trešdiena, 2012. gada 24. oktobris

Meditācija "Tu esi vairāk, nekā tikai tavs prāts!"


Meditācija "Tu esi vairāk, nekā tikai tavs prāts!"
6.novembrī, otrdien, plkst. 18.30 - 19.30 

Šī meditācija domāta, lai paplašinātu apziņu. Kad prāta viļņi kļūst neitrāli, mēs sākam pieņemt realitāti, nevis veidot prāta ilūzijas par pasauli, notikumiem, cilvēkiem, radot sev ciešanas, vilšanos, sāpes. Meditācija paplašina intuīciju, kas kļūst tik pat stipra un pārliecinoša, kā citkārt mūsu prāta signāli un loģika.

Relitātes akceptēšana ļauj plūst Visuma enerģijā un sasniegt lielāku harmoniju pašam ar sevi, ar citiem, pasauli. Meditācija ļauj drošāk saskatīt iespējas, nevis maldīties ilūzijās vai bailēs no iespējām.

Jaunajā Ūdensvīra laikmetā šī ir meditācija, ko veikt ikdienā, lai pārmaiņu laikā justos harmoniski, sasniegtu jaunas virsotnes un cienītu gan sevi, gan citus. 

Dalības maksa: Ls 5
Nodarbību vada: jogas pasniedzēja Daiga Konošonoka (Bhavjeet Kaur). 

Daiga Konošonoka apguvusi jogas skolotājas izglītību starptautiskā skolotāju programmā, skolojoties pie atzītiem Kundalini pasniedzējiem no Nīderlandes, Grieķijas, Vācijas, Itālijas. Daiga praktizē jogu kopš 2003.gada, sākumā apgūstot Integrālo, vēlāk Ajengāra un Krija jogu Latvijā un Indijā. Piedalījusies vairākos starptautiskos semināros un retrītos, īpaši interesējoties par meditāciju un dziedināšanu. Pašreiz turpina savu izglītību individuāli pie saviem skolotājiem Nīderlandē, Izraēlā un Indijā.

Lūdzam iepriekš pieteikties pa tālruni: 26555060 vai 67276104 .