svētdiena, 2012. gada 7. oktobris

Enerģētiskā prognoze 2012.gada oktobrim


Grupa Metasintēze. 29.09.2012.
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Oktobra mēneša atslēgas vārds ir - paplašināšanās: apziņas, enerģētikas, izpausto realitāšu robežu paplašināšanās …
 
Tas viss ir dziļas enerģētisko bloku, mentālo priekšstatu un emocionālā sasprindzinājuma izstrādes rezultāts, ko mēs veiksmīgi vai ne tik veiksmīgi īstenojām septembrī un vēl pirms tam. Šīs izstrādes rezultātā mēs esam sākuši labāk saprast paši savu būtību. Daudzi ir iemācījušies atvērt savu kristālisko kodolu un realizēt to daudzajās Esības dimensijās. Jebkurā gadījumā, uz saulgriežu dienu ir izdevies izveidot iekšējo līdzsvaru jaunā apzinātības līmenī. Atbilstoši šim jaunajam līmenim mēs esam sākuši piesaistīt sev situācijas, kurās mācāmies manifestēt tādas īpašības, kā: godīgums, atklātība, žēlsirdība un mīlestība, pagaidām vēl ne beznosacījumu, taču tāda, kas sevī ietver pacietību, sapratni un līdzcietību tādā vai citādā pakāpē.
 
Mēs esam sākuši labāk saprast, kas ir vienotība. Šim jēdzienam piemīt daudzi līmeņi un nozīmes, kas rada sinerģisku efektu. Vienotībai, kā sadraudzībai darbībā piemīt milzīgs radīšanas potenciāls, kas spēj transformēt Esības blīvos slāņus. Turklāt ikvienam cilvēkam ir jākļūst par vienotu veselumu, integrējot visus savus izdziedinātos aspektus un pārveidojot sevis radītos fantomus ar Dievišķās Kristus Apziņas enerģijas spēku. Šie radītie fantomi ietver gan cilvēka radītas dzīves situācijas, kas nav balstītas uz patiesību un mīlestību, gan arī liela mēroga radīto (pirms iemiesošanās kā cilvēkam) duālajā Visumā.
 
Iekšējā viengabalainība nosaka viengabalainu Dzīves uztveri caur „Kristus sirdi”, kura vienmēr seko mērķim – īstenot Dieva nodomu visos tā slēptajos veidos. Kad mēs radām saskaņā ar Visaugstāko Nodomu, sākumā ar savām domām un jūtām, bet pēc tam ar konkrētām lietām/rīcību/darbiem, mēs apgūstam patiesas radīšanas pieredzi. Mēs mācāmies uzticēties saviem Augstākajiem aspektiem, kuri atsaucoties tam, rada situācijas, kas apliecina izvēlētā ceļa pareizību. Mūsu ticība nostiprinās, kad mēs sākam izpaust Dieva gribu blīvajā 3-dimensionālajā pasaulē un pārveidojam realitāti, atverot tās Augstāko būtību, kas līdz šim ir bijusi paslēpta aiz dualitātes priekškara. Mūsu vārdu un jūtu patiesīgums tiek apliecināts ar darbiem/rīcību. Visas dimensijas sāk skanēt unisonā [radot] „Visuma kanonu”.
 
Apziņas paplašināšanās procesam ir savi „zemūdens akmeņi”. Mēs pastāvīgi iekļaujam mūsu pieņemšanas sfērā jaunas Esības izpausmes un aspektus – vai tās būtu situācijas, cilvēki vai garīgi-filosofiskas mācības. Un katru reizi mēs metam izaicinājumu iepriekš sasniegtajam līdzsvaram. Tas ir nepārtrauks „Ho`o-pono-pono” [process]: mēs pieņemam jaunas situācijas un izpausmes, izdzīvojam tās caur Vienoto Sirdi, piedodam, pateicamies un sākam mīlēt.
Mūsu pieņemšanas sfēra paplašinās eksponenciāli un jaunie mērogi var ievērojami vājināt mūsu iekšējo stabilitāti. Atcerieties, ka katru reizi, paaugstinot sava enerģētiskā lauka vibrācijas un paplašinot apziņu, mums ir jākalibrē jauna izpratne pa Dievišķajām matricām, kuras atrodas mūsu enerģētiskā kodola iekšienē (uz Dievišķās ass). Tieši šāda kalibrēšana nostiprina mūsu ticību un nodrošina visu mūsu lauku struktūru enerģētisko stabilitāti un viengabalainību.
 
