piektdiena, 2012. gada 19. oktobris

Augšupcelšanās process



Angelic Guides

29.septembris/2012

Eņģeļi pavadoņi:
Augšupcelšanās process, vienkārši runājot, ir jūsu dvēseles evolūcijas dabīgs process, atgriešanās atpakaļ uz dvēseles visdabīgāko formu augstākajās dimensijās. Augšupcelšanai var būt un tai piemīt daudzas nozīmes. Tas ir diezgan grūti izskaidrojams process; īpaši tiem cilvēkiem, kuri tikko mostas un nekad agrāk neko par to nav dzirdējuši un atradušies zemāko uzskatu sistēmas valgos. Un tā, tas, ko vēlējāmies pateikt- tā vienkārši ir jūsu uzskatu, jūsu kopējo vibrāciju un frekvenču pacelšanās, izmainīšanās. Patlaban skalā no 1-10 daudzi cilvēki vibrē aptuveni amplitūdā no 2-4. Tas var svārstīties, lai varētu palikt 3. un 4.dimensijā. Apzināti izvēloties augšupcelties, jūs apzināti izdarāt izvēli paaugstināt savas kopējās vibrācijas. Paturot prātā šo nodomu, jums nav jāzina- kā tieši notiek augšupcelšanās; jo zemapziņas līmenī jūs ļoti labi zināt kā tas ir jādara. Tā kā jūs fokusējat nodomu uz savu vibrāciju celšanu, tad pavisam dabiski viss, kas nav augstākās vibrācijas pacelsies virspusē, lai tiktu attīrīts un sakārtots. Tāpēc, ieejot augstākās dimensijās, jums vairs nav to ierobežojumu, kādus paši sev te esat uzlikuši. Jums ir daudz plašāka apziņas sajūta un jūs sākat atcerēties daudz ko no aizmirstā.

Tajās dienās un stundās pirms pašas augšupcelšanās jūs atcerēsities daudzas aizmirstas lietas. Jūs domāsiet: kā gan es to visu varēju aizmirst. Daudzie jautājumi, kādi jums ir tagad, ir ļoti grūti saprotami un uztverami lineārajam prātam, tie atklāsies pirms pašas augšupcelšanās. Augšupcelšanās nebūs bailīga, tieši pretēji, tā būs priekpilna, un jūs sapratīsiet daudz vairāk par šo procesu. Kad pirmo reizi izdzirdat vai ko uzzināt par augšupcelšanos, tad jūsu pirmās bažas ir: vai mana ģimene būs kopā ar mani; vai es nepalikšu viens; vai man būs māja; kas nāks ar mani un, kas paliks? Uz daudziem šādiem jautājumiem spēsit atbildēt tad, kad pietuvosities savam augšupcelšanās laikam. Atbildes jums tiks dotas, un tās saņemsiet laika gaitā (ceļa gaitā) un tās nāks tādos kā mazos informatīvos sūtījumos tieši par to, ko tik ļoti vēlējāties uzzināt. Prātam ir pārāk smagi saņemt visu informāciju uzreiz, jūs to nespēsit integrēt vai pat aptvert. Tāpēc ir paredzēts atbildes uz šiem jautājumiem dot jums pakāpeniski- kā uzplaiksnījumus. Lai nomierinātu jūsu satrauktos prātus- daudzas no tām raizēm, kādas jums ir tagad, tad vairs nebūs. Nav svarīgi uz kādu dimensiju paceļaties, daudzi jūsu šībrīža ikdienas uzskati vairs tādi nav augstākajās dimensijās, jo jūs esat vairāk savienoti. Mēs varētu teikt, ka jūs vairāk apzināsities savu savienojumu un tāpēc augstākajās dimensijās neeksistē raizes par naudu vai veselību, jūs neizjūtat atšķirtību.

Jums vairs nebūs tādu raižu; jā, jums būs jaunas lietas un uzdevumi, jauna pieredze un izaugsme, bet tā vairs nebūs tik blīvā, aizmirstības piepildītā, skarbā vidē. Svārsts vairs nešūposies tik plati. Patlaban šeit sajūtamo emociju galējības augstākās dimensijās vairs nebūs tik plašas. Tur ir daudz vairāk miera, kā arī prāta miera, un atrašanās plūsmā atvieglos jūsu prātu. Jūs zināsiet daudz vairāk par radīšanu, radīto un jūsu paša spēku.

