svētdiena, 2012. gada 7. oktobris

Atbildes Gaismas darbiniekiem


ATBILDES GAISMAS DARBINIEKIEM 4

1. Par Ugunīgo sistēmu

“Sveicināti!
Jautājums par Ugunīgo Enerģētisko Sistēmu.
Šī Sistēma tiks ieviesta plašos mērogos, tā vēlāk būs visiem cilvēkiem vai tikai Gaismas Grupām?
Kādas viņai ir priekšrocības salīdzinājumā ar Čakru Sistēmu un vai viņas esamība uzliek ierobežojumus tās ieguvēju attīstībā?
Vai bija tāda Sistēma tiem augstu evolucionāro līmeni sasniegušajiem Atlantiem, dzīvojošiem Zelta Laikmeta laikā uz Zemes? Jeb tomēr viņiem bija Čakras?
Daudziem no viņiem bija ļoti resns Kristāliskais Serdenis, taču, lūk, kāda Centru Energo-Informācijas Sistēma bija?
Vai var cilvēks, kuram ir Ugunīgā Enerģētiskā Sistēma, iegūt personīgo Dievišķo Veselumu (tas ir, atjaunot to Dvēseles gabaliņu, kurš ir cilvēkam, Veseluma Dvēselē)? Kādā tieši veidā var tikt sasniegts šis Veselums? Kā zināms, cilvēka citi aspekti, Dvēseles Fragmenti atrodas citās pasaulēs, citos ķermeņos, ir ar savu ego. Bet daži Dvēseles Aspekti vispār nav saglabājušies... Lūk, kā viņus atjaunot sevī?
Darbs pārejā uz magnētiskajām DNS tiek plānots? Jeb augšupcelšanās tiks realizēta vienīgi elektro-magnētiskā Dabā?
Ar cieņu, Laerta Grafa
* * *
Sveiciens no Feodosijas! Kādā krāsā ir papildus paralēlie tori? Kā izskatās pavedieni šajos toros? Kādi vēl bāzes un tiem paralēli tori var tikt aktivizēti cilvēkiem?
Ar mīlestību un Gaismu, Ņina Puškina un grupa “Dzīvā gaisma””

 

Atbild KRAJONS

Mani dārgie Eņģeļi! Nu, protams, ka Ugunīgā enerģētiskā nodrošinājuma sistēma sāks pakāpeniski būvēties visiem, bez izņēmuma, cilvēkiem. Vieniem agrāk, citiem – mazliet vēlāk. Visa lieta ir katra indivīda aktivitātē. Taču gala rezultātā visiem, kas paliks dzīvot uz šīs planētas, jārodas tādai sistēmai. Pārejot uz augstākām dimensijām, jūs nevarat palikt ar veco enerģētisko nodrošinājumu. Es par to jau esmu stāstījis mūsu žurnāla lappusēs. Jūs jau esat lasījuši par to, ka Ugunīgā sistēma ir uzbūvēta jūsu planētai. Tad kādā gan veidā viņa var vieniem cilvēkiem eksistēt, bet citiem cilvēkiem – nē? Jums nevar būt cita enerģētiskā nodrošinājuma sistēma, ja tāda ir jūsu planētai. Vienkārši visam savs laiks.
Ugunīgā enerģētiskā nodrošinājuma sistēma dod iespēju cilvēkiem pāriet uz principiāli citu un evolucionāri pilnīgāku enerģētisko nodrošinājumu. Bet no tā ir tikai priekšrocības, taču nekādi ierobežojumi. Tās ir jaunās Uguns – Uguns Dzīvinošās, pēc būtības Radītāja Liesmas, enerģija. Un jums nepieciešams tiekties ātrāk iegūt šo jauno sistēmu, pielietojot visas rekomendētās prakses un Meditācijas. Norit visas planetārās matricas globāla enerģētiska pārkārtošanās. Un jums ir jāiekļaujas notiekošajās izmaiņās. Barošanās caur čakru sistēmu bija uz laiku, kaut arī uz ilgu laiku. Tas bija piespiedu pasākums sakarā ar jūsu aiziešanu uz blīvu, zemu vibrāciju matēriju. Jūs aizgājāt no barošanās ar iekšējo enerģiju un barojāties ar Saules, taču četrdimensionālās Saules, prānu. Bet tagad jums tiek dota iespēja pāriet uz iekšējo dimensiju – līdz pašam Avotam, enerģiju. Tās vienmēr ir milzīgas iespējas bez jebkādiem ierobežojumiem.
Ja mēs analizēsim dažādu civilizāciju, kuras kādreiz ir mitušas uz mūsu planētas, enerģētiskā nodrošinājuma sistēmas, tad to kaleidoskops būs visai iespaidīgs. Bija daudz sistēmu, tai skaitā – toru sistēma. Taču tādas Ugunīgās sistēmas, kāda tiek radīta tagad, nevienam nebija. Mēs jau esam runājuši, ka viņa ir izstrādāta un izmantota attālā mūsu Galaktikas rajonā, un, tātad, zemiešiem viņas nekad nav bijis. Taču sistēma no toriem bija senajiem lemūriešiem. Tā bija citāda, kaut arī ļāva barošanos ar Ugunīgo enerģiju. Kādēļ jums atgriezties pie noietā? Jums tagad tiek piedāvāts pats modernākais, kas ir galaktikā Piena Ceļš. Atlantiem viņu uzplaukuma labākajos laikos bija toru sistēmas un dzimstošās čakru sistēmas savietojums, tāpēc ka viņi bija pārejas posms gan Zemes, gan cilvēku ķermeņu vibrāciju pazemināšanā un pārejā no augstākajām dimensijām uz četrdimensionalitāti.
Cilvēks, attīstošs Ugunīgo enerģētisko sistēmu, pakāpeniski var izpaust savā dzīvē visu sakopojumu no 21-na Dievišķā Aspekta, kas tad arī ir ielikts Daudzslāņu Toru sistēmas konstrukcijā.
DNS elektromagnētiskā daba saglabāsies, tāpēc ka neviens magnētisma veids nav atrauts no elektrības parādībām.
Ugunīgās enerģētiskā nodrošinājuma sistēmas paralēlie tori jau ir ielikti šīs sistēmas konstrukcijā kā tās būvēšanas pabeigšanas potenciāla iespēja. Tagad nesāksim runāt par šo toru krāsu un par to, kādi kļūs enerģētiskie pavedieni. Tā ir atsevišķa tēma. Vienu jums vajadzētu zināt: tie būs tori no tās telpas apgabala matērijas, kur cilvēku valodai trūkst gaismas gammas, tur eksistējošas, apzīmējuma.
Ar mīlestību Krajons (pieņēma Marina Šulca)
 

