trešdiena, 2012. gada 31. oktobris

Akaši Hronikas par 2012.gada novembri


No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Kādu enerģiju un kādus notikumus varam sagaidīt 2012.gada novembrī?
 
Šķitīs, ka šis mēnesis paiet ļoti ātri. Uz izjūtu tas būs īss, bet ļoti aktīvs mēnesis. Daudziem no jums būs sajūta, ka laiks paātrinās, taču, neraugoties uz to, ka notikumi paātrināsies, šajā īsajā laikā viss mainīsies. Iztēlojieties, ka jūs esiet mazs bērns, kurš iet pa taciņu, pie jums pienāk jūsu tēvs un māte, satver jūs ar pleciem un pagriež pretējā virzienā. Daudzi no jums sajūt, ka dzīve vienkārši ņem un pagriež jūs par 180 grādiem.
 
Šajā mēnesī ir ļoti svarīgi, lai jūs sevi neuzskatītu par upuri un nedomātu, ka esiet bezspēcīgi, neraugoties to, ka būs sajūta, ka dzīve paskrien jums garām. Ir svarīgi, lai jūs pastāvīgi, ik dienas, patiesi uzņemtos atbildību par savu rīcību. Esiet atbildīgi par savām domām un par visu, ko īstenojiet savā dzīvē. Pat, ja jums šķiet, ka kaut kas notiek bez jūsu piekrišanas, uzskatiet, ka kāda jūsu personības daļa ir devusi piekrišanu tam, ka jūs iegūstat šādu pieredzi. Uzskatiet, ka tas nāk jums par labu, pat, ja tas ir grūti. Tāda pieeja šim mēnesim ļaus jums noturēt jūsu gribasspēku. Tas neļaus jums izlaist no rokām jūsu dzīves stūresratu. Tas dos jums iespēju izmantot šo mēnesi, strādāt ar pārtraukumiem un virzīties uz priekšu, nevis kāpties atpakaļ un atgriezties pie bezspēcības modeļa, kura pārvarēšana varētu prasīt mēnešus. Šajā mēnesī centieties ātri pieņemt lēmumus un nezaudēt galvu/neapjukt.
 
Visām šīm pārmaiņām nav obligāti jābūt negatīvām. Daudzas pārmaiņas, kas notiks šajā mēnesī jums noteikti būs noderīgas un satraucošas. Dažas pārmaiņas būs grūti un sarežģīti pieņemt. Taču jebkurā gadījumā, tas, ko jūs variet izdarīt – ir pieņemt šīs pārmaiņas un doties ar tām tālāk, jo šajā mēnesī jums nebūs pārāk daudz iespēju atvilkt elpu. Šajā mēnesī jums patiešām nebūs laika mierīgi apsēsties, atslābināties un apdomāt visas pārmaiņas. Jūs varēsiet sākt pārmaiņas apdomāt janvārī, bet pagaidām nāksies vienkārši turpināt virzību ar pārtraukumiem, saglabājot modrību, cenšoties teikt „jā”, izmēģināt kaut ko jaunu un pieņemt to, kas notiek, bet nevis pretoties un nevis noliegt to, kas ir jūsu dzīves patiesība šajā brīdī.
 
Kādas darbības vislabāk palīdzēs strādāt ar šī mēneša enerģiju?
 
Šajā mēnesī daudziem no jums būs noderīgi ieiet šajā plūsmas sajūtā kopā ar pārmaiņām - ar daudz lielākas nekā parasti ar ķermeņa kustības palīdzību. Šajā mēnesī ir būtiski, lai jūs ļautu sev sajust spēku un prieku no atrašanās kustībā. Šo sajūtu var sasniegt veicot pastaigas, izdarot plašas kustības ar rokām, sperot platus soļus. Šo sajūtu var panākt skrienot. To var sasniegt ar lēcienu, peldēšanas palīdzību vai braucot ar velosipēdu. Jūs varat fiziski virzīties cauri telpai, ja jūs esiet spējīgi kustēties, tas palīdzēs atgādināt jūsu zemapziņai, ka kustība ar pārtraukumiem sniedz prieku. Kustēšanās plūsmā un vērīguma saglabāšana uzmundrina, un tas palīdzēs jums noturēt kontroli pār situāciju un neļaus visām pārmaiņām pilnībā pārņemt jūs. Fiziskā kustība, fiziskā slodze un ar prieku iepildītas plašas ķermeņa kustības dos jums milzīgu labumu. Nevajadzētu novērtēt par zemu ķermeņa spēju - iemācīt zemapziņai citādāk uztvert realitāti. Jūsos ir milzīgs spēks, kas ir saistīts ar to, kā jūs izmantojat savu fizisko ķermeni.
 