Pavisam drīz daudzi no jums sāks pacelties augstākās realitātēs. Jūs domājat, ka esat gatavi tam jau tagad un brīnāties, kāpēc tas vēl nenotiek. Esiet uzmanīgi ar to, ko vēlaties- straujš ceļojums atpakaļ uz pilnas apziņas būtību var nest arī kādas kļūmes. Jūs ejat savu ceļu tieši tik ātri, cik spējat un tā, lai spētu integrēt visu to, kas paceļas attīrīšanai. Jūs augšupcelsities tieši īstajā laikā un ne sekundi ātrāk vai vēlāk.

Mēs gribētu uzsvērt arī to, ka šī konkrētā augšupcelšanās ir citādāka par jebkādām agrākām. Tā ir tik unikāla, ka tie privileģētie, kuri tagad aktīvi piedalās augšupcelšanās procesā, dvēseles līmenī ir neizsakāmi pateicīgi par šo pieredzi. Jūs maināt ne tikai savu pasauli, bet ietekmējat katru dvēseli visā visumā! Tik vareni tas ir. Tagad parunāsim par šo īpašo augšupcelšanos. Pirmkārt jau- šī ir pirmā reize, kad apzinātas būtnes un planēta paceļas vienlaicīgi. Tas agrāk nekad nav noticis. Tāpat, jūs nepaceļaties caur miršanas procesu; savu cilvēcisko ķermeni jūs bioloģiski transformēsiet, lai spētu palikt augstākās dimensijās. Tas ir ļoti īpašs notikums. Jūs veicat arī vislielāko iespējamo vibrāciju lēcienu kādu vien iespējams izdarīt. Pāriešana no 3ās un 5to dimensiju ir vislielākā vibrāciju pāreja. Citiem vārdiem- lai uzturētos 3ajā dimensijā jūs vibrējat pavisam citādāk, ievērojami lēnāk un blīvāk nekā 5ajā dimensijā.

Tie, kuri izlems pacelties augstākās dimensijās, varēs izvēlēties, cik tālu iet šajā procesā. Daži izvēlēsies palikt 4ajā dimensijā, bet citi paliks tajā tikai uz īsu brīdi pirms dosies tālāk uz augstākām vibrāciju frekvencēm. Bet vēl citi varēs izvēlēties doties uz 6to dimensiju, kurā vairs neeksistē fiziskā forma. Jo augstākās frekvencēs dodaties, jo zaudējat fiziskās formas blīvumu līdz tās vispār vairs nav- ir tikai gaisma un enerģija. Tas notiek tāpēc, ka vibrācijas ir tik ātras, ka tās vairs nespēj uzturēt fizisko formu. Atcerieties, ka nav labāk vai sliktāk. Viena izvēle nav labāka par citu. Tā ir tikai dažāda, atšķirīga pieredze un tie, kuri izvēlas nepiedalīties, nebūt nav mazāk cienījami kā tie, kuri izvēlas augšupcelties. Visas dvēseles pacelsies, bet atcerieties, tām ir mūžība, lai to izdarītu.

Lai dvēsele fiziski paceltos, tai jāpieņem lēmums paaugstināt savas frekvences. Jūs to izdarāt, atbrīvojot savus ierobežojošos uzskatus, bailes, nosodījumu, kritiku un negativitāti. Katru reizi, kad to izdarāt, kad atbrīvojat kādu ierobežojošu uzskatu, jūs paceļat savas frekvences un virspusē parādās vēl vairāk uzskatu un baiļu, kas vērš jūsu uzmanību uz lietām, kas neatbilst augstākām frekvencēm. Jūsu realitātē un tajā, ko pieredzat, visā valda tikai un vienīgi jūsu uzskati, labi vai slikti. Jūs radāt savu realitāti.