2. Par Gaismas Darbinieku barošanos

KRAJONS: “PARUNĀSIM PAR GATAVOŠANOS AUGŠUPCELŠANAI”

 
“Sveicināti, žurnāla “Pasaules Čenelings” cienījamā redakcija. Paldies par tādu brīnišķīgu un noderīgu žurnālu!!! Par materiāliem, kuri ir ne tikai noderīgi, bet arī nes prieku un gaismu sirdij.
Gribu pieskarties Gaismas Darbiniekiem ļoti svarīgai un aktuālai tēmai. Gribu pajautāt par barību Gaismas Darbiniekiem.
1. Vai Jūs varat žurnāla lappusēs atbildēt, kādi produkti negatīvi ietekmē cilvēka vibrāciju līmeni un kādi pozitīvi?
2. Vai veselīgi ir BAP-i (no kādiem BAP-iem vajag iet prom, kādas augu komponentes nav veselīgas). Esmu dzirdējusi par broma kaitīgumu (tas pazemina enerģētiku, vai tas ir tā?).
3. Dažos ezotēriskos avotos, kā Agni Joga, daudz tiek runāts par baldriāna, rožu eļļas, piparmētras un eikalipta labumu. Vai tie ir veselīgi Gaismas Darbiniekiem?
4. Un vēl ļoti aktuāls jautājums. Daudzi Gaismas Darbinieki, atnākot mājās pēc darba, jūt stipru nogurumu, bet ir taču tieksme pameditēt, nodarboties ar gaismas darbu.
Kā atjaunot spēkus??? Vai ir vienkārši palīglīdzekļi, palīdzoši atjaunot spēkus? Kas tas ir? Mūzika, smarža, pieejama tehnika vai kaut kas cits?
Ar cieņu, Bogdans Skripals, Gaismas Darbinieks, Kremenčugas pilsēta, Poltavas apgabals, Ukraina”
 
