piektdiena, 2012. gada 19. oktobris

Erc. Mihaēls par 2012.gada septembri


Vai jūs esiet gatavi kļūt par Dieva iedvesmotiem Radītājiem?
 
Erceņģeļa Mihaela vēstījums 2012.gada septembrim.
Saņemts caur Ronnu Herman
No angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Mīļotie Meistari, ir bijis daudz diskusiju attiecībā uz cilvēces labās un kreisās smadzeņu pusložu integrāciju, kā daļu no evolūcijas pacelšanās/augšāmcelšanās procesā. Ir būtiski, lai jūs saprastu, ka – kamēr jūs atrodieties dualitātes jeb atdalītības vibrāciju laukā, jūs pilnībā nespēsiet apvienot labās un kreisās smadzeņu pusložu izpausmes jomas. Tomēr, ja jūs izmantosiet savu Svēto Saprātu, kurš atrodas galvas augšējā aizmugurējā daļā, jūs spēsiet iekļūt piecdimensionālajā vidē, kurā pastāv apziņas vienotība.
Šajā ēteriskajā smadzeņu zonā viss ir vienots, tur nav atdalītības.
 
Dievietes iedvesmota smadzeņu labā puslode vienmēr meklē mīlošu, emocionālu mijiedarbību un radošu izpausmi caur Dvēseles apziņu.
 
Smadzeņu kreisā puslode, vīrišķais prāts, ir vairāk ieinteresēts konkrētos faktos caur apziņas materiālo plānu, kas rada stumjoši/velkošu dualitātes apziņu.
 
Jūsu Dvēseles un Augstākais Es darbojas realitātē, kur nepastāv laika un telpas ierobežojumi, turpretim ego apziņa ir ierobežota laikā un ietverta struktūras robežās. Dievišķais pagātnes un tagadnes modelis/paterns/plāns strauji tuvojas noslēgumam.
Eksperimentālā dualitātes, atdalītības pieredze vai nu tiek mainīta, harmonizēta vai arī likvidēta.
 
Jūs nevarat spriest par to, kas notiek negatīvajā dualitātes arēnā, neizejot no šaurās līdzsvara takas, tādējādi novietojot sevi uz darbības vietā, ko jūs vērtējat kā amorālu vai sliktu. Atcerieties, ka ego-prāts ir sapinies polaritātes duālajos līmeņos, un spriešana/vērtēšana ir polarizētā prāta rezultāts.
 
Pastāv vibrējoši apziņas enerģijas lauki katrā dimensiju līmenī, kuri vienmēr pielāgojas un apstiprina cilvēka apziņas stāvokli. Zema līmeņa vibrācijas vājina fizisko ķermeni, jo tajās ir mazāk pieejama Gaismas/Dzīvības Spēka enerģija.
 
Jums ir nepārtraukti jācenšas kontrolēt savu ego-vēlmju personības ķermeni. Jūsu eksistence trešajā/ceturtajā dimensijās ir izmainīts apziņas stāvoklis, samazināts stāvoklis, kas atklāj tikai ļoti nelielu daļu no jūsu spēkpilnās un brīnišķīgās Dievišķās Esības. Pašapzināšanās sākuma stāvoklī, personības ego kontrole ir ļoti spēcīga. Jūsu vēlmei un gatavībai sekot Dvēseles piebikstīšanai ir jābūt vēl spēcīgākai. Tā kā taisnīguma ceļš kļūst aizvien šaurāks, jums jātiecas panākt visaugstākās izvēles, pieņemot jebkurus lēmumus.
 
Tie no jums, kuri stingri stāv uz Gaismas Ceļa, attīra ne tikai visas izkropļotās negatīvās enerģijas, kas tiek uzglabātas jūsu fiziskajā ķermenī, bet arī jebkādas zemākās astrālā plāna enerģijas, kas joprojām ir jūsu auras laukā. Trīs zemākie astrālie plāni satur kolektīvās apziņas ticību/uzskatu sistēmu. Jūs esiet atvienoti un virzieties garām šai ietekmes sfērai, jo jūs tiecaties sasniegt daudz līdzsvarotākus, harmoniskākus enerģijas paternus. Kamēr jūs to darāt, ir svarīgi, lai jūs kļūtu par šī procesa vērotājiem. Jums ir jāseko līdzi un pacietīgi jāgaida līdz jūsu iespēja kalpot jums top pilnīgi skaidri acīmredzama. Jums ir arī jāpielāgo savas prioritātes, lai tās atbilstu jūsu sapņiem, kā arī jums ir jātic sev un Dievišķajam Plānam, kas gaida savu piepildījumu. Tas ir svarīgs pagrieziena punkts, kad bailes no pārmaiņām pārtop aizrautībā un tā priekšnojautās, kas ietverts nākotnē. Vai esiet pietiekami drosmīgi, lai izvēlētos dzīvi, pēc kuras jūs tiecaties un kādu vēlaties?
 