Pievērsiet uzmanību savam čiekurveida dziedzerim, kurš pieņem un izstaro aizvien augstākas vibrācijas. Daudzi to redz, kā centru, kurš izstaro gaismu. Čiekurveida dziedzeris atjauno savas garīgās funkcijas un, būdams nozīmīga mūsu endokrīnās sistēmas sastāvdaļa, kļūst par diriģentu fiziskā ķermeņa transformācijā. Tomēr, šim procesam piemīt arī ne pārāk jauka puse – miega traucējumi kļūst sistemātiski, daudzi guļ šad tad/pa brīžam, nemierīgi, dziļa miega fāzes ir visai retas, taču, ja tās notiek, sapņi to laikā ir neparasti reāli, spilgti un nozīmīgi. Ar laiku jūs sapratīsiet, ka pat ar 3-4 stundām miega ir pietiekami, lai normāli funkcionētu un nejustu nogurumu. Šūnas pakāpeniski pierod pie jaunajiem gaismas signāliem un pārkārto savu šūnu enerģijas izstrādes funkciju.
 
Hroniskais nogurums bieži ir saistīts ar to, ka jūsu čakras jau pieņem un asimilē smalkākas enerģijas, taču vēl joprojām esošās karmiskās programmas prasa daudz vairāk enerģijas izstrādei, turklāt citas kvalitātes enerģijas.
Viena enerģijas veida transformēšana citā arī ir enerģiju prasoša. Dažādu veidu enerģiju līdzāspastāvēšana ēteriskajā ķermenī izraisa stresus, kuri izpaužas brīžam kā spontāna eiforija, brīžam kā pilnīgs spēku izsīkums. Daudziem šie procesi turpināsies līdz gada beigām.
 
Jūsu iekšējo viengabalainību uztur/atbalsta apvienotie „sirds un prāta” elektromagnētiskie lauki. Trešās acs čakra un Sirds čakra, kopā ar Kakla čakru veido vienotu Augstāko Čakru, kas ir saskaņota ar Vainagčakru, bet caur to – ar Augstāko Čakru sistēmu, kas nodrošina cilvēka tālāko garīgo transformāciju par kosmisku būtni. Daudzi redz vai sajūt šo procesu, kā kodola kristalizēšanos ar centrēšanos Sirds Čakrā.
 
Pie nosacījuma, ja ir izstrādātas apakšējo čakru karmiskās programmas, Sirds čakra kļūst par dzīvību dodošu pamatu jūsu Patiesajai Būtnei. Turklāt jūs jūtat milzīgu enerģētisko atbalstu no Zemes, kuras evolūcijas programma kļūst arī par jūsu programmu. Jūsu sirds, būdama Zemes sirds fraktālis, beidzot izpauž savu dziļāko planetāro būtību, palīdzot jums just un saprast Zemi, raugoties nevis no vienkārša 3-dimensionāla cilvēka, bet gan no apgarota cilvēka skatupunkta, kura apziņa ir uzskatāma par Zemes Augstākās apziņas, tās noosfēras sastāvdaļu, un kas nākotnē sāks noteikt tās attīstību.
 
DNS aktivācija, par kuru tagad tik daudz raksta, pagaidām notiek smalkajos plānos. Faktiski daudzlīmeņu DNS smalko matēriju struktūra tiek reorganizēta caur RNS saņemtajiem signāliem jauno enerģiju ietekmē, kuras nosaka jauno kontekstu genoma evolūcijai. Notiek dažu atsevišķu izkropļotu ģenētiskā koda fragmentu dziedināšana, kas nostiprina visu cilvēka ģenētisko kodu, atjauno tā sākotnējo viengabalainību un līdzsvaru starp izpausto bioloģisko daļu un neizpausto smalko matēriju daļu.
 
