trešdiena, 2012. gada 31. oktobris

Jaunās Apziņas Piedzimšana - 2.daļa


Jaunās Apziņas Piedzimšana - 2.daļa
 
Cikls PASAULSĒKAS BŪVE.
Galaktika Piena Ceļš. Saules sistēma un Zeme.
Klipu KopRadījuši Dima, Ksenija un Nika 21.10.2012
http://www.youtube.com/watch?v=lOsrTLsrH04&feature=player_embedded
 
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
Nikas priekšvārds, un klipu pavadošais teksts:
 
AVOTA Mīlestības Enerģijas ir Saprātīgas: MŪŽĪBAS varavīkšņainās Enerģijas rada formas, SVĒTĀ GARA baltās Enerģijas uztur formas un to mijiedarbību, RADĪTĀJA Dzīvās Apziņas zelta Enerģijas uztur Dzīvi, un dod iespēju Saprātam gūt pieredzi, un attīstīties. Kad parādās telpa – parādās arī laiks. Mēs kopā ar jums pārceļamies uz ļoti seniem laikiem – simtiem miljardiem gadus atpakaļ.
 
Galaktika Piena Ceļš tika radīta kā īpašs objekts kosmosā, saglabājot Tēva/Mātes kvantu pieeju arī laikos, kad jau bija sācies un turpinājās duālā Apziņas stāvokļa eksperiments. Dualitāte matērijās (matērija-antimatērija) ir pastāvējusi jau sākotnēji, taču visas būtnes, atdalījušās no Veselā – uztvēra sevi kā VIENU ar Dieviem-radītājiem. Duālais Apziņas stāvoklis izraisīja atšķirtības ilūziju – tādejādi aizsākot ciešanas. Tanī pat laikā šis eksperiments deva daudz interesantas un svarīgas pieredzes.

Saules sistēma
veidojās tālā un klusā galaktikas nostūrī, un palika atvērta visam kosmosam. Dievišķajam Bērnam – CILVĒKAM, kuram Dievišķība bija nostiprināta ar īpašu kvantu pievienojumu (Dievišķā Liesma krūtīs), bija SIRDS – īpaša un dižena. Ar savu Apziņu Cilvēks uzturēja jaudīgu aizsardzību visapkārt planētai tā, ka duālo civilizāciju (mūsu Saules sistēmā Maldeks un Marss) vētrainās kaislības nevarēja caursist šo aizsardzību.

Tomēr gadījās maziespējama apstākļu sakritība, un gandrīz vienlaikus sistēmā notika divas grandiozas katastrofas: neticami lielas jaudas sprādziens pilnībā sagrāva planētu Maldeks (tanī vietā mums tagad ir asteroīdu josla), un atomkarā pilnībā sevi iznīcināja civilizācija uz Marsa. Saules sistēma sāka brukt, Zeme zaudēja savus aizsargapvalkus. Šinī laikā – uz Marsa un Maldeka bojāgājušās Dvēseles milzīgā skaitā iemiesojās uz Zemes, jo sava Apziņas stāvokļa dēļ tās nevarēja iziet uz augstākiem līmeņiem.

Glābt Bērnu nekavējoties steidzās Dievi, viņi pārformēja Saules sistēmu – no 12 planētu sistēmas uz to, kas mums tagad ir pazīstams. Sākās jauna vēsture, mēs tanī laikā bijām izgājuši uz 2. Cilvēcisko rasi (pirmās Atlantīdas laiki). Nevainīgais un labticīgais Bērns pamazām atkāpās no savām garīgajām pozīcijām – saskaroties ar duālajā pieredzē pabijušo Dvēseļu viltu un ļaunprātību, kuras nu bija nonākušas uz Zemi. Tā Cilvēce tika iesaistīta Apziņas duālās pieredzes eksperimentā. Tēvs bija spiests aizvērt iespēju tiešai komunicēšanai ar Viņu, un uzstādīja Aizkaru. Bija palikuši vairs tikai atsevišķi Priesteri-glabātāji, kuriem bija pieejama šī saikne.

Glābt un atbalstīt Dievišķo Bērnu nāca Sanat Kumara un daudzas citas Dižas un Brīnišķīgas Dvēseles, kuras savos Gaismas Ķermeņos apmetās uz Venēras, un pastāvīgi iemiesojās uz Zemes – kā Avatari un Gara Skolotāji. Mēs iegājām laikposmā, kad sāka formēties ar Jaunu Mīlestības Spēku apveltīts Gars, kurš, galu galā, apsteidzot notikumus, noveda mūs visus pie Jauna Mīlestības Uzliesmojuma rašanās, un visas PasaulsĒkas augšāmcelšanās.

Vēsture iespiesta minūtēs un nedaudzās rindiņās, dārgie. Taču tas – arī ir mūsu blīvās pasaules ilūzija. Šī vēsture DZĪVO mūsos, mūsu kosmisko DNS ierakstos, tā ir pilna traģisma, ciešanu, un vienlaikus – tanī ir neticami jaudīga Gara Spēka, un jaunu Mīlestības Īpašību piedzimšanas nenovērtējama pieredze! Viss tas – ir mūsu SIRDĪ, un vienmēr ir piederējis, un pieder – mums VISIEM kā VIENAM! Ir pienācis laiks, un mēs tagad DĀVĀJAM pavisam apzināti savu pieredzi viens otram, mēs apvienojamies savā labākajā, atceroties piedzīvoto atšķirtības ilūziju.
Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Mīlestībai !!!

Ar Mīlestību un visdziļāko cieņu uz mums visiem –
Nika
*** *** ***
 
Mīlestības DOMĀ veidojās
Dzīvā VĒLME Mana.
Ar Svēto GARU salaulāties,
Un MŪŽĪBĀ izpaust to.
 
Lielo – Mazajā atveidojot,
Mīlestībā Radītais dzima,
Un izaudās no Gaismas enerģijas
Visumi un pasaules.
 
Mūsu visu vienotība –
Tā nav tik iedoma vien.
Es radīju jūs no Sevis.
Jūs – Bērni mani dārgie,
Es – jūsos, un jūs esat – Es.
 
IZZIŅAS BRĪVĪBU dāvājot,
Mana iecere bija –
Lai šeit daudzšķautnainību dzīvo
Manu jūs izpētītu.
 
Un miljonos ilūziju
Caur jums Es iegremdējos.
Ciešanas, sāpes un zaudējumi –
Viss kalpo, lai Sevi iepazītu.
 
Ciešanas – ir cēlonis –
Blīvajās pasaulēs radītais.
Iepazīšana – ir ceļš uz izmaiņām –
Visu ar Mīlestību vēl ciešāk apņemot.
 
Mūsu pieredze – Apziņas plūdumā rodas.
Viss – mūsu visu daļiņas – kā VIENS.
VIENOTA ir visa PasaulsĒka,
Atšķirtība – tā ir ilūzija.