otrdiena, 2012. gada 23. oktobris

Kosmiskās ziņas caur Niku 8.-14.oktobris/2012



 
http://preobrazenie.ucoz.ru//news/novost…
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...

Mīlestībā, godāšanā un pateicībā sveicinām jūs, dārgie!
Mīlestības Enerģiju plūsmas pieņemšanās spēkā turpinājās ar paātrinājumu visu aizvadīto nedēļu uz Zemes. Tēva/Mātes Dzīvās Apziņas zeltītās plūsmas, Svētā Gara baltās plūsmas, Mūžības enerģijas varavīkšņainās plūsmas, un visdažādākā spektra un blīvuma MĪLESTĪBAS Enerģiju plūsmas lējās uz mums, un uz visu PasaulsĒku. Viss tas rezultātā noveda mūs visus – kā VIENU – jaunākā saskaņotības stāvoklī un izpaustās MĪLESTĪBAS Spēkā! Neaptverama līksmība piepildīja PasaulsĒku rezultātā, jo īstenojās tas, beidzot, kas tik rūpīgi tika gatavots – notika vēl daudz ciešāka Zemes un Debesu savienošanās. Savienojās apkārt Zemei izbūvētais Ēterisko Tempļu tīkls ar Iekšējās Zemes Tempļiem. Dieva-Cilvēka-Eņģeļa Mirdzuma Templis, un tajā iekļautais Augšāmcelšanās Templis, pastiprinot un paplašinot Svēto Dievišķo Liesmu, uzmirdzēja jaunā veidā!

Mūs, apbrīnā par Gara varoņdarbiem, bezgalīgā Mīlestībā, jūsmīgi un maigi apsveica visi, kas iet kopā ar mums no Debesu puses – diženās starojošās Apziņas, varenie, Garā un Dzīves pieredzē matērijās, Valdnieki, Skolotāji, Erceņģeļi, un citas bezgala daudzveidīgās Apziņas, kas, pie visas savas spilgtās individualitātes, ir saplūduši tagad ar visiem mums VIENĀ VIENOTĀ DIEVIŠĶĀ SIRDĪ! Dižais un Brīnišķīgais Sanat Kumara vakar šim notikumam par godu teica tanī skaitā arī sekojošo – „Dižena diena, dārgie! Debesis saplūdušas ar Zemi! Jūs redzat prieka asaras manās acīs, kā arī bezgalīgu pateicību par mūsu kopīgo Gara un Likteņu Ceļu! Pateicība visām Dvēselēm, kuras bija iesaistījušās Zemes pieredzes Svētajā Aplī! Līksmojam !!! Ilgs bija ceļš, vadoties pēc Zemes laika mēriem, grūts un bīstams, bet – tik skaists! Aleluja Mīlestībai !!!”

Turpinājās Zemes Apziņas lauku un matricu attīrīšana ceturtā un trešā blīvuma līmeņos. Analoģiskas attīrīšanas notiek 5. un 4. kosmiskajos gredzenos. Viss norit līdzsvaroti un sinhroni. Dažādo sistēmu nepilnīgas funkcionēšanas stāvoklis un veco programmu matricas – vai nu dzēšas, vai arī pārformatizējas, atbrīvotajos Apziņa laukos parādās Garīgās kristalizācijas jaunākās struktūras un jaunas sistēmas. Jaunajos kristāliskajos laukos parādās arī visas Avota Mīlestību pievadošo portālu jaunākās formas, kā arī dažādi jaunā formāta paplašinātie savienojumi ar visu PasaulsĒku. Pasaules Galvaspilsēta, pēc Jauna Spēka MĪLESTĪBAS uzliesmojuma piedzimšanas uz Zemes, izmanto agrāk blīvajās pasaulēs vēl neredzētas, ārkārtīgi paplašinātas Mīlestības Plūsmas – Dāvāšanai VISIEM, radot PasaulsĒkas Skaistumam jaunu pilnību un bezgalību.
Procesi daudzdimensiju pasaulēs rit slāņiem, arvien vairāk un vairāk izpaužoties detaļās līdz pat pašām blīvākajām matērijas pasaulēm, tādēļ saskaņošanās dažādu galaktiku un visumu starpā nepārtraucas, un iziet uz arvien plašāku un plašāku parametru spektru. VISA RADĪTĀJA – caur mums, viņa daļiņām – kosmiskajās telpās radīto dažādo formu izpaustais Jaunais Skaistums un Nevainojamā Pilnība satriec ar savu eleganci, jauno mirdzumu, un piepilda Sirdi ar neaprakstāmu Sajūsmu un Apbrīnu! Bezgalīgā un arvien saskanīgākā Mīlestības Deja turpinās viscaur it visur!
Notikusī VISA Radītāja Apziņas paplašināšanās – sinhroni paplašināja Kvantu Dievu pasaules un kosmiskās pasaules. Tas ir – gan Cēlonis gan Sekas – vienlaicīgi. Dievu pasaules tagad iegūst jaunu, daudz pilnīgāku veidolu un sadarbību, jaunas iespējas. Dievi, nolaižoties uz Zemes iemiesoties caur VirsDvēselēm un to Kosmiskajām Dvēselēm, kopīgi ar Zelta Eņģeļiem ir uzradījuši tādu MĪLESTĪBAS Uzliesmojumu, kas ir devis iespēju paplašināties Dievu pasaulēm, un Viņi jau tālāk paplašināja kosmiskās pasaules: parādījušies jauni Megalokālie Visumi ar visu sarežģīto *pildījumu*, parādījies jauns 13-tais Gredzens. Šīs jaunās formas rodas jau jaunajā formātā, atbilstoši piedzimstošajai Jaunajai Apziņai *Dievs-Cilvēks-Eņģelis*.