Atkarībā no tā, kā jūs virzāties augšup savā apgaismības ceļā, jūs vairs nebūsiet ieinteresēts ap jums esošo mazās drāmas, jo jūs vairs neiemiesosiet/neuztversiet šīs piesaistītības/atkarības zemās frekvences.Jūsu cildenā PašMeistarības pozīcija ļauj jums ieraudzīt notiekošo trešās/ceturtās dimensiju drāmu kā vērotājam nevis, kā tās dalībniekam.
 
Sākotnējais Pacelšanās/Augšāmcelšanās jeb jūsu vibrāciju paternu paaugstināšanas process ir uzskatāms par kritisku faktoru piekļūšanās augstāku dimensiju apziņas laukiem. Vispirms jūs atkalapvienojaties ar jūsu fiziski iemiesoto Dvēseles Es, pēc tam ar savas Virsdvēseles Augstāko Es un jūsu Ēterisko Kopiju, kura mājo jūsu personīgajā Gaismas Piramīdā. Kad jūs esiet īstenojuši šīs Apgaismības trīs pakāpes, jūs esiet gatavi uzkāpt uz ātrgaitas Pacelšanās ceļa.
 
Koncentrēšanās Svētajā Sirdī/Prātā ļauj paātrināt garīgo/intelektuālo izaugsmi. Ikviena Dvēsele galu galā nepiespiesti ieies savā ģenialitātes potenciālā, kas atrodas Svētajā Prātā. Šī gudrības krātuve atrodas galvas smadzeņu augstāko frekvenču līmeņos. Ģenialitātes koeficients ir spēja darboties un reaģēt individuālā, savdabīgā veidā caur jūsu izdarītajām izvēlēm. Tas nosaka to, kā jūs piemērojaties apstākļiem un kā jūs izpaužat savu individualitāti. Jums ir jāmeklē emocionālā stabilitāte un Augstākā Saprāta plāni, lai izpaustu viedu/gudru Mīlestību. Sēklas Atoms no Radītāja Tīrās Būtības mājo jūsu Svētajā Sirdī. Atveras ārkārtīgi nozīmīgas Atklāsmes un jūsu saikne ar Visa Esošā Avotu kļūst aizvien intīmāka, kad jūs sākat izjust tīrās Mīlestības Būtību savas Svētās Sirds centra iekšienē.
 
Atcerieties, ka jūs magnetizējiet sev enerģiju un jūs izstarojat enerģiju no jūsu Saules Spēka Centra gan no priekšpuses, gan mugurpuses. Atkarībā no tā, kā jūsu Enerģētiskais Paraksts kļūst vairāk attīrīts un vairāk saskaņots ar Gaismas augstākajām frekvencēm, jūs vēl joprojām pievilksiet Sākotnējā Dzīvības Spēka pus-spektrālas substances, kamēr vien jūs paliekat trešās/ceturtās dimensiju vidē. Tomēr tā [vide] tiek kausēta un sajaukta ar Gaismas Dimantisko Daļiņu augstākajām frekvencēm un automātiski tiek transformēta ar jūsu Mīlošo Nodomu Augstāko Frekvenču Enerģijā atbilstoši tam, kā jūs saskaņojat jūsu brīvo gribu ar mūsu Dieva Tēva/Mātes Gribu.
 
Daudzkrāsaini, luminiscējoši stari var palīdzēt jūsu Galaktiskās Apziņas vibrāciju integrēšanā un līdzsvarošanā. Jo vairāk jūs līdzsvarojat, harmonizējat un nostiprināt jūsu čakru sistēmu, jo vairāk Dievišķās Gaismas jūs esiet gatavi sevī uzņemt. Ar laiku mugurkauls kļūs par Gaismas/Spēka Kanālu, caur kuru Radītāja Būtības Baltās-Ugunīgās straumes spēs plūst šķēršļiem, pateicoties tam ievērojami paātrināsies Pacelšanās process.
 
