sestdiena, 2012. gada 6. oktobris

Seminārs - Psihe un Scent(O)


Smarža, parfīms, aromāts... 

Iedomājieties uz mirkli, smaržas pasaulē vairs nav! Vai varat atpazīt savu partneri, ēdienu, ko ēdat, vietu, kur atrodaties? Katastrofa! 

Atklāj parfīmus un uzzini, kā tie Tevi ietekmē Tev pašam nemanot! Kura ir Tavējā smarža? Kā to atpazīt? Ko tā izsaka? Ko atgādina? Kurš aromāts iedvesmo, kurš nomierina, kurš uzbudina. Atrodi savējo! Smaržu, kas palīdz pārvarēt iekšējos šķēršļus un grūtības. 

  

Šie un citi jautājumi tiks apskatīti seminārā. 

Norises vieta: 
Rīga, Mūkusalas iela 25, 2. stāvs, 10. telpa. 

Ilgums un biežums: 
7 mēneši. Laiki: divās mēneša ceturtdienās no plkst. 18:00 – 21:00; vienā mēneša sestdienā no plkst. 10:00 – 17:00 (grupas darbības datumi - pēc vienošanās ar grupu). Kopumā klātienē tikšanās trīs reizes mēnesī. Cilvēku skaits grupā ir ierobežots. 

Iekļautas tējas un kafijas pauzes. 

Grupas sākums: 8.novembris. 

Saturs: 
Katrā tikšanas reizē ir iespēja izvērtēt vienu vai vairākus aromātus. To piedzīvot gan ķermenī, gan iztēlē, gan atmiņās. Semināra dalībniekiem būs iespēja aplūkot un izpētīt piedzīvotā mentālos faktorus un vajadzības gadījumā tos transformēt. 

Tāpat katrā reizē tiek prezentēta informācija par viena aromāta izcelsmi, vēsturi, sastāvu un psiho-emocionālo iedarbību. 

  

Cena: 55,- LVL mēnesī. 

Vadītāji: 
Psihoterapeits, MD-ārsts Armands Brants 

Psihoterapeite, Mag. Psych. Inga Kartupele 

  

Sīkāka informācija un pieteikšanās: 

E-pasts: Armands@medline.lv.       Tel.: 29183491 

E-pasts: ingakartupele@gmail.com Tel.: 29460221 

  

JA INTERESĒ, PIESAKIES UN TIEKAMIES!