAV UZTVEROŠO. Ir katalizējošie, taču maz uztverošo. Jūsu uzdevums ir palielināt šo informāciju uztverošo skaitu, lai šī informācija nebūtu noraidāma, lai neteiktu, ka tā ir sekta vai kaut kas tur. Viena informācija uz visām valstīm iet – gan uz Ameriku, gan uz Vāciju, uz Krieviju un Ķīnu. Viena un tā pati informācija liecina par to, ka ir svarīgi, lai pēc iespējas vairāk cilvēku PĒC APZIŅAS LĪMEŅA uztvertu šo informāciju.
Tā ir visu gaismas darbinieku konkrēta karma – paaugstināt savu apziņu un citu cilvēku apziņu, un to var apzināti traucēt tie cilvēki, kuri baidās runāt un uzskata, ka ir nepietiekami izglītoti, lai būtu informācijas avots citiem cilvēkiem. Tā tieši tad arī ir karmas, tikai gaišās, pārkāpšana.
Gribu teikt, ka jūs rūgti nožēlosiet pēc tam, kad atgriezīsieties – tie, kas tagad baidās runāt pat to. Kad jūsu biedrus, kuri “gāja uz visu banku” apbalvos un suminās, jūs stāvēsiet maliņā un aplaudēsiet viņiem. Jūs teiksiet – es taču būtu varējis te būt tieši tāpat.
Mēs saprotam, ka jums nevajag tagad šīs balvas, un jūs sakāt – jā, es labāk pastāvēšu maliņā. Taču pēc tam jums būs par to ne visai patīkami domāt.
Vladimirs: Bet ir taču skolotāji, kuri ved vispār, nav zināms uz kurieni... Kā karma viņus ietekmē?
Uz Zemes eksistē gaišās un tumšās skolas. Un tas ir pieļauts, tas ir likumīgi šeit tam, lai cilvēks varētu pamēģināt to un to un tikt skaidrībā ar izvēli, saprast, ko viņam konkrēti vajag. Pie kā ved tumšās skolas un pie kā – gaišās skolas. Kamēr nepamēģināsi, tu nevari tikt skaidrībā, tu teiksi, ka no tevis tiek slēpta informācija. Te visa informācija ir atklāta, izvēlies: skaties, mēģini, jūti!
Cilvēks, kurš ved cilvēkus uz bezdibeni – viņš nesastrādā karmu?
Viņš nesastrādā karmu, viņam ir tiesības šeit būt. Vienīgais, ka viņš pats ir tādos pašos apstākļos. Un, dabiski, viņš pēc tam redzēs, kurp viņš ir atvedis cilvēkus.
Visi kopā sāks pēc tam atpakaļ rāpties augšā...
Natālija: Bet, ja ņem konkrētus cilvēku karmas pārkāpumus – cilvēki nevarēja nekādi izrāpties no nabadzības, no tumsas. Līdz šim laikam daudzi dzīvo uz izdzīvošanas robežas. Tas ir kā, normāli planētai, kur ir sapulcējušies Lielās Centrālās Saules bērni?
Lielās Centrālās Saules bērniem sagribējās paskatīties otru pusi – nabadzību, slimības, sirdēstus, nevarību, ciešanas. Vai tad viņi varēja uz Lielās Centrālās Saules kaut pilīti no tā sajust savā PARADĪZĒ? Viņiem sagribējās iziet no pilīm un uzzināt kā Gautama Buda, kāpēc cieš tauta. Un atvest šo tautu pie laimes un gaismas.
Katrs no jums tagad spēlē Budas lomu. Viņš grib uzlabot planētas stāvokli, ievest kārtību dvēselēs, grib atvērt acis cilvēkiem un parādīt, ka ir dzīves prieki, gaisma un mīlestība. Jūs visi izvēlējāties šo ceļu tam, lai sakārtotu, izkrāsotu ar krāsām šo melno pasauli, parādītu, ka ir izeja no šī stāvokļa, katra pa savu ceļu. Jums nav nekādu priviliģētu apstākļu katram no jums, visi jūs tikāt atvesti uz Zemi uz vispārējiem pamatiem. Jūs atnācāt uz planētu kā parasti cilvēki, parastās vidējās ģimenēs, ar parastu likteni, un jūsu uzdevums ir parādīt, kā var izvilkt sevi aiz matiem. Kā var pa apskaidrības ceļu iziet.
Ja Gautamas Budas laikos tādu bija ap desmitu uz planētas, tagad uz planētu ir atnākuši cilvēki ar gataviem likteņiem – miljoniem tādu pašu kā Gautama Buda.
Vēlreiz saku, ka jūsu uzdevums ir kļūt apskaidrotiem un pašiem iziet šo ceļu. Šim ceļam masveidā ir jātiek izietam uz Zemes.
Vēl nedaudz pastāsti par denacifikāciju astrālajā un mentālajā plānos.
Astrālajā plānā faktiski viss jau ir sagrauts. Denacifikācija tuvojas jau planētai Zeme. Šis vecā sagrūšanas un jaunā radīšanas vilnis ir pienācis tieši pie planētas. Jūs varat to gaidīt, taču, cik ātri tas būs, Mēs nevaram pateikt, tāpēc ka mēs nepārvaldām zemes laiku, datējumus, datumus un neiesakām jums klausīties jūsu pareģus. Viss mainās uz planētas katru dienu, un jūs varat vispār pagriezties uz citu pusi, izvēlēties vēl kaut kādu ceļu, kuru vēl neviens nav ieminis, tieši tāpat, kā jau jūs izdarījāt. Jūs tagad ejat pa nezināmu taku, un, kas ir priekšā – neviens nepateiks, kamēr taka netiks izieta. Varbūt tā sadalīsies divās daļās, izvēle var tik izdarīta tuvākajā laikā, pēc gada, pēc diviem, pēc pieciem gadiem, un kur jūs iznāksiet, un kā jūs to iziesiet, ir atkarīgs tikai no tā, cik vienprātīgi jūs tagad strādāsiet planētas apskaidrībai.
Notiek pēdējā kauja starp gaismu un tumsu, cik drīz tā tiks uzvarēta, ir atkarīgs tikai no jums: cik daudz gaismas būs jūsu sirdīs un jūsu galvā.
Ar to es atvados no jums, mani mīļie, pateicos jums par jautājumiem.
Mēs pateicamies Tev, dārgo Skolotāj!
Izsūtīts 23.10.2012
Sanata Kumaras vietnes vēstkopa
Autors Natālija Koteļņikova
Tulkoja Jānis Oppe