Visaugstākais Radītājs ir Tīra Mīlestība – Esības Galīgais Stāvoklis. Katra Dievišķās Gaismas Dzirksts satur tīras, neatšķaidītas Radītāja Apziņas, Gaismas Dimantisko Daļiņu Sēklas Atomu. Šīs Dievišķās Dzirkstis satur Dieva Gribu un Dieva Gudrību, lai radītu visu esošo – Esībā esošo: pagātnē, tagadnē vai nākotnē.
 
Šīs Sēklas Atoms tika ievietots Dievišķās Šūnas Dimanta Kodolā, lai uzkrātu pieredzi šajā Apakš-Visuma daļā.
Iekšējam redzējuma un intuīcijas Sēklas Atomam ir jātiek pakāpeniski atvērtam un skaidri/precīzi fokusētam. Atomi un molekulas ir miniatūras saules sistēmas ar centrālo kodolu un elektroniem, kas atrodas orbītās, taču lielākoties sastāv no izplatījuma/telpas. Kodols un elektroni nav uzskatāmi par blīvo matēriju, bet tie ir enerģijas veidi, ka pieņem formu. Visām formām un ģeometriskajiem modeļiem/šabloniem ir enerģētiskais paraksts.
 
Visaugstākais Radītājs ir apgādājis ar izejmateriāliem un formulām visu iespējamo radīto. Kopā ar Elohim, Radītājs radīja dievus, Eņģeļu sfēru un lielos Formu Celtniekus, jūs, kā Paš-Apzinātus KopRadītājus, kuriem tika dota komanda iznākt priekšplānā un radīt bezgalīgas pasaules. Katrā Apakš-Visumā pastāv galvenā tēma – pieredzes uzkrāšana; tomēr Dievišķā Plāna piepildīšana ir atstāta katra Apakš-Visuma Dievišķo Vecāku ziņā.
 
Pirmais impulss, kā individualizētas apziņas Dievišķā Dzirksts, bija GRIBA/Vēlme Radīt. Katrai Dievišķajai Dzirkstij tika/ir dota apzināta „Sevis” Apzināšanās, kā arī radošas spējas manifestēt/izpaust Apziņas Materiālajā Plānā un tiesības izvēlēties, ko radīt. Tomēr, līdzi šīm brīnumainajām veltēm nāk arī prasība katrai Dvēselei izdzīvot/pieredzēt pašas radīto – pozitīvo vai negatīvo. Iesākumā visi jaunie radošie-radītie sākumi/centieni bija spontāni neierobežoti. Taču pēc tam, kad Dievišķais Plāns tika izspēlēts visās tā brīnumainajās variācijās, tika uzsākts Pacelšanās/Augšupejas process Ap-Gaismotām Dvēselēm. Jūs tagad atrodieties tieši pašā šo neparasto laiku viducī/centrā.
 
LAIKS ir noteikts lielākās un mazākās pulsāciju vienībās, kas tiek sūtītas tālāk kā Enerģētisko Domas paternu viļņi: Kristālizētas Sēklas Domas, kas nāk no mūsu Dieva Tēva/Mātes Saprāta. Šie viļņi un pulsācijas tiek sajusti, kā LAIKA Cikli jeb Periodi. Tie tiek sūtīti tālāk kā lieli Gaismas Uzliesmojumi, kas intensīvi izstarojas Lielajā Visuma Dzemdē, kur tie tiek Mūsu Dieva Mātes Mīlošās Būtības loloti un audzēti.
 