Un tā ir vēl viens vingrinājums, kas var jums noderēt. Ir vēl kaut kas, kas palīdzēs jums strādāt ar šī mēneša enerģiju. Virzībai uz priekšu ir ļoti noderīgi sarunāties ar cilvēkiem. Lūk, ko mēs ar to domājam. Ja jums ir prātā kaut kas, kas skar attiecības vai arī – jūs gribat dalīties jebkāda veida pieredzē, - pastāstiet par to. Izstāstiet, ko jūs domājat. Dalieties savās pārdomās. Izpaudiet to, kas jūs satrauc. Neturiet neko sevī. Neapspiediet savas jūtas un vārdus cerībā, ka viss nokārtosies. Tam jums nav laika. Ir svarīgi, lai jūs būtu godīgi un atklāti pret visiem, ar kuriem jūs strādājat šajā mēnesī, tas ir vajadzīgs tādēļ, lai turpinātu virzību/kustību. Dalieties ar informāciju, tas palīdzēs izvairīties no kavēšanās.
 
Tāpat ir būtiski, lai jūs paliktu uzticīgi paši sev. Nav nepieciešams atzīties visā un visu laiku, taču neatlieciet sarunu tikai tā iemesla dēļ, ka vēlaties izvairīties no konflikta vai no diskomforta sajūtas. Labāk ir dalīties informācijā, lai kustība turpinātos un, lai jūs redzētu, ar ko patiesībā strādājat. Jums ir jāredz otra cilvēka reakcija un jāorientējas uz to, bet nevis jāzaudē laiks, gaidot un cerot, ka, ja jūs paslēpsieties, viss atrisināsies pats no sevis. Šajā mēnesī vēl būtiskāk, kā jebkad agrāk, ir atklāti paust savu viedokli un dalīties savā patiesībā.
 
Kādas sabiedriskas pārmaiņas varam sagaidīt un kā mēs varam vislabākajā veidā strādāt ar kolektīvajām enerģijām šajā mēnesī?
 
Pastāv liela iespējamība, ka 2012.gada novembrī sāks notikt daudzas sociālās pārmaiņas. Pamats sociālajām pārmaiņām, kuras notiks novembrī, sākumam tika ielikts septembrī. Šīs pārmaiņas ietver revolucionāros notikumus Austrumos un vēlēšanas ASV. Tostarp būs arī citas sociālās izmaiņas, kas notiks dažādās valstīs visā pasaulē. Varam sagaidīt, ka liels daudzums informācijas par šiem notikumiem tiks iegūts no ziņām. Daudzi notikumi, kas notiek tieši tagad, būs pamatā apspriešanai un dialogam, gan masu informācijas līdzekļos, gan arī iedzīvotāju starpā. Virspusē parādās sociālās problēmas, kuras piespiež cilvēkus visā pasaulē domāt par to, ka strādāt kopā Gaismas Laikmetā. Gala rezultātā ikvienas sociālās pārmaiņas palīdz jums apspriest un izlemt, kā jūs dzīvosiet nākamajās paaudzēs. Tā tas notiek, kad bijuši notikumi, kuri šķietami ir negatīvi, tādējādi jūs sākat uzdot jautājumu, pēc kādas pasaules jūs tiecaties un, ko vispār varat darīt pasaules labā.
 
