trešdiena, 2012. gada 10. oktobris

Kosmiskā duša.... meditācija


KOSMISKĀ DUŠA ... attīroša un enerģētiski uzlādējoša meditācija
 
Izstrādājusi vairākus gadus atpakaļ, un pilnveidojusi 07.10.2012 ...Ника
Nikas lasījums audioierakstā:
Nikas lasījuma videoversija:
Meditācijas aprakstu un ieteikumus
http://preobrazenie.ucoz.ru//load/7-1-0-86/
no krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Vispārējie ieteikumi
 
Meditācija būs maksimāli efektīva – ja jūsu vēlme būs motivēta ne tikai savu egoistisko mērķu sasniegšanai, bet, piemēram – maksimāli palīdzēt Zemei un VISIEM caur savas Dievišķās Pilnības un Skaistuma izpaušanu.
Meditāciju vajadzētu iziet mierīgā gaisotnē, mājās vai pie dabas, fonam var izmantot meditatīvu vai jebkādu citu harmonisku mūziku, piemēram: AMETHYSTIUM, GREGORIAN, ENIGMA, utt.
Vizualizācija pastiprina Smalko enerģiju iedarbības efektivitāti. Bet ja tas nesanāk – necentieties par katru cenu to panākt un nenosodiet sevi – iespējams, tā ir jūsu individuāla īpatnība.
Meditāciju var iziet – kā kuram ērtāk – guļus taisni uz muguras, stāvus vai sēžot ar taisnu muguru, vai arī lotosa pozā.
Ieteicams priekšroku dot meditācijai balss ierakstā, lai nenovirzītu savu uzmanību uz lasīšanu (tas ir prāta darbs).
Meditācija maksimāli efektīvi izpaužas – strādājot no Sirds, prātam atrodoties pilnīgā miera stāvoklī. Balss ierakstā iekļaujas arī Garīgā Visuma Mīlestības Kanāla milzīgas enerģētiskas plūsmas, kuras vienmēr darbojas pašā optimālākajā veidā individuāli priekš katra, ņemot vērā katras bez nosacījumiem Mīlētās Dvēseles vajadzības un iespējas.
Tomēr, ja jūs nolemsiet meditāciju iziet patstāvīgi – arī tas var izrādīties gana efektīvi. Der atcerēties, ka meditācijas norises formulējumi paši jau satur visas nepieciešamās Atslēgas, kuras sadarbojas ar jūsu Sirdi un Dvēseli tādā mērā, kādā jūs to atļaujat.
Ticiet savai sākotnējai Pilnībai un Skaistumam, jo ar šo meditāciju jums visupirms tiek atgriezta pieeja tam, kas vienmēr jums ir bijis pieejams, taču nav ticis izmantots, sakarā ar prāta maldīgiem un izkropļotiem priekšstatiem par Sevi, Īsteno.
Pasauli ir radījusi MĪLESTĪBA, un vienmēr tikai MĪLESTĪBa pār to ir valdījusi!

Galvenie darba instrumenti

Sava skaidri noformējusies doma-sajūta, izteikta dziļas patiesas vēlmes veidā. Prāta mierīgums, cieša dziļa ticība savai Dievišķībai, un savas Dvēseles, kura jau kopš pirmsākumiem ir Tīra Gaisma, vēlmju nevainībai – tas ir nepieciešams, lai dziļi ieietu Debesu Dāvanu Plūsmā. Milzīgas vēlmes izraisīta apņēmība BŪT priekš VISIEM, Mīlestība un bezgalīga Cieņa pret Dāvātajām, no Debesīm plūstošajām enerģijām, saskarsmes prieks ar Māju enerģijām – palīdzēs izpausties AVOTA Mīlestībai uz planētas un Jūsu ķermenī, kas ir daļa no planetārā ķermeņa.
Meditācijā darbs notiek ar kosmiskajām enerģijām, ar Svētā Gara enerģijām, ar kurām piesātināts, un tiek uzturēts viss dzīvais (saprātīgais) un nedzīvā matērija (arī ar savu apziņu apveltītā). MĪLESTĪBA – ir PasaulsĒkas dzīvības pamats. Rakstos tā tiek dēvēta arī par Kosmisko enerģiju, Dievišķo enerģiju, Beznosacījumu Mīlestības enerģiju, Mīlestības enerģiju, Gaismu, Svētā Gara enerģiju, kas pēc savas būtības ir VIENS.