Lielā Precesija savā jaudīgumā jau cieši pietuvojusies pašām blīvākajām kosmosu pasaulēm. Uz Zemes uzradītais Uzliesmojums ir ļāvis arī līdzvērtīgi pastiprināt un dažādot Svētā Gara Hierarhijas un VIENOTĀ Radošās Apziņas nolaišanos ar kolosālām MĪLESTĪBAS plūsmām!
 
Visa kosmosa Augšāmcelšanās spirāles – visos līmeņos (vibrāciju līmeņos, ko mēs saucam par Kosmiskajiem Gredzeniem), un visās formās (visās sistēmās, tanī skaitā Sauļu sistēmās, Galaktikās, Lokālajos Visumos, Megalokālajos Visumos) – ir jau izbūvētas, un noskaņojas uz vienotu jaunu Mīlestības Elpošanas ritmu.
Tiklīdz mēs pietuvojāmies pašu blīvāko matēriju izmaiņām – Dievu pasaulēs šis process ir nonācis līdz kosmosu Radītāju kvantu līmeņu virsotnei – 25000.

Tagad arī Viņi gatavojas kalpošanā pakāpties augstāk pa spirāli, atstājot līmeņus, kuros bija Radījuši kosmiskās pasaules un mitinājušies – saviem Bērniem.
Daudzas Laulības bija, un tagad tiek noslēgtas tur, jauni brīnišķīgi pāri gatavojas ieņemt, un tagad jau ieņem Pārvaldības Troņus, pastāvīgi atrazdamies Radošajā procesā, un radot jaunas Mīlestības izpausmes formas.
 
Augstāk pa spirāli pakāpjas arī Tēva/Mātes, mūsu Lokālā Visuma un galaktikas Piena Ceļš RADĪTĀJU Apziņa (no 8000. – uz 10000. līmeni). Savu jauno Mīlestības Spēku un daudz augstāka līmeņa piekļuves iespējas AVOTAM Viņi momentā dāvā mums šeit, Jaunajai Pasaules Galvaspilsētai formējoties, un tādejādi paātrina visus procesus Lielā Dievišķā Plāna ietvaros.

Brīnišķīgs un nozīmīgs process noritēja aizvadītajā nedēļā Kundalini Enerģijās. Zemes Gaismas Kundalini un Svētā Gara Kundalini satikās varenā Dāvāšanas Dejā. Šis process notika iesākumā uz Zemes un mūsu Saules sistēmā, pēc tam paplašinājās uz visu PasaulsĒku. Padejojušas šeit, uz Zemes, abas Kundalini pacēlās pa savām spirālveida pārvietošanās sistēmām caur visām kosmiskajām pasaulēm, sadarbojoties, un savstarpēji daloties savā Viedumā. Visu Kundalini ceļi tagad virzās jaunā formātā, kad notiek daudz ciešāka kosmosu, Svētā Gara pasauļu, un kvantu pasauļu saplūšana. Tā arī jau daudz aktīvākā fāzē iegāja Dieva-Cilvēka-Eņģeļa Kundalini piedzimšana, un šī piedzimšana rosināja jaunas starojošas pārvietošanās spirāles izbūvi caur visām kosmiskajām pasaulēm un PasaulsĒkas Daili.

Turpinājās arī citi ļoti svarīgi procesi Apziņas *Dievs-Cilvēks-Eņģelis* piedzimšanas pieredzes galvenajā laukumā – Zeme.
Turpinās planetāro matricu un Apziņas lauku attīrīšana, to dažādo egregoru vājināšana, kuri novērš cilvēkus no Sirds Apziņas, un sagādā bezgalīgus uztraukumus prātam un atdalītības ilūziju, lai uzturētu ar savu uzmanību viltus vērtības. Kosmisko spēku palīdzība šajos procesos ir nenovērtējama, kā arī Kvantu Dievu Klātbūtne arvien vairāk un vairāk planētas zemo vibrāciju laukos (4. un 5. blīvuma līmenī). Turpinājās rūpīgas pārbaudes un aizzīmogošanas tanīs vietās, kur nenobriedusī cilvēces apziņas daļa tika gatavojusies pielietot – graujošos nolūkos, vai arī vienu cilvēku varas nostiprināšanai pār citiem – viņiem nodotās citplanētiešu tehnoloģijas. Tēvs/Māte bezgalīgā Mīlestībā seko tam, lai cilvēciskās pieredzes noslēguma etapā, viņiem izspēlējot savus graujošos scenārijus, netiktu izraisīts globāls sabrukums.

Mūsu lieliskā Saule, VISA Radītāja Dzīvās Apziņas diženais portāls, dzīvību uzturošās enerģijas jaudīgais avots – saņemdama jauno Dievišķā Plāna programmu – paplašināja Mīlestības Enerģiju starojuma frekvenču iedarbību uz blīvo matēriju. Saule turpina to darīt, uzturot un nostiprinot jauno Zemes magnētisko lauku, un sagatavojot Jaunās Pasaules Galvaspilsētas augšāmcelšanos. Jaunais magnētiskais lauks maigi, plūstoši, tomēr nepielūdzami izvēršas, nomainot veco.
Aleluja MĪLESTĪBAI !!! Aleluja MĪLESTĪBAI !!! Aleluja MĪLESTĪBAI !!!

S V Ē T Ī T I !!!