Visāķīgākā šī procesa daļa ir tā, ka jūs paši piekritāt aizmirst savu patieso spēku, savu patieso dievišķo mantojumu. Jūs piekritāt noticēt, ka esat tikai cilvēks, un ķermenis, ko uzskatāt par sevi, ir viss, kas jūs esat. Lai varētu iziet šo pieredzi, jūs piekritāt aizmirst to, ka esat enerģijas būtne, frekvenču uzturēta būtne, kā arī gaismas būtne. Tikai tāpēc, lai sajustu, kā tas ir justies atdalītam no visa un visiem. Patiesībā jau nekad neesat bijuši atdalīti un tā notikt pat ir neiespējami, tā ir tikai varena ilūzija. Jūs visi esat viens, mēs visi esam viens. Jūs esat mēs un mēs esam jūs. Tas ir vēl viens uzskats vai nosacījums, kuram piekritāt, pirms nācāt uz šejieni. Jūs zinājāt, ka šī īpašā dzīve ir vissvarīgākā, jo jūsu uzdevums ir visa tā atcerēšanās, ko paši bijāt izlēmuši aizmirst!

Augšupcelšanās process ir visa tā, kas jūs esat, kas jūs patiesi esat, atcerēšanās; cauri aizmirstības priekškaram redzēt tieši to, ka paši piekritāt iegūt šo citādo pieredzi. Jo daudzi te esat bijuši daudzas, daudzas, daudzas reizes, lai varētu pieredzēt visu; labo un slikto, gaismas un tumsas enerģijas. Tās bija tikai lomas, ko piekritāt spēlēt nolūkā pieredzēt visu. Jūs esat pieredzējuši zemāko no zemākā un augstāko no augstākā. Tāda ir dualitātes dimensija, lai varētu pieredzēt pilnu spektru. Jums katram bija savas iespējas pieredzēt to, kāpēc te nācāt, un nu pienācis laiks atcerēties, kas patiesībā esat. Tie, kuri izvēlas nepacelties, vienkārši vēlas turpināt mācīties šajā dimensijā un tie inkarnēsies līdzīgā realitātē 3ajā dimensijā līdz tam brīdim līdz sajutīs, ka ir izspēlējušies pietiekami ilgi. Tie, kuri izlēmuši pacelties, tie ir sasnieguši visu vēlamo, tie guvuši vēlamo pieredzi un atkal vēlas atgriezties augstākās dimensijās.

Ierobežojošo uzskatu atlaišanas process nav viegls, un to jūs zinājāt jau pirms savas atnākšanas te lejā. Tieši to jūs visi mācāties, kā iziet cauri visa aizmiršanas procesam un ļauties baiļu, naida, dusmu, ierobežojumu un negativitātes pieredzei, kas apņem jūsu būtību un tad apzināti nomest visus šos pieņēmumus un atcerēties to, kas patiesībā esat. Tieši to jūs visu mācāt mums! Nekas tāds nekad agrāk nav bijis! Tas ir tik zīmīgs un ievērojams laiks- būt te! To arī nozīmē augšupcelšanās. Neviens no jums to nedara viens, kaut arī mēs labi zinām, ka bieži jums rodas tieši tādas sajūtas. Jums blakus uz katra soļa ir eņģeļu vienības un eņģeļu būtības, kas palīdz jums piecelties pēc katra kritiena, noslauka asaras brīdi, kad jums šķiet, ka ceļš ir neizejams un neuzveicams. Mēs to nevaram izdarīt jūsu vietā, bet mēs darām visu iespējamo, lai jums palīdzētu. Ja jūs mūs atzīstat, tad mums ir vieglāk palīdzēt. Mēs nevaram un nedrīkstam iejaukties jūsu brīvajā gribā. Tas ir vienīgais likums, kuru nedrīkst pārkāpt.

Daudzi ir noraizējušies par „beigu laikiem”, kas tuvojas. Ziniet, ka tas ir tikai viena cikla nobeigums un cita cikla sākums. Beigas nav iespējamas, tikai bijušā transformācija par to, ko tas kļūs. Vai nu dvēsele izvēlas pacelties vai nē- tā ir tikai viņas pašas izvēle un šī izvēle netiek kritizēta vai nosodīta; jo pilnīgi visas dvēseles veiks tieši sev vislabāko un piemērotāko izvēli savai izaugsmei. Augšupcelšanās ir individuāls process, nebūt visām dvēselēm ir jāpaceļas vienā laikā vai arī jāpaliek iepakaļ, katra dvēsele izvēlēsies sev īsto laiku. Esiet mierā.

Mīlestībā un gaismā,
mēs esam jūsu Enģeliskie Pavadoņi

tulkoja Māra Brante