ŠAJĀ KRITISKAJĀ EVOLŪCIJAS/PACELŠANĀS FĀZĒ IR ĀRKĀRTĪGI SVARĪGI, LAI JŪS SAPROTAT MANIFESTĒŠANĀS UNIVERSĀLO LIKUMU IZMANTOŠANAS PROCESU, LAI TĀDĒJĀDI JŪS VARĒTU PIEPRASĪT UN PILNĪBĀ IZMANTOT SAVAS KOPRADĪTĀJU SPĒJAS. JUMS TIEK PIEDĀVĀTA LIELISKA IESPĒJA PIEVIENOTIES LIELO FORMU CELTNIEKU RINDĀM. TĀPĒC MĒS JUMS SNIEGSIM IESKATU DAŽOS NO BŪTISKĀKAJIEM SOĻIEM KOPRADĪŠANAS PROCESĀ. MĒS JUMS ARĪ IESAKĀM ATKĀRTOT JEB IEPAZĪT ILUSTRĀCIJAS, LAI CELTU/BŪVĒTU JŪSU DIVPADSMIT-STARU RADĪŠANAS RITENI/RATU – JŪSU PERSONĪGO DZĪVES ZIEDU, KURU MĒS NESEN SNIEDZĀM MŪSU VĒSTNESEI
(Šīs ilustrācijas var atrast mūsu studiju rokasgrāmatā: „Atsauces un atklāsmes* Glosārijs/Terminu Skaidrojumi un Ilustrācijas” – R.H.)
 
Ja jūs sekojāt mūsu instrukcijām, jūs esiet radījuši jūsu Gaismas/Spēka Piramīdu piektajā dimensijā un jūsu regulāri apmeklējat Gaismas Piramīdu, kas satur Zemes hologrāfisko kopiju. Daudzi no jums ir pievienojušies grupu piramīdām īpašiem mērķiem un jūs arī esiet radījuši dažādas Piramīdas dažādiem mērķiem, lai piesaistītu Radīšanas Esenci/Būtību, kas vajadzīga, lai jūsu redzējumi/vīzijas gūtu piepildījumu.
 
Ziniet, ka katrā no šīm piramīdām jūs esiet atstājuši sevis pašu Ēterisko Kopiju, kas pastāvīgi integrē īpašus ģeometriskus Gaismas paraugus/paternus, kas nepieciešami jūsu jaunās realitātes radīšanai uz Zemes, kā arī – lai liktu pamatus jūsu jaunajai eksistencei augstākā, daudz attīrītākā sfērā. Jūs neesiet aktīvi tikai fiziskajā pasaulē, jums ir arī ļoti daudzi jūsu Dievišķā „Es” aspekti augstākās sfērās, ar kuriem jūs mijiedarbojaties. Vai mēs jums neesam teikuši, ka jūs kļūstat par daudzdimensionālām Būtnēm?
 
Mēs devām jums konkrētus norādījumus – soli pa solim un detalizētu tehnoloģiju, lai saņemtu frekvences no Gaismas Pilsētām jūsu apkārtnē, caur jūsu personīgo Gaismas Piramīdu. Praktizējot Bezgalības Elpošanu, jūs piepildiet jūsu Ēteriskās Kopijas un fizisko ķermeni ar Dimantiskajām Daļiņām/Dievišķās Gaismas Daļiņām. Mēs tagad pilnveidosim un pievienosim papildus komponentes šim procesam.
 
Vai jūs neesiet aizdomājušies, kāpēc pirms dažiem gadiem mēs jums teicām: „ieelpojiet Gaismu un izelpojiet Mīlestību”, kad jūs ieejat Pasaules Piramīdā ar nodomu - izstarot Mīlestību/Gaismu Cilvēcei un visai Pasaulei?
 
KAD JŪS IEELPOJAT GAISMU, JŪS IEELPOJAT DIMANTISKĀS DAĻIŅAS JŪSU SVĒTAJĀ SIRDĪ. KAD JŪS IZELPOJAT BEZNOSACĪJUMA/SVĒTO MĪLESTĪBU, JŪSU MĪLOŠAJAM NODOMAM TIEK PIEDOTS SPĒKS JEB TIEK IEDEDZINĀTAS JŪSU TĪRĀS DIEVIŠĶĀS BŪTĪBAS DIMANTISKĀS DAĻIŅAS, LAI TĀDĒJĀDI TĀS VARĒTU TIKT IZMANTOTAS VISU VISAUGSTĀKAJAM LABUMAM. JŪS ESIET ŠO DIEVIŠĶO DAĻIŅU TRAUKS UN JŪSU MĪLESTĪBA IR AKTIVIZĒTĀJS.
 