Mani dārgie! Tagad Krajons sāks gatavot jūs Augšupcelšanai. Bet kādai gan jautājumu kategorijai var pieskaitīt tikko kā izskanējušo jautājumu? Tas ir visaptverošs, taču tagad mums tā aktualitāti nepieciešams uzskatīt kā gatavošanos Augšupcelšanai.
Sāksim ar pašu galveno starp visiem uzdotajiem jautājumiem. Ja ķeras pie tā pilnīgi nopietni, tad atkritīs paši par sevi daži no otršķirīgiem jautājumiem.
Parunāsim sākumā par fiziskā ķermeņa tievināšanu, bet ar to ir saistīta nevis vienkārši Augšupcelšanās, bet Augšupcelšanās kopā ar fizisko ķermeni, iespēja. Pēdējo 50 gadu laikā ir ticis dots daudz rekomendāciju šajā jautājumā. Taču mainās lielā ātrumā notikumi uz planētas, un mainās prasības tiem pasākumiem, ar kuriem jūs varat pacelt jūsu fiziskā ķermeņa vibrācijas. Un tas patiesi ir tā!
Un tā, sāksim ar to, ka Augšupcelšanās ar fizisko ķermeni ir iespējama vienīgi tajā gadījumā, kad mūsu fiziskā ķermeņa vibrācijas tiks ievērojami paaugstinātas. Tas tad arī saucas par fiziskā ķermeņa tievināšanu. Un ne tikai tas, taču pagaidām parunāsim par vibrāciju paaugstināšanu. Fiziskais ķermenis, dabiski, pēc būtības ir fiziskā plāna matērija. Viņš, protams, nav līdzīgs akmens blīvumam, taču sastāv no tiem pašiem elementiem kā Zemes minerālā valstība. Plus organiskā matērija, kura ir ievērojami augstāk pēc vibrācijām nekā planētas minerālā valstība. Taču ir šeit viens būtisks “BET”, tam pievērsīsim īpašu uzmanību.
Minerāli ir klātesoši cilvēka fiziskā ķermeņa sistēmā. Bet jūs zināt, ka tagad norit ātros tempos Dabas kristāliskās valstības pārveidošanās kristāliskajā, gaismas valstībā. Tie paši procesi notiek arī cilvēkam. Bet tāpēc nepieciešams iet tajā pašā virzienā arī ar fizisko ķermeni, pārveidojot viņu ar saviem pūliņiem, lai sasniegtu viņa vibrāciju vajadzīgo paaugstinājumu. Tajā ievērojamā pakāpē jums palīdzēs pāreja uz pareizu barošanos. Tieši šo jautājumu mēs ari izskatīsim no visas pēdējās informācijas, kura jums dota un pastāvīgi papildinās, pozīcijām.
Šodienas Gaismas Darbinieka barošanās prasa nopietnus ierobežojumus, ja Gaismas Darbinieks vēlas sasniegt augstāk norādītos rezultātus.
Pirmkārt, pilnīgi ir izslēgta barošanās ar produktiem, kuri ir nogalinātu dzīvnieku līķi, vai tā būtu zīdītāju, putna vai zivs, molusku vai citu planētas iemītnieku gaļa. Visi šie produkti nes varmācīgas nāves pēdas, un to audi nav derīgi cilvēka gremošanas sistēmai.
Otrkārt, tagad mēs nerekomendējam arī vispār visus dzīvnieku izcelsmes produktus tā iemesla dēļ, ka nepieciešama cilvēka Genoma pārkārtošanās. Informācijā, Manis agrāk dotā, teikts par to, ka tagad uz Zemi nāk galaktiskie stari, kas palīdz cilvēkiem pārvest DNS uz jaunām attīstības programmām, atbilstošām sagatavošanās Augšupcelšanai periodam un pēc Augšupcelšanās. Šie stari automātiski apiet tos cilvēkus, kuru organismi satur pat vienīgi dzīvnieku DNS pēdas. Un tāpēc nerekomendēto produktu kategorijā nonāk arī visi piena produkti un olas.
Bez tam, neaizmirstiet arī par augiem. Daži no viņiem kļūst kaitīgi, bet daži, otrādi, iziet patēriņa priekšplānā.