Šeit ir vērts atcerēties „DNS fantoma” fenomenu, kur DNS lauka struktūra strukturizē apkārtējo telpu, pat bioloģiskajam DNS klāt neesot. DNS augsto vibrāciju lauks ne tikai dziedina atsevišķa cilvēka gēnus, bet arī iedarbojas uz citu cilvēku DNS lauku struktūrām. Kad šī iedarbība sasniedz noteiktu līmeni (uz noteikta cilvēku skaita individuālā ģenētiskā koda atjaunošanas rēķina), sāksies izmaiņas arī bioloģiskajā DNS.
 
Mūsu iekšējā garīgā struktūra kļūst neparasti daudzšķautņaina, atjaunojot saiknes ar visām dimensijām. Šis iekšējais Dvēseles Dimants mums ir dots kopš dzimšanas, kā dzīves kompass, kas vienmēr norāda pareizo ceļu.
Iesniedzoties visās augstākajās dimensijās, mēs sākam redzēt to, kas no mums ir ticis slēpts, iegūstot patiesas zināšanas un attīstot spēju izjust un izpaust patiesi dziļas jūtas, kuras palīdz mums radīt jaunā esības līmeņa emocionālo un mentālo līdzsvaru.
Tikai ar mentālo atklāsmi vien nav pietiekami patiesai transformācijai.
 
Tieši dziļa tādu „mūžīgo” jūtu izdzīvošana, kā: žēlsirdība, līdzcietība, mīlestība - pārveido mūs līdz pat šūnu līmenim. Mūsu individuālā vecā pasaule pakāpeniski sašaurinās un zaudē ierasto nozīmi, taču vienlaicīgi ar to mēs iegūstam daudzas citas pasaules, kas piedod patiesu jēgu mūsu esībai. Mūsu iekšējais Dimants aizvien vairāk un vairāk saskaņojas ar Vienotā Ārējo Dimantu, radot jaunu spēcīgu radīšanas rezonansi. Tieši tā tiek atjaunotas zaudētās (latentās) jūsu Dvēseles un Gara saiknes, kurām ir jāizpaužas un jānostiprinās jūsu fiziskajā ķermenī. Un tad no jauna iegūtā Gara, Dvēseles un Ķermeņa Trīsvienība kļūs par pilnīgas garīgās pārveides drošu pamatu.
 
Astroloģiskā prognoze oktobra mēnesim arī pasvītro augstāk aprakstītās tendences, atklājot kosmiskās iedarbības uz planētu un cilvēci mehānismu. Tā kā Plutona un Urāna kvadratūra oktobra pirmajā dekādē veicinās sociālās un dabas katastrofas, kas ir uzskatāmas par testa laukumu mūsu reakciju pārbaudei – cik ļoti mēs esam gatavi adekvāti uztvert notikumus un nevainojami uz tiem reaģēt. Pārbaudījumi tiek doti, lai nostiprinātu mūsu pasaules uzskatu un nosaka attiecīgu uzvedību.
 
Urāns ir atbildīgs par informatīvi-enerģētisko plūsmu fokusēšanu uz noteiktām Saules sistēmas planētām. Plutons iepriekšējā gadā pārgāja uz programmu no Tālā Kosmosa nākošo kosmisko impulsu nodošanai Saules sistēmas iekšienē. Viņu kopīgā darbība, kas virzīta uz Zemi, dod iespēju fokusēt transformācijas programmas, kas nāk no Lielās Centrālās Saules, uz mūsu planētu. Transformācijai ir divi aspekti – graujošais un radošais. Graujošais aspekts izpaužas vispirms jau „materiālajā”, blīvajā pasaulē, t.i. – dabas katastrofu, sociālo satricinājumu un ar tiem saistītu cilvēku aiziešanu uz citām pasaulēm veidā, Tomēr Plutons nes daudz smalkāku radošo aspektu, kas rada pamatu garīgai izvēlei; tas [Plutons] arī nostiprina Augstāko Intuīciju.
 
6.oktobrī Saturns pāries no Svaru zīmes Skorpiona zīmē, sākot jaunu pārbaudījumu posmu, kas mūs gatavo nākamajam posmam augšupejā uz pašpilnveidošanos. Saturns ir atbildīgs par Laiku, bet Skorpions par transformāciju. Saturna enerģijas apvienošana ar Skorpiona enerģiju saasinās mūsu uzmanību uz pašu Laika fenomenu. No ezotēriskā viedokļa raugoties, tas nozīmē ne tikai restrukturizāciju un lineāro laika plūsmu paātrināšanos uz planētas, bet arī pašas Laika uztveres transformāciju – no kvantu pozīcijām raugoties. Pastāvīga iešana cauri individuālās transformācijas „nulles punktiem” pakāpeniski pieradina mūs atrasties Tukšumā, kur faktiski nav nedz Laika, nedz Telpas.
 
