piektdiena, 2012. gada 5. oktobris

Jūties labi - nodarbības oktobrī


Sveiki!
Paspēji izbaudīt siltās dienas septembrī? Nu jau sākam priecāties par krāsainajām lapām un meklēt siltākas drēbes. :)
Zinību mēnesis nu ir beidzies, bet zinības pie mums rit pilnā sparā. Gandrīz visas nodarbības (izņemot Reutas nodarbību) notiek Miera ielā 45.

02. okotbrī plkst. 18 pirmo reizi praktiskā nodarbībā Aromapīlings skaistumam un jaukai pašsajūtaipie Evita Sundar: iemācies veikt sejas pīlingu (atbrīvošanu no atmirušajām šūnām, dzīvās atstājot uz vietas) ar ēteriskajām eļļām un veic pārējos 9 seansus mājās pati.
10. Okt plkst. 18 Sandra Apīne - Antistresa masāža: apgūsti, kā palīdzēt otram ar 15 min garu masāžu, kuru Tu vari veikt jebkur (nav nepieciešama speciāla telpa vai eļļas)
11. Okt plkst. 18  Georgs Celitāns - Aromaterapija: ārstniecība un prakse: uzzini, kā un kur lietot ēteriskās eļļas, kā arī izbaudi to smaržu.
15. Okt plkst. 18  Inese Ziņģīte - Rīvēšanās uzlabojot ādas asinsriti un veselību: velti sev katru rītu 15 min norīvējoties ar dvielīti un esi vesels un ar brīnišķīgu ādu!
18. Okt plkst. 18  Gaļina Jerigina - Dziednieciskā meditācija: iemācies meditēt un ārstējies ar meditāciju grupā.
25. Okt plkst. 18 Izabella Reuta - Iekšējā balss attīstīšana: visi māk dziedāt, arī Tu, izdziedi visu kas ir Tevī un kļūsti veselāks.
01. Nov plkst. 18 Ziedonis Kārkliņš - Pirts pamatzinības: pašas galvenās lietas, kas jāzin uzsākot pirts procedūras - to stāstīs viens no galvenajiem pirtniekiem Latvijā.

Piesakies uz zinībām aizpildot anketu vai meklē sev ērtāko pieteikšanās veidu: http://www.jutieslabi.lv/p/piesakies-macibam.html 
Atgādinu, ka nākot kopā ar draugu vai maksājot par vairākām nodarbībām uzreiz ar priekšapmaksu Tu vari saņemt 20% atlaidi.

Krāsainu oktobri vēlot,
Ilze Danelsone
Tālr. 29130346
www.JutiesLabi.lv
Zinības miesai, garam un dvēselei!