Treškārt, jums tagad īpašā godā jābūt tīram, strukturētam ūdenim pietiekošā daudzumā. Es jau teicu čenelingā Rīgā (Čenelings caur M. Šulcu 31.10.10. Publicēts grāmatā “Крайон. Эль Мория. СенЖермен. Счастье быть человеком”. Москва. Амрита-русь. 2012 год [1]) par to, ka jūsu organismi sakarā ar pārkārtošanos cieš no atūdeņošanās. Un papildināšanās ar pilnvērtīgu ūdeni, kuru jūs paši varat ieprogrammēt ar jebkuru noderīgu informāciju, kļūst jums obligāta. Ūdens papildina šūnu līmenī visu jūsu organismu un palīdz jūsu DNS pārprogrammēšanā. Ūdens, būdams tīra Gaismas substance un šķidrs kristāls, palīdz sakārtot saikni ar mainošos pasaules okeānu un ar pašu Gaiju. Ūdenim vajag pievērst īpašu uzmanību. Pat aizejot prāniskajā barošanā, jūs vēl uz ilgu laiku saglabāsiet saikni ar ūdeni.
Ceturtkārt, Es gribu pievērst jūsu uzmanību dažu mikroelementu deficīta esamībai sakarā ar planetārajiem apstākļiem, kas izmainās, un kosmisko apkārtni. Par visiem runāt nesāksim. Es nopietni rekomendēju individuāli, ar Mendeļejeva Tabulas palīdzību, noteikt esošo deficītu katram cilvēkam patstāvīgi. Tāpēc ka visi jūs ejat pa savdabīgu ceļu savā pārveidošanā un vienotu rekomendāciju nevar būt. Taču izdalu dažus īpaši svarīgus mikroelementus.
Pilnīgi nepieciešams ir Silīcijs – mēs to saucam par “starojošo silīciju”. Tas praktiski nepieciešams katram no jums. Cilvēka organisma pārkārtošanās uz silīcija pamata jau prasa šo elementu. Pie tam, tas dos jums pamatu informācijas nostiprināšanas nodrošināšanā visos jūsu ķermeņos.
Kalcijs arī nepieciešams praktiski visiem tagad. Daudz traucējumu nāk no kalcija deficīta. Un tie nav tikai balsta-elpošanas aparāta traucējumi, tas nepieciešams visu organismu sistēmu darbam. Tas vajadzīgs arī šūnu līmenī tādos daudzumos, kā nekad agrāk, tāpēc ka arī šūnas pārdzīvo neparastas izmaiņas. Vēlams lietot nevis molekulāra sastāva kalciju, bet tīrā veidā, kas tagad ir pilnīgi iespējams jūsu industriālajā sabiedrībā. Ir tādas tehnoloģijas.
Pie īpaši svarīgiem, taču lietojamiem mikrodevās, varu pieskaitīt Kadmiju un Vanādiju. Tas var likties jums dīvaini, taču nevajag meklēt medicīniskus preparātus, tos saturošus. Vislabāk atrast produktus ar to saturu. Tie tagad ir ļoti svarīgi.
Jūs jautājat par Bromu – labs jautājums! Vēl jo vairāk, ka līdz šim laikam medicīna nozīmē bromu saturošus preparātus pat bērniem. Broms strauji grauj cilvēka emocionālo ķermeni, un tāpēc tas ir pilnīgi nepieņemams Gaismas Darbiniekam, nu, un vispār jebkuram cilvēkam.
Rekomendēju pievērst uzmanību homeopātijai. Tā var dot daudzus jūsu meklētos preparātus.
Taču tagad nepieciešams parunāt arī par nepieciešamo produktu izvēli, kā arī par uzņemšanas devas noteikšanu. Jūs jautājat, vai veselīgas ir noteiktas eļļas? Vai var lietot Bioloģiski-aktīvās piedevas barībai? Kā izvēlēties veselīgu produktu un paiet garām kaitīgam? Daudz jautājumu, bet atbilde ir ļoti vienkārša.
Sākumā norādīšu, kādus tomēr produktus ir vērts tagad lietot Gaismas Darbiniekiem, kuri grib sagatavot savus ķermeņus Augšupcelšanai. Protams, tiem pieskaitāmi dažādi dārzeņi, augļi un zāles. Proporcijās un daudzumos, piemērotos katram individuāli. Kā tos gatavot? Vai ēst tikai neapstrādātus, vai ar karstu apstādi? Tas ir atkarīgs šajā brīdī no katra cilvēka fizisko ķermeņu individuālajām īpašībām. Kāds spēs pāriet pilnībā uz svaigēšanu, bet kādam vajadzīga jaukta deva. Viss ir individuāli! Es gribu izdalīt īpaši rekomendējamā produktu klasē graudaugus. Protams, putraimus putru veidā jums jālieto, mijot tos ar augu produktiem. Taču miltu produktus Mēs aicinām pakāpeniski ierobežot. Un viens no iemesliem ir šo produktu zemā kvalitāte visās nozīmēs. Pat mājās gatavotu maizi lietojiet nelielos daudzumos. Paši drīz varēsiet apstiprināt Manus vārdus par to, ka bez maizes un citiem miltu produktiem jūsu ķermeņi kļūs daudz tievāki (speciāli nesaku “vieglāki”, lai tievināšanas procesā neiezagtos novājēšanas ideja).