Šajā mēnesī nav vērts vairīties no dialoga. Nevairieties no Masu Informācijas Līdzekļos (MIL) paustās informācijas, pat ja tā jums šķiet satraucoša. Neraizējieties, ja publicētās ziņas nav pilnīgi patiesas. To izraisījis tas, ka Masu Informācijas Līdzekļi pārstrādā informāciju, lai to pārdotu, tomēr pamatinformācija un galvenie notikumi ir precīzi, un tos ir nepieciešams apspriest. Masu Informācijas Līdzekļi var, vismaz, palīdzēt uzsākt dialogu un šis ir tāds dialogs, kurš ir patiesi svarīgs.
 
Sociālās pārmaiņas nenosaka notikumi, par kuriem tiek runāts ziņās. Tās nenotiek kaut kādu vēlēšanu vai sekas kādām ielu protesta akcijām. Sociālās pārmaiņas notiek jūsu sirdī un prātā. Tās notiek vienkāršiem cilvēkiem savā starpā kontaktējoties pie vakariņu galdiem visā pasaulē. Ir svarīgi, lai jūs ļautu informācijai nonākt līdz jums, lai jūs varētu piedalīties dialogā. Jums ir jāpadomā par to, kāda nozīme tam ir jūsu dzīvē, un jātiek skaidrībā ar to, ko jūs jūtat un ko vēlat pasaulei, dialogā ar citiem cilvēkiem savā apkārtnē. Tas ir pats būtiskākais veids, kā piedalīties sociālajos notikumos.
 
Šobrīd notiek milzīgas pārmaiņas. Nedomājiet, ka notikumi, kas notiek jūsu pasaulē tagad, - nav tās pārmaiņas, ko jūs esiet gaidījuši. Nedomājiet, ka notiks kaut kas cits, kas nesīs pārmaiņas. Pārmaiņas notiek tagad, un lielākā daļa šo pārmaiņu – ir tas, ko varat ieraudzīt televīzijā. Tas ir tas, kā cilvēki maina savu domāšanas veidu savā ikdienas dzīvē un ir svarīgi, lai jūs tajā piedalītos. Jūs, kā Gaismas Darbinieks, varat ienest jebkādās diskusijās lielāku drošības sajūtu radošāku, apgaismotāku un līdzjūtīgāku pieeju. Šajā mēnesī jūs sākat piedalīties dialogā un meklējat veidus, lai ievirzītu diskusiju līdzjūtības, līdzdzīvošanas un Mīlestības gultnē.
 
Kas vēl mums būtu jāzina par 2012.gada novembra enerģiju?
 
Pārmaiņas, kuras notiek jūsu personiskajā dzīvē un kolektīvajā realitātē, perspektīvā atnesīs jums vairāk iespēju un aizvedīs jūs pie daudz vieglāka un aizraujošāka dzīvesveida. Neraugoties uz to, ka daudz ir ticis pateikts par pārmaiņām un problēmām, kā arī par to, kā tikt galā ar notiekošo šajā mēnesī, neaizmirstiet, ka tas var būt patiesi aizraujoši.
Iziet cauri pārmaiņām - ir tas pats, kas vizināties "amerikāņu kalniņos". Vizināšanās amerikāņu kalniņos var būt šausminoša, bet var arī izraisīt pilnīgu sajūsmu, un viss ir atkarīgs no jūsu skatupunkta. Jūsu pieredze ir atkarīga no tā, cik stipri jūs tiecaties virzīties uz priekšu kopā ar pārmaiņām. Izvairieties pretoties un uztveriet pārmaiņas, kā kaut ko interesantu un aizraujošu. Meklējiet veidus, kā darboties/rīkoties atšķirīgi, lai dažas pārmaiņas, kas ar jums notiks šajā mēnesī, notiktu pēc jūsu pašu vēlēšanās. Tad jums būs viegli izvairīties no pretošanās.
Meklējiet veidus, kā īstenot savas ikdienas darbības atšķirīgi no tā, kā ierasts, padariet tās aizraujošākas. Meklējiet veidus, kā piesaistīt vairāk cilvēku tam, kas ir interesanti. Šis mēnesis līdzinās svētku atrakcijām. Ja gribēsiet, jūs spēsiet gaidīt tā atnākšanu ar lielu prieku. Mēs piedāvājam jums pēc iespējas spēcīgāk tiekties pēc šī prieka un jautrības.