Zemāk izklāstītais meditācijas apraksts tiek dots – kā savas Dvēseles patiesa vēlme, izteikta klusi sevī, vai skaļi. Var arī paplašināt savu vēlmju un lūgumu klāstu, TAČU – paturot prātā dažus svarīgus momentus:
– Vēlme, kas nāk no Sirds un Tīrs Nodoms – ir noteicošie, jo Visums nolasa visas vēlmes JŪTU veidā. JŪTAS – ir galvenā globālā valoda visām būtnēm PasaulsĒkā. Vēlme, kas izteikta skaidri un precīzi, taču bez ticības, ne no Sirds, un ar jebkādu egoistisku fonu – nevar rezultātā saņemt maksimālo Mīlestības un atbalsta plūsmu, kas atrisinātu visas problēmas. Viss un vienmēr sadarbojas tikai ar Mīlestību, un līdzvērtīgi.
– Darbību secība meditācijā jāsaglabā neizmainīta.
– Jūsu vēlmes nedrīkst saturēt pat vismazāko mājienu par iespējamu kaitējumu sev vai citiem. Jūs strādāsiet ar beznosacījumu Mīlestības Dievišķo enerģiju, kura nekad nevar nodarīt ļaunu. Pārkāpjot šo noteikumu, Mīlestības enerģija vienkārši aiziet.
Meditācija KOSMISKĀ DUŠA

1. Ievēlieties atvērt Dvēseli un Sirdi – Dievišķajai Mīlestības enerģijai!

2. Ievēlieties attīrīt Sirdi un piepildīt to ar Mīlestību!

3. Ievēlieties nosūtīt Gaismas un Mīlestības stariņus – uz visām sava ķermeņa daļiņām!

4. Ievēlieties saņemt Mīlestības atbildes stariņus no ikkatras sava ķermeņa šūniņas – atkal atpakaļ savā Sirdī!

5. Ievēlieties iedarbināt Mīlestības enerģiju pastāvīgas apmaiņas mehānismu sava Biolauka iekšienē!

6. Ievēlieties uzradīt no jauna sava Biolauka Veselumu, un Harmoniju visu tā sastāvdaļiņu darbībā!

7. Ievēlieties izņemt/nošķirt no sava Biolauka visas kaitīgās domformas un programmas!

8. Ievēlieties pastiprināt uz jums no Augšas nākošo enerģiju plūsmu (enerģētisko dušu), un ievēlieties pieņemt tās bezgalīgo Mīlestību uz jums!

9. Ievēlieties noskaņot visu savu Biolauku un savu Apziņu – uz šo Gaismas plūsmu!

10. Ievēlieties – paši būt par šīs plūsmas daļu!

11. Ievēlieties nomazgāt/ izskalot visu netīrību no sevis (programmas, savas un svešas kaitīgās domformas, un tml.)!

12. Ievēlieties, lai visa šī netīrība savācas jums zem kājām, un palūdziet Zemes Māti – paņemt šo netīrību (negatīvo) no jums, un pārvērst to derīgajā (pozitīvajā)!

13. Pateicieties no visas Sirds Zemei par palīdzību! Turpiniet atrasties attīrošajā plūsmā vēl minūtes 10-15, iedomādamies – kā šī lieliskā, varenā un bez jebkādiem nosacījumiem mīlošā enerģiju plūsma iet jums cauri, attīrot un atjauninot jūsu ķermeni un Dvēseli.

14. Ievēlieties turpināt savu sadarbību ar plūsmu, un palūdziet Kosmisko enerģiju palīdzēt jums apzināties savas kļūdas un izlabot tās pēc tam!

15. Ievēlieties piepildīt visu savu ķermeni ar šo Tīro enerģiju, izlabot visus sava ķermeņa energostruktūru izkropļojumus, un harmonizēt visu savu Biolauku!

16. Pateicieties no visas Sirds Dievišķajām enerģijām par jums veltīto Mīlestību un Palīdzību!


Parasti ir tā, ka Dievišķās enerģijas plūsma – vēl pēc meditācijas beigām – turpina strādāt ar cilvēku, izpildot viņa izteiktos lūgumus, vēl stundu, pusotru. Variet izmantot šo laiku atslābinošai atpūtai un pateicības pilnām pārdomām, kas jūs pārņēmušas; dziļām atskārsmēm, vai lūgumam palīdzēt Zemei, cilvēkiem, dabas valstībām, u.c.

Lai Gaisma un Mīlestība jūsu pašpilnveidošanās ceļā, un savas diženās Būtības un Sūtības apzināšanā.

Ar Mīlestību un Cieņu –
Nika