BAP-i jeb bioloģiski-aktīvās piedevas pie jums tagad ir modē. Un daudzi ar tām aizraujas ne pa jokam. Jūs jautājat – vai tās ir veselīgas? Jā – atbild jums Krajons, “BET”... un, lūk, ar šo “BET” vajag vienmēr tikt skaidrībā. Starp citu, kā ar jebkuru barības produktu. Pirmkārt, ņemiet tikai tos BAP-us, kuri radīti pēc jaunajām tehnoloģijām, atstājošām augu vai minerālu izcelsmes šūnas “dzīvas”. Es saucu tās par “dzīvu substanci” vai “dzīvu šūnu”. Tādi BAP-i dod ne tikai jūsu organismam jums nepieciešamo augu vai minerālu formulas, bet arī dzīvu informācijas saikni ar jūsu šūnām. Tie ir īpaši veselīgi preparāti. Taču pirms kaut ko ievest savā devā, painteresējieties sīki par piedāvātā preparāta tehnoloģisko procesu. Tas ir pieļaujami un nav sarežģīti. Taču – galvenais! – nosakiet paši, cik tas jums nepieciešams.
Lūk, tagad tad arī pārejam pie galvenā. JŪS PAŠI PILNĪBĀ VARAT NOTEIKT TĀ VAI CITA PREPARĀTA LIETOŠANAS NEPIECIEŠAMĪBU UN NEPIECIEŠAMO DEVU. Jā, tikai paši. Galvenos virzienus mēs jums norādām, bet pārējos jūs pilnībā varat saskaņot un precīzi noteikt ar... sava Augstākā “Es” palīdzību! Cik gadu rit saruna par pilnīgu kontaktu ar savu Augstāko “Es”? Sen? Bet jums tas ir? Kurš gan labāk par jūsu Augstāko Garīgo Būtību palīdzēs jums tādā svarīgā jautājumā? Augstākais “Es” pateiks priekšā gan produktus, gan viņu sagatavošanas tehnoloģijas, gan barības uzņemšanas secību, gan mikroelementu deficītu, gan šī deficīta likvidēšanas veidus. Augstākais “Es” pateiks priekšā, vai jums ir vajadzīgi īpaši aromāti vai nē. Augstākais “Es” vienmēr ir ar jums visos dzīves jautājumos. Izmantojiet tādu Dievišķu iespēju jūsu dzīvē!
Pēdējais jautājums ir īpaši svarīgs un aktuāls sakarā ar cilvēku lielu noslodzi profesionālā darba sfērā. Jā, var atnākt mājās vakarā pēc saspringtas darba dienas noguris un bez vēlēšanās nodarboties ar pašpilnveidošanos. Kas tāds tiek novērots ļoti bieži. Ko varu ieteikt tādiem cilvēkiem? Vajag jau dienā, darbā, pielietot nepamanāmi citu cilvēku skatienam dažas atjaunojošas procedūras. Tagad ir pieejamas dažādas atjaunošanas Gaismas procedūras. Jūs varat pielietot dušu ar dažādu gaismas piepildījumu. Jūs varat piesaukt Svētās Vienotības Uguni visu savu ķermeņu harmoniskai atjaunošanai. Jūs varat veikt pārtraukumos īpašus, tieši jums atvieglojumu nesošus, vingrinājumus. Mājās sāciet ar relaksējošu iedarbību. Tas dos atpūtu. Bet pēc tam ķerieties pie jebkurām Meditācijām vai Gaismas darba. Jāsaka, ka Gaismas darbs nogurumu neizsauc, bet, otrādi, atjauno spēkus. Jūs varat pielietot jūsu pašu piemeklētu kompleksu (ar Augstākā “Es” palīdzību), ļaujošo apvienot atpūtu ar derīgu darbu. Samērā ar jūsu Gaismas pilnveidošanos, jūs sāksiet mazāk nogurt arī darbā. Spēki pieaugs, un garastāvoklis vienmēr būs ar GAISMU!
Ar vislabākajiem vēlējumiem Krajons (Krajona atbildes pieņēma Marina Šulca)
 
No žurnāla “МИРОВОЙ ЧЕННЕЛИНГ: духовные сообщения”, 2012., 4. numurs.
Žurnāla e-pasta adrese: mirovoy_channeling@mail.ru
Tulkoja Jānis Oppe
 


[1] Krajons. El Morija. Sen-Žermens. Laime būt cilvēkam”. Maskava. Amrita-rus. 2012. gads. Skat. http://www.ozon.ru/context/detail/id/7391555/ (Tulk. piezīme)