Orientēšanās uz augstākām vērtībām un visa novecojušā sagraušana kļūs par mūsu esības pagrieziena punktiem. Saturna un Neptūna harmoniskais aspekts (no 10.oktobra) palīdzēs mums stabilizēties vajadzīgajā līmenī, mobilizēt gribu un nevainojami izvēlēties prioritātes (materiālās un garīgās).
 
Pareizai izvēlei par labu garīgajām vērtībām palīdzēs arī harmoniskais aspekts starp Sauli un Jupiteru (beidzot šie divi svarīgākie enerģētiski-transformējošie Saules sistēmas centri sasniegs vajadzīgo harmonijas līmeni un pastiprinās šo harmonisko ietekmi uz citām planētām, īpaši uz Zemi). Bisekstila harmoniskā konfigurācija ar Venēras, Merkūra un Plutona līdzdalību nodrošina līdzsvaru starp saņemamo informāciju un iedzimto intuīciju, kas palīdzēs mums ātri un precīzi atrast risinājumus/pieņemt lēmumus sarežģītās situācijās. Atgādināsim, ka Merkūra, kurš ir atbildīgs par, tai skaitā „retrogrādajām” karmisko situāciju izstrādēm, kuras izraisa „saules plazmas” aktivitāšu ietekme, informatīvi-enerģētiskajai programmai nesen tika sākts veikt korekcijas.
 
Merkūrs ir atbildīgs par „dialogu” starp Saules Logosiem un citu planētu Logosiem un par īstermiņa transformācijām „on-line” režīmā. Tagad visas šīs ātrās/straujās planētas uztveršanas-raidīšanas ierīces pārkārtojas, ņemot vērā mainošos Saules enerģijas diapazonu, kas uzsūc sevī dziļa Kosmosa programmas. Merkūrs turpina būt atbildīgs par karmiskajām izstrādēm, taču vienlaicīgi [tas] translē arī smalkus Saules enerģētiskos impulsus, kuri formē programmas, kas nebalstās uz karmiskajām (cēloņu-seku) saiknēm. Citiem vārdiem sakot, tā [Merkūra] informatīvās programmas palīdz nostiprināt mūsu garīgos pamatus, kas balstīti Vienotībā, saplūstot ar Venēras enerģijām, kura palīdz mums līdzsvarot personīgo un beznosacījumu mīlestību.
 
Otrās dekādes beigās Baltais Mēness ieies Svaru zīmē. Telpas, attiecību harmonizēšana, tiekšanās pēc taisnīguma un likumības kļūs par prevalējošiem faktoriem dzīves un garīgo problēmu risināšanā. Vienlaicīgi Melnā Mēness-Marsa opozīcijai un Marsa-Hirona kvadratūrai, kā arī opozīcijai Jupiters-Marss būs destabilizējoša ietekme uz personiskajām attiecībām, jau atkal, pārbaudot mūsu jauniegūtās pārliecības izturību. Šādā konfigurācijā Marss provocē nevajadzīgus/neattaisnojamus riskus, apmānu, vardarbību un citas darbības, kas balstās uz vecās trīsdimensionālās pasaules paradigmas. Tā [Marsa] provocējošās enerģijas palīdzēs jums izpaust sevī neizstrādātos aspektus un izdarīt galīgo izvēli par labu taisnīgumam, godīgumam un patiesībai.
 
Trešajā dekādē būs vērojama labvēlīga mijiedarbība starp Venēru un Mēness mezgliem, kā arī tranzītā esošās Venēras savienošanās ar Balto Mēnesi, kas enerģētiski radīs pamatu stabilai garīgajai attīstībai un atklātu attiecību izveidošanai, kas balstītas uz patiesumu. Šeit paveras lielas iespējas sasniegt iekšējo un ārējo harmoniju, toleranci, iecietību attiecībā pret citiem, kā arī atvērt/atklāt talantus un spējas ikvienā no mums.
 
Tatjana Zolotuhina