Iztēlojieties, ka meditācijas laikā vai, kad jūs atrodieties miera stāvoklī, vēlams divreiz dienā- no rīta un vakarā, izdariet 12 pilnas „Bezgalības elpošanas” ieelpas un izelpas un pēc 12-tās izelpas ievelciet vēderu un aizturiet elpu uz mirkli. Tagad, kad jūs izdarāt nākamo (jeb 13-to) ieelpu (vai arī jūs variet sākt skaitīt no jauna), ieraugiet to plūstam tālāk no jūsu Saules Spēka Centra (Svētās Sirds Kodola) jūsu ķermeņa priekšā.
 
Bezgalības modelis/paterns (kurš līdz šim ir atradies vertikālā stāvoklī) tagad atrodas horizontālā plaknē. Ieelpas brīdī pirmā blīvā cilpa (astotnieka-bezgalības zīmes veidā) iet jūsu ķermenim pa priekšu [priekšpusē], bet izelpojot, otra cilpa iziet aiz muguras [mugurpusē], noslēdzot Bezgalības zīmi. Izdariet Sešas Bezgalības Zīmes (ieelpas un izelpas) un, to darot, jūs automātiski radiet 12-mit cilpu modeli/paternu, kuras pilnībā ieskaus jūs, kā puķes ziedlapiņas. Kad jūs izelpojat pēdējo cilpu, pirms jūs sākat elpot normāli, atkal aizturiet elpu uz kādu mirkli. Pēc tam elpojiet, ieelpojot un izelpojot apzināti, pastāvīgi redzot, kā Radītāja Būtība izplūst no jums, piepildot jūsu apkārtējo pasauli. Ieraugiet arī, kā Gaismas Spirāle savieno jūs ar Vispasaules Piramīdu un daudzajām Piramīdām, kuras esiet radījuši šajās augstākajās dimensijās, tādējādi daloties ar Gaismas/Mīlestības Daļiņām ar pārējo pasauli, piepildot jūsu redzējumu ar Dievišķo Visa Radītā Spēka Substanci.
 
Veltiet dažus mirkļus tam, lai pabeigtu šo svēto procesu, fokusējoties uz jūsu Svētās Sirds Centru, lai sajustu tur pilnību un jūs piepildošu Mīlestību, kas izplūst pa jūsu ķermeni. Jūs tagad esiet saistīti ar Dzīves Upi, kas satur neskaitāmus Dimantisko Daļiņu krājumus. Mīļotie, tas ir iespējams. Tas ir reāli un tas ir vislielākais brīnums, svētlaimīgākā sajūta, kādu jūs jebkad būsiet izjutuši, atrodoties Zemes ķermenī, jo jūs izjūtat tīru mīlošā Radītāja Būtību!
 
Mani drosmīgie, nebaidieties no Nākotnes, jo, kad Sirdis un Nodomi ir tīri, jūs atrodat patvērumu Radītāja Gaismas starojumā un aizsardzībā. Mēs nesakām, ka jums priekšā nav satraukuma pilns laiks, jo jums ir jāiziet šī polaritātes un dualitātes taka, lai sasniegtu Miera un Harmonijas plato. Šeit vienmēr būs izaicinājumi, mācību stundas un iespējas paplašināt savu apziņu, jo jūs integrējat savu Dievišķību.
 
 
Ziniet, ka situācijas jeb problēmas, ar kurām jūs sastapsieties savā ceļā, lai tās atrisinātu, nevar tikt atrisinātas tajā līmenī, kurā tās ir radītas. Jums ir jāpaceļas virs pašu ego konfliktiem un jāierauga katra situācija caur mīlestības filtru un no Paš-Meistarības pozīcijām.
 
Iztēlojieties ar savām prāta acīm Viengabalainību, kas nekad nevar tikt sagrauta, Pasauli, kurā nav nepilnību, un starojošu, pilnveidotu sevis pašu „Es”, kas mīt šajā paradīzē. Šis nav laiks mazdūšībai, neizlēmībai vai noliegšanai; jo jūsu pasaule radikāli mainās – vai nu jūs tam ticat vai nē. Vai nav pienācis laiks saņemt veltes, ko mēs sniedzam, lai jūs varētu nepiespiest virzīties uz Nākotni – graciozi un ar prieku?
 
Tas ir mūsu vislielākais Prieks un Gods – palīdzēt un kalpot jums; un nekad neaizmirstiet – Jūs tiekat Bezgalīgi [bez nosacījumiem] Mīlēti.
 
Es Esmu Ercenģelis Mihaels